Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Rigoare, documentare, profesionalism…

Rigoare, documentare, profesionalism…

Dimineaţă

După-amiază

Măi, băieţi, că l-aţi băgat în pământ pe Lajos senior şi că aveţi o supărare că nu v-a ieşit omu’ la Comisia Centrală a Arbitrilor înţeleg (deşi nu v-aş dori DNA pe la uşi), da’ nu mai ştiu cum era aia cu Piţi, Piţi, Piţi, lasă-ne, lasă-ne… Sau nu era cu Piţi?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

31 thoughts on “Rigoare, documentare, profesionalism…

  1. Victor am si eu un vis erotic:
    Tu sef la GSP;dupa o saptamana se consuma toata vaselina din comert si baietii cracanati o luna,hi,hi,ha,ha.
    PS-Nu mai puteam trebuia s-o spun.

  2. Astia sint in crize , diverse crize!

    Off topic: realizati ca in Romania se traieste fenomenul:” MIRCEA BADEA MANIA ? ”
    PSDistii isi angajeaza consultantii lui Obama, Mircea se descurca de unul singur!

  3. Organul DNA tolontanesc mai da si erori cand nu primeste “pe surse” poze, stenograme, clipuri de la tulusi. Ce sa-i faci, fiecare trust cu deontologul lui. TRU o mai numara cornere p-acolo ?

  4. @YODA
    Mogulul cred ca se distreaza de minune bagandu-si basescieni in trust,nu de alta da poate se plictisea Victor,Gadea,Badea,Tudor,Badin,Stan si ce si-a zis;luati de aici:-))

  5. Ma genius, ti-a mai spus si Tolo, iti mai spun si eu. GSP nu are nici o vina pentru moartea lui Lajos senior. Tu vrei doar sa te afli in treaba. Cateodata esti praf ….

  6. @victor: il astept pe draga tolo.
    pe simona tache ar fi bine s-o lasam in pace. vreo 15 ani, macar, pana-si pierde virginitatea.

  7. @Cicero: in locul tau, eu as spune 99% praf. un pic de rigoare, te rog 🙂

  8. Cum n’ai ratat tu ocazia de a’i da o scatoalca indirecta lu’ Tolontan !
    Apropo, nicio reactie de la Gazeta ? Nu te citeste echipa redactionala de la GSP, e clar!…

  9. @Mery: eee, mary, Mery, Toplontan nu este nici Basescia, nici Voiculescian, e altceva, baiatu’ vrea sa para frate de idiei cu ala, cum il cheama ca am uitat: ah, TRU

  10. eu inca astept dna-ul sa se autosesizeze la tentativa de spaga oferita de cotidianul gsp acum vreo 4 ani, nationalei finlandei. tin minte ca au trimis-o pe Maria Andries cu 5000 de euro sa ii ofere ca stimulent finlandezilor.. exact ca si cazul valiza. Tolo&Co. nu tin minte sa fi venit macar cu niste scuze natiei asteia microbiste.. penibil moment cand Maria Andries oferea 5000 de euro lu Sammy Hyppia capitanul Finlandei dar si a lui Liverpool la ora respectiva..

  11. pe 1 mai aterizez domnule Ciutacu, exclusiv o sa va anunt, va multumesc si va respect mult

  12. Şi dacă le ieşea, cu ce se mai ocupa Mama Omida? Hai că dau rău pe dinafară de intelijenţie. Au fost cândva un ziar/site destul de bun. Acu’ s-au tabloidizat mai rău decât era cazu’. Bleah:(((

  13. Nu stiu cum functioneaza “sursele” in presa de calitate dar pot sa-ti spun cu siguranta ca despre numirea lui Razvan Lucescu la nationala se stia 100% sigur de 3 saptamani (pot dovedi) asa ca am invatat ca presa sportiva a adunat o gramada de oameni netalentati, frustrati ca nu pot scrie in alta parte si mai ales lipsiti de profesionalism.

  14. Nu vă mai miraţi în legătură cu aceşti iluştri cronicari. E ştiut faptul că fotbalul nostru nu e spectacol prea strălucit ori trustul a cumpărat spectacol (oricât de inexistent e el). Toţi, şi subliniez toţi jurnaliştii sportivi au impresia că trebuie să fie suporte şi acţionează în sensul ăsta. Comentatorii sportivi au impresia că-s trădători de neam dacă comentează un meci al naţionalei obiectiv. 99% praf, 1% pulbere.

  15. Din afara subiectului.

    I-auzi ia!

    Ce zice servitorul Toma dupa ce stapanul sau a sters cu el pe jos.

    ”Ca sa punem cupola, avem informatii clare ca cele doua structuri se intalnesc armonios atunci cand sefii serviciilor de informatii nu transmit informatiile cu adevarat importante catre autoritatea publica, ci catre moguli.”

    De asta, de Macovei, mungiu si de ITMorar mi-e sila cu majuscule si dupa o cutie de emetiral.

  16. nu exista presa sportiva in romania. cu parere de rau, atat gsp cat si prosport sunt un fel de cancan cu personaje din sport. nicio analiza, nicun subiect fara scandal, nimic nimic…zero barat..

  17. HAIDETI SA AJUTAM UN COPIL BOLNAV DE CANCER!

    UN MIC PIANIST DE 9 ANI ARE DREPTUL LA SANATATE!!!!!

    POTI FI CHIAR TU IN LOCUL LUI!!POATE FI CHIAR COPILUL TAU IUBIT!

    O DONATIE CAT DE MICA SALVEAZA O VIATA!!

    http://www.andreidumitrescu.blogspot.com/

    Daca vreti sa il ajutati pe Andrei, nu conteaza cat de mica este suma de bani, puteti trimite banii in acest cont : RO97BTRL03001201A88379XX (RON), beneficiar Dumitrescu Gilda Ileana

  18. asta e o nimica toata pe langa perlele pe care le scot ei zi de zi. oamenii se imagineaza super zei in gazetaria sportiva (mai ales tolo. la un moment dat adrian georgescu,si pe blogul lui, le-a tras-o rau de tot.. oamenii s-au super becalizat, schimba stirile din 2 in 2 minute cu lucruri total opuse si anoste.
    sunt oaia neagra a trustului. dar vinde bine.

  19. Din pacata, stimate domnule Ciutacu, presa romaneasca este, de multe ori, neserioasa si neprofesionista. Dar presa sportiva e cu totul altceva… Ma doare ca in loc sa ne informeze cu privire la sport, ptomoveaza scandaluri si stiri de doi bani. Dar cum poate fi daca este facuta de blonde platinate, roscate curvistine si brunte numai cu scoala generala. Plus ca am auzit ca ziaristii sportivi sunt “bine platiti”. O sa scriu, domnule Ciutacu, pe teme asta pentru ca mi–ati amintit-o si este una extrem de serioasa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.