Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Reţeta de succes a devenirii umane

Reţeta de succes a devenirii umane

Draga femeie, indiferent cum te-o chema…


Vreau sa te anunt, daca inca n-ai aflat, ca singura ta sansa de a te realiza in Romania e sa te faci curva de televizor. Poti sa-i spui, pentru uz public, asistenta tv, daca ti-e rusine sa recunosti din prima ca ti-o tragi pe bani si/sau produse. Nu incerca sa obtii emisiunea ta, necesita ceva creier si – ce oribil! – munca. Cheia succesului e sa taci ca un cuier in studio, sa te tiganesti prin tabloide, sa te-mbeti ca vaca prin cluburi si sa-ti arati fanta de lumina prin revistele desucheate.

Sigur te va remarca un interlop, o beizadea sau un fotbalist. Vei primi cheia unui apartament dintr-un bloc de 10 etaje poreclit ansamblu rezidential si a unei masini in leasing. Nu te va lua de nevasta, da’, cand il vei parasi pentru urmatorul platitor, fiindca statutul tau de actrita de telenovele nu-ti va mai permite sa te afisezi cu orice loser, vei declara ca era o bestie care te-a dorit doar fizic, iar tu esti sensibila pe partea de sintamant si vrei o mare familie. Daca ai facut in scaldatoare cand erai mica, s-ar putea sa te vada pe undeva Berlusconi. Nici ala nu te ia cu acte, da’ macar incasezi 7000 pe-o noapte de lesbi-show si, daca prestezi bine, iti face loc intr-o emisiune din trustul Mediaset. Unde te vei antrena pentru viitoarea postura de europarlamentar sau de ministru.

Da-le dracu’ de carte si de munca! Daca erau bune, le luau boierii…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

201 thoughts on “Reţeta de succes a devenirii umane

  1. Pe mine ce ma deranjeaza cel mai tare e ca li se “vedete” pt mine vedeta inseamna o persoana care a muncit si a realizat ceva vezi ROBERT DE NIRO sau HELEN HUNT si multe alte vedete adevarate.In romania toate pitipoancele care sunt dispuse sa o dea la bataie sunt vedete.Cred sincer ca lui MICHAEL DOUGLAS nu ii place sa fie pus in aceiasi categorie cu ele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.