Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Realitatea TV: Băsescu – 2 fete, 5 palate

Realitatea TV: Băsescu – 2 fete, 5 palate

În locul președintelui, eu aș da în judecată trustul eolian pentru acest titlu. Mi se pare profund nedrept ca, la aproximativ patru ani și jumătate de la startul oficial al luptei împotriva corupției, șeful statului să fie suspectat că a acumulat active imobiliare mai multe decât Adrian Năstase. Sigur, dacă prin absurd aș fi Traian Băsescu, eu l-aș da în judecată și pe Claudiu Săftoiu, așa cum a anunțat solemn un domn al cărui nume-mi scapă, măritat cu doamna Raluca Turcan, când cu ascultările alea telefonice pe care nu le-ar face serviciile secrete în beneficiul domniei sale. La fel cum, în aceeași improbabilă ipostază, eu aș fi demisionat în 5 minute de la suspendarea din funcție și nu m-aș fi jurat pe utilitățile din Băneasa că nu m-am prea văzut cu Puiu Popoviciu. Dar eu nu sunt în locul președintelui României. Și, sincer să fiu, nici nu mi-aș dori în perioada imediat următoare…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

90 thoughts on “Realitatea TV: Băsescu – 2 fete, 5 palate

  1. Basescu asta ori e superman ori nu mai stiu eu cate chestii poti face intr-o zi. Serios, daca va uitati cate i se pun in carca ajungem la concluzia ca pentru asta ziua are 48 de ore, nu doarme deloc si ii mai raman doar 5 minute sa stinga cele 2 sticle de whiski. Domnule Ciutacu, v-ati batut pentru prezumtia de nevinovatie a lui Nastase si sunt curios de ce nu va bateti pentru aceeasi prezumtie in cazul lui Basescu. Doar pentru ca “sunteti convins” ca-i vinovat de toate chestiile pe care le zice presa?

  2. Stii ce m-a speriat, Victor? A sesizat si Badea, in emisiunea lui. Fata cea mare e mai balbaita si mai ingramadita decat a mica! Cum exercita ea meseria de avocat? Doamne fereste sa ajungi la mana (pledoaria) ei in vreo instanta, daca tasu nu mai e presedinte! Nu stiu cine a sfatuit-o sa sune , dar i-a facut un imens deserviciu. Elena, cu toate greselile ei tot “editeaza” cateva fraze invatate pe dinafara. Astalalta, dezastru! Si voia sa le faca fata lui Ursu si Rosca Stanescu! Tupeu si prostie!

  3. Ce fotografie șic i-ați pus, domnule Ciutacu! 😀 Cred că așa a făcut și banii, cu trabucul!
    Altfel, nu înțeleg de ce vă supărați pe Matroz, are și el două fete cucuiete și vreți să nu le ia tătucu palate?
    Realitatea a schimbat macazul fiindcă lui Vântu i-o fi teamă de părerea prezidentului. Nu-l consideră un mogul de treabă ca pe Popoviciu și nu-l scoate după 24 de ore din celulă.
    Sau Matrozu a supărat Masoneria și nu s-a încadrat în limitele impuse de „pretenii” de acolo.
    Noi să fim sănătoși!
    P.S. Domnule Ciutacu, am impresia că unora li se vând tastaurile incomplete, altfel nu înțeleg de ce scriu cu majuscule tot textul. Eu sper că intenția lor nu este de a atrage atenția ca atunci când țipi pentru a fi băgat în seamă…

  4. Pe linga subiectul propriu-zis (de o importanta publica minora), vreau sa va multumesc pt. contributia dvs. la demascarea trustului lu’ Vintu. Ii transmit si d-lui Badea recunostinta mea profunda, intrucit m-a iluminat aseara, cu privire la acelasi subiect si a asa-zisei deontologii a cremei presei.
    Acum mi s-au spulberat niste framintari, si voi dormi linistit. Tineti-ne la curent cu ce mai fac micutii, cind si cum se mai forteaza ei.

    P.S. Pe mogulul vostru cine-l tine sa nu afirme ca are parte de “crema presei” in trustul sau? Sau el e fair-play, nu face joc la intimidare, nici nu se adreseaza spectatorilor oligofreni?

  5. Ca Basescu nu respecta ceea ce promite nu mai mira pe nimeni.Cate prostii n-a scos pe gura pe care apoi s-a facut ca le-a uitat…
    Cat despre Realitatea,ei au vazut la voi ca a critica presedintele face audienta si s-au apucat sa va copieze.Oricum noi tot la Antene ne vom uita.
    P.S.Super poza.Ilustreaza perfect felul in care vede Basescu Romania:ca pe propria lui corabie pe care trebuie s-o conduca.
    Din pacate pentru noi,daca Basescu va mai fi presedinte,vom ajunge o “corabie” naufragiata.
    O zi buna,Victor!

  6. Penala logica-ilogica a unui presedinte cu “dosare”
    Daca am avea curiozitatea sa analizam chiar si numai superficial declaratia iubitului nostru presedinte, prin care ii ia apararea omului de afaceri Puiu Popoviciu, am ramane surprinsi sa descoperim in aceasta, modelul dupa care a fost posibila schimbarea capului compas al flotei comerciale romane plecata din parcul national sa navige pe Apa Sambetei, cu beneficii enorme in buzunarele celor care au ordonat aceasta schimbare de drum.
    Nu vreau sa intru in amanunte bref insa, la inceputul anilor 90, baietii de baieti cu o garantie de una suta de mii de lei ceausisti si-au impartit flota comerciala in “parcele” (grupuri de nave) pe care si le-au distribuit in regim de locatie de gestiune. Apoi au purces la contracte bare boat sau joint venture cu diversi “parteneri” straini, contracte ale caror clauze au dus in final, la instrainarea acesteia, pe motiv de nerespectare a prevederilor contractuale de catre partea romana. Cat timp au fost insa exploatate, baietii de baieti, prin ex-Bancorex, girand cu navele au luat credite toptan de la aceasta banca, credite destinate in principal reparatiilor si cheltuielilor curente de exloatare pe care navele respective trebuiau sa le suporte. Creditele nu se stie unde au ajuns, dar marea majoritate a navelor au ajuns in proprietatea “partenerilor” straini.
    Schema simpla, faliment garantat, prejudiciu conform “expertizelor” zero, toti nevinovati, beneficiari la greu: baietii de baieti si “partenerii” straini feciciti de o asa “pleasca”.
    Revenind insa la declaratia alesului, prin care de fapt, respectivul Pui, ar trebui decorat de statul roman pentru miliardele investite intr-un teren, n-are importanta cum obtinut, si nu anchetat pentru o presupusa tentativa de dare de mita, pur si simplu nu te poti abtine de a-ti face o cruce, cat statuia Domnului Nostru din Rio de Janiero.
    Conform acestei logici, d-l Pui, vine la proprietarul agronom, care de fapt nu era proprietar, ci un fel de custode, matrapazleste acte si alte celea si se vede PROPRIETAR peste noapte, pentru un pret de rade cu postriorul pana si curca americana gratiata an de an de presedintele in exercitiu al W.H., cu ocazia Thanksgiving-ului, a mai bine de doua sute de hectare de teren in plina de exclusivism Baneasa damboviteana.
    Nu stim de unde a avut dom’ Pui, miliardele invocate de Ales, insa stim cu ce ar fi putut gaja la banci acelasi dom’ Pui, pentru obtinerea unor imprumuturi babane necesare investitiilor viitoare. Si unde mai Pui, ca investitiile fiind in domeniul imobiliar, oare ce l-ar opri pe dom’ Pui sa gireze in continuare alte imprumuturi cu viitoarele “imobiliare”? Eu nu ma pricep, da’ zic si eu, ar fi oare posibil asa ceva?
    Pana una alta insa, Alesul cu dosare suspendate pe motiv de imunitate, sau solutionate pe motiv de experiza contabila, sare in apararea proprietarului imobilului in care odrasla cea mare detine un birou notarial si un apartament cumparat pesin, ce-i drept nefinisat, pentru suma modica de aproximativ juma’ de milion de euro.
    O fi de bine, o fi de rau?

  7. ar fi interesant de aflat:
    1. in ce perioada a lucrat la musat si pe ce pozitie…
    2. ce pozitie ocupa matelotul in acea perioada (sunt convins ca ioana b. a fost angaja strict datorita pregatirii profesaionale ireprosabile, la o facultate de stat?)
    3.ce consultant juridic avea institutia pe care o conducea marinelu in acea perioada (asau agentii din subordine..) parca si eba a fost angajata la luxten tot datorita pregatirii profesionale cind omu’ era #1 la primarie…

  8. Andrei cum ai indrasnit sa te iei de Victor? nu-ti este rusine? cere-i scuze.

    Ce fata avea Basescu.. seamana cu personajul prizonier.. care joaca rolul unui bolnav mintal cu dubla personalitate.. pentru a fi scos din inchisoare.. si Richard avocatul resueste sa-l scoata din inchisoare..crezandu-l pe cuvant.. ca are dubla personalitate.

  9. Titlul,deocamdată este inexplicabil,tocami “oficiosul” să se “apreteze” la un asemenea afront?
    Ceva pute!!!!!!!!
    Dacă coroborăm cu sârguinţa de care dau dovadă,portocalii, în apărarea idolului pe acest blog,însemană că nu e cava în regulă.
    Dacă e ce cred eu atunci URA!!!!!!

  10. “Și, sincer să fiu, nici nu mi-aș dori în perioada imediat următoare…”

    Cred ca e o dovada de naivitate… Chiar credeti ca Basescu va pati ceva? Nu vedeti ce interesat este de schimbarea codului penal cu unul cu pedepse si termene de prescriptie mai mici?

  11. Dragilor, eu n-am apucat sa citesc bine pe contractul ala de asociere pe care tot il aratati. Parca scria ca este interzisa schimbarea destinatiei initiale, adica agricultura.Basescu, Primaria capitalei cum au dat autorizatia de constructie ?

  12. Popoviciu a furat cu miliardele de euro in acesti 20 de ani de zile si daca a donat ca zestre Ioanei de Traian un apartament de vreun milion de euro in curtea lui este demn de tot respectul prezidential. Iar intrebarea “Cit de mare hot de hot este fostul ginere al lui Dinca te leaga???” nu mai este relevanta. Daca si Patriciu ar dona Ioanei vreo doi metri de conducte din curte Rompetrolului sa vedeti cum se va schimba si perceptia lui fata de acesta. Va deveni in trei secunde un om de afaceri prosper si respectat in cercurile prezidentiale.

  13. o sa te cred atunci cand te vei intreba de unde a avut bani seful tau.
    si inca ceva: cand ii ziceti “domn’ profesor”, o ziceti cu convingere?

  14. @EBA: acum vorbim despre casele voastre multe si scumpe de bugetari.

  15. Bun demers. Este o campaie cu sens, poate domnul presedinte ar precupeti sa ne dezvaluie din “secretele sucesurilor” domniei sale in afaceri.

  16. A avut bani “la ciorap”, pentru ca a fost”mariner”.Norocos cum a fost, a scapat de legea 18.

  17. EBAgramata , suntem multi care ne intrebam de unde au sefii nostri bani , de la seful statului pina la ultimul sef din sistemul bugetar . Nu ne raspunde niciunul , cica e secret . Sparge tu ghiata si spune-ne atit cit stii (poate ne spui cit luai de la luxten cind te duceai la serviciu , daca acum nu te mai duci si ei “o mie de ieuro si un pic “, daca vrei , e la privati )

  18. @marcus
    Problema nu este ca navele au fost date in bare-boat(in”locatie de gestiune”se dau hotelurile),oricum majoritatea erau imbatranite macar moral daca nu chiar fizic si este de bun simt sa faci ceva cu niste nave care atata vreme cat prind radacini la cheu produc pierderi…iar contractul de bare-boat este un mod de a mai scoate ceva de pe urma unei rustbucket.Cineva a avut desigur grija ca navele cu potential,cele ale PETROMIN,sa fie puse deoparte pentru friends si chiar daca Basescu nu a semnat acte cu manuta lui ar trebui sa fie intrebat macar de ce naiba a determinat Guvernul Romaniei sa ne bage mana in buzunar pentru 15 milioane de usd chipurile sa”plateasca datoriile”navelor romanesti sechestrate prin diverse porturi.Si asta cand si el stia foarte bine ca “datoriile” se negociaza si cel ce iti sechestreaza o nava pentru o suta de mii de dolari,dupa negocieri se multumeste si cu zece mii…Si de ce nu se uita nimeni in Lloyd Register of Shipping ca sa vada acolo cate nave construite in Romania,care au fost proprietatea unei companii romanesti si care au navigat sub pavilion romanesc dar vezi Doamne “nu au performat”naviga bine merci si performeaza al drakkului de bine sub alte pavilioane!Si se mai intreba lumea de unde au fetele”lu’tata”bani?Pai ce se vede sunt DOAR banii de cosnita!

  19. Suntem noi nerecunoscători (şi ce bine mai trăim!) plus că ne mănâncă invidia, asta-i!După atâta amar de ani de trudit spre folosul comunităţii (lor!) nu era de aşteptat să i se dea acolo, neşte… mici atenţii?! Cum să nu se lase “uns” dacă ştie că, oricum, nu se va găsi (printre cei plătiţi anume să o facă!) un oarecare suficient de curios (şi curajos!) care să-l întrebe de sănătate? Culmea ar fi să i se prelungească mandatul în care arătat tot ce (nu!) poate face. Atunci să vezi “vânătoare de vrăjitoare”. Alea care nu-s ale lui, evident.

    P.S.A ieşit EBA la atac?! Păi vedeţi, pe cine nu laşi să “moară”… 😛

  20. @SuKaRiT: nu e ea, lasa indignarea la momentul oportun. crezi ca stie scrie?

  21. Ştiam… Tocmai de aceea era acel… 😛
    Nu-s indignat, zău. Cine să se mai supere?

  22. Dar de casa din Mihaileanu s-a mai auzit ceva?…
    @EBA: se vede ca nu stii sa raspunzi la o intrebare… eschiva tipica “a la taticu'”

  23. Extraordinar indemnul de la congresul sindicatului din administratie :” Politicile trebuie sa le faca functionarii , acolo unde lucreaza , nu politicienii”.m-am gandit ca e o idee trasnita a lui avramescu , de nebunie de canibal .DECI ,nu sa le aplice , sa le creeze si sa le impuna politicienilor . Cind l-am auzit pe Marica , am inteles ca era congresul functionarilor din penitinciare si alte institutii afiliate acestora . Atunci m-am lamurit , presedintele are , ca intotdeauna dreptate , dar nu e contextul potrivit . IN puscarii POLITICIENII aplica POLITICA GARDIENILOR . OR veni vremurile alea ?

  24. @mihu: imi pare rau sa te contrazic. ele au fost date initial spre administrare taman in locatie de gestiune unor operatori romani, iar apoi au fost subinchiriate prin contracte bare boat unor firme armatoriale straine, iar in cazul petrominului, prin contracte Joint Venture. De la o astfel de firma Klaveness din Norvegia, basescu a mancat bani multi, o perioada, firma apoi alegandu-se cu un grup de vrachiere romanesti de mare tonaj, in frunte cu fostul mineralier de 165.000 tdw, Carbunesti. Banii au fost imprumutati, in mare parte de la Bancorex, prin metoda descrisa de mine, mortage pe nave, iar mai apoi, dupa falimentarea Bancorex si de la alte banci (spre exemplu Samara a mai avut un grup de nave si dupa falimentarea Navrom si Bancorex), la fel cum a devenit proprietar si actualul stapan al santierului naval Constanta si nu numai. Apoi cand s-au scos la vanzare unele nave, Veriotti a cumparat azi spre exemplu, un grup de tancuri petroliere, la un pret de castraveti, pentru ca dupa numai o saptamana sa le vanda pe milioane de dolari. Printre acestea si tancul de 85.000 tdw, “reparat” de Mircea Basescu in strainate pentru 2,5 milioane de dolari pentru care, “reparatiile” au constat intr-o punga de plastic cu “piese de schimb”. Alte nave au fost vandute ca fier vechi, iar dupa putin timp, au revenit in portul Constanta, putin cosmetizate prin schimbarea culorilor armatorului, cu pavilion si propriertar nou-noute. Dar nu vreau sa-i retinem spatiul d-lui Ciutacu cu bagatele din astea, motiv pentru care imi cer scuze.
    sa fii iubit
    marcus

  25. nu stiu de ce, da’ parca zbaterile realitatii si ale cotidianului miros a “proba de microfon” dovedind pilele lui gusa. scopul: sa bage botu’ geoana…

  26. Argumentul “portocaliilor” tip EBA il gasesc “sfâsietor” (imi sfâsii fasul de atat râs): “o sa te cred atunci cand te vei intreba de unde a avut bani seful tau”.
    Pai bai penibililor, cand Basescu cerea votul, o facea zicand: “votati-ma pe mine ca-s cinstit, nu pe Nastatse ca are 7 case”. N-a spus “eu voi fura cu mai mult talent” sau “voi fura mai putin”. Ci “sunt cinstit”!
    Despre Voiculescu spunea “solutia imorala”! Asta insemna, in termeni de comparatie, ca este “imorala in raport cu mine” nu “in raport cu coruptul de Nastase”.
    Iar voi astazi voi vreti sa-i justificati golaniile-hotelile-imbecilitatile lui cu “sa justifice si Nastase sau Voiculescu”?!
    Pai parca era “moral si cinstit”! Il puneti pe picior de egalitate cu aialalti? 🙂

  27. Draga Marcus,tancul la care faci referire este CRISANA.Sau mai bine zis a fost pentru ca a luat foc in noiembrie 1993 in Portul Constanta si declarat de catre PETROMIN CTL,ocazie cu care Caraiani a incercat o manarie cu asiguratorii dar nu i-a mers.Navele au fost luate in marea lor majoritate in bare-boat de catre disponent owners romani iar acea joint venture cu Klaveness a fost o manarie de alta natura,desi asemanatoare.Dar cum spui,sa nu mai ocupam blogul lui Victor Ciutacu.Si nu mai spune de locatii de gestiune in contractul maritim.Rade lumea…Adieu!

  28. S-ar putea totusi sa mai existe un jupan, care sa puna ceva la cale?! O avea mircelu dreptate, sau e doar retoric?! Totusi, seamana tot mai tare cu un rahat explodat cu schepsis!…

  29. Cum numa’ atâta? cinci palate pentru cel mai imaculat??? E cumva construite din borduri în loc de cărămidă? Că altfel nu precep…
    Poate că se pune la cale încă din timpul vieţii un mausoleu, ceva… că d-aia e el şefu’
    Trustu’ eolian şi-a revenit… Acu’ câteva minute “inegalabilul” P. Lucescu spunea: “lista PNL… nu poţi compara pe cineva ca Stolojan, Macovei sau TRU cu Norica Nicolai”. Dumitrescu aşişderea (despre D-na Norica): “Are şi Domnia Sa nişte mape profesionale”. Uuuuf, ce bine! Era cât pe ce să vă ia locu’ … Da’ şi-au revenit!
    PS: D-nei Şandru m-am hotărât să-i fac cadou o cratiţă şi-un făcăleţ, că nu de alta mi-au adus nişte prieteni de familie obiectele cu pricina… păi pe criza asta, ce premiu de consolare să-i dai femeii?

  30. Va spun eu cum a facut. Initial a avut o punga goala si a venit un alt moldovian la ea (nu sunt sigur, dar cred ca punga avea sigla PDL)si i-a propus sa faca schimb cu gasca lui… Apoi, mergand ea cu gasca in brate, cineva i-a propus sa-i dea gasca pe o capra… capra pe un car (paremise ca era cel putin FERRARI)… caru’ pe doi boi (eu nu mai sunt de ceva timp in tara dar si asta cred ca e vreun restaurant)… si uite asa se pare ca dupa 20 de ani ceva se schimba cu adevarat in ROMANIA… ni se schimba povestile cu care adormim telespectatorii!
    Va salut, de la cateva mii de km de Romania.

  31. Nu imi vine sa cred ca Realitatea vantoasa a intors armele si scuipa de zor in acelasi basescu pe care il pupa in cur cu atat pofta inainte. Eu cred ca totusi este un joc pervers al Vantului in care acesta ii arata pisica lu bashinescu.

  32. victore ..toti vorbiti degeaba …noi (romanii),cel putin cei mai cititi ,stim de clanul basescu ..asta este ..cel putin asa vad eu familia prizidentiala si apropiati un clan cum ar fii clanul camatarilor doar mai scoliti si in costume .zic ca vorbiti degeaba ..pt ca numai asta se poate face ..romanii l-au ales pe marinar ca sa nu il aleaga pe nastase sau alt dezastru ca nastase deci in romania alegi raul mic in favoare raului grozav .si daca vine alt presedinte poate fura mai putin poate mai mult ..romani au sa il aleaga pe cel care fura mai putin ..cel putin asa spera toti .

  33. am vazut emisiunea si cum m.basescu ameninta ,taie si spanzura .personaju e un boier in carne si oase si de cum isi administreaza mosia sa nu se ia nimeni .ar trebui sa il lasati sa isi faca de cap in emisiune ,cu injuraturi amenintari,sa il vada si cei mai prosti dintre noi cum is unii care comenteaza aici pe pagina ,cum se comporta membri distinsei familii de academicieni si intelectuali basescu care e un model de urmat in privinta de corectitudine si familie pt restul romanilor .pe ceilalti membri ai clanului basescu cum de nu ii vedem in emisiune ,ma refere la locotenenti precum boc ,udrea etc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.