Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Rămâne cum am stabilit: eu sunt tot aici

Similar Posts

13 thoughts on “Rămâne cum am stabilit: eu sunt tot aici

  1. Pentru un ziarist, eu cred că nu ar trebui să fie o problemă de moralitate sau credibilitate faptul că are oarece legături în societate, de la subsol până la etajele superioare. Mai mult, consider că ar trebui să facă parte din fişa postului.

    Curvar? Treaba nevesti. Şpăgar? Treaba DNA-ului.

    Faptul că aveţi afinităţi de stânga (asumate) nu vă ştirbeşte din credibilitate, chiar este o probă de onestitate.

    Succes!

  2. Hai sa zicem ca ma numar printre aia care te’au reevaluat. 😀

    Iti doresc succes in ce faci fara sa te uiti la aia de latra de pe margine.

  3. Si bine faci ca esti aici in continuare…Uite ca aia cu “Omul sfinteste locul” e corecta si se aplica….in cazul tau.Succes pe viitor!

  4. Domnule Ciutacu sinteti un pamfletar de exceptie !!! Stiti ceva ? Mai da-i dracului in pastele mamii lor p-astia care va injura, mergi pe drumul tau !!!

  5. Victor, apreciez ca, spre deosebire de altii, imi publici postarile, chiar daca nu prea corespund in ultima vreme opiniilor tale. Gesturile de normalitate devin din ce in ce mai rare. De aceea recunosc ‘ce e al tau’.

  6. D-le Ciutacu, sa nu ma intelegeti gresit. Nu este un atac la persoana. Vreau doar sa va spun ca echipa/persoana care scrie benzile alea galbene de la RTV sigur inghite vreo mortaciune dimineata pe stomacul gol. Asa o fi in fisa postului.
    Nu are cum sa-ti iasa asa ceva ca om normal.
    In rest mult succes ! Orientarea de la Intact unde prabusirea imperiului este inevitabila catre d-l Ghita care pare un pradator de cursa lunga mi se pare o miscare desteapta. Dar privind in viitor,
    nici d-l Ghita nu poate ramane doar pradator. In fine, mult succes ! La RTV sau in alta parte e bine sa aveti ceva de spus.

  7. Știi ce e f. curios?Cînd ai avut temă cu dna Gorghiu au fost vreo 200 de posturi.Acum,cînd scrii despre tine, cei ce s-ar presupune că urmăresc blogul și emisiunile tale nu mai sunt atît de interesați?
    Evoluția celor ce nu aveau pulover pe gît, din cauza ta, a fost savuroasă.De ce nu-și pot face unii treaba fără a face ochi dulci caprei vecinului?

  8. Felicitari! Am sa te “urmaresc” si peste 20 de ani (oriunde-o fi sa fie).

  9. Victor, acu’ nu te supara, dar daca esti tot aici (ceea ce este foarte bine), mai scrie si pe blog! multam. 🙂

  10. Eu nu inteleg de ce majoritatea poporului nu s-a prins ca presa per ansamblu este libera, o institutie de presa in sine este a patronului.
    In acelasi timp, nu inteleg de ce ziaristii, care nu primesc niciun prerogativ special din partea statului trebuie sa fie judecati daca scriu sau nu despre un anumit subiect.

  11. Personal preferam sa ramai la A3, emisiunile sinteza zilei erau geniale… Sau macar ia-l pe Mircea la RTV :).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.