Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > Putreziți nevinovați la ocnă, căcăcioșilor!

Putreziți nevinovați la ocnă, căcăcioșilor!

Taman în plin scandal Ponta, când unii strigă că-i japcă, iar alții că apără dreptatea, comisia juridică a respins, în prezența intimidantă a Liviei Stanciu, proiectul privind aprobarea răspunderii patrimoniale a magistraților pentru deciziile și sentințele strâmbe. Dacă nici acum nu aveți sânge și faceți temenele în fața celor care ar trebui să pună în aplicare actele normative pe care voi le aprobați, atunci meritați să putreziți nevinovați la pârnaie, căcăcioșilor! Și să nu vă mai aud, când v-o veni rândul la arestare, că sunteți victimele abuzurilor…
P.S. Nu-i mișto că, în țara în a cărei Constituție e statuat că nimeni nu e mai presus de lege, legiuitorii îi imunizează pe cei care, chipurile, aplică legea?

UPDATE: Cu tot votul covârșitor majoritar de astăzi al pesediștilor împotriva urmăririi sale penale în cazul Șova, părerea mea rămâne aceeași: Ponta va fi forțat, cu succes, prin metode care n-au nici o legătură cu statul de drept, în accepțiunea lui adevărată, să părăsească demnitatea de premier.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “Putreziți nevinovați la ocnă, căcăcioșilor!

  1. Eu mi-as dori ca toti functionarii publici condamnati pentru coruptie sau alte infractiuni care presupun lezarea intereselor statului sa piarda dreptul la pensia aferenta muncii prestate la stat.

  2. @epolitikon: pensia e dreptul pe care-l ai dupa ce ai cotizat proportional din leafa, e aberant ce vrei tu

  3. Sunt de acord cu d-stra ,sa faca puscarie si acolo sa se gandeasca ce nu merge bine intre puterile statului ,au timp de citit ,meditat si scris .Cred ca d-na Bica ar fi scris si altfel codurile ,poate mai complet .mai precis ,fara loc de interpretari daca situatia ei ar fi fost inaintea scrierii codurilor .Ce ma supara la guvernul Ponta este moliciunea si frica luarii taurului de coarne .Vad in seniorul Tariceanu mult mai multa fermitate ,curaj si atitudini punctuale ,rapide si clare . De cand spun ca securistii lui ceausescu preluati de basescu au radacini adanci si se opun la tot ce-i pot afecta Mai asteptam un pic si pe cale naturala scapam de ei

  4. Totul e cu fundul in sus in tara asta! Pana ce nu va fi introdusa matematica in primii ani la facultatea de drept si logica matematica ca disciplina de licenta nu vom scapa de judecatori din Galati, procurori din Craiova si o curte constitutionala fara constitutionalisti!

  5. “Tanti asta (fost procuror ajuns judecător) are nevoie urgentă, de un control psihiatric. Să vorbești despre propria-ți persoană, la persoana a III-a, dovedește că, nu nu are toate țiglele pe casă!

    De Gore pe 9 June 2015 la 18:37 (#)”

    Corecta observatie Gore , asa facea si basaul , vorbea despre el ca dspre “presedintele” ! Se numeste grandomanie sau mania grandorii si face parte integranta din boala numita schizofrenie ! Asta am avut , un regim condus de si cu schizofrenici in distributie ! 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.