Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Puterea absoluta nu lasa loc de scuze

Puterea absoluta nu lasa loc de scuze

– Crin a vrut putere absoluta si a obtinut-o. Nimic nu-l impiedica s-o exercite. Are toata parghiile-n mana, dar si toata responsabilitatea. Nu exista scuza pentru esec.

– Realegerea e naturala. A obtinut cel mai bun scor din istoria postrevolutionara a PNL, a facut miscari care au pozitionat foarte bine partidul, are charisma, capital de imagine si discurs perfect de opozitie. Inflexibilitatea fata de putere pe timp de criza aduce puncte electorale. Ramane sa stie sa tina oamenii departe de tentatii.

– Ludovic a avut o prestatie impecabila, s-a batut eroic in partid si pe media, discursul lui a fost legitim si coerent, dar a pierdut exact ceea ce-l facea influent si stapan pe situatie: organizatiile locale. Pentru ca e-n firea omului sa se dea cu cel mai puternic. Orice incercare de a-l face sa-si ia campii si sa plece ar fi o pierdere pentru PNL. E cel mai dedicat si pasionat activist politic pe care eu l-am intalnit.

– Catarama a intrat jalnic in cursa si, dupa ce a fost executat de Antonescu (cu un sange rece care m-a socat), a disparut la fel de unsuros cum a si aparut pe scena.

– Daca Antonescu si Ponta n-au altceva mai bun decat sa se lupte pentru legitimarea ca lider al opozitiei, ‘geaba vii, ‘geaba te duci, ‘geaba rupi bietii papuci.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

149 thoughts on “Puterea absoluta nu lasa loc de scuze

  1. Opozitia se va uni pentru sustinerea unui candidat la presedentie, scos din joben precum proiectul in jurul atat de apreciatului domn Iohanis; sunt curioasa cine va fi…si sunt hotarata sa-l sustin.

  2. Probabil ca daca mister Crin nu va face o greseala antologigca (de care ar fi in stare. are “experienta”), probabil ca va ajunge in turul 2 in urmatoarele alegeri. Cel putin asa sper.

    Ponta va ponta probabil in alegeri, dar e o palarie prea mare pentru el, vorba mentorului sau. Ludovic o fi bun, dar nu prea trece sticla. Zic asa si eu…
    Epoca trubadurilor politici s-a incheiat de ceva timp; poate ca isi face careva mila de el si i-o spune.

  3. pierderea lui orban din echipa e un minus.orban e un bun organizator si un liberal convins.vorba dvs,,,asta moare in pnl,, ceva imi spune ca va ajunge din nou la bratul lui crin,daca nu cumva a fost un aranjament pentru disiparea etichetei de ,,dictator,, pe care s-au grabit propagandistii portocalii sa i-o lipeasca lui crin dupa anuntarea voturilor pe lista,atipice unor liberali{poate sperau ca asa se mai atenueaza zenzatia de ,,dictachior,,. prin aparitia altui dictator}candidatura lui catarama a fost o caricatura,aveau nevoie deci de cineva credibil.e doar o banuiala….nu-l vad pe crin sa aiba rabdare sa intareasca organizatiile locale.pentru ca asta e buba cea mai mare a pnlului.daca in decembrie aceste organizatii erau mai bine organizate,la turul doi vorbeam de basescu versus antonescu.si sigur era alt rezultat.dar ,,rusine dinu patriciu,, isi va face treaba bine pentru intarirea organizatiilor locale.crin a devenit ,,locomotiva,,pnlului, a coborat din vitrina si pare ca a apucat fraiele pnlului.dar nu tine singur haturile,mai sunt maini multe si puternice care trag.oricum,congresul a fost foarte civilizat.ati vazut ce ,,bunaciuni,, sunt in pnl?{au tot insistat cameramanii}fara gluma,mu s-a parut o adunare de oameni….alt fel.decenta.acum am citit ca si hasotti pleaca.la independenti,spre deosebire de celalalt fost psdist,pnlist….acum pdlist.daca toti isi joaca cartea bine astia doi ani,trec de la hau-hau la ceva concret in opozitie,s-ar putea peste doi ani sa iba o surpriza.placuta.

  4. L-am urmarit pe Antonescu vs. Boda & Hurezeanu – doi “lachei” in slujba actualei puteri … Am avut sentimente multiple si contradictorii: alterna GREATA cu REVOLTA cu SIMPATIA si cu SPERANTA DE PE URMA…. Daca nu va reusi Antonescu sa extirpeze bucatica-cu-bucatica “putregaiul” din politica romaneasca si din arieratele ei , Romania va ramane CONDAMNATA DEFINITIV la statutul de “colonie a intereselor externe ei” si va fi condusa TOTAL DE-ACUM INCOLO , de guvernari de tip “fanariot”…!!!

    Nu stiu chiar cata lume e cu adevarat constienta de gravitatea situatiei socialo-politico-economice a Romaniei , la ora actuala , si cat de putin mai avem pana la “condamnarea” noastra definitiva , pe nu stiu cate generatii de-acum in colo…!!!
    Nu sunt o persoana panicarda , dar e “groasa” rau , fratilor , daca aveti ochi de vazut , urechi de auzit si MINTE pt. A INTELEGE…

  5. ramane insa paradoxul scenei politice romanesti: un partid de dreapta la putere si un partid de dreapta in opozitie….PSD-ul ar face bine sa repete tactica din 2000, adica sa stea sa se uite la ei…cum se elimina unul pe altul…cum isi distrug unul la altul imaginea ,iar in 2012 , regula este cand 2 de dreapta se bat, PSD-ul castiga….in 2012 pd-l va avea o cota electorala de 12-15 % datorita masurilor nepopulare si a saraciei datorate crizei…

  6. @Tănase Ciprian: nu pari foarte in tema asa ca da-mi voie sa te pun la curent: la acest congres s-a desfiintat functia de prim-vice. Mai mult, acest congres a avut drept scop tocmai inlaturarea lui Orban. Stiu ca speranta moare ultima dar si ea moare la un moment dat. 🙂 Poti doar sa mai speri ca n-o sa-l uite Ciutacu si o sa-l mai cheme la el in emisiune, ca sa nu-l uite nici ceilalti…

  7. Crin va fi pregătit să ne conducă atunci cînd…la o “ştangă” de-a lu vodă…de tipul….”Nu vă aşezaţi acolo unde nu v-am pus eu !”…va avea şi el o replică…mai mult decît “mîlc” 😉

  8. Coane Victor,asta-i cel mai obiectiv si lucid comentariu politic din cate-am citit zilele astea despre cei doi protagonisti ai Congresului.Felicitari si tinem aproape.

  9. Este clar ca Antonescu a jucat pe o carte care poate la un momentdat sa il decapiteze. Fiindca nu va mai avea pe cine sa dea vina in caz de prea multe esecuri. Decat o singura persoana> EL! InSA nu s/a nascut inca in Romania acel politician capabil sa-si recunoasca esecul…si sa si-l asume…

  10. pentru mine a fost o dezamagire. cand esti sigur ca vei castiga sa vii dupa congres sa spui ca orban a parazitat congresul si ca are mandat de la partid sa lucreze fara saftoiu si tariceanu mi se pare ca il vad iara pe geoana. ma asteptam la cu totul altceva de la bunul simt al lui crin. in fine, poate incepe prost si termina bine. razbunarea asta de om mic nu imi place.

  11. Hm!Daca ar fi asa de simplu, precum crede Antonescu,PDL-ul ar fi maturat ‘in no minute’ ca partid de dreapta. E absurda pretentia PDL-lui ca acest partid este adevarata ‘dreapta’. Si vine Antonescu mai hotarat ca oricand si spumega cu furie:”ori noi, ori PDL se va impune in Romania ca partid de dreapta”. Sa-l ajute Dumnezeu,sa-i invinga!.

  12. Mama, la ce tir de intrebari si replici a fost supus Antonescu aseara la Realitatea! Se pare ca are tot meciuri cu media pentru puterea asta absoluta!
    A fost un scor bun la meciul de aseara?

  13. ca sa papi ochisoru,mai intii trbuie sa papi bataturica !Crin incepe cu ochisoru !? Marinaru’ a mincat o gramada de bataturici iar acum,calca pe ele.Invatati,invatati,invatati…..si uitati de,,arme si munitii,,….ca ,,E,, altii mai meseriasi !

  14. daca pe discursul puternic si de impact al lui antonescu ponta va aduce argumentul juridic antiputere – e zona lui forte – va fi doar o lupta in critica puterii si atit, altceva n-au cum imparti ca electoratele sint clar diferite. cit despre modul cum a ajuns Crin reconfirmat presedinte al PNL e de vazut acum ce impact are, daca si citi dezertori apar, citi ramin in partid sa-l sape cu vorba sau cu fapta. In rest, de acord cu Victor, a cerut puteri mai mari, daca nu va reusi in proiectul sau – desi recunosc faptul ca boc se straduie sa-l ajute – va fi un alt sacrificat la acest partid prea centrifug care e PNL.

  15. ponta si-a luat-o in cap facind dovada lipsei de intelepciune.

    si ponta sa nu uite ca reprezinta partidul care a pus piatra de temelie la distrugerea Romaniei sau pe intelesul lor, la creearea Romaniei de azi, o Romaniei absurda, needucata, mediocra (nici mie nu-mi place cum suna dar asta e adevarul) iar opera lor este continuata cu succes de fostii lor parteneri de partid fugiti pe usa din dos in pd apoi pdl.

    pnl este asociat cu cea mai buna perioada de dupa 89. da, s-au dat sporuri de cer senin si tinuta decenta pentru ca s-au produs bani!

    sa le spuna cineva impotentilor din pdl ca imbecilii care ne conduc nu sint in stare sa produca decit prostie iar asta nu acopera deficitul bugetar si n ucreeaza prosperitate, din contra! cretinilor din pdl sa le explice cineva ca boc si basescu au indatorat Romania nefiind in stare sa produca bani.

  16. Din pacate lucrurile nu stau chiar asa cum se vad de sus! MAREA GRESEALA pe care o fac toti liderii Isi in plasa careia a cazut si Crin) este ca politica nu o fac doar varfurile, politica o fac cei 15% din membrii organizatiilor, care nu au avut in Crin nici-un sprijin! In campania prezidentiala greul a fost dus de marea majoritatea care a ramas in afara listei!
    Aici in teritoriu, la nivelul organizatiilor exista o mare dezamagire pentru acceptarea listei si nu pentru cine a iesit presedinte, concluzia este ca suntem mai slabi ca PSD-istii.
    Cred ca din aceasta lupta a castigat tot “chiorul”, iar in urmatoarele saptamani veti vedea ca este stapan 98%, veti regreta (Dvs analistii, care prin scoaterea “rahatului” din opozitie, l-ati ajutat enorm!)enorm si cale de intors nu va mai exista!

  17. buna ziua, sunt curios ce parere aveti despre obraznicia domnului Mazare.nu v-am auzit pronuntandu-va. stiu ca sunteti detasat de aceasta probelam, dar si ca bunicul dvs. a suferit pe nedrept doar fiindca era evreu-Rabinul Gurwitz, un om fin si cult,care nu facuse niciun rau, din contra, isi sustinea mica lui comunitate, ca orice fiinta inobilata cu un asemeena titlu pe drept . se spune ca omenirea uita, de la o generatie la alta, atrocitatile… ajunge chiar sa faca bancuri pe seama lor. dar suferinta ramane in sange si in mintea noastra. chiar sa il credem pe acest domn primar, lider influent de opinie, care zice ca purta impreuna cu fiul lui, haine tip “army”? nu ma pricep asa bine la moda, dar “army” inseamna influenta din uniforma armatei americane… ori Mazare sper ca nu avea intentia sa lanseze un nou trend “army”- uniforma nazista!!!!! incarcatura ei simbolica provoaca prea multa amaraciune.dvs. ce ziceti? ce parere aveti?

  18. D -le Ciutacu
    Metodele practicate in PNL pentru putere absoluta au si aspecte nebanuite.

  19. @Daniel: bunicul meu n-a fost rabin. gestul neghiob al lui Mazare l-am comentat la momentul respectiv, n-ati avut dvs timp sa ma ascultati atunci

  20. Cam in doua saptamani sper sa vad ca incep astia sa spele pe joc cu puterea actuala ca e jale in tara.

    Nu am crezut ca basescu (eu asa scriu,cu “b”mic)poate sa fie atat de mic ca om politic.
    O lepra norocoasa,nimic mai mult.

  21. Nu mi s-a intamplat pana acum sa oscilez intre extaz si agonie; de data aceasta ba cad in agonie ba in extaz privindu-l pe Crin. As vrea sa cred ca ceea ce spune, va si face! Ce fain suna: ” vreau sa fiu o mana forte pentru a FORTA acest partid SA SE DESCHIDA, SA SE MODERNIZEZE si SA RIDICAM putin capul”.Aceste cuvinte vin de la un om sincer, dedicat 100% liberalismului, si chiar ‘nu lasa loc de scuze’.

  22. Sa vedem intai daca va reusi sa treaca de stadiul miscatului din buze.
    Promisiuni,mari viziuni,talente,destepti,reformatori,capete care se ridicau…au fost toti.
    Dupa ce dovedeste,il laud promit.

    Pana atunci mi s-a acrit de talente in devenire,care nu confirma in fapta niciodata.

  23. @shogunu’: daca tot nu ti-a dat tov. Victor cu ban, la o sursa de neutroni nu te-ai gandit 😉 ?! Da’ trebe’ sa se sature de chior aia care ni l-au urcat pe grumaz (oricum in 5 ani ii gasesc inlocuitor), sunt singurii care conteaza in ecuatia asta din pacate. Si nu se rezolva nimic, degeneratu’ asta alcoolic si PDLu’ lui nu sunt decat varful iceberglui care este infectia din societatea romaneasca – ce mai, se poate spune ca populatia Romaniei ESTE o infectie, cu minime reziduuri de umanitate pe care le striveste la fiecare convulsie.

  24. Antonescu si Ponta nu se vor bate decit dupa ce actualul guvern se va clatina .Cred ca va dura ceva pt ca Gasca pdl-ista de la guvernare in scopul de a-si prelungi agonia si a ne fenta basineste pe toti ceilalti se va tot restructura pina cind nu va mai fi nimeni “vizibil” -adica primii din rindurile pdl-pupincuristi ai Baseanului care sa preia vreun portofoliu. PS Chiar si Nuta se va uza uza.

  25. – De acord, dar nu chiar 100%. Oricum, nici nu vreau să iau în calcul un eventual eşec.
    – Realegerea lui Crin făcea parte din mersul firesc al lucrurilor. Sunt de acord cu toate lucrurile afirmate .
    – Nu am încredere 100% în Ludovic, dar MI-A PLĂCUT FOARTE MULT PRESTAŢIA SA DE LA CONGRES. De fapt, a crescut în ochii mei. Ce bine-ar fi să nu ascundă nimic!
    – ?
    – Doamne fereşte! Eu sper să-şi revină Ponta şi să-şi vadă lungul nasului. Pentru că e mai tare Crin decât el. Dacă nu-i convine afirmaţia mea, să mă contrazică prin fapte. Unde-ar fi norocul nostru să fie aşa!

  26. Cât de penibili sunt “politicienii” se momesc cu funcţii, se şantajează cu dosariade, se întrec în insulte ca mai apoi să şpriţuiască spre binele lor personal, cât de comună le este alunecarea n cioplitură a chipului strivit de patimi…

    Există însă cel mai pervers specimen acela al “politicianului” traseist, care pleaca dintr o parte în alta pe criteriul josnic al unui troc ordinar; azi la congresul liberalilor un oarecare Timiş Ioan a făcut asta. Acest oarecare senin şi la fel de cinic, precum Cataramă atunci când Crin l a dezbrăcat înaintea mulţimii şi l a arătat în tot grotescul epoleţilor, şi a făcut numărul aşa cum a fugit din PSD atacând mişeleşte, acum se întoarce în vechea, noua casă, ca mai apoi în cazul în care PDL pică să revină la PSD adică şi mai acasă sau mai ştii într un PNL unde are protecţie şi beneficii din toate punctele de vedere…

    Nimeni dar absolut nimeni nu îi va cere socoteală acestui specimen de traseist fiindcă ceea ce săvârşeşte acest oarecare este un minorat din care se hrănesc utopiile convive mediocrităţii comunistoidalului periferic, consecinţa fiind tocmai josnicia inumanului şi o ticăloşie a lipsei de conştiinţă, a lipsei de moralitate, a lipsei de etică şi demascarea tuturor tarelor de care suferă această lehamite de “clasă politică”…

    sunt curios cand trece si fratele lui, primar prin Hateg, HD, la pedelei; ca si a urmat fratele prin aproape toate partidele si partiduletele, adica FSN, PSD, APR, PC acum inca este liberal insa din cate stiu a avut ceva vizite de lucru ale DNA ului INSA daca marinarul i a devenit peste lu fra su cred ca s a calmat…

    Domnule Ciutacu, in tara asta doar unii sunt jurnalişti, ceilalti sunt doar presari ai slugărniciei, astfel că avem puţini politicieni, dar o “clasă politică”(clanul timis, deşi nu doar mai sunt destui, se regăseşte cel mai bine în acest concept) şi o “castă a presarilor” ambele cu aceleaşi metehne ticăloşia antinaţională.

    Mno, amu cât sunteţi printre noi, a fi bine, însă când nu veţi mai fi atunci dacă nu vă vor urma alţii exemplul, cred că îi cazul să gândim la “o raniţă şi la o altă graniţă”.

  27. Antonescu stie ca este “favorit la titlu” peste 4 ani si ceva; atunci, cu toate ca vor fi cam 20 de candidati la presedintie, Antonescu nu va avea contracandidat. Ponta sigur nu va candida, din partea PSD-ului cred ca va fi tot Geoana propus; Cu putin noroc o sa se aleaga praful de PDL (asta in cazul in care nu se da Greuceanu de 3 ori peste cap – presedinte cu 3 mandate) deci de aici, poate eba, poate boc. Oricum, indiferent cine va fi presedinte, in acel moment tara va fi intr-un prea mare cacat (ca sa fiu mai plastic) si indiferent in ce directie va inota

  28. Off topic – “Un pai pe foc”

    Sa fie oare atat de bolnav cel mai iubit conducator incat sa fie astia disperati la gandul ca Geoana ar putea ajunge presedinte de pe scaunul sau de senator?

  29. Dar ce se va intampla daca PNL-tii vor tine ,ai mult la libertatea spiritului si actiunilor decat la incolonarea disciplinata in fata lui?

  30. Va intrebati, desigur, dupa aparitiile fantomatice, dupa ideea de a candida, de a fi presedinte PNL, lipsite de logica , cumva, ce rol a avut sau are Catarama in toata povestea? Ei bine, destul de simplu: cum sa ai o acoperire mai potrivita, mai realista si mai credibila, decat cea de muzeograf intrat in politica, fara averi impresionante, lipsit de interes de gasca, fara relatii dubioase etc. Cum sa ” cresti” din timp noul presedinte continuator, fara posibilitatea de a fi ales din greseala, cum sa-ti intaresti acoperirea mai bine daca nu printr-un securist dovedit, care-ti joaca mingea la fileu, care-ti da apa la moara, care este exact opusul tau? Da, cred ca-i o intelegere, unde are un rol important chiar si Quintus insusi. Cate procente castigi si cat de credibil poti fi in ochii publicului cu asa ” carte de vizita”, cu asa atitudine, cu asa abordare? Mult. Mai ales prin masuri ferme de tip: excluderea securistuluui defaimator, detractor s.a. Victorie, nu?
    PS: si Diaconu, oare ce rol a avut in Revolutie?

  31. @ shogunu’

    Hopaaa! Imi scrii: “…nu trebe sa devii martir daca scapi lumea de un tembel”! Deci tot la vorba mea ai ajuns: Base este un tembel (eu am scris “un idiot” – tot aia e). Bravo, ma bucur ca te-am “convertit”!

  32. n-ati vrea voi sa complotati voi in privat cum sa-l gatuiti pe tiran?

  33. Felicitari pentru obtinerea puterii absolute in partid si sa sper ca o s-o obtina si pe cea… putin mai mare. Felicitari ca sta departe de tentatia Osului si le da peste labute celor ce vor sa-l linga si sa-l suga.

  34. Desi ma bucur pentru Crin, nu pot sa nu remarc doua nume de pe langa el : Relu F. si Lucian I. Cum poate Crin sa aiba incredere in Relu, nu stiu. Cand Tariceanu i-a promovat nulitatile (cel putin asta au dovedit ca ministri ), el vine la congres sa ii reproseze ca a pus in functie oameni fara experianta, el, care a girat pentru ei ? Si Iliescu, acest Mazare de Giurgiu ? Mai ramanea Morega …

  35. citiţi comentariile să vedeţi cam ce înseamnă traseismul lui Timiş.
    Domnul Antonescu nu ştie pe cine a ascuns în boscheţii partidului.
    Bine că a câştigat şi mai bine că migrează ciolanaţii.

    http://www.servuspress.ro/hd/articol.php?id=16506

    THEO – HATEG 2010-03-06 01:05:19
    Domul deputat IOAN TIMIS a venit la PD-L sa nu credeti ca vine singur, fratele sau NICOLAE TIMIS primar in HATEG ,va veni si el impreuna cu toti primarii din TARA HATEGULUI, impreuna cu toate organizatile PNL din zona ,prin venirea la noi , se castiga aproximativ 75000 voturi.PD-L va castiga sigur in zona si la consiliul judetean, adio molot .ps mai urmeza si alte plecari din pnl si psd

  36. Domnu’ Victor, crezi sau nu, chiar imi faceam griji pentru tine si ma gandeam sa-ti trimit urmatorul mesaj: “Tinand cont ca, din partea nemernicilor care ne conduc, te poti astepta la orice, daca asa crezi tu ca este mai prudent, te rog sa nu eziti sa stergi mesajele dintre mine si shogunu’, care fac referire la doborarea tiranului, altminteri, la cat de ticalosi sunt si la cat de incomod esti tu pentru ei, ca jurnalist, astia nu s-ar da in laturi sa te acuze de complicitate la instigare la omor. Daca incearca ei sa-l inghesuie pe Nastase cu niste termopane, pe Geoana cu niste declaratii de avere, de altfel completate cat se poate de corect, iar pe Dinescu cu nu mai stiu ce, nu m-ar mira sa incerce sa te inghesuie si pe tine, dupa cum am scris”.

    Sa mor io daca nu m-a batut gandul sa-ti trimit un astfel de mesaj. De aceea, ma bucur ca ai abordat subiectul. De altfel, dupa cum ai putut constata din ultimul meu mesaj catre shogunu’, eu m-am ferit sa mai abordez tema tiranicidului, dand-o cotita catre capacitatile intelectuale ale tiranului. In concluzie, din partea mea, nu mai ai pe viitor a te teme te nimic, in legatura cu “proiectele” tiranicide.

  37. Pingback: Promoveaza-l
  38. Sunt multi din opozitie care sustin ca daca Crin va reusi sa se impuna cu mana forte fara risc de contestare, o va face cu pretul disrugerii acestei marci liberale. Ma indoiesc ca asa se va intampla

  39. este posibil ca orban sa se indrepte spre pdl acum cand fratele a ajuns consilier prezidential.

  40. Sa si mor io de mai zic ceva de maretul tembel!
    Io ma asteptam la ban da trebe sa zic sarumina ca m-ai iertat. Io am inceput ceilalti au preluat ideea unu’ cu magnumu’, altu cu neutronii (da cu neutroni s-ar curata tot Bucurestiul si ar fi pacat ca mai sint si oameni de treaba pe acolo).
    Acuma tac!(despre tema asta)
    Am auzit una buna (pe proteveu)! Leonard (fratele lui Ludovic) consilier basescian? E drept?
    S’apai sa mai intelegi ceva?!?!?
    Banzai!

  41. Si inca una! udemereu vrea sefia senatului?
    Boz meg! Am destui prieteni (si inca buni) unguri da pe chestia asta tot le-as da una peste bot!!!
    Banzai!

  42. Antonescu a mizat totul pe o carte sa speram ca va catiga. Depinde de echipa.E posibil ca tocmai echipa sa-i traga presul de sub picioare.Este oricum personajul politic care a evoluat cel mai mult in timp, de la un stangaci cu plete in vant, pana la un lider charismatic cu un stil oratoric de invidiat.
    Si Ponta are potential dar mai are de muncit mai ales in transmiterea mesajelor.
    Ideal pentru noi muritorii de rand ar fi ca doi lideri buni sa nu se bata pentru o “pozitie in opozitie”, ci pentru anihilarea “caracatitei” de la putere. Vor avea si votul si sustinerea noastra.
    Le urez succes.

  43. Observ ca praful cu partidul de dreapta care ESTE, recte PDL a cam prins pe la unii habarnisti, pe dreac dreapta, e mai comunist decat defunctul PCR. Sunt convins ca Antonescu si Ponta vor fi umar in umar sau spate in spate impotriva hienelor portocalii care au un singur cuvant de ordine, nu partid-stat, partid unic si un comunism portocaliu de nezdruncinat. Se pregateste Boagioaica (cea cu chiloteii vazuti de Zeus)cica sa ia sefia Senatului, lui Berceanu ii pute si mi se pare normal. Pierde asfaltangii din mana si mai trebuie sa mai vina ceva din paraindaratul contractelor.In rest….numai de bine si hai la cumparaturi, spuneti nevestelor sa va faca lista.
    Sa iti fie rusine Viorel Catarama!

  44. @shogunu’- nu fiti rau, pana la urma toti ne ducem…Depinde cum ramanem in memoria urmasilor…
    Dca vom avea sef la Senat un UDeMeRist, il vom avea cu sprijinul PD-L-ului si al independentilor cu petlite mov…Sunt convinsa ca-si iubesc poporul si fac ce este mai bine pentru el(!?).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.