Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Pupincurismul de dreapta, colt cu Cornu

Similar Posts

66 thoughts on “Pupincurismul de dreapta, colt cu Cornu

  1. v-au intrat toate. da’ daca veti continua, toti, sa faceti chat aici vor fi ultimele; pentru toti

  2. Eu cred ca a fost un simulacru de initiere (francmaçonerie)in care , bineinteles, Adrian Nastase si-a cam batut joc de Mandruta iar el (novicele) nici macar nu si-a dat seama….Isi merita ironiile si chiar batjocura celorlalti. Totul se plateste!!

  3. @amne
    Dacă știi,din experiență proprie,cum se votează ,cum toți membrii clasei politice fură voturi sau sunt martori ai furtului,atunci cum doamne iartă-mă a ieșit Klaus presedinte?Să nu-mi spui că Johanis nu e politician,că nu am antivomitive în casă.Cum deodată,cei ce l-au votat pe Iohanis sunt buni,frumoși,au pătrătele,le miroase gura a flori dimineața,iar serile și le petrec cîntînd la harpă.Dacă vă spun că o șansă sunt investițiile statului,pt. că altcineva nu investește acum,mă faceți comunist.

  4. @bondescu – in 2008 (parca) am fost in, era sa zic staff-ul dar suna prea pretentios, echipa de prieteni ai unui candidat la primaria comunei Cojocna, din judetul Cluj. Candidatul era tatal unui prieten de-al meu, din partea partidului-hoit PNTCD si candida impotriva, inclusiv, a primarului in functie, de la pdl, un domn numit, cum altfel?, Ranga.
    Individul, care directiona o buna parte din bugetul primariei spre salariul nevesti-sii, lasand la o parte alte nereguli, era absolut sigur de victorie. Isi lasase postere cu mecla-i chiar langa sectia de votare, isi amplasase indivizi cu muschi la intrare care amenintau alegatorii, totul era “in regula” pana am venit noi, “jmecherii de la Cluj”. Am sunat la politie imediat, sa denuntam evidentele nereguli (nu mai vorbesc de cum intrau in cabinele de vot cu mai toata lumea, sa fie siguri ca se voteaza “corect”)si a inceput panica. Candidatul PNT a luat aproape 50% din voturi in primul tur, in ciuda suveicilor etcaetera ale lui ranga. In cele doua saptamani intre tururi, Ranga a facut o vizita la Cluj, unde tocmai venise in vizita pe atunci premierul boc. Turul 2? Prezenta la vot a romilor si, in general, a persoanelor foarte sarace a fost spre 100%. Costul? 100 de lei noi de persoana.

    Nu ma indoiesc ca si baronii pnl, pdl au facut, acolo unde au putut, ce fac baronii psd in zonele monoindustriale. Stiu ca si Johannis, ca orice alt politician, e constient ca povestea mea de mai sus e multiplicata in teritoriu.
    Dar, din punctul meu de vedere, pe politica externa, CSAT, Klaus e de preferat lui ponta; din perspectiva preluarii puterii 100% de catre profund coruptul psd, Johannis e preferabil lui ponta; la nivel de activitate politic-executiva Johannis e de preferat lui ponta; moralmente Johannis este peste ponta, pentru ca i-ar fi fost greu sa fie sub.

  5. @amne

    Bre, ascultă-mă puţin. Şi eu plătesc impozite pentru pensiile celor care votează împotriva celor cu care votez eu din 1996 încoace. Maică-mea şi taică-miu, de exemplu. Care-i problema? Oamenii sunt liberi să voteze cum vor, este democraţie. Nu mai face pe superiorul.Şi am o vagă bănuială că plătesc impozite mai mari decât tine… Dacă vrei să ne batem în impozite.
    Şi las-o mai uşor cu mentalitatea bacşişului, nu mai este specifică Vechilui Regat de multă vreme. Aveţi nişte şmenari în Ardeal… au făcut carieră în Bucureşti. Ne-am amestecat, bre, suntem fraţi de sânge şi de şpagă.

    Referitor la berea Ursus, pe care n-o mai cumperi din patriotism local, stai liniştit, o cumpăr eu. Numai URSUS cumpăr. Se fabrică la Buzău şi este parcă mai bună :)Buzău, România.

  6. Pe ce te bazezi?
    Și,apropo în campania din 90 eram gonit împreună cu staff-ul dlui Coposu în comuna Baia,jud Suceava de urmasii lui Ștefan cel Mare ,pe care doream să-l sărbătorim.Asta a fost una din numeroasele fugi sănătoase,dar așa cum a fost pnț a avut niște direcții clare cu care se impăunează alții,azi.
    Intențiile dlui Iohanis doar le putem bănui,pt.că încă fuge de ziariști.Ponta,așa cum e,s-a dus labe 1 .

  7. Victore, las’ nu fii suparat. E foarte sanatos schimbul asta. Macar aici putem folosi logica si bunul simt – chit ca in cazul amne e de prisos.

  8. Lucian Mandruta declara tuturor cunoscutilor pe care-i intalnea pe la Paris, ca daca va castiga Ponta, el ramane acolo. Numai ca el nu stie destula franceza ca sa castige o paine. Asta-i omul.

  9. @Ioan

    Esti in eroare cu privire la sistemul de pensii. Contributiile pentru pensii platite catre stat azi se duc in plata pensiilor de AZI.

    Cu alte cuvinte contributiile nu se duc intr-un fel de cont bancar din care tragi tu bani la batranete. Ele se duc in plata pensiilor de azi, principiul fiind ca, in momentul iesirii la pensie a contributorului de azi, contributorii de maine ii vor achita pensia.

    Adica, mai pe romaneste: contributiile la pensii sunt un fel de impozit! NU sunt depunere bancara.

  10. @amne Ai o logica beton: pensionarii din ziua de azi au cotizat putin spre deloc, dar parintii tai au cotizat grupa mare. Ai tai or fi familia Rockefeller si faceau constant sponsorizari statului roman

  11. Ati ramas in pana de idei oameni buni? toata atentia indreptata catre nea nimeni,,amne”-nimic altceva decat un coate-goale, mate-fipte.ignor total.

  12. Interesanta discutia. Omul isi spune parerea, i se imputa ca nu ar avea treaba cu tara deci parerea lui nu conteaza, iar cand incearca sa arate ca de fapt contribuie si el, e acuzat ca nu intelege sistemul de pensii.
    Ontopic, Mandruta a devenit enervant si pentru cei “de dreapta”.

  13. pupincurismul de dreapta, colt cu cornu….gura oborului, colt cu calea mosilor… pupincurismul de dreapta… de stanga… acelasi cacat.
    am votat prost… si am primit o lectie de la tinerii care in general pana acum nu s-au manifestat…dar de ce sa nu recunoastem ca au avut dreptate? iar daca ei sunt viitorul nostru de ce sa nu acceptam ca viitorul nostru a votat pentru viitorul sau? sa ne fie de bine…

  14. O chestie tot de dreapta (sic!), da’ fără legătură cu individul de la gândul, pro tv, etc…

    Cu ceva minute în urmă am citit că Iohannis l-a lăudat la nu știu ce masă rotundă ( sau dreptunghiulară ) pe Morar, vajnicul precursor al Codruței… Nu știu dacă am înțeles bine: e vorba de procurorul a cărui incompetență a obligat statul român să plătească o sumă bunicică, urmare a reclamației la CEDO? E tot cel care a stabilit pentru președinte o imunitate babană, de să nu-l atingă nicio viroză și nicio plângere? E cel care a „înecat” dosarul Flota, fiindcă unde nu-s vapoare, la ce bun să fie dosar? E cel ajuns, în urma recomandării aceluiași președinte, să-și transforme incompetența de procuror și atitudinea părtinitoare în „competență” de judecător la CCR? Să fie o încercare de captatio benevolentiae a lui Iohannis? În ultimii ani s-a văzut ce bine e să ai o Curte Constituțională de partea ta, mai ales când ea, Curtea, se pregătește să dea o hotărâre care te cam privește… Sigur, nu că ar conta hotărârea cu pricina, dar ar putea murdări vitrina…

  15. Eu cred ca ceea ce face Lucian Mandruta este doar o promovare a sa. Nu are interese in politica. O sa-si deschida si postul tv lastiri.ro asa ca are nevoie de popularitate.

  16. “Manuta”sustinea proba orala,ce lingau penibil bine ca nu mai auzim prea des de el…iar infractoru ala ordinar speram sa putrezeasca dupa gratii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.