Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Provocare: cât cash face Ciutacu pe criză

Provocare: cât cash face Ciutacu pe criză

Criza-i din ce în ce mai acută, viaţa-i din ce în ce mai scumpă. Unii sunt nevoiţi, pentru a supravieţui, să reducă drastic din cheltuieli. Alţii, ăia extrem de norocoşi, îşi iau o a doua slujbă. Nici unul nu scapă. Eu am deja două locuri de muncă, cât le-oi mai avea, iar al treilea nu mai încape. În schimb, blogul chiar a început, pe fondul reducerii generale a cheltuielilor, să consume tot mai multe resurse, inclusiv financiare. Ca să nu mai am o nouă supriză de a rămâne cu el în drum (sau, după caz, suspendat în eterul imaterial) şi fiindcă i-a venit vremea, va trebui să producă bani şi să se ţină singur. Eu l-am ţinut, curăţel şi fără să-l ţigănesc, mai bine de trei ani. După o perioadă de tranziţie, poate va începe să-mi dea el mie bani. Şi nu va fi singurul vehicul generator de parale. Fiindcă, ne place sau nu, brandul, notorietatea şi manifestările publice ale lui Ciutacu aduc public şi bani. Iar o parte din ei trebuie să se întoarcă şi la generatorul lor. În definitiv, cu ocazia crizei, poate răspund şi la o extrem de materialistă întrebare: Cât valorează Ciutacu în cash? Pe prosperitate economică, toate ciorile-s vulturi. Hai să vedem pe criză!

Pe cale de consecinţă, răspund tuturor solicărilor de la agenţii/prezumtivi clienţi: BLOGUL LUI CIUTACU VA ACCEPTA, ÎN FINE, COMENZI DE PUBLICITATE, DAR NU DE LA ORICINE ŞI NU ÎN ORICE CONDIŢII. PENTRU CĂ, FIE CRIZA CÂT DE REA, ÎNCĂ MAI TREC PE LA CASIERIE ŞI ÎMI PERMIT SĂ-MI SELECTEZ PARTENERII.

Preferinţele culinare ale tonomatului, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

91 thoughts on “Provocare: cât cash face Ciutacu pe criză

  1. Multumim pt AC/DC – METAL RULZ. La schimb dam urmatorul link sa va faceti o idee despre cat valoreaza blogul dvs:
    http://www.websiteoutlook.com/www.ciutacu.ro
    O sugestie: Discutati ce webmasterul care v-a creat blog-ul, si cereti sa va introduca link-uri sub forma de text oriunde este posibil fara a altera insa “layout-ul”. Pa cat posibil daca va faceti rost de un sponsor auto ar fi foarte bine. Unul, dar serios. Evident, alte optiuni, banci si telefonie mobila.

  2. Blog valoreaza dublu investitiei datorita notorietatii propietarului. De doua ori mai multi bani decat au fost bagati in el.

    Blogul meu nu valoreaza doi bani, blogul lui Ciutacu valoreaza mai mult pentru ca persoana in cauza este publica si are recunoastere in breasla.

    Si sa nu uitam de trafic

    Spor la bani!

  3. Multa bafta, domnule Ciutacu! Ar fi o pierdere grozava inchiderea blogului. Pentru toata lumea. Inclusiv pentru ala care pupa cururi de la B1. Stim noi care. 😉

  4. Da’ de ce să te combini cu privatizaţii?
    Bagă o cotă unică la tot poporul, cu abonament şi fără gratuităţi! Măcar 10 USD/lună. Să afli atunci de-a fost iubire-adevărată…

  5. Da, mi-ar fi placut sa-mi pot permite sa-mi fac reclama pe blogul dvs dar nu-mi permit mai ales cu noile norme referitoare la drepturile de autor care imi scad veniturile si mai mult.
    Nu, nu sunt jurnalistsi nici artist. Ma ocup de accesarea de fonduri nerambursabile.

    Bafta sa gasiti cele mai avantajoase contracte!

  6. Iată o decizie foarte înţeleaptă! Nu ştiu de ce ai pierdut atât timp. 🙂 Mirciulică s-a “orientat” de mult. Mai bine mai târziu, decât niciodată.

  7. O.K. …cash…?!

    ….Johnny Cash !
    p.s. atat.Pentru ca imi rezerv si eu dreptul…si stangul, sa fiu…dezamagit de trista !

  8. Domnule Ciutacu,

    Prima propunere din suflet:

    va cedez drepturile de copyright pentru fotografia aceasta.
    Doi amarasteni, tata si fiu, au reusit sa aiba momentul lor de glorie in care au numarat peste cinci sute de accesari pentru o postare. Va propunem sa folositi imaginea ca buton de link pentru cei care vin cu propuneri si mai serioase decat a noastra.

    Este verificat: Suntem buni de saftea!

    Asa propunere adevarata si exclusiva, mai greu de gasit!

  9. Vă doresc mult succes;dacă totul va evolua normal,în spiritul functionării de până acum a blogului,probabil că veti câstiga pe măsura talentului si seriozitătii cu care ,,faceti presă,,.

  10. Vezi si tu ce varianta a ales Badea. Poate sa discuti cu o regie de publicitate, nu stiu, alegi tu varianta cea mai buna. Spor la bani!

    @violeta
    Cum esti tu platita pe drepturi de autor cand te ocupi de accesarea de fonduri nerambursabile? Proiectul scris de tine este considerat o lucrare de autor?! Ar fi cel putin un tembelism. Ar insemna ca toti oamenii de afaceri ar putea fi platiti asa, iar cei care se ocupa de dosarul unei firme care vrea orice fel de credit la fel.

  11. un pret/pixel trebuie sa le iei publicitarilor!!!
    Nu te vinde ieftin!!!
    BAFTA!!!

  12. Câte comentarii gen ” Ai ajuns la fundu’ sacului, ăăă ???” o să-ţi iei…
    Eşti conştient de asta, nu ? 🙂
    Părerea mea-i că notorietatea-ţi va aduce ceva cash. Să-i spargi cu plăcere ! 🙂

  13. Nu cred ca merita sa bagi reclame pe blog. Nu cred ca ai castiga foarte mult, si ai pierde un pic la libertate si credibilitate. Mai degraba negociezi cu mogulu’ o marire de salariu 😛

  14. Este normal sa doresti sa castigi mai multi bani.
    Este firesc sa nu iti oferi inteligenta gratis. Este realist sa iti valorifici popularitatea.
    Pentru mine ca vizitator si scribalau ocazional nu se schimba nimic.
    Atunci de ce dracu’ m-am intristat?

  15. Sincer , trebuia s-o faci de mult . Nu stiu de ce avem noi o pudoare aiurea sa vorbim de bani si ne place sa ne laudam ca facem ceva asa , de amorul artei . Nu , o facem pe bani , e normal si nu-i nicio rusine . Sigur ca e frustrant deseori sa vezi ca facand un lucru de calitate castigi mai putin decat unul cu “ciaka-laka-bum-bum” , dar asta-i lumea . Nu trebuie sa te gandesti la ierarhii pe care unul sau altul le face pe baza acestui unic criteriu . Sa fie sanatosi .

  16. Pentru poza aia cu matzele ar trebui sa se simta si producatorii de hrana pt animale mici… 🙂

    succesuri si vanzari anterioare fara numar!

  17. O decizie cat se poate de normala…eu vad blogul asta ca parte din munca ta…care parte ar trebui renumerata…cred ca esti unul din putini ziaristi si in general unul din putinii romani care pot spune ca fac bani pe merit…si acest blog este meritul tau…
    DA! Eu te iert pentru ca esti cel mai bun…firmele sper sa nu te ierte si sa-ti dea cat mai mult bani pe publicitate…!

  18. No aşa!
    Pîna acuma “tonomatu'” le zicea gratis. Măcar să aibă unii motive temeinice să crape de ciudă!
    Banzai! si portofelu’ ca purcelu’

  19. Victor, vei avea numai reclama comerciala sau vei avea si reclama electorala in perioadele de campanie? Punand “raul” in fata si considerand ca nu ne omoara astia pana atunci cu “buna lor guvernare”?

  20. D-le Ciutacu,
    mult succes si mai ales sanatate !Sper ca toata stradania dvs. sa fie f.f sincera intre atitea “genii nesincere” .

  21. Ford avea obiceiul să spună: „Luaţi-mi fabricile, incendiaţi-mi clădirile…dar daţi-mi oamenii şi veţi vedea că-mi voi reface producţia chiar acum”.
    Nu uitati ca acesta este modul cel mai profitabil de a face bani. Chiar si pe timp de criza. Este drept, nu stiu cat functioneaza reteta in Romania…

  22. Domnu’ Ciutacu nu e lucru curat cu inundatiile astea.
    Eu cred ca Dumnezeu s-a uitat in jos, l-a vazut pe Boc in Romania, si…a tras apa sa nu-l mai vada.

  23. super!!!…mi se pare normal sa faci un banut…te tot citim de 3 ani…a venit vremea sa te citim si sa castigi si tu…pana acum am castigat noi…succes!

  24. Iata ce mai aduce criza generalizata provocata de “anticomunistul” TB.

    Anticomunistii basesciti si-au gasit un adversar real…noul PCR!
    Ma tem ca si noi…! 🙄

  25. Numai sa nu accepti bannere care acopera textul sau care iti sar intre ochi cand ti-e lumea mai draga si la care eventual butonul close nu functioneaza…sau din alea cu in 10 sec veti accesa pagina dorita, sau cu sunet (numai daca utilizatorul doreste sa-l activeze sa aiba un buton eventual)…ma mir si eu cate metode de enervat utilizatorii s-au gasit 🙂
    Mult succes!

  26. Victore,chiar trebuie sa dai socoteala unuia ca Moraru. Asa pupincurist nu am vazut pana acum in breasla voastra. Ba ,stai un pic,mai e …D,na …Po.rrrrraaaaa! Nu te lasa calcat in picioare de nemernicii astia.Si eu am ajuns pana la Inalta Curte pentru niste dosare fabricate. Sunt militar in rezerva si ma bat cu ei ma tin de de gatul lor ,pana ii rapun.Ma uitam azi pe un post concurent la Marele Arsinel,care spunea cam asa:politicul a DISTRUS ARMATA ROMANA,cea in care poporul mai credea cu adevarat.Ea avea posibilitatea pe vremea noastra sa intervina. In fiecare unitate erau organizate subunitati,tehnica adecvata pentru interventii la dezastre.Acum,cine sa actioneze?Poate cativa speriati care fac paza la unitati si cu care se “mandreste” Oprea. Au si astia un chef,dupa ce le taie guvernul solda,norma de hrana(care culmea au dat-o comunistii si le o ia azi, maine, asa-zisii capitalisti)Deageaba stigi ,drag popor roman,pentru ca atunci cand toti neavenitii dadeau in noi ca in hotii de cai ,te-ai bucurat crezand ca Boc si Basescu va lua de la noi si o sa-ti dea tie. Ca de atatea ori ,in istorie ,te-ai pacalit si ai fost pacalit drag popor roman.Pana cand nu stim. As fi fericit daca ai citi Victore ,pentru ca te admir cate lupti ca si noi cu nemernicii astia care au dus tara in halul in care se afla. In rest,tine steagul sus ,asa cum spun ARDELENII adevarati.

  27. Şwartzenberg sau Aisberg, cu acelaşi “elan”, tot la fund vor să dea adevaratele bogaţii ale acestei… numiţi-o cum vreţi; “ţară”, să zicem! Apare la Antena 2, face o stipendie “umanitară” catre sinistraţi, dar, ca de multe emisiuni încoace, pledează GRATUIT pentru cedarea zonei metalifere Roşia Montană către…Oare către cine? Poate răspunde vechiul tovarăş de escrocherii financiare: Bogdan Baltazar! Nu?! Cât primesc oare rătăcitorii ăştia ca să palmeze faptul că R.M. Gold Corporation e un soi de Bechtel the Second, “perfect-neinteresat” de filoanele de aur sau de argint, atâta timp cât URANIUL formează baza nodului metalo-genetic de concentraţie excepţională, alături de mineralizaţiile concentrice CUPRIFERE, sau de cele de WOLFRAM şi TELUR! Exploatări încadrate la regimul secretelor de stat…

  28. Off topic si nu tocmai.
    Am incercat sa-ti trimit un mail, dar nu tine. Da-mi o adresa functionala, te rog. Multumesc.

  29. eu nu îţi urez spor la bani ci la cât mai multe şi diverse judecăţi de valoare şi la puterea de a mânui cuvintele în fraze potrivite să trezească urechea surzilor şi să o irite pe aceea a ticăloşilor şi la tăria de caracter care se iveşte atunci când lupţi spre a dovedi dreptatea; mai apoi vin şi bani ca o consecinţă a unui firesc mod de a fi…

  30. Interesanta idee,foarte corect sa incercati valorificarea financiara a acestei oportunitati.

  31. Spor la bani domnule Ciutacu…Sunt curios care o sa fie alegerea.

  32. buna Victor,

    superba emisiunea de aseara invitatul nu mai zic, am si trimis mesaj, de asemenea felicitari pt. Elan ca a fost primul care a sarit in ajutorul sinistratilor, acum am intrat si eu pe site ul antenei 1 ca sa iau datele fundatiei MEREU APROAPE sa donez niste bani, cat despre dvs. faceti cum o fi mai bine pt. blogul de aici, da sa va citim in continuare si sa mai si postam din cand in cand.o vacanta minunata mai ales copilului, si sa ne auzim cu bine. dana

  33. Cash? Da’ telemea nu merge? Acuma serios, avand in vedere ca esti printre cei mai buni bloggeri, o reclama de bun simt si aducatoare de bani, bineinteles, ar fi o solutie evidenta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.