Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Protestez cu tărie contra manipulării!

Protestez cu tărie contra manipulării!

Nişte minţi bolnave pângăresc cu bună ştiinţă imaginea domnului Băsescu şi a doamnei Cocoş. Mi se pare un trucaj ordinar şi e impardonabil să primesc pe mail aşa insinuări sexiste. E chiar un gest inacceptabil! Şi mă folosesc de acest prilej pentru a protesta cu tărie. Dar încă nu mă pot hotărî între Jack Daniels şi Jim Beam.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

234 thoughts on “Protestez cu tărie contra manipulării!

  1. @EOL(10:39): aoleu, tati, acu’ vazui. taman intre subiect si predicat bagasi matale virgula? sau daca-i citat din goya nu se pune?

  2. Domnule Citacu de ce nu observati faptul ca dezbaterile si isteria aceasta creata cu asa-zisa este anume creata de guvern pt. a acoperi defapt proiectul minoritatilor nationale ,o lege care va aduce o multime de beneficii publice maghiarilor si va forma tinutul unguresc–Covasna,harghita si mures.

  3. Elena, spre deosebire de Eva, il cam deposedeaza pe Base de marul lui Adam.
    Vai si de inimioarele lui Mircea de pe pantecul robului D-Zeu.
    Elena are inima la spate….

  4. @EOL: PERSONAJELE INSELE (cele din “picto-caricatura”) au intrecut orice limita a bunului simt,a onoarei si a demnitatii , asa ca autorul nu a facut decat sa continue “trendul”…!

  5. Ce-i panarama asta cu aromă de pixel albastru ?!
    … şi de ce-s aşa galbeni amîndoi ?!
    Sunt bolnavi ?!
    Si daca da …cît de grav ?!

  6. Dupa alegerile din toamna multi ne-am trezit in Paradisul Pierdut, si multi ne facem cruce si ne intrebam oare cu ce am pacatuit noi, poporul suveran, atat de mult de am fost “izgoniti” din Edenul nostru.
    Dar astia doi din poza se pare ca isi petrec timpul in Paradisul Regasit. Pai daca Base a folosit Flacara Violet, normal ca a regasit Paradisul, dar numai pentru ei doi si noi continuam sa cerem iertare dar nu avem nici o speranta ca vreodata vom mai intra, de data aceasta, in Paradisul Regasit.

  7. ZAU, DOMNULE CIUTACU, CUM ITI PERMITI SA JICNESTI INTREAGA FAMILIE A FELINELOR ATASAND LINGA ACESTE 2 GUNOAIE (BASE SI “COCOSICA”)ACEL MOTAN MANDRU DE TOT RESPECTUL?

  8. ce brand are duduia Udrea – musculatura uriasa este datorita gentilor Vuiton…

  9. Incepe sa devina plictisitor sa vad cum doar persoane care au de spus ceva, scriu pe acest blog, iar Victor Ciutacu intervine si el asa cand simte ca se mai trezeste sa scrie cate unul care nu nu corespunde ideilor sale .Victore, din 168 de comentarii ai catadicsit sa intervii numai de doua ori, la Tricoloul si la Vadim. Crede-ma ca m-am alaturat colegilor de blog si tie, crezand ca pot impartasi cu ei si cu tine, pareri, idei, etc. Dar noi scriem iar tu………….. Victore, te vrem mai implicat, alaturi de noi. nu-i vezi pe ceilalti cat de uniti sunt? avem nevoie de lianti,iar daca si voi, cei care mai puteti si aveti curajul sa spuneti lucrurilor pe nume, nu ne aratati ca sunteti alaturi de noi, ne veti pierde si veti vorbi singuri . Cu stima MAESTRE.

  10. Propun un fond violet, cu tente indigo si liliachii!
    Frati romani, marinaru’ chiar a schimbat fondul stemei! Va dati seama ce grozavie traim? Intelegeti pe mana cui sunt tara, statul, poporul roman?! Va imaginati ce preocupari are mult iubitul si temutul, in solitudinea lui, sus, in deal, la cotroceni, in timp ce noi, inclusiv imbecilii care l-au votat, ne dam de ceasul mortii pt salarii, locuri de munca, credite, pensii si alte fleacuri vitale?! Inspaimantator!

  11. „rromînia” lor, nu mai e de mult „România” noastră. Dinspre noi pare o Fata Morgana! Dinspre ei, o Curvă Ieftină! Ce putea să iasă din aşa împerechere? Viol colectiv, violaceu! Noua Elenă a-nceput să bântuie şi ea prin Academia rromînă, ca o altă multiubită şi stimată… În timp ce bătrânelor li se lungeşte viaţa doar în scripte. Şi în timp ce bătrânii lor se pensionează direct în cripte… Cu aceste legi şi ordonanţe pe care le dau Politrucii Portocalii, cu Partidele Căcăreze-cu-Moţ-Independent alături, nici Coana Moarte nu mai apucă pensia! Cei ce se încăpăţânează să nu moară, nu mai sunt respectaţi demult. Şi tot de atunci nu le mai găsim rostul, uitând că ne rugăm zilnic să „ne îmbătrânim” şi noi… Tinerii devin tot mai netineri; copiii rămân tot mai nenăscuţi; pensiile devin tot mai străvezii! Devin un bir, la birtul beţivilor de putere! Luatul lor – pensii cocârjate, autiste! – de la gura statului?!?… un abuz! De neiertat, pentru buzele lor mincinoase. Grase! Slinoase! Puturoase… Bune de pupat funduri rubensiene!

  12. Draga mea!Cu ocazia Sf. Valentin fa-mi privilegiul si accepta o mica atentie din partea mea: un lantisor in forma de inima, o poseta in care sa pui fructele culese de pe Pomul Cunoasterii si o pereche de pantofi din piele de sarpe marca de lux Louis Vuitton, in virtutea dragostei ce-ti-o port.

  13. N-am ce sa comentez la asa poza ireala. basexu este atrofiat, iar Leana are curu lasat in realitate. In fine, alege Jack Daniels. Nu stiu ce stai atata pe ganduri. Hai, noroc!

  14. Brrr… Acum vad reclama de pe fundul Duduii. Cica “Băse”. Cine poate sa creada asa ceva? Clar, e o crunta manipulare. :)))

  15. Cam mult efort pentru doi nesimtiti.
    Deja nu m-am mai uitat la stiri de vreo doua saptamani,nu mai rezist sa-l vad pe nesimtitul asta si gasca lui de oligofreni.
    Sanatate V. Ciutacu!

  16. Daca tot vrem sa le dam o zmetie, propun una usturatoare: sa nu le mai pomenim DELOC numele. Lui sa-i spunem PRESEDINTELE IN EXERCITIU ori, daca textul e mai peiorativ, VODA.Ei ministrul in exercitiu de la turism sau NUP-a 😉
    Sigur o sa-i usture !

  17. Colosal!Tabloul sau fotografia aceasta chiar imortalizeaza momentul in care E. il convinge pe
    B. sa manance din fructul oprit, ca sa fie si mai fericiti, cum a prevestit sarpele. Ce pacat ca nu apare sarpele pe fundal.

  18. Roosevelt, Lenin, prinţul Charles,regele Carol toţi făcătorii de istorie, poate mai puţin prinţul- ce să faci dacă mama nu mai moare!!- au avut fantezii erotice, la noi naţionale! Oare Băse nu se visează un Carol al II-lea,că pe Elena o are. Îi mai trebuie o coraonă.

  19. Descrierea fotografiei…

    Mandra mea cu par balai
    Iti cam arde de **tai…
    Eu iti spun ca-ti fac de toate,
    Tie-ti place pe la spate ! :))…

  20. Pentru cei care suporta cu greu a se uita la aceasta poza,intrati pe http://trucaje.bzi.ro si veti gasi aici mai multe trucaje, inclusiv aceasta poza(http://trucaje.bzi.ro/madam-si-eba-t/). Numai ca acolo nu a provocat atatea comentarii. Bravo celor de la “Buna ziua Iasi. Am primit poza pe mail, am tras o portie buna de ras si mi-am zis ca e pacat sa nu rada si altii. In fond, acesta e singurul lucru care ne-a ramas si care ne da putere sa supravietuim in aceasta tara, sa facem haz de necaz.

  21. Alegorica imaginea. Undeva in fundal se vede si Felix motanul, un pic cam apatic. Pentru ca nu este bagat si el in jocul celor mari? 😛

  22. empatizez din suflet……..literalmente bulversat si socat……mai bag un pahar din vinu’ de la tara…..prea-i frumos trucajul……

  23. Singurul lucru care nu se vede in tablou este boc.Parerea mea este ca sta pitit in spatele lui base si ii sufla aer cald la dos sa nu ii inghete cucu prezidential.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.