Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Procurorii indignării nu se uită-n oglindă

Procurorii indignării nu se uită-n oglindă

Doamne, câtă indignare a mai stârnit, în lumea curvelor virgine care populează presa românească, arătarea curului lui Boc la Capatos în emisiune!… Ce mai freamăt, ce mai vuiet! Urlă caracterele-n ei de te-ntrebi unde au fost ascunşi până acum. De la oameni care au legitimat, prin prezenţă şi participare, toate violurile de presă din perioada de glorie a găinii cu puii vii şi până la figuranţi care scriu texte corecte pe fond în timp ce găzduiesc pe site-urile pe care le coordonează, zilnic, evoluţia amantlâcurilor lui Piţurcă, mai toţi au simţit nevoia să se indigneze vizibil. Nu mai revin asupra părerii despre mizeria asta, i-am spus-o lui Capatos, în direct, la el; într-o emisiune care, totuşi, nu şi-a stabilit obiective civilizatoare. Cine simte nevoia să o citească/asculte poate să de click aici. Ipocriţii ăştia, moralişti de paradă, sunt, toţi, complici la noroiul în care se bălăceşte porceşte mass-media. Dar, din oportunism, au pus repede mâna pe pietre, să dea la ţinta piept numărul unu. Să se consemneze în manualele de istorie a presei că sunt împotrivă. Ştiu, ei nu se uită de regulă la bucile sau sfârcurile Cruduţei şi nici la cracii lungi ai Mădelinei Pamfile (că Bianca lu’ Bote e momentan în refacere după dramatica operaţie de modelare a gleznelor), dar aseară i-au sunat nişte prieteni indignaţi şi n-au avut de ales. În ţara unde poporul suveran se uită noaptea la pornache şi ziua-şi bate nevasta că-i curvă şi face sex oral, vinovaţii se caută oriunde altundeva decât în faţa oglinzii. Că, dacă procurorii indignării ar intra în cadrul ei, s-ar sparge. Şi tradiţia populară spune că oglinda spartă aduce şapte ani de ghinion.

UPDATE: Deşi i-am semnalat în scris porcăria pe care o comite la adresa mea, moralistul derapajelor Obae, crescut la şcoala Evz, perpetuează abjecţia dezinformării. Până acum doar l-am suspectat de ticăloşie. Acum nu mai am nici un dubiu.

LATE UPDATE: Aud că ai lu’ Răitaru, după ce m-au dezbătut un week-end întreg pe tema contrei cu Ponta, azi au promo cu mine; la pachet cu Badea şi cu Antonescu. Dacă altfel nu pot face audienţă, bun şi-aşa. Băi, Sebi, trimite şi tu un sticlă de alb şi sec că-ţi scot neputincioşii din foame! (M-au sunat acum, politicos, să am o scurtă intervenţie în emisiune. I-am refuzat la fel de politicos. Ce-am avut de zis s-a auzit, aseară, în direct, pe Antena 1.)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Procurorii indignării nu se uită-n oglindă

  1. Astia isi fac des reclama cu voi si cu antena 3.Speta e un pic diferita de cea a Andreei Marin,care a sarit in apararea lui Boc.Presa nu a intrat buzna peste premier,ci a abordat un anumit subiect si a informat cand a avut materialul.Mai bine ,cei care se simteau vizati de un eventual santaj faceau plangere in acest sens.Dar serviciile vegheaza…:)

  2. Pentru “‘procurorii’ indignării” e esential sa
    specifici cine e “caltaboşul”… :))

  3. Daca am scris ceva ce se poate lua ca o interventie in favoarea ta, intelegi gresit.
    Esti destul de arogant ca sa ai nevoie de apararea mea.
    Eu am intervenit si apar un principiu, o cauza, care e mai presus de o existenta trecatoare.
    Daca azi nu o fac, miine imi vine si mie rindul si chiar daca nu am nevoie sa ma apere cineva, ca doar sunt major si imi am toti neuronii acasa, orice interventie il o iau ca pe un gest de solidaritate. Face bine la moral, la faptul ca nu suntem singuri cuc. Ca fiinte gregare avem nevoie de acest spirit.

  4. @amadeus,cand dobitocul de boc a lasat o tara intreaga in fundul gol, vii tu , insinuant, si dai cu bita-n balta de basistidiot. esti basist,marsh:”Omul nu are nici o vină. Nu este nimic indecent şi nimic compromiţător. Omul se schimbă”, a spus Crin Antonescu, potrivit HotNews. “Cred că un pedelist l-a filmat, ăştia nu sunt de încredere nici între ei (…) Nu este de la presă că altfel apărea în presă. Este aproape exclus să fi fost un paparazzo. Şi atunci, putem să dăm în ceva mai grav, şi anume că unul din cei care îl păzeau să fi făcut aşa ceva”.

  5. Uimitor cum subiecte cu privire la eventualul caracter de tradator al lui Ponta implica 300 de comentarii, in timp ce punctul cel mai inalt al grotescului atins vreodata de o televiziune din Romania atrage doar putin peste 50 de comentarii.
    Excluzand comentatorii cu stat de plata tot ramane o diferenta covarsitoare intre cele dous subiecte. De unde rezulta ca interesul pentru politica este mult mai mare decat grija fata de mediul in care este expuse, dezbatute si prezentate subiectele politice.
    Mie unul mi se pare ingrijorator faptul ca s-a ajuns la asa ceva si consider ca s-a atins un record in materie de ‘unthinkable’. Sunt curios daca greii trustului il vor tine in brate pe Capatos sau vor lua atitudine vis-a-vis de emisiunea cu pricina. Si prin grei nu ma refer doar la Mircea care sunt convins ca se va delimita de asa ceva, ci ma refer la cei care eventual au hotarat, sustinut si garantat difuzarea filmuletului respectiv.

  6. D-le Victor, sunt de acord, insa cu o exceptie: ce ziceti dvs. despre amantele lui Piturca, fapt pe care l-a semnalat si Badea, nu e articol hostat pe site-ul Gandul, ci e doar link catre articolul din Cancan, pentru ca au un fel de colaborare, in scopul cresterii traficului cred (asta e compromis totusi, nu e prea ok din punctul meu de vedere).
    Insa vreau sa va spun ca acelasi lucru il face de exemplu si antena3.ro. Daca va uitati pe site o sa gasiti pe alocuri un fel de “insert”-uri similare, link-uri catre articole “mondene” de pe alte site-uri. Mai mult, exista chiar stirea si clipul cu Boc dezbracat pe antena3.ro, iar pe jurnalul.ro, in dreapta, mai jos, apare in news-feed-ul de la antena3.ro si articolul cu pricina.

    Sper sa nu ma intelegeti gresit, doar am vrut sa mentionez ca nu se intampla doar la Gandul, ci si la antena3.ro, si, mai mult fara voie, chiar si la jurnalul.ro.

  7. @Cezar: mica, infima diferenta e ca redactorii sefi de la jurnalul.ro si antena3.ro nu dau lectii de jurnalism moral si curat in timp ce pe site-urile lor gasesti asemenea mizerii aducatoare de trafic

  8. nu urmaresc emisiunea cu pricina deci n-am de ce sa ma indignez. constat cu stupoare ca aceasta emisiune are foarte multi privitori care culmea sunt si indignati 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.