Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Preşedintele tuturor mitocanilor

Preşedintele tuturor mitocanilor

E asumat proamerican. Are toate motivele din lume. Ambasadorul SUA parcă-i purtătorul lui de cuvânt. Înjură ruşii la vedere şi, în spatele cortinei, le satisface interese comerciale pe spatele românilor pe care-i căinează. Oligarhii lu’ Putin, în faţa căruia s-a comportat ca un preş, joacă tontoroiul pe industriile strategice ale României. El le ţine tira, le bagă paralele-n traistă, da-şi pune oficinele şi oficioase să-l înjure pe Marga că-i filorus. Când constată că nu-i suficient ajutat de trendul mediatic, se implică personal. Şi, în timp de ministrul de Externe ţine un discurs în faţa unor români la Chicago, îi întoarce mârlăneşte curul şi se pozează ca starurile rock cu nişte copii atent selecţionaţi de SIE. În loc să stârnească indignare, primeşte aplauze că l-a pus la punct pe cel care a îndrăznit să ridice vocea la el. Doar e preşedintele tuturor mitocanilor…(articolul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

66 thoughts on “Preşedintele tuturor mitocanilor

  1. Atitudine de marlan, clar… de sfidare la adresa populatiei Romaniei…de flegma in ochi…

    Le-a zis romanilor din America… “sa stea la locurile lor linistiti” ca in Romania mor de foame daca se intorc, de parca Romania ar avea musai nevoie de un conducator de nava, in fruntea ei, ca sa-si poata mentine de-a lungul timpului conditia janlnica.

  2. Dear Romanian Big Brother John, mie “sa-mi dai voie”, vorba lui nenea Iancu (nu te chinui sa afli cine e, ca e pacat sa activezi your Intelligence Service intr-un scop nebasist) “sa nu te crez”. Adica tu vrei sa credem toti ca anticomunistii din America il aduleaza pe unul dintre cei mai inalti privilegiati ai regimului comunist, coordonat de la Moscova? Don’t underestimate our native intelligence, “if you can read me”, cum ar fi spus un alt “ssef” de politie, care reforma, la randul sau, statul roman de astazi prin calificarea camatarilor drept filantropi.

  3. Nu Victore,atunci cind Stan il critica pe Basescu nu era mai putin intelectual ci era la fel de “imbecil” cum la facut el pe Ponta.Termenul ii apartine prin dedicatia muzicala pe care a facut-o.

  4. n-aveti masura. cand se da la dusmanul politic, e minunat. cand zice de ai vostri, pute

  5. Jur Victore, citesc prin presa, si nu cred ca am gasit unul care sa explice cum trebe la poporul mancator de seminte ca faza cu minoritatile de 7% din judete avantajeaza si romani. Intradevar, cred ca romani minoritari sunt numai in covasna si harghita, dar si unguri in judetele in care au peste 7% cu exceptia catorva judete oricum castigau un colegiul.

  6. Aceasta tara a fost jucata la barbut, in favoarea unor puteri si interese straine. Pe Basescu il asteapta streangul dupa terminarea mandatului pentru inalta tradare. Odata cu el ar trebui starpite toate slugile sinistre: Boc, Udrea, Roberta, Lazaroiu… toate scursurile ajunse peste noapte vedete politice.

  7. Ai zis-o MINUNAT ! Si nu cred ca este vorba de pacaleala ; eu l-am antipatizat de la inceputul carierei lui si nu cred ca a fost vreodata un maestru al deghizarilor ! Nu mai este nimic de spus ,doar ca ,daca se intampla ca asemenea indivizi ajung in functii inalte(n-ar trebui dar iata ca se poate ) mecanismele si legile sa nu le permita sa se dea in stamba !

  8. Am văzut aproape în fiecare comentariu câte un citat din articol. Cred ca este super ca oamenii sa vrea sa-ți repete cuvintele. Nu cred ca este recunoaștere mai mare sau cuvinte de lauda mai sugestive.
    Pe mine ma tot pui pe gânduri…
    Bun, cu ce-au greșit romanii și cu ce-a mai furat el a ieșit a doua oara președinte. Întrebarea pe care mi-o pun este cum a ajuns sa candideze la funcția asta ? Cine sunt cei care l-au propulsat ? Daca marea masa care l-a votat prima data s-a lăsat păcalită de geniul sau în manipulare pe de o parte și aversiunea fata de Nastase și ce începuse sa faca (cenzura presei),cei care l-au susținut în campanie au știut cu cine au de-a face (dovada caseta cu copilul).
    Opinia publica trebuie sa-i ceara socoteala, toți tinerii aceia frumoși adunați la Timișoara de ZU (copii noștri) și noi ar fi trebui sa fim în strada pentru asemenea comportament al Presedintelui, iar Parlamentul ar trebui sa dezbata dacă comportamentul sau a adus sau nu mari prejudicii imaginii României (prin nerespectarea instituției Ministerului de Externe) și dacă afirmația ¨pot sa-ți dau un motiv sa ramai aici¨ nu reprezinta act de trădare !
    Eu asa vad lucrurile și a-l acuza de mitocănie pe Președintele României în acest caz mi se pare ca și când un tata și-ar omora cu premeditare toată familia și ar fi condamnat la plata unei amenzi !

  9. Revin…as fi curioasa cum suna jurământul depus de Președinte la învestire !

  10. Excelent articol! A cata oara iti spun asta?! Nici mie nu mi-a inspirat incredere acest Basescu, never-ever. Numai cand te uiti la el i se citeste pe chip parsivenia, hotia, smenareala, proasta crestere, incult si in general este dotat cu tot arsenalul ce tine de inselaciune. Cand a candidat la primaria Bucurestiului mi-am intrebat toti apropiatii care ma sfatuiau sa-l votez ce vad ei la acest personaj pentru ca eu il vad gaunos la carace?! Stii ce raspuns mi-au dat? Pai, asa ne-a zis partidul , sa-l votam si lasa ca are simtul umorului!!! Wow, ce tare!!! Adica ce seintampla cu mintea mea? NU o folosesc? Sau fac ce-mi zice partidul?!
    Inca de cand l-a indepartat pe Petre Roman intr-un mod miselesc de la conducerea PD mi-am dat seama ca acest individ este un nenorocit care este in stare sa o vanda pe ma-sa ca sa isi atinga scopurile; si s-a dovedit ca a batut copii (rusineeee dinu patriciu), si ca si-a batut joc si a manipulat foarte multi oameni cu mintea ingusta pentru ca el sa atinga “gloria”. Nu sunt sustinatoarea lui Petre Roman , m-a socat tehnica folosita de “basescu” la indepartarea lui Roman plus ca aceeasi tehnica a folosit-o cu Stolojande doua ori, asa ceva…… dar s-a dovedit ca cei ramasi in tara cu drept de vot sunt asa cum a zis Lapusnenu!!!
    Nu l-am votat in niciun mandat pentru presedintie. Am intrat cu unul dintre copii in cabina si a umplut buletinul de vot cu stampile :));
    Marlania de care a dat dovada “basescu” in toti acesti ani ne-a infundat, am ajuns la fundul prapastiei si daca nu se scimba guvernul aveam sa gaurim in continuare fundul prapastiei spre IAD!

  11. Presedintele tuturor romanilor are, mai nou, comportament de prostu’ clasei. Fiecare dintre noi i-a remarcat prezenta, i-a suportat meltenismele sau, dupa caz, i-a scapat cateva scatoalce aducatoare de puncte bonus la kharma personala. E ala de tragea vanturi sonore, in timp ce premianta clasei isi recita poezia, tema pentru acasa. Ala de-ti tragea scaunu’ inainte de a te aseza. Ala de sufla, prin teava de la pix, bucatele mototolite de hartie in freza profesoarei. Ala de face acum poze cu tineretu’ din diaspora, in timp ce reprezentantul diplomatiei romane tine un discurs oficial…

  12. Nu înţeleg polemicile astea pornite de la ce zice dl V. Stan în emisiune. Şi nici nu le găsesc rostul aici. Nu cred ca şi-a pierdut statutul de intelectual aşa cum susţineţi voi. Explică nişte lucruri cu articole din constituţie, ideile sunt bazate pe ceva mai mereu.
    Criticile pe care le aduce, ba într-o direcţie, ba în alta, sunt încă o dovadă de obiectivitate din partea celor de la A3 care nu sunt plătiţi de “mogul” să zică nasoale de Băsescu şi de bine de ceilalţi. Aşa cum susţin majoritatea pupinbăsiştilor şi alte naţii d-astea.
    Dorinţa voastră de a auzi vorbindu-se numai de bine de Ponta&co se aseamănă dorinţei lui Băsescu de a vedea toate televiziunile în subordine. Credeam că numai el şi fanii lui au apucături fasciste.
    Îmi cer scuze pentru off-topic.

  13. la asa cap, asa caciula… la asemenea popor asemenea presedinte. este el mitocan? dar cei care l-au votat cum sunt?
    fiecare popor are conducatorii pe care-i merita…

  14. Hai sa fiu putin cinic. Eu pe asta nu l-am votat, insa acum, daca ar avea dreptul la inca un mandat, as face-o. De ce? D-aia, pentru ca mi s-ar parea mie misto ca sustinatorii lui majoritatea muritori de foame sa devina morti de foame. Da, stiu, sunt sadic, scelerat, fascist si ce mai vor unii, insa ideea e ca imi lipseste cu desavarsire compasiunea fata de gloata amorfa.
    P.S. Bre, indoctrinatii astia de posteaza or avea buget si casa conspirativa la comun? Sau or fi tot aia cu jumatati de norma, patru ceasuri la Modrogan si alte patru in Kiseleff, ca 2,50 lei inmultit cu doi de da si lor de un 5 lei pe zi. Nu de alta, dar textul e acelasi, doar personajele difera si orice asemenari sunt pur intamplatoare…

  15. ASTA AR TREBUI SA IMPARTA ACEEASI CELULA CU ILIESCU FOR EVER. JOS TIRANUL !
    AMABASADORUL LUI PESTE PRAJIT SA FACA BINE SA ISI VADA LUNGUL NASULUI SI SA CRITICE DEBILII LUI MINTAL DIN STATE.!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.