Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Talk-show mare pentru preşedinte mic

Talk-show mare pentru preşedinte mic

După şase ani şi jumătate de mandat prezidenţial, Traian Băsescu şi-a văzut visul cu ochii. Astăzi, 21 iunie 2011, a stat toată ziua pe televizoare. La prânz şi-a făcut, în sfârşit, damblaua de a avea propriul talk-show, transmis simultan pe toate posturile importante de televiziune, în care să se bată-n parte cu ăia care-l enervează. A fost un soi de Robert Turcescu, fals mieros cu preopinenţii Crin Antonescu şi Victor Ponta, mârâitor când ajungea în colţ, dar mereu de acord cu el însuşi. La ora la care scriu, ca să ne intre bine-n cap că oricum va face numai ce vrea el, se chinuie neconvingător, tuşind şi perorând, să joace rolul lui Mircea Badea. Mai lipseşte să ne trimită Valeriu Turcan, mâine dimineaţă, un comunicat de presă că postul Cotroceni TV a fost lider de piaţă pe modificarea Constituţiei şi reorganizarea administrativă a României, poate-l cheamă fraţii Păunescu să dea o probă de matinal labeunu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Talk-show mare pentru preşedinte mic

  1. Mai poti spune ceva, cand “omuletul” asta se crede buricul pamantului si se comporta ca atare. Dar cel mai trist este ca si poate sa faca ce vrea.

  2. Conform carei atributii presedintele ii poate chema pe liderii opozitiei sa le spuna ca vor sta in opozitie pana in 2006?Si oare de cand a devenit statul roman proprietatea privata a presedintelui care face declaratii oficiale in stare de ebrietate si negociaza teritoriul tarii cu ultimul neuron asfixiat?!!Toata lumea vorbeste de faptul ca presedintele a trimis legea de revizuire a Constitutiei la Parlament!Sa ii spuna dracului cineva ca propunerea de revizuire a Constitutiei si prin urmare trimiterea legii de revizuire la Parlament o face Guvernul,nu presedintele!Nu ca asta l-ar face sa respecte actuala Constitutie,dar poate il determina sa isi ia medicamentele si sa mai lase paharul jos din cand in cand ca abia isi tinea ochii deschisi la emisiunea lui Cristoiu:))

  3. (R) Nici un bumerang nu ţine cont de rang !

    P.S.1 O vei verifica pe propria-ţi piele, Jon* (Javra Ordinară Naţională).
    P.S.2 Ofertă pentru titlul de carte sau capitol.

  4. Basescu Traian este presedintele Romaniei in republica parlamentara romana. Conform constitutiei pe care a jurat, cu mina pe biblie, sa o respecte si sa o apere.
    Ceausescu era secretarul general al partidului comunist si “SEFUL STATULUI”.

    Tot vad in presa mogulului de la Cotroceni ca se foloseste intr-una forma “Seful de stat al Romaniei” fara sa se pomeneasca si titlul real pe care-l are acest “möchtegern Diktator” in Romania de azi.
    Si tare ma tem ca e un mod subtil de manipulare a maselor, prin presa vavorabila basescului, pentru a pregati terenul viitoarelor schimbari viitoare in constitutia si organizarea statului Roman asa cum vrea.
    Faptul ca doi oameni sau dus in fata lui si slugilor disciplinate si iau aratat pieptul fara sa tremure in fata lui sigur ia lasat un gust amar.

  5. VOX POPULI, VOX DEI

    1. CE MAI VREŢI :  Revenirea pe viaţă a Regelui Mihai I pe tronul Cotrocenilor ;  Traian Băsescu – Preşedinte pe viaţă :  Altele : …………..

    2. RĂSPUNS POPULAR VALIDAT (cu ’89) : Orice variantă, dacă mai au de trăit numai o zi.

  6. Dincolo de suficiente si alte gaselnite, dincolo de tinuta crispata si butonul de microfon pe care il apasa Ponta si care imi apare la fel de steril precum tusea aceea care anunta ca e nevoie de o clipa pentru ca mintea sa se poata reajusta.. In rest, totul mi se pare a fi fals. E vorba aici de un dialog de complezenta, de afisata opozitie tare, care e defapt moale. Pe scurt, ceva gratis, usor de digerat, dupa expresia.. “baga ceva in gusa” ca sa nu te roada… Adica, ia poporule de aici! Din nou.. ca sa nu te roada dupa, tot restul zilei…

  7. VICTORE ce zici de asta? Pe 30 iunie urma ca UDMR sa iasa de la guvernare daca pdl nu aproba statutul minoritatilor. Corect?Ce au stabilit basescu si conducerea UDMR care nu vrea in ruptul capului sa paraseasca guvernarea ? Hai ca eu ma fac ca cer regionalizarea voi refuzati si uite asa mai pacaliti odata etnicii maghiari ,iar noi guvernam bine mersi. CE ZICI VICTORE?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.