Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Poporul suveran atacă numai pe flancuri

Poporul suveran atacă numai pe flancuri

“Eu v-am spus părerea mea ca şi decizie care se va lua astăzi(…)Deci, la fel cum a spus şi colegu’ Hrebenciuc, trebuie să fie de dimineaţă, că seara trebuie să intre dânsul cu capu’ datorită că este mahmur” (Obama de la 5)

Poate or mai fi printre voi şi câţiva care n-au văzut Drumul spre victorie

UPDATE: Sorinache, domnu’ Vântu, ‘timate domn, dacă pot să-ţi spun aşa, dat fiind că mă ştii preocupat de soarta financiară a imperiul media pe care l-ai construit din gunoi, am un sfat gratis pentru tine, ultimul. Dă-l afară urgent pe imbecilul care a pus în dezbatere publică pe Realitatea propunerea mea de pe blog (Twitter şi Facebook) ca Adrian Năstase să fie nominalizat de Mircea Geoană pentru succesiunea lui Dan Nica. Şi, în general, nu mai ţine toţi proştii şi impostorii (care urlă ca n-am eu credibilitate şi ciordesc toate ghiduşiile care-mi trec mie prin cap cu aerul că au aflat secretul focului) pe lângă casa omului.

UPDATE LA UPDATE: A fost nevoie să iasă Tataia la smardoială ca să aibă şi pesediştii, în sfârşit, o poziţie publica – din păcate, singulară – de partid articulat, nu de ONG isteric. Dacă mâine nu se ţin de cuvânt cu demisia-n bloc după flitul definitiv pe care o să-l ia Nica, se pot alinia liniştiţi, cu speranţa că nu se dezintegrează, în spatele Doctorului, pentru un iluzoriu tur doi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

47 thoughts on “Poporul suveran atacă numai pe flancuri

  1. Cu voia dv., propun: domnul Ciutacu la naţională!
    Nu, fără mişto! Domnule, mă uimiţi! Uite d*aia nu avem fotbal în ţara asta: cei care se pricep cu adevărat sunt în altă parte!
    Să dea Dumnezeu să aveţi dreptate, că eu nu mai pot cu Portarul ăsta!

  2. Buna “explicatie” dar si logica!
    Si eu cred ca Basescu nu va mai fi presedintele Romanbaei, pentru ca totusi, acest popor, nu este chiar asa de cretin cum crede clanul Basescu.
    Ar fi bine pentru toti locuitorii acestei tari, pentru ca altfel, SUNTEM DISTRUSI CA TARA SI POPOR PENTRU FOARTE MULT TIMP ISTORIC!

  3. poporul suveran s-a metamorfozat in popor masochist daca ataca cu de-alde geoana ,crin,oprescu…;vizualizand cu ochii mintii,peste 5 ani ,nu cred ca se vor spune lucruri marete despre niciunul;toti sunt anosti,anti-show,stersi,corupti.Mai bine ramane basescu,sa crape fierea-n voi.Poporul suveran are nevoie de un varf care a stat prea mult pe banca-Vadim;stiu ,adevarul enerveaza

  4. Am citit si eu prostia unui angajat al lui S.O.V. precum ca Adrian Nastase va fi nominalizat de catre PSD in functia de Ministru de Interne!
    O ASEMENEA PROSTIE N-AM MAI CITIT DE FOARTE MULT TIMP! SUNT CRETINI RAU PUPINCURISTII LUI VANTU!

  5. D-l Ciutacu are dreptate, cum de altfel se intampla mai tot timpul, cand zice ca “in conditiile devenirii noastre ca popor” nu avem cum evita meciul decisiv intre Base si ‘poporul suveran’. “Schema dumnealui este simpla”, cu trimitere directa la partile implicate.Dar avem o problema, ‘poporul suveran’ are nevoie de un varf de lance, care sa-l indrume in folosirea celor mai eficiente tehnici de joc: pase scurte, dueluri aeriene, lovituri cu capul din centrul careului, centrare, lovituri de colt, evitarea faulturilor, etc. Acest varf de lance le spune de ce trebuie sa evite faulturile: pentru ca in cazul cand arbitrul acorda o lovitura libera directa sau o lovitura de la 11 m ‘poporul suveran’ este in pericol de a pierde meciul.

  6. A, si am vazut ca mai sunt si altii care lasa la comentariu intrebari (mai serioase decat a mea). Omul nu are timp sa raspunda la toate. Raspunde foarte rar din cate am vazut.

  7. stii cum i-ar zice mister lu’ base?ceva de genu:”ba,daca poporu’ suveran ataca din toate partile tu ce ma-ta mai cauti in poarta!”

  8. Tocmai l-am auzit pe Pieleanu zicand ca “un candidat la presidentie se casatoreste la patriarhie, nu la Bruxelles.”
    Bou mai mare decat asta chiar n-am vazut demult.
    Ar trebui sa urmeze sfatul zilei si sa stea cu capul in apa.
    Unora le put picioarele si stau cu ele in apa, lui Pieleanu ii pute capu’.

  9. N-ati inteles nimic! Ciutacu v-a prostit si pe voi. Daca va uitati mai atenti ala e un teren de volei…si Base e fundas central nicidecum portar!Si cred ca mai degraba se potrivea “Green street hooligans” decat drumul spre victorie…ca macar acolo moare si Base la final.. sper ca nu ma cauta SRI dupa postul asta:D

  10. Domnule Ciutacu. Pentru Sinteza zilei de asta seara. Atenţie la CV-ul lui Dan Nica !! In mediu adică intre informaticienii de top din tara atunci in ~1994 (centre de calcul teritoriale, centrul de calcul al CN Sănătate, al Casei de pensii, care au mai rămas in tara din CSP, crema informatizării in România) când a intrat in politica Nica era cotat ca o speranţa, un creier lucid care a ajuns in sfârşit in politica. Mai mult cota lui era de manager in alocarea resurselor informatice. Daca lucrurile stau aşa cred ca NU a vorbit gura fără el si PD-L iar da gherle . Aştept diseară o emisiune interesanta. Succes!!

  11. Basescu ii va regula pe PSD-isti din orice pozitie, va sterge pe jos cu ei. Pe modelul “cainele nu pleaca de la macelarie” PSD-istii cei multi si cu gura plina de oscioare vor lua suturi in cur, picioare in gura si flegme pana la loc comanda. Vor fi fericiti si vor spune ca ploua si ca recolta de sfecla furajera va fi mai mare anul asta.

  12. @ lol: Nica nu e informatician. Nica e inginer electronist. Daca ar fi fost informatician, ar fi trebuit sa termine Facultatea de Informatica. El a terminat ETC la UTI.

    Fiara.

  13. Daca poporul asta are sange in k.o a.i.e. de ce nu voteaza cu CARTEA
    DE ALIGATOR ? Ai? Cine a papat banu pe cartile alea cu care nu suntem primiti la vot? Cine nu vrea sa le folosim? Un sincer HUUUUO!

  14. Parerea mea este ca Basescu maine il va demite pe Dan Nica. Este orbit de furie si ii este teama sa nu piarda alegerile prezidentiale.N-are ce pierde!
    Il doare-n cot de acest popor si de locuitorii sai. Stie ca daca va piede fotoliul de la Cotroceni, il asteapta puscaria, pentru furaciunile si jaful savarsit de pedelisti in frunte cu clanul sau ordinar!Asa ca, merge la cacealma, ori totul, ori nimic.
    Daca si acum Basescu va castiga inca un mandat, inseamna ca suntem bolnavi mintal, ma refer la cei care il vor vota pe acest derbedeu.

  15. Sunt de acord cu Radu Tudor, ca Basescu nu va fi de acord cu demiterea lui Nica, si va juca rolul presedintelui intelept si impaciuitor. Ar fi prea multe impotriva lui sa-l demita. Cred ca asta a fost planul de la inceput…distantarea de guvernul Boc, si inca o palma adusa PSD-ului.

  16. Si eu am patit la fel cu domnul Teodorescu,astazi.Mi-am dat singura telefon si mi-a ramas un apel nereceptionat de la propriul telefon(in legatura cu emisiunea de la sinteza).Mersi pentru explicatie.E bine de stiut.

  17. Victor,stiu ca sunt in afara subiectului,dar si sora mea a patit la fel cu telefonul.Tot astazi.O sa incep sa ma simt importanta .Base,ti-e frica ?E o tampenie.

  18. Tare ma tem ca voi avea dreptate daca sustin ca din nou este doar mult zgomot pentru nimic.. Mi-a placut ceea ce D.Nica a spus ca nu dumnealui are cele mai mari emotii privind ziua de maine, ci altii.

  19. Ca de obicei Basescu a iesit la cacealma prin trompeta Boc.
    A anuntat revocarea lui Nica si a lasat un interval de 24 ore pana la emiterea decretului de revocare.
    Ce putea sa faca PSD ?
    -Putea sa inghita galusca si sa numeasca alt ministru , facandu-se inca o data de minune
    -Putea sa anunte iesirea de la guvernare imediat si Basescu sa-i acuze ca au spart coalitia… desi nu era un decret de revocare.

    Asa… PSD a aruncat pisica la poarta Cotrocenilor, dand si el un ultimatum de 24 de ore.
    Daca Base semneaza decretul de revocare a lui Nica nu o mai poate da cotite, in mod credibil, ca nu este vinovat de spargerea coalitiei.

    Este posibil sa aiba dreptate cei care sustin ca Base nu va semna maine decretul de revocare. Nu a iesit cacealmaua.

  20. @ Irina Nistor:

    Vad ca n-am fost convingator. Nu e nimic neobisnuit sa te suni singur. Ca sa apelez un numar (chiar si al meu) nu e musai sa folosesc un terminal. pot sa ma sun singur via servicii de tip VoIP si gata. Sau , cel mai plauzibil, incompetenta operatorilor.

    Uite la baiatu’: am card de salarii la BCR, mi-a venit cardul nou (cu un super-chip) si un nou PIN. Am ramas f. surprins cand am vazut ca AMBELE PIN-uri (si ala nou si ala vechi) sunt functionale. Ma urmaresc masonii sau sistemele informatice sunt varza ? (datorita externalizarii de servicii) ?

    Fiara.

  21. V-am vazut aseara la Sinteza. Cateva intrebari si un sfat (daca imi e permis):
    1) de ce folositi telefoane Nokia performante? cu sistem de operare? se stie ca sunt cele mai vulnerabile la “virusi” si programe de ascultare.
    Sfat: treceti la un telefon mult mai putin performant, din ce stiu, pe unul fara sistem de operare (gen 1100 sau chiar vechiul 5110) nu se pot instala programe de spionare.
    2) am vazut imagini de la executia de la Braila si intrebarea pe care mi-am pus-o este urmatoarea: de ce nimeni din presa nu a sesizat ca politistii respectivi nu erau politisti obisnuiti, ci politisti de la unitati de elita si pe deasupra “in civil”? E de inteles ca victima, “prieten cu interlopii”, s-a speriat si a vrut sa fuga cand a vazut ca este oprit de civili inarmati si cu cagule.
    De ce la spital erau alti politisti din trupe de elita? Inarmati pana in dinti? Pe mama victimei puteau sa o impiedice sa intre in sala de reanimare si 2-3 gardieni publici, din cei care pazesc spitalele in mod normal, de ce a fost nevoie de mascati inarmati? de ce erau deja acolo? pentru ca e putin probabil sa fi venit dupa ce femeia a vrut sa-si vada fiul omorat. Pt ca cei de la spital nu erau cei de la interventia din strada, aceia erau in civil, cu cagule, nu mascati si cu casti antiglont. Politia ascunde ceva mass-mediei si populatiei.
    De ce politia sustine ca glontul a ricosat din asfalt? din ce a spus medicul inteleg ca traiectoria glontului a fost orizontala, nu ascendenta.
    Si aici mi se pare ceva premeditat, ca si in cazul scandalului de la Plaza, cand in 30 de secunde erau acolo 60 de agenti BGS si tot pe atat de la DIAS, iar presa a aflat mult prea tarziu ca e ceva premediat, in primele zile fiind de partea agresorilor.

  22. @dan: fiindca, desi nu ne face nici o placere, nu traim cu obsesia ca suntem ascultati. da, intrebarile si remarcile dumneavoastra sunt justificate.

  23. victore, dar daca unul din atacanti e blat si in loc sa traga la poarta da pasa la portar si ii pune pe aia echipati in portocaliu pe contratac? nu-ti prinde echipa avantata in atac si descoperita in aparare? aia daca scapa fac prapad

  24. @Fiara:sugerezi ca mi-am trimis mesaj singura ,cu un apel nepreluat de pe telefonul meu?Cum vine asta?Am spus ca am patit exact la fel cu domnul Teodorescu.Am dovada.As fi trecut cu vederea incidentul daca nu se aducea in discutie subiectul .Nu am obiceiuri de astea idioate sa ma sun singura.Si nici nu ma intereseaza ce fac astia de la telefonia mobila.Incheiat subiectul.

  25. Rationamentu e bun, s-au facut si schimbarile la pauza. Intrebarea e mai poate Portaru sa iasa si la atac? In plus ne-a rupt rau de tot gioalele 5 ani de zile, si cum unii romani sunt masochisti o sa le placa sa umble pe fund inca pe-atat. Si-asa speram sa il prindem cu o centrare prin dreptul lui Boc, cat poa’ sa sara ala la cap? Poate nu aude indicatiile Portarului-Capitan si o face lata cumva dupa mintea lui.

  26. @Fiara. Urat obicei ai bre ! Nu am scris in postare ca Nica este informatician, am spus ca este manager in alocarea resurselor informatice.
    Alta gâsca in alta traista. Manageri in alocarea……….. sunt oamenii nr. 2 in SUA in bordul primelor 500 firme de top, si des trec pe primul loc. Daca ne da voie Dl’ Ciutacu detaliez, dar nu cred ca este nevoie sunt convins ca şti si tu banalităţile astea.

  27. D.le Ciutacu! tot respectul pentru dumneavoastra, dar stiti de ce este pus Videanu la sanatate? Raspunsul e simplu: cu firmele de marmura vrea sa puna cruci la romani.Vai de noi!
    Mult succes!

  28. va urmaresc cu atentie pentru ca intrevad o dorinta sincera de asanare a vietii politice romanesti de toti neavenitii; din pacate constat ca de destule ori va luptati cu morile de vant, pentru ca electoratul pentru care va luptati este idiot !!? cu ce am gresit in aceasta expresie ? cu nimic, pentru ca foarte multi dintre noi sunt atat de handicapati mental incat pentru ei alegeri nu inseamna o decizie capitala pentru viitorul tarii si al lor ci o cinzeaca de bautura, o sticla de ulei, 2-3 pungi de faina, orez, etc. DACA ATI REUSI SA TREZITI ACEASTA MASA AMORFA, ATUNCI PERIOADA DE ALINIERE CU EUROPA DE VEST N-AR MAI FI O FATA MORGANA! VA SUGEREZ SA REVEDETI MODUL DE PREZENTARE A ACESTOR EMISIUNI-DEZBATERI PENTRU A CAPTA ATENTIA ESALONULUI 2,3 DE ALEGATORI! MULT SUCCES!

  29. E ceva putred acum in Romania.La un moment dat presa avea decenta de a critica constant puterea si parca nu va balacareati atat intre voi.Am vazut ca niste emisiuni pe care le urmaream cu placere au devenit comicarii de balci. Astazi am vazut ceva la cronica carcotasilor,alta data am auzit,la Badea,alta data la Ciutacu,dar termenii folositi erau suburbani.In afara de Morar care s-a declarat pro Basescu,si care trebuie sa-i tina partea ,ceilalti sunteti,macar declarativ anti Basescu. De ce va mancati intre voi?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.