Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Ponta-Iohannis, fight club, care pe care

Similar Posts

47 thoughts on “Ponta-Iohannis, fight club, care pe care

  1. Imediat tre’ sa tinem scorul ca la handbal 😉 Ce siderat parea neamtu si cum striga dupa ajutor vanghelionului 🙂 Tare rau! Geoana a fost parfum fata de neamt!

  2. In 10 ani de regim Basescu s-au intamplat lucruri de neimaginat: pensionari adusi la DNA cu duba, alergati de procurori pe ulitele satului, tarani arestati ca faceau tuica in curte si fumau tutun crescut in curte, tarani amendati pe marginea drumului pentru ca nu respecta legisaltia UE, protestatari amendati pentru tulburarea linistii publice de jandarmi desi ei isi exercitau un drept fundamental, etc….prin comparatie niciodata PSD nu a taiat pensii si salarii, nu a concediat sute de mii de oameni, nu a falimentat sute de mii de firme, nu ataiat bugete de la citostatice ca sa isi cumpere UDREA genti de lux…niciodata in sitoria Romaniei vreun dictator nu s-a comportat mai nesimtit si mai ordinar decat BASESCU Traian…apropo vreau si eu un credit de la CE de un milion de euro si girez cu terenul cumparat plus venitul meu de slariat amarat din LONDRA….asa cum se prezinta acum sistuatia PONTA nu are cum sa piarda…multumesc acelei majoritati zdravene la minte care nu s-a lasat zombificata de camapniile profesionistilor in domeniu pe FACEBOOK si online…..votez si inca 600 de cunostinte de ale mele pe PONTA nu pentru ca ar fi vreun model dar daca DEBASIFICAREA tarii presupune PESEDIZAREA ei atunci cu drag mana apas cu stampila prima data pe PSD in 14 ani de cand votez…..toata populatia a observat aceasi tehnica ca in 2004 si 2009: se urla cu fraudarea (nu e nici o frauda in realitate) si US EMBASSY se amesteca din nou pentru ca CIOLANIS sa iasa presedinte si noul PRIM MINISTRU SA FIE TRAIAN BASESCU….noi romanii inca zdraveni la cap am identificat de mult cine e in spatele lui BAsescu si ce interese are…de aceea credem noi ca Victor PONTA poate face trecerea de la dictatura basista la o quasinormalitate….va veni si vremea ca PONTA sa plece si sa lase pe alticneva mai apropiat de nazuintele romanilor dar deocamdata un slab vorbitor de limba romana cu gura stramba si capul si mai stramb, implicat in adopiiile ilegale de copii, in retrocedari abuzive de case (si cu acte false – o instanta a invalidat actele depuse de ciolanis la dosar ca fiind false insa a uita sa sesize parchetul din oficiu pentru plastografie) NU POATE FI PRESEDINTELE_GUVERNATOR AL COLONIEI ROMANIA! Il preferam pe PONTA!

  3. halal organizare , halal prezentator si intrebarile pt ponta sunt provocatoare si clar partinitoare
    organizarea e sub orice critica

  4. Dl Iohannis stia de ce a evitat dezbaterile. E un pic restant la capitolul raspunsuri la obiect, si Victor Ponta, in ciuda numeroaselor critici, are un discurs mai bun.

  5. daca mai participa la 3 dezbateri cand o sa ii adune voturile lui Iohannis o sa le dea cu minus

  6. nu e chiar asa ‘gaina’ iohannis!
    Ponta vb f mult si nu cred ca a facut ceva pentru muncitorii de la Oltchim si alte exemple

  7. Iohannis a raspuns de cel putin 15 ori ” Sunt convins ca o sa ne spuneti dumneavoastra ” 🙂

  8. Într-adevăr. Nu-i teren neutru. Lavinia Șandru i-a ridicat mingea la fileu șefului soțului ei, fost PDL-ist care a adus cu arcanul lumea din Slatina la vot pentru Băsescu și PDL, actual PSD-ist.

    Ponta a fost, încă de la început, vizibil timorat și aplicant al conceptului ”cea mai bună apărare e atacul”. Așa a venit în studioul în care credea că se va petrece cu totul alt scenariu, în absența lui Iohannis.

    P.S. Klaus Iohannis nu e Crin Antonescu, din fericire pentru Ponta dar,…Ponta are multe răspunsuri de dat și nu o face foarte bine. Poate doar pentru segmentul lui dur.

  9. L-a umilit Ponta. Atat de determinat mi s-a parut incat la un moment dat a fost chiar obraznic cu Johannis. Oricum, l-a facut ko.

    Rares, ala imbracat in hainele lui Cerveni, zero barat. Bufnituri pe acolo, fatucile cam zero si ele, mai putin Sandru care nu stiu daca a vrut sa-i faca un deserviciu lui Johannis, sau un serviciu lui Ponta.

    Tare faza cu clipul electoral din pauza. 😀

  10. Victor,
    Astept cu interes niste concluzii din partea ta despre dezbatere si in masura in care poti despre emisiune/prezentator si despre intrebarile jurnalistelor.

  11. Nu mai vrea neamtul sa plece din emisiune :)))))))) Cica sa nu-l barfeasca . Sta si Ponta la o claca cu fetele si lipsste neamtul motz. :))

  12. Mi-a fost rusine de rusinea pe care ar fi trebuit sa o simta Iohannis. Cum dracului a fost ales asta de atatea ori primar? Cum n-a vazut nimeni cat de gol este?
    Parca nu pricepea nimic, se miorlaia penibil si era in afara oricarui subiect.
    As fi ras, dar mi-era asa o jena! Si mai eram si ocupata sa imi fac cruce.
    Mi-a placut ca s-a suparat ca l-ar fi acuzat Ponta ca nu e bun ortodox, din cauza ca e protestant.

  13. Ponta opereaza exact ca Basescu:
    1. Rasfoieste constitutia exact ca Basescu
    2. Intrerupe dialogul exact ca Basescu
    3. flutura dosarul cu fituici si materiale: Exact ca Basescu
    4. stil de discurs exact ca Basescu
    A invatat mult de la Basescu
    Va fi un presedinte ca Basescu ?

    ma sperie…

  14. Ospataru’ lu’ Vanghelie cica a sarit in sus cand a vazut ca Lavinia Sandru e pro Ponta 🙂 tare. si Gusa la fel , toti de la Realitatea TV suparati rau pe Sandru ca e pro Ponta

  15. ce ramane in mentalul colectiv, din pct meu de vedere, din “somnolenta” de la realitatea tv, este:
    – ponta un mare smenar politic, care stia perfect ce contracandidat are. a speculat perfect slabiciunile celuilalt, punctand la capitolul “na ca ti-am zis-o, fraiere!”. iar aceasta din urma “lozinca” prinde cel mai bine si mai mult la cei mai multi din romania.
    – un iohannis care avea o reputatie buna as zice, inainte de a se baga el mot intr-o treaba care il depaseste clar, el fiind un fel de electron, iar presedentia romaniei un fel de univers infinit in spatiu si timp.
    – un ponta care s-a vazut, inca de la bun inceput, ca a venit cu lectia invatata, profesori fiindu-i cei de la A3. acelasi mod, reevaluat al resp post tv din ian 2014 fata de ponta, de a vedea lucrurile: el a facut totul perfect, iar cei care nu sunt de acord cu el sunt basisti. ceea ce mi-a atras atentia a fost: “dle Iohannis, ce mic erati cind ati venit la mine la birou…” sau “ati plecat cu coada intre picioare de la mine din birou…”. a invatat foarte bine de la mentorul sau, alias piratul, care i se adresa cam la fel: “cand venea la mine, parca era un pisicut…”.
    – un iohannis mult mai lent fata de ceea ce se stia; total nepregatit, nespontan, deconcis, cu raspunsuri vagi si ocolind, pe cat posibil, un raspuns clar. daca in lucul sau era Antonescu, ponta pleca acasa dupa prima jumatate de ora din emisiune.
    – niste subiecte perfect cretine, care nu isi aveau locul intr-o dezbatere de acest fel. presedintele romaniei nu are nici o legatura cu economia, locuri de munca, pensii, salarii, autostrazi, management si alte tampenii. dar tv-unile respective sunt avide dupa audiente. sau poate asa s-au invatat in ultimii 10 ani…
    – pe cei mai multi din tara ii intereseaza prestatia de la dezbaterile de final a celor 2, neinteresandu-i “prestatiile anterioare”, vba unei…

    ca si concluzie, ponta presedinte clar! nu vor rata romanii “sansa” asta, asa cum nu au ratat-o nici in 2004, nici in 2007, nici in 2009. macar nu vom avea iar PDLul hot la butoane. dar totusi ne vom “alege” cu un PSD la fel de hot. doamne ajuta, scapa cine poate!

  16. Când a auzit Ponta că vor să-l întrebe de CFR și Oltchim, a întins-o. Brusc, s-a gândit că nu e frumos să rămână, să nu se supere Klaus. Îl durea burta de neamț, nu alta. Așa a zis Gușă, această curvă bătrână într-ale politicii. Să zicem, ”politică”. Probabil că e și cu…Ponta și cu neamțul, până vede cum o pica. Doar el și Lavinia sunt buni prieteni, nu-i așa? 🙂

  17. chiar nu pricep ce mare smecherie confruntarile astea finale.. ce sa vedem ? ca neamtul e cap de paie ? stiam deja.altceva m-a surprins in prima faza – agresivitatea si privirea piezisa – acolo ponta a reactionat corect, si l-a pus la punct pana l-a linistit un pic. nu mi-l inchipuiam pe neamtz sa dea un branci unei femei in varsta sau sa dracuiasca (dupa relatarile din povestea cu copiii aia intermediati spre adoptie) – dupa inceputul dezbaterii de azi – pot mi-l inchipui.. sa fii prost e scuzabil. sa fii prost si agresiv e intolerabil.

  18. Acum imi e clar: Johannis vrea sa fie presedinte in diaspora, Ponta vrea sa fie presedintele Romaniei.

    Ii doream un Tariceanu, sau un Antonescu impotriva lui Ponta. Ala era meci… asta a fost blat

  19. Cineeeee ziceaaa că președinteleee Verner e muuut? Cine zicea că irealitatea tv e o covercă cu antenă? Intâlnirea mileniului de la irealitatea, Ginerică de la Gluj, fătucile de la bordelul Gușă la castingul public de filme porno, Petre, Moș Crăciun și prietenii săi!
    Stiu că nu sunt toate în grai, dar e ceva frumos!
    http://www.youtube.com/watch?v=3nHOYXidcII

  20. dl Ciutacu am rugamintea sa nu-l mai numiti “printul Ardealului” ci “geniul Ardealului”

  21. Ceea ce am prevestit mai demult, s-a adeverit întru totul la această dezbatere. Ponta, un tip șmecher, cu aere de golănaș, cu carențe serioase de educație, dar uns, uns bine de tot cu toate alifiile sistemului și uneori al dracului de coerent și logic în discurs. În schimb, Iohannis nu ne-a oferit decât un lung șir de platitudini și sentimentalisme, dovedind că habar nu are cu ce se mânâncă efectiv politica, mai ales în România. Se vede evident că este pus acolo să joace un rol de către alții din spate.
    Iohannis va trebui să angajeze o nouă dezbatere și să vină de această dată pregătit așa cum se cuvine dacă vrea să aibă o șansă de a convinge, lovind mai dur la partea cu corupția, unde este marele punct vulnerabil al lui Ponta.
    După părerea mea, 1 – 0 pentru Ponta (pentru partea cu politica externă mai ales, care a fost foarte bine expusă).

  22. de data asta mi s-au parut destul de ok moderatorii de la Realitatea. Desi am ajuns zapand inapoi pe Realitatea si era in spune Rares Bogdan, dar in confruntare a fost decent.
    Iohannis e cel mai slab candidat ajuns in turul 2. E o rusine ca din alianta a doua partide relativ mari a ajuns sa candideze specimenul asta. Candidatul “dreptei unite” habar nu are de nimic. Nu prea conteaza cat de gospodar e el in Sibiu, Presedintele trebuie sa fie in primul rand diplomat, degeaba vorbesc ei de masuri economice ca singurul mod in care presedintele are de-a face cu economia e prin premierul pe care-l desemneaza. Iar ca sa desemneze premier are nevoie de suport in parlament.
    Pronosticul meu e ca Victor Ponta castiga la peste 10 procente diferenta. Marea fuziune o sa devina marea fasaiala, cred ca-s sanse bune ca Tariceanu sa ajunga presedinte PNL.

  23. Judecand dupa reactiile feisbucistilor Ponta a furat-o. In 2 ore Werner a luat 52,600 de like-uri si 6500 de comentarii, iar Mickey Mouse 8600 de like-uri si 2300 de comentarii…

    Ori masinaria de postaci a udrei s-a mutat la mutulica si merge la turatie maxima, ori ai lui Mickey Mouse sunt prea ocupati cu sampania…
    Sa ma lamureasca si pe mine cineva.

    PS. Nu am vazut dezbaterea, acilea in America lumea munceste la orele astea, dar promit sa scormonesc tot netul pina gasesc inregistrarea. Numai dupa aceea voi avea o parere mai fundamentata.

  24. Da Altium,
    si pe site-ul Gandul, la “cu cine votezi”? 97% voteaza cu Iohannis, si 3% cu Ponta , la vreo 10000 de votanti. Eu, desi mai citesc uneori si site-uri basiste, nu ma apuc sa votez, sa nu le stric culoarea. Votarea si facebooceala sunt doua chestii diferite.

  25. @ALTIUN

    Daca e doar 52-8 atunci KWI a furat-o rau de tot

    Uite-te pe Gandul unde 97-3 pentru KWI in meciul cu VVP

    Acuma la un asa scor zdrobitor stai si te mai intrebi cum de a ajuns VVP in turul II si de ce n-a castigat direct din turu I MLM

    Nu asa ?

    Literary Digest te-ar putea lamuri ce si cum ca ei au fost primii caree ne-au demonstrat cat valoreaza sondajele de la ziar ori de pe FB da din nefericire la ei cand o scrantesti in halul asta intri in faliment in anul urmator. Cat despre Gandul – Mediafax ei nu au nevoie sa intre ei sunt acolo deja.

  26. @Violet, du-te la nani! Chiar perseverezi in stupizenie. Mortul de la groapa nu se mai intoarce. Nu-l mai cosmetiza pe Iohannis ca te afunzi mai mmult in ridicol. Urat fac oamenii astia cand cel putin doi le spun ca sunt beti.

  27. Nu ai cum sa stai blocat minute in sir sub o ploaie de lovituri si nici macar sa nu eschivezi putin! Orice om intreg la cap si cu spirit de conservare s’ar feri macar … pentru mine unul oricum dupa 15 minute cand Iohanis ia intrebat pe aia de ce ii acolo si despre ce se discuta, din punctul meu de vedere confruntarea luase sfarsit deja. Restul a fost can-can …

    Asa cum am concluzionat la mine pe blog:

    “Daca Iohanis ar candida singur, ar castiga Ponta!”

  28. Ei ce mi-a placut aseara ! A nu faptul ca Ponta la facut zob pe Iohanis ci faptul ca tantalaul de Rares Bogdan a aflat, cind a inceput emisiunea, ca Realitatea TV a intors armele.Asa ceva “nu se corespunde”.Cum Rares sa nu stie,sa nu fie informat ca nu mai poate fi basist sau iohanist ? Apoi Gusa i-a aliniat si pina noaptea le-a bagat in cap pitipoancelor si lui Rares cum Iohanis nu-i bun de nimic. Splendid !

  29. Nu credeam că am să ajung vreodată s-o dau de exemplu pe Udrea – tocmai pe Udrea! – , dar după emisiunea de-aseară spun că „urmașa” lui băsescu s-ar fi descurcat mai onorabil!
    Iohannis e stilul recorder: i s-au imprimat câteva lozinci/teme, el poate doar să le redea, nu le prelucrează cu propria-i minte, n-are viteză de reacție, e rigid, e minte imobilă în chip imobil! (a, uneori zâmbește! Mi-aduc aminte de zâmbetul larg, de tâmpă automulțumire, pe care l-a fișat când Antonescu l-a prezentat ca fiind – avant la lettre , desigur – „domnul viceprim-ministru” ; horror de-a dreptul!)

  30. Confruntarea a fost cum a fost, toata lumea a vazut ceea ce multi stiau de mult timp. De fapt, da, am fost surprins de cat de varza a fost Iohannis.

    Dar ce mi s-a parut cel mai hilar a fost dupa emisiune cand Rares Bogdan o dojenea pe Lavinia Sandru ca a fost pro-Ponta, el vedea paiul din ochiul ei dar nu vedea stalpul de telegraf din ochiul lui. Era foc si para, spunea ca i-a ridicat mingea la fileu de 3 ori lui Iohannis, apoi o dojenea ca de ce ea a fost pro-Ponta, ca ei nu trebuie sa influenteze votul :)) Penibil pentru un “jurnalist”. Si Gusa a fost voalat (dar evident pentru cine a fost atent) pro-Ponta, deoarece are nevoie de banii guvernului.

    Concluzia a fost ca cei de la Realitatea TV l-au ingropat pe Iohannis si prin propria lor incompetenta (pe langa cea a lui Iohannis).

    @Altium: Nu te-ai lecuit cu “feisbucistii” de la lectia cu Macovei obtinand 4.44% ?

  31. Ponta a castigat dezbaterea de aseara daca vorbim strict tehnic. Dar faptul ca un smecher i-a intors buzunarele unui om corect nu ma face decat sa fiu si mai inversunat impotriva unuia ca Ponta. Astept dezbaterile de la B1 si A3, m-as bucura sa vad un progres la Iohannis.

  32. Mai citesc si eu cum fac spume si bat campii basistii de pe net dupa kafteala de aseara. Ce as vre sa-i intreb eu si poate ii intrebi domnule Ciutacu daca se poate:
    A. Stiu talibanii cat ne-a costat sederea Asimetricului de dupa referendum? hai sa calculam, la minim.
    1000 euro/locuitor in minus la fonduri de coeziune (fata de 2000 si in celelelte tari) x 20 mil locuitori = cca 20 miliarde. Ar fi sa ii impartim la nr de zile cat a mai stat chioru in functie (minim 365 zile pe an x2, dar sa rotunjim in sus cu inca un trimestru si sa zicem 820 zile.) pe mana lui Merkel care avea interes direct sa-si economiseasca 20 miliarde din bugetul UE pe mana lui Base. Pai atunci 20 miliarde EUR/820 zile ne da ca am pierut cca 2,4 MILIOANE EUR pe fiecare zi, si circa 17000 EUR pe fiecare minut. Atat ne-a costa statul in plus – peste referendum – al lui base la cotroceni, asta daca luam in considerare doar fondurile UE 2014-2020. Cum Germania este contributor net la bugetul UE, de 20 miliarde il impaiam si eu pe bashescu la cotroceni, as fi presat si eu curtea constitutionala sa spuna ca ponta nu poate merge la bruxel la intalnirile la care se vota bugetul ue, samd.

    B. PSDul a furat istoric vorbim din banii dati de noi (taxe si impozite), plus ceva privatizari, plus evaziuni, dar asta pe cand PIB-ul era de cel putin 3 ori mai mic decat pe vremea lui Base. Oranjgutanii insa au furat din toate sursele: 1.banii dati de noi ca taxe si impozite, 2. imprumuturi grup de la FMI, 3. fonduri UE, 4. surse private (vezi aia cu asigurarile private si ce or mai fi), 5. evaziuni gen blejnar si in plus ne-au bagat si mana in buzunar (TVA si taieri salarii, impozite pensii). Oi mai fi uitat ceva? Da, fundatia Gojdu, anulari de datorii externe, renuntare la tezaur…..
    Acum ce vor basistii, sa il inghitim ca pelicanul pe decervelatul de iohanis al lor dupa zece ani de jaf? Nu e cazul, dar putea sa fie Ponta si Mao Tzedun si il votam cu 2 maini.

    Pare paradoxal dar rationamente, calcule, conexiuni de genul celor de mai sus nu face prostimea. Eu i-am explicat unui taximetrist basist si nu a mai piuit ala. se minuna. Tu esti pe sticla, poti explica oamenilor la modul simplu. Sunt multi prosti.

  33. Normal ca s-a incins facebook-ul, tabara portocalie e in fibrilatii. Incearca sa ne convinga ca filmul horror pe care l-am vazut a fost de fapt o comedie. Cred ca Antonescu s-a tavalit pe jos de ras.
    Momentul dezbaterii de ieri (impropriu spus “dezbatere”) a fost fix momentul in care, in mod normal, KWJ a pierdut alegerile. Dar Romania e mereu surprinzatoare.
    Logic, a fi un bun primar (adica un bun gospodar) n-are absolut nicio legatura cu a fi un bun presedinte. Nu poti fi un bun presedinte cand tu nu esti un bun comunicator si nu stapanesti notiuni elementare de legislatie, politici sociale, economice, politica interna si externa. Impardonabil sa te prezinti in halul asta la o dezbatere cu o asemenea miza. O fi el profesor, dar eu nu i-as fi dat nici macar nota de trecere!
    A avut si Ponta momentele lui mai putin inspirate, dar, overall l-a facut sah mat pe sas. Uneori chiar pe serviciul lui.

  34. Am vazut cea mai slaba dezbatere de cand ma stiu eu.Iohanis este limitat din multe puncte de vedere.Nu a scos nimic interesant ,nu intelege romaneste este din alta lume.Sincer cat nu-mi place mie Antena3 dar aveau dreptate baietii ,nene ne era mila de el.Sincer sa fiu nu e de ras.Romanii care l-au votat n-au memorie ,de fapt in general romanii nu au memorie si voteaza acelasi lucru de fiecare data din cauza asta am ajuns unde am ajuns.

  35. Ein mann ein wort. Ein Iohanis canci wort! Canciul vine de la un ardelean care traieste intre mitici!

  36. Va salut, cred ca era necesar aseara si prezenta in studio al lui Boc, si el se are cu bugetele, poate apare in seara aceasta. Santa klaus este cat se poate de sas nu neamt, cred ca cea mai buna remarca a lui ponta a fost cu privire la faptul daca sasul ne considera sclavi si el oarecum un mosier, cam aceasta este perceptia acestui impostor. Acesta are un tupeu maxim sa incerce din nou sa readuca Unio Trium Nationum dar acum la nivelul intregii tari cu largul concurs al puterilor PPE. Este extrem de grav ce se induce” lucrul bine facut, normalitate samd”, parca acuma aud “sa traiti bine” si alte alea. CE LUCRU BINE FACUT I-A REUSIT? CE NORMALITATE?

  37. Basistii vor sa ne bage pe gat ca Presedinte un robot de bucatarie ,fie el chiar si marca Braun?! 😀

  38. kpax:

    Eu, după șapte ani de scris pe acest blog, am ajuns să-mi controlez mai bine primul impuls de a scrie…ceva. Așa și acum. If you know what I mean…

  39. Nu stiu dar eu m-am saturat sa il vad pe Iohannis in vreo dezbatere prezidentiala la TV.
    Nici nu stie bine lb. romana sau nu stie sa se exprime coect de asta si vorbeste atat de lent si este cam paralel cu functia la care vrea sa candideze, apare ca bagat in piesa cu forta.
    Pana si in cele trei minute te mesaj catre romani de la finalul emisiunii de la B1 a spus ceva aiureli si s-a repetat de cateva ori pentru ca nu stia ce sa spuna. El defapt habar nu are ce vrea sa faca, asteapta doar sa ajunga presedinte ca doar i-or spune PDL-istii ce sa faca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.