Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Pesedisme live în ritm de facebook

Pesedisme live în ritm de facebook

Motto: “N-am crezut că Pandele e o chestie sonoră” (Marean)

Geoană-şi cere scuze public pentru vizita la Vântu. Cică l-a bătut gândul să demisioneze după verdictul Curţii Constituţionale, dar l-au ţinut dorinţa de a ţine partidul strâns şi, auzi la el, nişte moralitate. Bine, bă, dă-ţi două palme şi dă-ţi acum demisia, să-ţi acceptăm formal şi noi, nemembrii de partid de care ţi-ai bătut joc iresponsabil, scuzele de paradă. Că de iertat n-o să te iertăm niciodată.

Gata, m-am liniştit! Aveam o spaimă existenţială că nu candidează Năstase. Cu ocazia asta, o să câştig şi pariul cu el. A redevenit acelaşi arogant de odinioară, nemulţumit şi frustrat de orice critică la adresa lui. Partea bună e că măcar ăsta-i deştept. Dar o să pierd cravatele pe care mi le aducea cadou la fiecare vizită-n Asia. Oare voi reuşi să supravieţuiesc în noul context politic? Noroc că am stoc de cravate.

Diaconescu are, procedural, cel mai corect şi mai frumos ambalat discurs. Dar nu trece sticla şi e ezitant la momentul marilor decizii. Anunţă-ţi odată, fratele meu alb, în plen, candidatura şi bate-te! Asta dacă vrei să joci cu adevărat în liga mare şi să nu rămâi veşnic la stadiul băiat bun şi spălat, păcat că-i pesedist.

Mitrea e smardoi, are discurs şi stofa de lider. Sindicalistul din el nu se dezminte. Joacă o carte mare şi le zice bine, da-i tocit de noncombatul cu Băsescu. Accentuează pe cartea Oprescu, dar nici Sorin nu-i perceput drept cel mai mare duşman al preşedintelui. Iar pesediştii vor sânge, nu împăciuitorisme cu duşmanul de clasă politică. Fiindcă sunt călcaţi programatic pe cap de pedelişti.

UN SOI DE EPILOG: Băsescu a convocat, cu ocazia Consiliului Naţional al PSD, un CSAT de urgenţă ca să ne anunţe că l-a băgat Obama-n seamă astă toamnă. În ziua congresului, ce-o să mai facă? Îl trimite pe Boc pe lună sau o pune pe Nutzy să defileze goală prin Piaţa Victoriei?

CIREAŞA PE TORT: Băsescu îşi ia scut de la imperialişti, Iliescu tocmai le umple frigiderul de carne. Taica parcă nu mai are snaga de odinioară. Iar alintul ăla că n-are nevoie de funcţii şi onoruri nu-l crede nici fiu-meu. Hai că parcă, totuşi, începe să ia viteză şi să dea în ciocoi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

225 thoughts on “Pesedisme live în ritm de facebook

  1. Catren etnobotanic

    Echium vulgaris linge domnul Preşedinte,
    (O preferată din gama de etnobotanice)
    Spălată-n roua dimineţii prea cuminte,
    Din care strâng nectarul pur albine harnice.

    PS Este denumirea latină a plantei cu denumirea populară Păsărica ţigăncii.

  2. D-l Ciutacu a pus o intrebare la ultima emisiune a dumnealui:”Cine-l trezeste PSD-ul din morti?” Sunt sigur ca nu a avut intentia sa puna o intrebare retorica, dar am impresia ca nici un comentator nu i-a raspuns la intrebare; fie ca e vorba de comentator politic de profesie sau comentator amator. Sau gresesc?

  3. Nene…. abia astept sa vie si ziua de miine ca poate mai schimbi tema.
    Sa mor io ca chestia aia (veche de altfel, dar acuma iar in actualitate) cu ciinii comunitari e mai de “Doamne-ajuta” decit subectu’ cu pesedeii la viitorul congres. Ca sa nu mai zic ca (sorry) iarna (care nu-i ca vara) nu s-o gatat inca si avem oameni intepeniti pe drumuri (cu toate ca toti specialistii anuntau coduri de diferite culori), ca vin gheortoii (de pe la valea prahovii unde-i “supermisto si s-or superdistrat de superiecstraordinar ce-o fost) inapoi spre capitala amintind de mamicile si taticile alora din “provincie” (pe ei i-or lepadat mamicile fix in piata universitatii) , ca de ce ce dracu nu le-au pus covoru’ rosu pe DN1 (de parca daca ei sta la capitala e buricele paminturilor – cacu-ma-n gura lor de megalocosmopulitani) si de multe alte “cestii”.
    Banzai!
    M-am turat ase-i?!?!?

  4. @ alphas
    N-ai fost tu atent. S-a scris si s-a comentat la tv in limita posibilitatilor…

  5. S-a consumat deci ultima intalnire a unui for de conducere la PSD inaintea marii batalii pentru sefia partidului.
    De acum incolo intalnirile vor fi incendiare.Oare ne vom distra, vom plange, vom fi nemultumiti ori prea multumiti? Nu se stie! Om trai si om vedea!

  6. Meteahna

    Două băbuţe de la un cămin lălăiesc la gura căminului:
    – L-am crescut la oliţă pe Traian, mânca-l-ar mama.
    – Se vede iubito. Să ne trăiască !
    – Nebunaticu băga mereu degeţelul în oliţă ş-apoi
    în guriţă…
    – Da? A rămas cu meteahna asta ! Se vede.
    – !!!

  7. Agitatie inutila. Daca nu scapam de infractorul marinar nimic nu ne mai ajuta. Nici un PSD reformat, nici un PNL inregimentat, nici un UDMR fidelizat, nici un PRM europenizat, nici macar un PDL incarcerat.

  8. @ shogunu´
    Manca-ti-as sufletu´, se vede ca esti de la mine, de la Hermannstadt. Sa traiesti 1000 de ani! Iti doresc. Si fara R.C…

  9. M-a distrat ironia fina a Mirunei Munteanu la Sinteza zilei, la adresa unui lider al PSD, respectiv Vanghelie, ca n-aude telefonul sunand ca “sta cu lopata in fata blocului”.

  10. @Iordachel Gudurau
    Asa-i nene. Pe la Hermanstadt fac umbra pamintului!
    Multzam de urari! Asemenea!
    Banzai!

  11. Toti meritam sa fim iertati nu credeti ?
    Problema este ca vrem sa fim iertati dar noi ne fortam sa nu iertam pe alti …….cred…..
    salutari all !

  12. Basescu si Boc intr-o barca in largul marii infuriate.
    Un val puternic rastoarna barca.
    Intrebare:
    – Cine scapa?
    Raspuns:
    – Romania!

  13. Mai clar nu-i chip

    Prezent acuşi la sediu, Vanghele cel trufaş
    pledează contra-pro, că gestul fuse laş
    de-l suspendă un an pe domnul Pandelaş
    din PSD; pe el, dintre primari cel mai fruntaş!

  14. Se facea ca ma uitam la Antena 3.Stire importanta bomba….. Atonescu plangea in direct ca renunta Geoana sa candideze in turul I .Off sa fac infarct.Basescu sarea la gatul lui Crin ca Joaca teatru.Ciutacu zicere – Vai ce lovitura magistrala.Ma uit pe geam…. Psd-isti bezmetici umblau in cerc si dadeau cu capul in ziduri.Ma ciupesc.Nimic.Incerc sa ma trezesc .Nimic.Vantu il felicita pe Basescu .Trezeste-ma Ciutacu ca nu mai rezist.

  15. Pariez ca iese Geoana ( adica Marean… ) !!!
    Sau printr-o miscare de rotatie urmata de una de revolutie revine Nea Nelu !!!

  16. Daca n-ar fi intrat la guvernare cu PDL,putea sa mearga shi la muma lu’vantu.Rememorati momentul cand alerga cu mana intinsa dupa Boc,iar acesta s-a facut ca nu-l vede.Scarboasa alianta a dezamagit mult.L-am votat pentru Iohnis si impotriva “aluia”.
    Il prefer pe Nastase,e inteligent.Si la cum s-a pus toata lumea sa-l critice ,e clar mai valoros ,decat ceilalti.
    Geoana daca era barbat,se retragea elegant.El face jocul lui base acum (si in 2005)slabind PSD,in interes personal.N-are anvergura.

  17. Cel mai batran si cel mai valoros politician PSD-ist, din păcate , dl. Ion Iliescu comenta cu privire la Crin Antonescu ,ca acesta are totusi un defect: ca nu este PSD-ist.
    Cred ca Radu Mazare ar reprezenta exact cea ce lipseste acum PSD -ului. Un lider 100% anti-Basescu ,tanar , extrem de dinamic si eficient care poate fi preluat de la Constanta si
    ” prelucrat ” pentru preluarea functiei supreme in partid.
    De departe , cu multe plusuri fata de Geoana, Nastase,Diaconescu si Mitrea.
    SINGURUL CARE STIE CAT DE VALOROS ESTE RADU MAZARE este T. Basescu care il toaca cu controale si DNA cu sau fara acoperire.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.