Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Parteneriat strategic de sex oral cu SUA

Parteneriat strategic de sex oral cu SUA

Când Jucătorul a zis că-i preferabil să sugi de la Licuriciul Mare, dacă tot e ceva de supt, lumea s-a strâmbat. Omul a fost doar extrem de realist. Fiindcă, aproximativ concomitent cu aprovizionarea franco-germană a frigiderului cu multă carne Schengen, mogulii ăia nenorociţi de la MSNBC i-au dat şi ei, să zacă. Să te dea ăia-n topul nasoilor, la premianţi, mi se pare de porc. Cred că-s de vină tot Felix şi cu Nuş. Iar măreţul intelectual de jacuzzi Baconschi ar trebui să ia rapid atitudine pe partea diplomatică, fiindcă-i indamisibil să te bage aliaţii-n topul proştilor.

UPDATE: Voiculescu îi răspunde jurnalistic lui Tolontan pe partea de alianţe. Am eu nişte vagi bănuieli că o să iasă curând o frumuseţe de foc de artificii.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

89 thoughts on “Parteneriat strategic de sex oral cu SUA

  1. 🙂 S-o fi plans Sarkozy la licurici.Am o veste proasta pentru Lazaroiu:firmele se sufoca in datorii catre stat,deci :traiasca extrema dreapta din Romania-pdl!In plus,in perspectiva,udmr-ul sa fie scos pe tusa de la guvernare pana la noi mandate si poate ,daca e posibil, de la administratiile locale,ca sa se sature de atatea interese etnice.Oricum,prevad un esec al Ungariei la sefia UE,esec deja anuntat.

  2. Ei si? Licuricii licuresc, vaporul trece iar bravul comandant le da si lor cu tifla.
    Opreste, Traiane, vaporul,
    Opreste-l ca te duci la fund!
    Un val ti-atinge paharul
    Si-ti trage trascaul la fund.
    Pam, pam, pam!
    Numai ca Licuriciul asta Mare nu prea se lasa el curtat… Vezi, Traiane, ce inseamna sa te pui rau cu vrajitoarele? Iti fac ele si te leaga de fuge flacara violet impuscata, nici Shengen nu-i mai trebuie 🙂 OF!!!!

  3. Urmatoarea revolutie va fi cu pietre si ciomege ,nu mai e mult.Si iarasi se va zgai toata planeta sa vada ce nici cu gandul nu gandeau.

  4. mogulu’ a fost, si mai este, prea bland cu tolontan. iar acesta din urma se crede aparatorul adevarului absolut si cel mai curat dintre pamanteni. mi-ar placea o smardoiala cu tolo rejectat pe blogul ev.z!!

  5. Daca n-ar mai fi vreo trei sferturi din cei care
    au votat dupa chipul si asemanarea lor si care se
    uita numai pe tvr1.Si chiar daca ar vedea imaginea
    de mai sus ,in niciun caz nu s-ar recunoaste .Si
    eroul nostru se bazeaza pe marile intinderi cu sate mici, pierdute,unde gospodarul are in curte o prajina stramba cu ceva ce ar semana cu
    o antena cu care prinde numai tvr1.Tot prin
    locurile astea se pot manari voturi la discretie.Va mai amintiti ce spuneau si rusii
    de Basescu? Parca nu prea era de bine.

  6. Long live the Lick-you-Rich…
    Astia de au bagat Romanica in NATO + EU dupa “revolutie” n-au inteles nimic din istoria celor doua razboaie mondiale, iar marele timonier nu se deosebeste de vreun un alt fraier care a crezut ca are voce de opera, cintind de fapt la viata lui doar manele. Pacat! Oare cind se va naste un al doilea Titulescu?

  7. tolontan nu-i aservit. e doar… stupid people! crede ca are niste surse beton. ce nu stie el: ca sursili lui e instelate si ca-i servesc ceea ce vrea “stapanirea” si cum vrea “stapanirea”… dar el e bucuros ca roade un os… deh, iq promitator. daca prostia ar durea….

  8. Cretinul asta e prea cretin sa realizeze ce rau face … Sau e prea constient si plesneste de RAUTATE !!!
    ” Nu m-ati votat , lasati ca v-o trag eu voua !… Va tai salariile , va tai pensiile , in general , va tai din zile ”
    Mai rau e ca Basescu a ajuns oglinda Romaniei !!!
    E normmal sa ne dea cu sictir tot globul !!!

  9. Ca tot veni vorba de aliante si de sondaje,am observat ca se merge pe stabilirea candidatului la presedintie pe sondaje,asta ar fi propunerea psd.Vreau sa dau o mica lectie lui Ponta si psd-ului via Franta(recunosc ca si eu am invatat de la altii).Un candidat pentru presedintie se alege cu mult timp inainte,este facut cunoscut publicului si categoriilor sociale cu mult inainte,este pregatit din timp.Nu zic ca nu ar fi importante sondajele,dar pentru o candidatura de un asemenea nivel,pregatesti cu mult timp terenul inainte.Nu e o treaba usoara,nu are legatura cu sondajele.Are legatura cu strategia politica pe care o fac marile puteri.La ei ,se stie dinainte cine va fi castigator,se stabilesc parteneriatele strategice,se incheie aceste parteneriate(de obicei chiar interstatale) cunoscute sub numele de secrete de stat.E o intreaga procedura mai complicata.Nu e o joaca de-a sondajul.De asta spun ca Basescu nu si-a respectat si nu a avut o atitudine sincera fata de cei care,dupa parerea mea,l-au sustinut la presedintie.Ca Franta s-a ars pe propria mana,e posibil.Am remarcat o atitudine oscilanta a acesteia dupa ce Base a facut vizita aceea la diaspora din Franta.Dupa aceea,dupa reintronarea lui,am remarcat la ei acelasi discurs al lui Base:nu conducatorul e vinovat ci poporul.M-a amuzat teribil acea atitudine si i-am intrebat franc:”dar cine are fraiele puterii?Eu?Nu.Nu dati vina pe mine,nu dati vina pe popor ca suporta asemenea atrocitati de masuri.”S-au convins singuri dupa aceea.Franta a crezut in cine nu trebuia.Ironic e ca folosesti atata energie in a pregati un om ,il inveti multe lucruri care nu sunt accesibile oricui,apoi,naiv ,te lasi pe mana unui notoriu mincinos.Nu plang de mila Frantei,si-a primit lectia.E mai simplu pentru romani sa stie diniante cine va guverna,cine va fi premier,cine va fi presedinte,ce program vor avea .Si cu ocazia asta pregatim terenul pentru partenerii externi.Cred ca aici a pierdut foarte mult Geoana.Si sa nu uitam,in sondajele lui Dincu,Geoana si psd-ul erau tot timpul castigatori.Si Geoana,asa spunea el,era sustinut din afara.O transparenta a opozitiei,o sustinere a presei vor contribui la cunoasterea acestei aliante si a viitorului sau pe plan extern ,din timp.Cu cat se consolideaza in timp,cu atat apare mai credibila in ochii partenerilor externi.Si acum o remarca autoironica:norocul meu ca ai scris despre aliante,ca altfel nu aveam cum sa scriu despre subiectul asta de strategie politica reala,nu vrajelile care apar cateodata pe la asa zisii consilieri politici.

  10. Fraierii ăștia de la conducerea țării ne-au aruncat de-a dreptul in secolul XVIII. Mai rămâne doar ca vrăjitoarele și ghicitoarele care nu platesc taxele să fie arse pe rug în piața publică, acolo unde marinarul a promis ca va ridica țepe corupților.
    Ce dobitoci!

  11. Scuze pentru dubla postare, dar am văzut o știre cum că și un post de radio din Moscova a dedicat aproape o oră „dușmanului necunoscut al Rusiei”(Traian Băsescu). Încet, încet incepe să ne aprecieze toată lumea.
    Cred că ăștia au înțeles că poți avea succes, precum Bote sau Vârciu, indiferent de ce scrie sau zice lumea despre tine.
    „Pe pământ avem de toate
    Și mai bune si mai rele
    Și închisori și libertate
    Și-a putea și nu se poate
    Și noroi și stele”
    Deocamdată la noi se gasesc doar rele!

  12. Pana acum, ne stia lumea doar daca sopteai cuvantul magic: Dracula! Brusc, toti intelegeau despre ce e vorba…a, Romania!!!Transilvania!!
    De acum, mai avem un brand de tara: Basescu!
    Dupa ce ca suntem o tara de urmasi ai vampirilor, acum mai suntem si prosti!
    Buna treaba!

  13. oare se transforma iar tzara in portocalii? si tolontan s-a schimbat? ii clara treaba

  14. Rusine mogulilor! chiar au reusit sa-si infiltrezeze executantii in televixziunile din SUA. Base ar trebuie sa bage CNA in sedinta,sa il certe pe Patriciu in public pentru noul trucaj si sa il puna pe omul de stiinta Funeriu sa demonstreze pe TVR cum a fost folosit pixelul albastru. Macar atat…

  15. Popey ,a mai primit o nominalizare:cel mai prost roman din toate timpurile….
    Eu cred ca restul lumii a inceput sa vada cu ce bufon au deaface..
    Pentru 100 mii de voturi de la “fratii nostri de peste prut”acum stam si ne caciulim sa ne primeasca in spatiul Schengen…as avea o intrebare …
    esecurile sau “esecele”astea cine le suporta si cine raspunde ,tot Dinu Patriciu si mogulii?La cati bani a investit Romania ,pentru spatiul Schengen ,ar trebui sa infunde toti puscaria….

  16. Victore,te am urmarit aseara la Firea si mai erai cu Nastase si Melescanu garda veche a PSD ului chiar daca unu e liberal mai nou si ma gandeam asa ca omu’ cu uimire chiar ce diferenta este intre acesti oameni si lipidorile astea in treining portocaliu…
    chiar daca si Nastase a gresit cu matusa Tamara,trebuia sa zica,am bani din vanzari anterioare :)),tiranu ,dictatoru,da ce bine e cand ai cu cine face comparatia,frate toti au :jumulit statul ,da astia intrec orice masura…de bine de rau asta a facut ceva …drumul european care leaga Moldova cu Bucurestiul ,pe timpul lui Nastase sa facut ,sunt tare curios din urma lui Boc ce ramane ,plus ca la cultura si inteligenta le da clasa la toti chiar si “Bunicutei”,greseala lui a fost ca a fost cam arogant si securisti au speculat acest lucru…
    Sa faci o paralela intre” vehea garda “comunista si prostituatii portocalii este imposibil….
    era sa uit din motive de lene si mirajul tarilor straine am terminat liceul si am luat bacu’la 29 de ani ,crezi ca pot fi si eu un ministru de interne ceva ?:)))))

  17. ce idei au si americanii astia. zice de “basescu’s government” – pai nu e a lu’ basescu e guvernu’ boc. iar a ratat boc sansa de a intra in istorie. pacat

  18. Jurnalistii de la MSNBC nu au legatura cu ce crede si face Departamentul de Stat. Cred ca amestecam oalele, d-le Ciutacu. In USA, nu se guverneaza cu TV-ul ca in Romania. P.S.: Nu il apar pe Basescu, dar cunosc realitatile americane mai mult ca dvs. Aici faceti o confuzie nedemna de rangul dvs. de jurnalist de top.

  19. De-a rasu plansu,..ma uitam aseara la Dl Gadea..100 momente de ras cu actuala guvernare…de ras de ras…daaa…parca e prea de tot.. atata slaba pregatire si submediocritate mai rar

  20. Coane Victore, prin prestatia PUPINCURITA de aseara m-ai facut sa cred ca TOT UN ANGAJAT esti si tu.

    Dupa cum incepusei credeam frate, uite un om INTREG LA MINTE care apreciaza si analizeaza ca in PNL e Democratie, asa independent fara partinisme PNL-PC si o sa explice el cum e aia cu, CULTUL PERSONALITATII la PDsi Basinel.

    Cind colo el amaritul o da cu ‘ Coane Orban MANDEA Citacu, Gadea si ailalti antenisti te scoseram din bucluc’; ‘Ofuscata sa taca din gura ca l-a pupat in CUR pe Base 5 ani’; ‘ Vosganian s-o lase moarta ca e pe linie moarta si doar face valuri’; ‘iar Tariceanu sa n-o mai dea l-a intors ca se ruga de DUMNEZEUL MEU AL MARE VOICULESCU sa devina Vice-Pres’.

    Cum ziceam Victore vezi sa nu ajungi un MORARU-NASU II.

    Macar aluia ii sta bine ca atita poate!

  21. @Barosanul: da, e democratie, e firesc sa fie voturi impotriva, da’, dincolo de magaria ta la adresa mea, ce nu-i adevarat din ce am spus? ah, scuza-ma, am uitat sa mentionez ca Saftoaica nu s-a inteles la bani/influenta cu Voiculescu sa fie mare dregatoare-n trust dupa ce a plecat de la Cotroceni. fac aici cuvenita rectificare 🙂
    P.S. Orban si cu Tariceanu sunt, dupa parerea mea, ultimii care ar trebui sa se pronunte impotriva lui Voiculescu. si, tot dupa parerea mea, daca te intereseaza, alianta asta nu face doua parale daca nu se face la tribunal triunghiul cu PSD.

  22. Cu alte cuvinte…
    Prostu’ clasei!

    Din toata aceasta sarabanda a “datului peste botul Presedintelui”… nu puteau sta deoparte tocmai americanii! Unu’…-i da o perversa ca pe Tg. Ocna! Altul…-l ia peste picior de fata cu toata lumea! Una…-nchide robinetul…, iara el se-mbata pentru a-i trece supararea! Mai ales ca… mai toti il lovesc acolo unde-l doare mai tare! In ORGOLIUL lui prostesc!

  23. REA LUME ,DOMNULE. ACUM CIND AVEM UN PRESEDINTE DE TOP ,CELEBRU IN AMERICA…circotasilor.ORSICINE POATE FACE SA DISPARA O FLOTA,SA LASE CALARASIUL FARA SINE DE CALE FERATA,adica materia prima ,DAR NUMAI UNUL ESTE IN TOP,MARELE cirmaci,e al nostru,sa fim mindrii,noi l-am votat,CIOCU’ MIC….eu ma duc sa sting lumina…

  24. VICTORash, scumpule!Daca in privinta madamm SAFTOI inclin sa-ti acord 100%, nu acelasi punctaj este valabil sin cazul felix-dificil pt. tine si pt. baietii de la 3. Nu exista Nufarul de pe mapamond ,care sa-i spele stufarul,si daca ar avea o urma de simt practic, ar sta in spate, in umbra deasa,ca ar avea inca ce sa rumege!Iar voi, tinerei si prinsi in valtoare, nu realizati ca viata voastra merita mai mult, in nici un caz sa igenizati ceva in putrefactie avansata!Not fan t.b.!

  25. Cum vestea rejectării noastre a venit în postul Crăciunului, cred că merită să se consemneze:
    Votanții lui șocați au fost
    Când U.E. l-a pus în postura
    De a “păcătui” în post,
    Umplându-i cu “cărniță” gura!

  26. Pai stiti care e culmea? Ca aia de afara ne vad asa cum suntem, nu prin ochii marelui carmaci (care niciodata nu stiu in ce directie se uita) sau a lu’ ala micu’ cu coasa.
    Dar si romanasii nostri de afara ne-au ajutat sa ajungem aici. Primeam o gramada de mailuri de la prietenii mei de afara carora “le pasa” inainte de a castiga Popeye. Cica Geoana e prostanac, ca s-a dus la mogul (asta chiar mi s-a parut o prostie din partea lui), ca Crin chiuleste de la sedinte si multe altele. Ia ghiciti, acum cam ce mailuri imi trimit ei?
    Care ar fi solutia? hmmmm…. nu prea o vaz…
    Mircea Badea il facea pe unu’ troaca de porci aseara pentru ca zicea ca trebuie sa-l ignoram pe marinar. Are dreptate Mircea Badea…
    Dar incotro s-o luam? Ca stim ce ne asteapta la vot:
    1. PDL – nu e cazul;
    2. PSD – ii cunoastem si pe astia… Mai mult, lumea l-a votat pe Traienel ca sa nu iasa Nastase si-acu ei pe cine-mi scot in fata? Exact pe ala care are o matusa pe numele ei Tamara!
    3. PNL – hai ca ar fi ceva…
    Dar PNL dezamageste prin faptul ca ii au ca membrii pe unii ca Petre Roman si Theodor (sau Teodor) Melescanu.
    Pai Petrica, sa ne aducem aminte de vremea mineriadelor? Da’ tu habar n-ai de ce s-a intamplat atunci, doar te-am auzit la TV ca nu stiai nimic… Parca te-am mai si vazut odata de mana cu chelu’ din fruntea statului, mama ce prieteni mai erati!
    Si-acu’, colac peste pupaza, PNL o mai primeste si pe cocoana aia de la PDL in partid, nu stiu cum o cheama, am un lapsus acum, aia pe care o apara Quintus din toate puterile…
    Si-atunci io cu cine votez coane Fanica?
    N-o sa ma duc la vot… Nu pentru ca ignor tot ce se intampla ci pentru simplul fapt ca n-am unde sa pun stampila aia nenorocita!
    Maica-mea zice ca tre sa ma duc la vot ca astia trebuie schimbati. Adica sa pun un vot contra. Dar, dupa cum spuneam mai sus, cand a iesit prima data nea Suvitza (la vremea aia o avea) n-a fost de aia ca l-a iubit lumea prea mult ci pentru ca se saturasera de Nastase. Si uite ce a iesit…
    Cam naspa situate…

  27. Stiu ca nu e locul aici, dar e primul loc pe care l=am gasit . Vreau sa spun ca discursul lui Ciorbea de la Sinteza zilei a fost GENIAL. Nu credeam sa traiesc sa-l vad pe Ciorbea nervos!

  28. ce pacat ca nu ne-am dat seama pe vremea Guvernului Ciorbea ca au fost competenti si ni se parea ca Basescu are sarm, mai ales cucoanelor, de parca venea in pat la fiecare dintre ele; ca sunt toti cretini, ca meseria si competenta sunt paralele cu toti asta e clar, ca nici nu sufera comparatie cu cei din Gv. Nastase nici ca prestanta nici ca…nimic dar am totusi o nedumerire: cand de atatea luni se discuta despre CAS pensii peste 740 lei, eu care sunt o economista pensionara de 60 de ani am stiut ca se va aplica la toata suma, vin cretinii aia de Berca, Tinel si mai grav, madam Vosch si sunt surprinsi; astia chiar sunt tembeli sau ne cred pe noi ?nu inteleg de ce moderatorii nu sunt mai agresivi cu astia trei cand spun ca nu stiu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.