Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Ozzy: one man, crazy big fucking show

Ozzy: one man, crazy big fucking show

Are şi Mişu Voicu dreptatea lui. Narcomanii care scriu istorie-n muzică ori crapă la 30 de ani de supradoză, ori trăiesc şi fac show impecabil până la adânci bătrâneţi. Ozzy Osbourne se încadrează în cea de-a doua categorie.

http://www.youtube.com/watch?v=-UmPsGPIS0E

Comentarii

comentarii

Similar Posts

31 thoughts on “Ozzy: one man, crazy big fucking show

  1. Marfa , frate Ciutacu ai dreptate , l-am vazut acu doi ani la wasington si acu un an la mama in Telaviv si emarfa omul , bravo tie ca ai putut fi martor la distractie .Numai bine si sa scapati cat mai repede de chelios , …..hahaha ! o zi buna!

  2. Mi-a placut comentariul lui despre Chiorete (our dear president) in interviul de la Antena1: “kick his ass”. Pai daca si Prince of Darkness a zis asa…let it be!

  3. Aveti dreptate. A fost un concert superb, chiar daca nu a mai revenit la bis. A meritat si cred ca si fiul d-voastra a fost incantat. 🙂
    Bafta multa cu emisiunea la antena 3 !

  4. Inca ma intreb cum de e posibil la “astia” sa aiba atitia cintareti buni la virste inaintate? Noi avem doar curvet cu aere de diva si fara voce. Ce tara de kkt!

  5. Poţi să-i zici “săru’mîna” lui “Vlăduţ”, “ţărane”!!! Să te cultive un fecior de 14 ani ?!?!?! Mă bucur că ţi-a plăcut şi că ai avut încredere în gusturile muzicale ale lui Vlad !!! Aş fi vrut să fiu şi io acolo, la Zone!!!
    Banzai! Şi iertare pentru “ţărane”! “Decît” am citat un clasic!!!

  6. Bai, esti nebun?! La 6-8 grade ala uda lumea cu furtunul? Macar, pe furtunul ala era bere? Vai mama mea!
    Mie nu mi-a placut niciodata de el si familia lui. Nu stiu, nu mi-a placut si pace!
    Sunt alta generatie. Am vazut ambele concerte ale lui MJJ “la bara din fata” si nimeni nu-mi poate spune ca se poate compara cineva cu el. Asta e! Sunt fixist! 😉
    PS: M-as duce la Metallica. Nu am apucat. Mai mult de atat nu vreau…

  7. Mai bine mort la 30 ani si ramas legenda, decat fosila vie care nu stie sa renunte cand inca mai e in plina glorie. Dar asta e cand se baga muierea peste barbat si incearca (reusind in cazu de fata) sa conduca business-ul. Cam departe de ce a facut in Black Sabbath mosulica asta ridicol. Noroc ca Jimmy Page, Robert Plant si altii asemeni lor nu au tinut mortis sa vanda tricouri cu fata lor pe ele sau sa faca vreun reality show ca sa le vina $$ in cascada, caci alta ar fi fost acum retrospectiva rock a anilor 60-70.
    In alta ordine de idei, cu toate ca Michael a murit cu putin timp inainte seriei dementiale de concerte si multi au zis ca ar fi fost cel mai tare turneu al lui, ma gandesc ca a fost mai bine asa (din punct de vedere al show-ului nu din punct de vedere uman) pentru ca la 50 de ani ai lui chiar daca era in forma maxima (conform barfelor) ar fi putut sa cada pe scena dupa primele 5-10 concerte, si ar fi decazut sau cel putin nu ar mai fi fost perceptu ca ceea ce a reprezentat in tinerete.
    Asa ca nu pot decat sa ma uit cu mila la Ozzy care sta sa pice daca da drumu microfonului la varsta de Tutankamon pe care o are si sa sper ca e un caz singular de rocker legendar care insista mai mult decat e cazu, doar din considerente materiale. Cu alte cuvinte, daca in 1980 erai cu bautura si drogurile in 1990 si cu somnu si odihna in 1970, nu veni in 2010 sa-mi spui ca le-ai echilibrat pentru ca ori esti ridicol, ori chiar ma convingi ca ai ingropat simbolul care ai fost odinioara si tragi cat poti de mult. Nu am nici un fel de ranchiuna vs Ozzy, doar ca in comparatie cu el, alti “batranei” ai stilului, cum ar fi Axel Rose, Mick Jagger, James Hatfield, dau impresia ca daca ii intrebi repede cum ii cheama nu-si intreaba nevasta pentru a afla raspunsul, si nici nu par gata sa se certe cu legea gravitatiei daca nu au un punct de sprijin, deci jos palaria din toate punctele de vedere (marketing, revenire pe scena, rebrand-uire, etc).
    Anyway….Black Sabbath -> thumbs up, new Ozzy -> Boohoo!!!

    P.S.: Cand nu mai poti, te lasi!

  8. Desigur,nu se poate compara cu un Florin Salam…..Sau cu un gig Adrian copilul de aur….Una pesta alta,sa-l vezi pe Ozzy in Bucuresti,este one life time oportunity….Super concert,super muzician,super trupa….Ps….Tobarul a facut deranj mare…..

  9. @Catalin: “alti “batranei” ai stilului, cum ar fi Axel Rose, Mick Jagger, James Hatfield”

    Rose si Hetfield n-au nici o legatura cu Jagger , indiferent daca te referi la varsta sau la stil. Jagger le-ar putea fi tata (e mai batran cu 20 de ani decat ei).

  10. A fost cam penibil … Unii nu stiu cand sa se retraga !!!
    Parca e un mos care canta in baie … A luat-o mult ” pe langa ” , nu -l mai tine vocea !!!
    Cat despre miscari … Ar trebui sa se mai uite putin in oglinda , totusi …

  11. a cantat impecabil si a facut un show extraordinar la 62 de ani aproape (cand unii deja abia se tin pe picioare). cat despre miscarile la care trebuie sa se uite in oglinda… are probleme cu spatele nenea. a avut toata viata. nu pricep de ce face lumea comentarii degeaba. sunt unii care merg la concerte numai ca sa au ce sa.. “manance” dupa.

  12. Ma bucur ca a-ti reusit sa mergeti la concert.
    Totusi indrasnesc sa va fac unele recomandari inafara acestei postari.
    In legatura cu emisiunea la care a participat Dl Ponta. Va rog mult sa incercati sa faceti emisiuni in care sa nu mai apara numele Dl-uli Basescu, astfel ii faceti jocul, el ar fi un ZERO daca nu ar aparea la TV, in orice situatie. Incercati sa faceti emisiuni in care sa prezentati alternativele si sa disecati cat mai mult acele alternative pentru a arata ca sunt bune sau proaste.
    Problema romaniei in acest moment, al romanilor vroiam sa spun, este ca nu cred in existenta unei alternative la ceea ce se intampla in romania. Aceste alternative exista, va rog pe voi oamenii din presa sa le scoateti in evidenta.
    Va mulutmesc pentru posibilitatea de a scrie aceste randuri

  13. Pare c-a fost fain la concert.

    Problema tehnica: daca dau click pe asa zis-ul videoclip youtube imi afiseaza una dintre imagini, iar daca dau click pe ultima imagine ma redirectioneaza catre youtube. Cred ca ai pus link-urile gresit. N-am vazut sesizata problema asta in comentariile de pana acum, deci ori n-a dat nimeni click pe videoclip, ori se reproduce bug-ul doar la mine. 🙂

  14. Ar mai fi de remarcat faptul ca s-a vazut efortul ca nimic sa nu para fortat, sa nu fie facut impotriva plictisului.
    Au fost altii, la fel de mari, care s-au achitat doar de obligatie, si-au luat banii si s-au carat, fara ca aceast lucru sa li se para a fi “de cacat”.

  15. Un artist desavarsit..cu toate ca in stadiul in care il vedeam acum cativa ani, cat de distrus era, nu credeam ca o sa il mai prinda anul 2010 pe scena..life is funny !

  16. La altii respectul pt inaintasi,chiar si in muzica se pastreaza cu sfintenie.La noi daca nu ai fusta scurta si decolteu pana la buric,nu esti vedeta.
    Mai stie cineva ceva de Aura Urziceanu,Dida Dragan,Gabi Cotabita,Monica Anghel,Daminescu,cat despre cei de la opera si opereta ce sa mai zic.Din pacate pt noi,publicul tinta cauta manele,dans din buric,nuri in direct si daca se poate si nitel scandal cu o bataie,macar un tras de par.
    Astia sunt reprezentativi si astia merg la vot.

  17. A fost rupere.Legenda vie.
    @Catalin matale ai fost la concert sau bagi quote din sfaturiortodoxe.ro?
    Chiar sunt curios daca reusesti sa faci vreo comparatie intre “Axel” si Ozzy?
    Pt unii se pare ca fenomenul se opreste la Metallica. Mai departe nu exista nimic. Ba mint, mai nou exista guta si salam.

  18. Ce sa zic? Preafericitule? Nu mi-am mai permis sa merg la concert, IN SCHIMB AM FOST PE 15 AUGUST CU FIICA MEA LA CLUJ: IROOOOON MAIIIIIIDEN. Asta e, poate data viitoare. Anyway METAL IS FOREVER

  19. pentru ‘catalin’ tutankamon a murit la 21 de ani.era fericit ozzy daca era cum zici u

  20. @Bubulea: M-am referit la alti rockeri legendari, nu am venit cu recensamantul. Daca Hendrix sau Morrison ar mai fi trait ma indoiesc ca ar fi insistat la 60+ ani sa faca bani din piatra seaca cu orice pret. Cand vorbeam de Axl sau Hatfield ma refeream si la rebranduirea lor. Ozzy e doar un stereotip ambulant pus pe scena ca sa mai stoarca niste nostalgie. Daca Ozzy de acum 30 ani l-ar vedea pe Ozzy de acum ce face ar muri de rusine. Acelasi lucru nu ar putea fi spus si despre Axl, Hatfield sau Jagger. La asta m-am referit. Dar nu-i nimic, we agree that we disagree.

    @Araya: Nu am fost la concert, ceea ce nu inseamna ca nu stiu ce a facut Ozzy in ultimii 8 ani(din punct de vedere al aparitiilor publice). Daca in Romania a fost cu adevarat “rupere”, ceea ce ar trebui sa fie total diferit fata de ce a facut in ultimii 8-10 ani, atunci mea culpa. Dar am serioase dubii ca Atotputernicul s-a documentat de pe sfaturiortodoxe.ro si in marinimia-i nemarginita s-a milostivit cu Ozzy transformandu-l din leguma lobotomizata care a fost in ultimii 15 ani(cu aproximatie), intr-un zeu al rock-ului precum cel care a fost in tineretea-i tumultoasa. Cat despre “fenomenul” care “se opreste la Metallica”, banuiesc ca te-ai referit la ce a fost inainte de Metallica, ceea ce face ca exprimarea “mai departe” sa nu prea aiba logica din punct de vedere al sintaxei frazei, atata timp cat te referi la ceva situat la timpul trecut plecad de la punctul de referinta “Metallica” pe care tu l-ai stabilit. In fine, astfel de mici detalii pot fi accesate pe sfaturiortodoxe.ro, ori pe vreausafiucoolcuoricepret.ro. Cu privire la “guta si salam”, daca te referi la cei doi tenori suedezi, parerea mea sincera este ca nu or sa fie penibili cand or sa urce pe scena la 62 de ani. Si asta datorita faptului ca fiecare dintre ei(si altii asemeni lor) sunt ridicoli, penibili, lobotomizati, au centru de greutate mai apropiat de pamant(se vede din jocul de scena), de cand au inceput sa cante/foloseasca microfonul si pana cand or inceta sa faca asa ceva, spre deosebire de Ozzy care a fost acolo sus langa Morrison, Hendrix, Plant, Page, John Fogerty, Ian Anderson si alti meseriasi, ca apoi sa se lase condus de o intreaga industrie care misuna in jurul lui si il foloseste cu o tenacitate si dibacie iesite din comun, cu unicul scop de a stoarce si ultima picatura din punct de vedere material din tot ceea ce inseamna Ozzy si istoria sa, separandu-l in felul asta dramatic si total de cel care a fost acum 30 de ani.

  21. @Catalin: Nu stiu daca ai venit cu recensamantul , dar altfel n-ar fi avut sens sa remarci ca niste insi de 47-48 de ani nu-s nevoiti sa-si intrebe nevasta cum ii cheama. Iar Ozzy , din cate-mi amintesc , parea cam decrepit si cand era mult mai tanar… Nu mi-a placut nici mie porcaria aia de reality show de pe MTV , dar cata vreme mai e cerut pe scena si i se asculta albumele noi , de ce s-ar retrage ?! Cui ii pasa ca il imping altii sa faca bani cu orice pret , daca lui ii place sa cante in continuare ? Casa de discuri , familia lui , publicul , el , toata lumea e multumita. Probabil ca esti la varsta la care nostalgia e un sentiment numa’ bun de ridiculizat , dar eu sunt dispus sa-l ascult si peste 20 de ani , cand o sa cante sezand , ca John Lee Hooker (dac-o sa mai traiasca , ceea ce nu prea cred 🙂 ). In fine , ma opresc , ca nu-i place lui Ciutacu sa stam la taclale.
    P.S. Ma simt usor jignit 🙂 ca mica mea corectura n-a avut efect , cum a avut cea a lui Araya. Probabil , din cauza ca nu l-am pus intre ghilimele pe Hatfield.

  22. @Catalin, daca nu ai fost la concert vorbim vorbe.
    Metallica ca punct de referinta este stabilit de Cosmin Coman care citez:
    “M-as duce la Metallica. Nu am apucat. Mai mult de atat nu vreau…” La Ozzy nu a mers pt ca: “Mie nu mi-a placut niciodata de el si familia lui.”
    Cred ca nu este nevoie sa facem trafic pe net f.mult la asemenea afirmatii.

  23. Din pacate, nu l’am vazut pe Ozzy, insa ma bucur ca am vazut live, un alt “mamut” al rockului, si anume, pe Alice Cooper. In viitor, poate il prind si pe Ozzy.

  24. Ba sunt manelist si ascult “guta si salam” pentru ca nu-l pup in cur pe Ozzy, ba ridiculizez nostalgia, conform unor concluzii iesite din context.
    Pentru cei care poseda un coeficient scazut de toleranta si pe care i-am deranjat prin comentariile mele, doar pentru singurul motiv ca nu au coincis cu ale lor, am un singur mesaj, care nu-mi apartine, dar pe care mi-l insusesc: “Assumption is the mother of all fuck’ups”.

  25. Mai e un tip la Rolling stones, Mick si inca ceva( memory is fading:)) ), care presupun ca daca inca mai traieste si acum, dupa tot ce am facut, la sfarsitul lumii va ramane doar el cu gandacii de bucatarie.

  26. Foarte tare,Victor Ciutacu,numai dvs.nu mai facuseti apologia lu’ nenea asta!Au venit multe trupe de satanisti la noi iar acum a venit si taticul lor!Sper ca sunteti fericit(i)!”Am invatat sa cred in diavol. Dedic The Blizzard of Oz lui Aleister Crowley.”,iata cateva cuvinte ale cantaretului.Pentru cei care nu au habar cine este Crowley,iata si cateva cugetari “adanci” ale acestuia: “Mi-am dorit sa fiu chief of staff al diavolului”

    “Lucifer este ingerul meu pazitor. Satana nu este inamicul omului, el a facut bine rasei noastre, el cunoaste binele si raul si initeaza.”
    Ce cauta un om normal la cap la un astfel de concert?Si ce bucurie gasiti voi in behaiala unui psihopat,ca sa nu zic demonizat de-a dreptul?!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.