Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Operațiunea ticăloasă “a fugit umflatul”

Operațiunea ticăloasă “a fugit umflatul”

Înțeleg că unora le e antipatic Nicușor Constantinescu. Nici măcar nu-i greu să nu-ți placă. Nu-i ceva de condamnat. E gras, e pesedist, e îngâmfat, e bogat, e veșnic pe funcție. Omul este acum căutat cu mandat internațional de arestare, fiindcă DNA susține că, după ce a primit permisiunea să se opereze/trateze în SUA de cancer la prostată, nu s-a mai întors deliberat și, deci, se sustrage procedurii penale în care-i parte. Omul, care s-a prezentat la DNA de câte ori a fost citat, spune că deocamdată nu-i transportabil. A trimis scrisori medicale doveditoare și imagini (foto & video), din SUA, de pe patul convalescenței postoperatorii. Pe care le-am dat pe post.

TVR nu ne-a crezut pe cuvânt. Și bine a făcut. L-a căutat separat. Nu l-a găsit, că nu toți muritorii au noroc în viață. Citând, profesionist, “un oficial”, că unul dintre cele mai scumpe spitale din lume are purtători de cuvânt anonimi. Și a ajuns la concluzia că baronul PSD a dispărut. Poliția Română l-a căutat întâi, aseară, acasă, la Constanța. I-a găsit, firesc, doar nevasta și copilul. Eu sunt mai ambițios. Nu pun botul la vrăjeli ieftine. Așa că întreb. Măcar să mă lămuresc dacă-s eu prost sau alții ticăloși. Și primesc răspunsuri. Pe care, din câte înțeleg, le au și DNA, și instanța. Cred că și TVR, dar comanda era alta. Să afle poporul suveran că, sfidând statul de drept, umflatul și îmbuibatul a fugit din țară să se sustragă justiției independente…

Producătorul general al TVR se numește Cristian Zgabercea. E-n gașca de la Constanța a lui Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu, Sorin Strutinschi & co. Pe filiera asta politică a și fost numit în funcție. Mazăre spune că, dacă spiritele iscoditoare din TVR ar fi dorit cu adevărat să-l localizeze pe Nicușor, l-ar fi sunat pe Zgabercea. Care a stat cu el o lună în SUA, i-a scos plosca, i-a pus pamperșii…

P.S. Dacă tot s-a șutit de-o lună și bănănăie de nebun prin America, de ce a plătit cazarea și pe iunie? Îl încurcau banii pe fugar sau a vrut să deruteze inamicul?

factura final

 

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

19 thoughts on “Operațiunea ticăloasă “a fugit umflatul”

  1. Nu înţeleg excesul de zel al judecătorilor cu privire la arestarea preventivă, indiferent de numele nefericitului. Şi aici se impune o clarificare: în România, arestarea preventivă nu este ordonată de către poliţişti sau procurori (ei doar reţin), ci de către JUDECĂTORI. Aici ar trebui să nuanţeze şi presa; procurorii doar solicită arestarea preventivă. Aşa se întâmplă în toată lumea civilizată. De asemenea,ca şi la noi, toţi procurorii îi vor pe suspecţi arestaţi, pentru că starea de arest le uşurează munca. Judecătorii sunt cei care trebuie să analizeze probele, circumstanţele şi să decidă în conformitate cu prevederile legale.
    Deci, dacă cineva este arestat preventiv în mod abuziv, vinovat este judecătorul.

    Din păcate, la noi, cu ocazia arestării preventive aproape că se face o judecată pe fond şi nu este corect. Am citit motivarea judecătorilor care au dispus arestarea preventivă a lui M. Băsescu şi impresia mea este că s-au pronunţat şi pe fond. Urmează condamnare, fără dubii… Ei, asta nu este în regulă.

    N. Constantinescu este o altă victimă.

  2. Documentul arata ca a inchiriat camera pentru 5 zile, intre 2 si 6 iunie… Azi suntem in 24 iunie… Intre timp a schimbat hotelul sau a fost homeless?

  3. @andrei: abia asta-i un semn de intrebare. da’ pentru asta trebuie sa nu ai numai certitudini, ci sa te interesezi…
    ceea ce am facut. gresisem eu factura 🙂

  4. @Victor. Pai intereseaza-te si zi-ne si noua, ca de-aia esti ziarist, nu?

  5. Asa da, mai vii de-acasa :-)… (Fratioare, dar sensibil mai esti! Daca ar reactiona ca tine toti cei peste care ziaristii varsa de-aiurea cacat, ati zice ca au ceva cu libertatea voastra de exprimare, zau… Stay cool, man!)

  6. Citesc în presă faptul că, din declaraţiile oficialilor instituţiei medicale, N. Constantinescu nu se mai află internat.

    Kimberly Simmons purtător de cuvânt al spitalului John Hopkins a declarat pentru Gândul că ”nu avem nici un pacient înregistrat cu acest nume”.

    Situaţia se schimbă…

  7. @constantin: eu zic ca politicos ar fi sa cititi si textul sub care postati. care-i exact despre subiectul invocat. si, eventual, daca nu va e prea greu, sa vizionati si filmuletele 🙂

  8. Eu cred ca se vrea inlaturarea lui Mazare… se cauta sa-l agate cumva. Restul e circ pentru fraieri! 😀

  9. @Moses
    Justiția independentă e mijlocul prin care portul Constanța poate rămâne în mâinile mafiei securiste. S-a văzut și în cazul Bercea cum funcționează justiția independentă.
    Din punctul meu de vedeer, justiția independentă trebuie să ajungă in corpore la pârnaie.

  10. Bree, cei care-l cred pe bietul Nicusor o victima a sistemului ar trebui sa cate mai bine si sa sape mai adanc. Omul e bagat pana-n gat in tot felul de chestii absconse ori fatise, DNA nu are decat sa aleaga. O fi bolnav; sa-i dea Dumnezeu sanatate, pentru ca o boala ca a lui e urata si n-o doresc nici la dusmani; dar una-i una si doua sunt mai multe, nu?
    @Moses – frate, ca sa-l agate pe Mazariche nu trebuiau s-o dea cotita ca la biliard, bila Nicusor versus bila Mazare, hai sa fim seriosi! Il au in vizor pe acest papitoi o gramada de servicii si de institutii, nu-ti fa griji! Si ei au doar de ales; daca inca n-au ales ceva, e probabil dilema gainii cocotata pe gramada, pe care bob sa-l scurme mai intai?

  11. @gabi: unde scrie in textul de mai sus ceva, orice, despre (ne)vinovatia lui penala?

  12. ,,Asezati-va linistiti la locurile voastre !,, Nicusor….de la Constanta e tot acolo…in America. Mai intarzie putin ca vrea sa patenteze inventia personala creeata pe patul de suferinta… Pampersul facut din bancnote de 500 euro. Dupa asta vine si se preda ca oricum nu va putea fi incarcerat deoarece nu suporta detentia . Si da este bogat ca orice psd-ist vechi este putred de bogat ca doar de asta ii voteaza muritorii de foame…..ca ei sunt haiduci moderni iau de la saraci si dau la bogati.

  13. daca voi nici cu poze nu intelegeti doar pt ca e PSD-ist sau ca are dosar la DNA inseamna ca sunteti ticalosi. Cand isi revine, daca e vinovat sa il bage la puscarie…bine pa.

  14. Ironic cum articolul asta vine fix peste cel cu spalatorii de cadavre :))

  15. @dan gerosu: unde am incercat eu sa-l scot, vreodata-n viata, pe Nicusor in privinta presupusei sale vinovatii penale? e un text logic, insotit de imagini, despre o facatura securistica de presa. daca-l vrea cineva inapoi in tara si sa continue procesul aflat deja pe rol cu el in sala, autoritatile stiu, cu documente oficiale, de unde sa-l ia. dar prefera sa faca panarama. ca sa acopere ce? ia spune-mi tu…
    ma lasa rece soarta lui penala: e major, vaccinat, a faptuit, sa plateasca. nici macar nu ne cunoastem. da’ nici nu m-am nascut alaltaieri sa halesc tot ce livreaza propaganda platita din banii mei

  16. Ieri publicasem un comentariu care n-a fost aprobat. Regulile casei. Il reformulez omitand ce cred ca l-a facut reprobabil.

    Spuneam ca RTV a prezentat luni de zile cazul puscariasului George Becali, grav bolnav riscand paralizia, care nu este lasat de autoritati sa se trateze in SUA. Motivul pentru care nu este lasat era subinteles… Au ceva cu el, e de sus, trebuie sa putrezeasca in puscarie. De fapt, motivul, dupa cum a recunoscut insusi puscariasul in ziua de relas, era simplu: n-avea nici pe dracu’, era o manevra ca sa scape de detentie. (In treacat fie spus: si-a cerut RTV scuze pentru manipularea savarsita? A fost poftita la usa avocata lui Gigi care sustinea sus si tare aceste gogomanii? A fost condamnat (verbal) Gigi ca a incercat sa pacaleasca autoritatile? etc. etc.)
    Daca Gigi Becali ar fi ajuns in SUA, oare s-ar fi operat? Ar fi avut complicatii? La cat a fost de parsiv ca sa iasa din detentie, probabil ca da.
    Nu stiu daca e si cazul lui NC, dar e suspect cum l-a napadit boala grava chiar in timpul derularii procesului. Nu inainte, nu dupa, ci chiar atunci.
    Spuneam iarasi ca dovada cazarii lui la un complex rezidential (care primeste pe oricine care salta banul!) poate sa nu reprezinte in sine nimic. De operat a fost operat, a fost externat, dar cica au aparut complicatii. Afirmatii sustinute de o scrisoare a doctorului Mohamad Allaf, pe care insa n-am vazut-o nicaieri. Daca tot a publicat facturile de la complexul rezidential, nu putea publica si scrisoarea, singura dovada reala a complicatiilor, daca chiar voia sa arate publicului ca-i haituit? Insa nu, a preferat un filmulet penibil in care sa se victimeze si in care vorbeste de stat politienesc si cum DNA il vrea lichidat. Absolut halucinant! Stat politienesc din care el a putut pleca linistit la tratament in SUA, cu acordul DNA. Insa n-am vazut pe nimeni sa amendeze aceste aberatii, nici aici, nici altundeva…

    P.S. Pana nu vad scrisoarea doctorului Allaf (pe care, desigur, nu e obligat sa o prezinte public), merg pe mana justitiei.

  17. cat efort sa se ascunda scheletele din dulapul asa zisului presedinte!cat praf!cat detergent si parfum ca sa spele si sa acopere cadavrul basist!auzi de colo “justitia”bla,bla,bla…ps.intre timp cadavrul ambulant a iesit la bataie,parlamentu’ a fraternizat cu bercea iar fratioru’nu a fost ascultat de judecatori!daca este sa cerd o afirmatie a inidivdului sunt de acord ca nu a discutat cu procurorii sau judecatorii,nu,el isi comunica dorintele la tv!numai dupa ce apare el la tv lansandu-si balele actioneaza si “justitia”!

  18. Pe cat punem pariu ca apar complicatii/mai are nevoie de tratament/etc, si sta in SUA pana prin noiembrie, cand se schimba presedintele?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.