Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Oamenii îşi dau foc de prea mult bine?

Similar Posts

70 thoughts on “Oamenii îşi dau foc de prea mult bine?

  1. Singura solutie in caz de asumare pe prostia aia de reorganizare ar fi sesizarea Comisiei Europene,a organismelor internationale,daca treaba se face fara referendum (oricum sunt afectate proiectele europene)si solicitarea de observatori externi la alegeri.

  2. @olivia: vad ca proiectul de federalizare explicita al Basescului, pe care-si va asuma raspunderea guvernului in functie, nu te-a revoltat deloc. da-i bine ca esti vigilenta cu utopiile USL. tara are nevoie de oameni atenti.
    @bigradu: mi-e teama ca, spre dezamagirea ta definitiva, Ponta n-a calcat pe la nunta lui Mocanu. nu ca asta l-ar salta-n topul politicienilor, da-i bine sa-i injuram la rigoare, daca tot o facem.

  3. Pai sunt vigilenta, ca din partea USL-ului nu ma asteptam la asa nerozie. De la Basescu nu ma mai uimeste nimic. Oricum, credeam ca prin comasarea judetelor vrea doar sa creeze haos,in special in organizarea PSD-ului si sa mai scoata niste bani ptr noile acte din buzunarul populatiei. M-am lamurit in seara asta de ce vrea regiuni cand am auzit un parlamentar ungur zicand cu subiect si predicat, ca omul nu vrea sa isi dea demisia ca sa se suprapuna prezidentialele cu parlamentarele, lucru de care eu m-as fi mirat sincer, ci vrea sa creeze haos ca sa nu se poate organiza alegeri si sa le amane pe toate ca sa se suprapuna parlamentarele cu prezidentialele. De asemenea nu inteleg cum se poate modifica impartirea teritoriala fara referendum ca parca asa cere legea referendumului. In afara de asta ungurii cica nu voteaza asa ceva. Dar trecand peste machiavelismele lui Basescu, ce are opozitia in cap cand propune opt zone cu opt guverne, opt parlamente si opt curti de apel? Eu inteleg descentralizare, descentralizare dar chiar de tot? Daca descentralizam inclusiv administratia centrala e deja stat federal. Si nu ca am ceva cu statele federale, dar de ce sa riscam, ca nimeni nu stie ce o sa se intample cu ele dupa ce se fac. Adica noi nu avem exact aceeasi influenta ca Germania, nu? Si mi se pare mai usor sa rupi un stat daca are deja niste bucati care functioneaza independent. Puteti sa ma faceti PDL-ista dar anumite propuneri nu au cum sa imi placa indiferent de la cine vin. De ce avem acuma nevoie de reorganizare? Mai bine ne-am gandi la plata datoriilor, la somaj, nivelul de trai, si la nivelul de subdezvoltare economica. Adica n-avem bani de spitale dar avem bani de reorganizare. Si dupa unii economisti de la dvs din trust o sa iesim din criza in 10-15 ani. Clasa politica in loc sa rezolve problemele reale care exista si pe care populatia, cum as fi eu, le simte din plin, inventeaza probleme ca parca nu aveam destule. Eu asteptam de la USL sa spuna exact ca nu e nevoie de nici o reorganizare. Oricum, dupa cum spunea ungurul, asta e cea mai importanta decizie pe politica interna care s-ar lua dupa revolutie si deci nu se face pe geneunchi. Daca Basescu o face pe genunchi nu cred ca e cazul sa vina si USL cu alt proiect tot pe geneunchi sa se arate la fel de iresponsabil. Iar mie ideea de a imparti administratia centrala mi ze pare chiar mai rea decat de a uni judetele. Ptr ca nu mai e doar impartire administrativa, se schimba forma statala. Iar mie imi place statul national, unitar, suveran si indivizibil.

  4. Pana nu demult eram activ intr-un joc online, nu dau nume ca nu merita reclama, ce conteaza e ca era o realitate virtuala, tara ta, locul tau de munca, soldat sau afacerist, om politic, mogul de presa, aveai de unde alege. Partea prosta e ca in goana dupa bani a propietarului jocului respectiv a inceput cu update-uri in fiecare, o modificare ici, o modificare colo, pana a ajuns omu’ (adica eu) sa exclame: A new day,a new game. Asa cum acolo intalnesc acelasi caractere ca si realitate, exacat sta treaba si aici: A new day, a new country. Azi cu buletin de Maramu’ , maine cu buletin de Cluj. Acu’ ma intreb , nu poate god-ul asta al nostru sa-i dea un “banned” lu’ chioru’? Daca acolo se poate.

  5. @barbarul pasnic:
    Nu m-ai ofensat si nici nu “mor eu de grija comunismului” , dar deja ma irita cand vad ca oamenii Puterii (scuze ca te-am banuit ca faci parte din ei …) se folosesc de acest pretext pt. A STIGMATIZA gratuit (in fata prostilor) orice oponent si , mai ales , pt. a “se scoate pe ei insisi , CURATI CA LACRIMA” ! 😡
    Ori eu am spus EXACT ce ai spus tu in al doilea comentariu : ca marsaviile , ticalosiile , abuzurile sunt savarsite de OAMENI care n-au nici cea mai mica legatura cu vreo orientare politica (fie ea de dreapta , stanga sau centru) , ci DOAR cu interesul de a conduce si A CONTROLA TOT . Ori tocmai acesti indivizi , prin organizarea lor apolitica (politicul e folosit DOAR ca o masca !) , dar “setoasa” de putere FORMEAZA OLIGARHIILE !!!
    Deci DA , ai dreptate , in toate structurile politice , “oamenii sunt veriga slaba” … si totusi , cu unii dintre ei TREBUIE sa mergem mai departe ! 🙁 Intrebarea care se pune : SUNTEM NOI IN STARE SA-I DESCOPERIM PE CEI MAI COMPETENTI SI CORECTI DINTRE ACESTIA ??? 🙄

  6. Salut, Am o rugaminte. Doresc sa vizionez unele din emisiunile mai vechi de la vorbe grele, mai precis cele cu Bogdan Teodorescu drept invitat. Exista solutii? Am incercat sa merg pe istoricul emisiunilor afisat pe site-ul Antena 3 dar se pare ca nu mai sunt in server. Va rog cu respect sa-mi dati un semn daca aveti un raspuns. Ziua Buna!!!!

  7. Motto :

    “Granitele Romaniei se discuta doar cu arma in mana !”
    Nicolae Iorga

    ”Ascute dintii furcii,mai Marine !
    Ioane,’ntoarce coasa la fierar!
    Ca iarasi vine haita de jivine,
    Poftind la ce-i al nostru: la Ardeal !

    Soldat! Oriunde ai fi, in lumea asta,
    Fugi iute : te indreapta spre hotar !
    Caci legamant avem, pe Natiune :
    Sa varsam sange mult,pentru Ardeal !”

    DAr noi iesim in strada , nu-i asa , numai sa sarbatorim o nestiuta echipa de fotbal din Cuca Macaii !!!

  8. in general pentru ca nu o duc prea bine probabil ca fac gesturi extreme. totusi maior pensionar la 36 de ani chiar ca este ceva ciudat. mananca pensie de 23 de ani si ar trebui ca statul sa o mareasca la cat?!

  9. Victore, iti spuneam acum vreo 2-3 anisori si am mai repetat-o ca, BASESCU, aidoma lui HITLER sau a dictatorilor nord africani sau asiatici isi va distruge apropiatii, iar apoi tara!

    e traseul pe care orice medic psihiatru il descrie…

    îi este frică de raspunderea porcariilor pe care le-a facut si va agita si mai mult apele, si asa tulburi…

  10. 1. Ai dreptate! Scuze. Dar pana la urma conteaza ca n-a fost acolo? Pai nu l-o fi invitat baronu’ si de asta nici n-a vrut sa-i pronunte numele in discursul in care ii infiera pe baronii locali. Asa ca sa-i faca in ciuda:).
    Totusi, baronul aduce voturi si bani si atunci ce poate sa faca Ponta? Sa fie inconsistent si inconsecvent. La fel ca si Boc si Basescu cand vine vorba de ai lor.
    2. Pe Ponta nu-l injur; il critic, dupa cum o fac si cu Basescu si cu altii care sunt platiti din banii mei si ai tai. L-am injurat, in particular, atunci cand l-am vazut intr-o dimineata, dandu-se jos dintr-un Phaeton, pe str. Popa Savu.
    3. Despre Ponta cred ca este un tip inteligent dar care a intrat intr-un rol care il va distruge. Discursul este demn de Vanghelie, ideile nu sunt ale lui iar baronii partidului se p— pe sefia lui.
    Din pacate nici el nu crede ca este sef peste PSD. E la fel ca si papagalul ala de la PC: e sef in acte, dar toate lumea stie (inclusiv el) ca altul/altii sunt sefii.

  11. Parerea mea e ca,romanii nu vor iesi in oras,nici cand li se v-a lua (scuzati-mi expreisa) “pamantul de subt cur”. Vor aveea aceeasi idee “Lasa ca o sa fie mai bine”. Iar aceste gesturi ar trebui sa ne dea de gandit. Ganditi-va ca Adrian Sobaru, a crezut ca prin gestul lui, v-a “trezi” romanii. Ati vazut vreo reactie din partea societatii civile? Iar ce s-a intamplat in Parlament dupa acel incident, parca era rupt dintr-un film horror prost. Tara aceasta nu o sa o mai duca in acest ritm,prea mult timp.Urmeaza asa zisa “Impartire” ceva de genu “3 la zece mii” iar romanii se bat la mici si bere sau chiar la scarboasele asa zise “moaste” unde se adun,indiferent de vreme.Eu nu vad iesirea din aceasta “criza” in care se afla Romania.Chestia durereroasa este ca romanii afectati, si-au pierdut si ultima farama de speranta,de aceea retardatii de la putere prospera pe zi ce trece.Daca Opozitia ar avea destul “sange in instalantie” si fara pic de frica, ar scoate romanii in strada.Adica pur si simplu hop-hop dintr-un oras in altu,cu “megafoanele” in actiune.Poate sunt prea radical prin ceea ce am zis, DAR la ce se intampla acuma in tara, nimic numai poate fii radical,chiar si o decizie de instigare la revolutie.

  12. ” cristian pop ” : esti exact jigodia lasa pe care se bazeaza si Basescu!

  13. Nu stiu,dar nu cred poporul roman in stare sa discearna oamenii de valoare de cimpanzeii care ne conduc.Valabil si pentru subsemnatul,in consecinta am avut bunul simt(sau prostia? :)) sa nu votez niciodata.Daca aveam noi aceasta virtute,probabil nu ajungea sultanul Bashel si bravii lui ieniceri sa ajunga sus si sa ne transforme intr-un pasalac cat ai zice peshte.Ori pe mine orice forma de tiranie ma oripileaza si ma irita dincolo de cuvinte.Daca tot sunt singur si slab in fata marsaviei acestora,macar fac sabie din cuvant,aici in spatiul personal al domnului Ciutacu,ca alchimistii din vechime 😉

  14. @vlad: te rog lasa’ma cu ipocrizia. Cat despre basescu: sper sa dispara repede. Vezi pe cine faci jigodie ca nu’ti sunt ruda. Stiu, esti patriot si esti in stare sa mori pentru tara ta, regiunile/judetele ei sunt sfinte pt. tine. Las nu sunt – chiar daca sunt roman – iti sunt opus tie.
    Eu ma opresc aici ca n’am timp de telenovele si oricum mi’am pierdut destul timp din zi pentru tine.
    PS: scuzele mele domnului Ciutacu. Stiu ca nu va place chat’ul cretin.

  15. Unii aleg sa-si puna capat zilelor ca sa scape de probleme, altii dau in patima alcoolului…de exemplu Basescu.

  16. ps: este undeva imi pare rau ca nu am tinut minte unde in care zice ca a fost o placere sa taie (vrand sa zica altceva) oricum e amuzant

  17. Motto : E vremea timpului.

    E PUR SI MUOVE

    Îmbrăcaţi în costume populare secuieşti, Nuţi (Elena din Pleşcoi) şi T (Jon* de Cotroceni) îl primesc, într-o ultimă încercare, pe Kelemen Hu(nor) pentru a conveni în privinţa Ţinutului Secuiesc şi implicit asupra implementării celor 8 regiuni, ceea ce s-a şi întâmplat, şi lăsat cu pupături în Kur(distanul) politic.
    În scop eminamente turistic s-a acceptat ca pe tot conturul ţinutului buclucaş să se planteze, din loc în loc, portretele celor doi (Nuţi şi T) în mărime naturală costumaţi ca mai sus.
    Pentru a contracara supărarea prin neânţelegere a Budapestei, SRI i-a trimis, prin canale, anagrama soluţiei pacifiste : NUŢI T = ŢINUT şi fotografiile celor doi, fiecare în costum SECUIESC…[ce-ar da ş-ar lua… din buci].

  18. Din ciclul “Să ne râdem”…de beţivi.

    1. „ORAŞ PĂ MARE”
    Roberta şi Anca aflând că Jon*, ciudos pe doctorul Sorin ce a realizat grandiosul Pasaj Basarab, a promis secuilor şi românilor de pretutindeni ceva marinăresc – o raş/pă mare – s-au destăinuit Elenei din Pleşcoi, la care aceasta a replicat profesionist :
    – Şi noi ce creasta noastră o să mai facem ?

    2. MEDITAŢIE BAHICĂ
    Un beţiv care mergea voiniceşte pe capetele traverselor de cale ferată, face cunoştinţă, tangenţial, cu laterala locomotivei unui accelerat, fiind proiectat într-un lan de grâu, drept care meditează :
    – Mare agiamiu mecanicul locomotivei ! Avea liber să mă depăşească… şi pe stânga şi pe dreapta !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.