Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > O tărie mică te ţine ţeapăn pe doctrină

O tărie mică te ţine ţeapăn pe doctrină

Motto: “Să-ncepem să continuăm drumul pe care l-am început in urmă cu trei săptămani” (Vasile Blaga, “Ordinea zilei”)

Există o specie de oameni care-ţi trimit pe mail sau îţi bagă pe sub uşă o sumedenie de hârtii care ar urma să compromită diverse persoane publice. De data asta, chiar vreau să protestez. Adică n-avea voie doamna ministru în funcţie ca, în pauza dintre luptele ei de la Bruxelles pentru integrarea României în UE, să execute la foc automat două doze de J&B la Sheraton? Ce, a dat în cap la lume pe stradă?

În definitiv, poate că femeia a avut pe cineva în ospeţie şi a omenit vizitatorul. Sau poate – de ce nu? – restul membrilor delegaţiei Ministerului Justiţiei nu aveau şi tăria decontată conform prevederilor Monitorului Oficial şi a pus doamna ministru ceva pe măsuţa cu veioză de la capul patului, să-şi ostoiască setea bugetarii; era să zic consilierii, puşchea pe limba spurcată de tonomat neghiob…

Acestea fiind spuse, anunţ că desfid cât se poate de public încercările politice de şifonare a imaginii publice a impecabilei doamne Macovei. Jos labele de pe sticlă!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

107 thoughts on “O tărie mică te ţine ţeapăn pe doctrină

  1. @Cristian: cand o sa am nevoie de-un consilier in alegerea subiectelor, o sa anunt public. momentan mi le aleg singur. merci de sfat, eu decid ce scriu.
    @mosser: mai usor cu generalizarile. nu e executie publica, as si mentionat daca era cazul sa constituim un pluton specializat.
    @Trainer: de cand toate persoanele publice din Romania, mai ales cele puse sa se dezvinovateasca de catre procurorii doamnei Macovei, nu mai au pic de viata privata.

  2. Nenea Ciutacu, un camarad solid de “beutura” mi-a povestit una mult mai tare din istoria Sheraton-ului de la Rogier. Sint citiva ani de cind un fost secretar de Stat – betivan confirmat, cu referinte solide, alaturi de care ai aparut in poze oficiale – a facut-o lata de tot, cu strigaturi tot acolo, la Bruxelles. Asta, asa, daca e sa ne batem in consumatii… Seres era seful betivanului ratat, daca nu te-ai prins.

  3. La Vorbe grele chiar nu m’am uitat, asa cum am promis, dar la Sinteza am bagat un ochi… Doamne ce “m’am mai ras” !…
    Baiatu asta, Preda, e capabil sa produca o serie de cel putin 10 ” îhî-uri ” intr’un interval de 3 minute ! Uau !!!
    Sint impresionat…, aproape ca m’a convins sa’l votez, fie si numai pentru performanta asta!

  4. E grav? A condus bauta? A venit la serviciu mahmura? A lovit-o J&B la stiinta de carte? Asa, niste intrebari cetatenesti. Plus una mai naiva despre cum a ajuns documentul la tine….

  5. @berula: mi se rupe de performantele bahice ale secretarilor de stat ai lu’ Seres. macar era de la PC? apropo, ai si tu vreo hartie/poza la mana? sa-l dam in primire la gazeta pe betivan 🙂
    @Sorin M: n-am scos un cuvant despre Obama, cred ca ati fost impresionat de discursul emotional al lui Bogdan si m-ati confundat cu Oana. cat despre ratiunile “de suflet” ala rabufnirii emotionale care v-a emotionat, va rog sa-mi permiteti sa nu comentez ratiunile amicilor si colegilor mei de emisiune.
    @bogdan: nu te priveste cum a ajuns hartia la mine; cu postalionul e bine?

  6. Anca, stii ce, poate pare nesimtire din partea mea. Sunt un materialist, imi place frumosul si privesc cu mult drag si admiratie la oamenii eleganti , oamenii care sa-mi provoace placere cand ma uit la ei.
    Uite , Victor este unul dintre ei.
    Cu siguranta nu contest gradul de cultura al domnului Traian Ungureanu, dar cred eu ca un stilist nu i-ar strica , probabil si o pereche de ochelari mai moderni cu lentile mai performante. Sunt neserios , stiu. Sunt taur ca zodie si de aici iti poti da seama ca apreciez frumosul.
    Da, ai dreptate neinspirata ideea lui Victor de a face o emisiune cu Tru, cred eu ca el este pus pe lista PDL doar pentru pupaturile aplicate in partea dorsala lui Basescu, pentru ca nu-l vad ca fiind o persoana care sa atraga voturi.Oricum el a obtinut ceea ce si-a dorit. Stii, unii critica crezand ca daca sunt acizi au de castigat , oamenii ii vad impotriva si stemului si-i considera mai inteligenti si mai capabili, altii cum este cazul lui Traian Ungureanu aplica pupatura. Uite ca el a reusit, a gasit zona sensibila a lui Basescu si l-a facut ca sa zicem asa , reusind sa obtina un loc eligibil pe lista PDL, de ce zic , i-a gasit punctul sensibil, pentru ca Profesorului ii place sa fie respectat de elevi, automat detestand pana la ura pe cei ce-l contrazic.
    Dupa cum bine observati , a adus pe langa dumnealui persoane tinere dornice de afirmare. Si cum sa se afirme ele, normal ascultand de Profesor care le dicteaza lectia , pe care ei daca o invata trec extemporalul si-l vor ajunge din urma pe primul din clasa , Boc Emil.
    De aici se trage incompetenta persoanelor promovate in partidul democrat liberat, datorita dorintei lui Traian Basescu de a nu fi contrazis. Astia tinerei , au tendinta sa-i respecte pe cei mai batrani ca ei , vorbind cu dumneavoastra si avand o oarecare admiratie si respect fata de oamenii cu experienta.
    Prin urmare , domnul Traian Ungureanu , si-a pus sampania la rece asteptand sa o desfaca in momentul anuntarii rezultatelor alegerilor Europarlamentare.

  7. Gata, mi-ai raspuns, nu mai zic “nenea”, o iau cu… stimate fost TR-ist la Piatra Neamt. Gresesc, cumva? Ma documentez pentru poze si alte detalii, le are omul cu povestea. Sigur este ca betivanul ratat de secretar de Stat se numeste Tapu Eugen. Sigur era din partea PNL. Cu voia ta, bag ce adun pe mail-ul tau.

  8. @berula: astept cu incredere marfa. un tampit, nu cred ca m-am pozat cu el. culmea, propus de PNL Neamt la vremea respectiva, direct de nea Pinalti, cand inca nu-l apucasera disidenta si pasiunea pentru portocaliu.

  9. Ce dracu bai Victore , altu’ n-ai gasit sa inviti ? La fel si Gadea cu Preda. Are crazy ?
    Dupa emisiune a trebuit sa sterg televizorul cu spirt. Sa dai cu sapca dupa caini si altceva nimic.

  10. Poate unele din personajele maculate din politica se apuca sa-si bea mintile,sa uite drumul spre Romania.

  11. mariusm, nici ei nu sunt rai , ca oameni, ca familisti , intelegi?, dar politica te face alt om ca imagine publica, bineinteles altii reusesc sa faca ei politica dupa personalitatea lor. Uite domnul Nastase , pana acum cinci ani , sa zicem il facea politica pe el. Acum a vazut ca oamenii nu prea agreaza personalitatile politice asa ca a decis sa se schimbe , si-a lasat cravata acasa si la televizor a venit mai degajat, asa reuseste acum sa faca politica sa joace cum ii canta el , dupa modelul Traian Basescu, numai ca Basescu a patit exact invers, el avea o personalitate si acum este o personalitate politica.
    Cand spun persoana politica , spun mincinos, santajat, santajist, profitor si doritor de imunitate intr-un final pentru ca atatia ii promit ca o sa-l muste incat trebuie sa se pozitioneze in garda.

  12. Domnule Ciutacu, imi permit sa va strecor si eu “una pe sub usa”. Defapt, chiar la vedere 🙂
    Si e buna de ancheta, parol.
    Se da asa:
    1 bucata Popoviciu
    1 bucata Murgeanu
    1 bucata seful lui Murgeanu – Basescu
    1 bucata scandal imobiliar Baneasa
    1 bucata scandal imobiliar Baneasa , grabnic ingropat mediatic exact cand incepuse sa friga pe langa Base (si daca nu se poate continua o sa va inteleg)
    1 bucata Felix Tataru – omul care l-a facut primar pe Basescu si l-a avansat la gradul de “seful lui Murgeanu”
    1 bucata prietenie din scoala Popoviciu – Murgeanu
    1 bucata “Zona Verde” – doar o bucatica din marele tun al terenurilor de la Baneasa
    1 bucata improprietarire cu felie teren in “Zona Verde” pe numele Felix Tataru
    1 1 bucata felie lot teren impadurit pentru care Felix Tataru, alaturi de restul de proprietari, se chinuia sa o despadureasca ca sa poata ridica o vila in locul copacilor.
    ………………………………..

    suma finala:
    cel putin 10 intrebari care ar trebui puse despre cum omul din spatele tuturor campaniilor Basesciene si PDL-iene, iar mai nou EBA-niene, a ajuns sa fie propritar de lot pe fostele terenuri ale facultatii de Agronomie.

    Sa fi fost si barter campaniile? Si daca da … de ce mama dracului nu se multumea cu o bucata de padure linistita si verde? De ce un om care pozeaza in mare ecologist si implicat in probleme umanitare si sociale, trebuie sa si dea jos padurea? Doar ca sa-si mai faca inca o vila de juma de milion?

  13. Oare de ce n-a luat Chivas,nu stie ca sefu dasta bea?Si inca ceva:sta la Sheraton[moca binenteles] de,ce sa-i faci.O suta de mii lua pe an din Macedonia.

  14. Cum l-a facut ea scapat pe Guru,Grig,Bivolaru sau cum vreti sa-i spuneti.Parese ca-i place a sta in cumpana.

  15. Pingback: Twitted by ZeList
  16. M-am uitat la Sinteza zilei de aseara.Sa spun cinstit nu prea mai dau doi bani pe politicienii PD_L isti, indiferent ca se numesc Ungureanu ,Macovei sau Preda, dar totusi m-am incapatanat si am rezistat pana la finalul emisiunii.Recunosc ca am avut comoditatea de a-l judeca pe invitatul domnului Gadea doar dupa aparente.Pana acum il percepeam pe consilierul prezidential Cristian Preda doar ca pe un arivist, dornic de afirmare prin orice mijloace caracteristic lingailor din PD-L.Dar surpriza.Am avut revelatia descoperirii unui tip de politician cultivat , constient de valoarea sa,care a muncit din greu sa-si castige titlul de profesor universitar dar care apara pe cine nu trebuie si o cauza total gresita. I-am simtit dezamagirea si frustrarea personala .A fi consilier la Cotroceniul lui Basescu este doar de poza si de a servi o cauza pierduta si necontrolabila.
    Este o vorba din batrani care spune ca unde-i multa minte este si multa prostie.Meritul domnilor Ciutacu si Gadea este ca ne probeaza, fie si cu acesti invitati ca PD-l ul dauneaza grav Romaniei, inclusiv in parlamentul Europei.Totusi , recunoscand calitatile intelectuale ale domnului Preda , parca l-as vota.Dar cum este al patrulea pe lista PD-L imi revin in fire si votez tot cu cel in care am incredere. Mai pe scurt refuz sa mi-l bag pe dracul in casa. Ar trebui sa ne preocupe mai mult cum sa-l scoatem pe tacsu’ din casa ca asta, de cinci ani, ne tot minte ca traim bine.

  17. Cea mai tare poza , de mare finete sublinierea J&B , deci foarte tare, ce fete de drojdieri au amndoi ,de machitori notorii si cum se privesc ei ca doi cunoscatori,inteleganduse din priviri,nu e nevoie de prea multe vorbe cearcanele vorbesc de la sine.Golden Slitz lasa ca stim noi..mai toarna bah un paharel sa ne-nveselim nitel hac!! ha ha ha sa traiti bine bah gaozarilor, vedeti asa si-a luat fimea Elena casa aia scumpa am vandut eu toate sticlele care le-am baut, clar!!

  18. Scuzati-mi va rog inerentele greseli gramaticale nu am dormit toata noaptea si-mi tremura mainile pe tastatura , sa fie oare de vina J&B-ul ?

  19. De ce sunteti rai? Facuse fata cu o zi inainte o donatie de 1 Eur la UNICEF si o mustra constiinta ca nu se-ndurase la 3 Euro. Asa ca a luat un J&B ca de obicei, sa-si amorteasca constiinta. Sau sa-si conserve nerusinarea – cum va place s-o interpretati fenomenologic.

  20. Pai daca nu s-a inventat inca T&B (Traian Basescu Tzuica) bea femeia J&B !

  21. Totusi o poza ca asta pusa de Ciutacu e banal de falsificat. Chiar si documentul in sine e usor de falsificat, e un amarat de text fara stampile, semnaturi sau altceva.
    Va pot fabrica oricand o poza cu consumatiile lui Crin si Geoana, la un alt hotel, constand in 10 sticle J&B, 12 doze de bere, etc.

    Daca pe astfel de “screenshot”-uri ne bazam in campania electorala, am ajuns rau.

    Ce e mai trist e ca unii le iau de bune.

  22. Poate era J&B nealcoolic… Oricum, sper ca de acum incolo bugetari din astia de lux sa aiba un barem de decontare pentru hoteluri ceva mai ieftioare. Crise oblige! Ce naiba, toapele astea parvenite nu pot sta decit prin hoteluri unde se plateste un salariu national bunicel pe zi?!

  23. Despre obiceiurile doamnei ar fi bine sa-l intrebati si pe fostul procuror general adjuct Tuculeanu.

  24. Nu inteleg ceva.
    De ce Anastase, Monica Macovei si altele , nu se imbraca si ele mai sexy? doar sunt femei. Ma uit si la Codruta Covesii sau cum o cheama, nici nu zici ca e femeie, par scurt , pantaloni largi, sacou gros, sanii nu-i vad si eu absolut deloc. Pentru ce mai esti femeie daca nu-mi arati si mie. Nu-i mai frumos sa impartim amandoi, frumusetea? TU o porti, si eu o privesc, salivand ce-i drept uneori la unele domnisoare.
    Cred ca “Invidia penisului” este de vina.

  25. acest tratament i-a fost recomandat de basescu! el se trateaza permanent!

  26. NU S EMAI POATE IN TARA ASTA. ZILNIC MERG LA SERVICIU CU TRAMVAIUL SI VAD LUME DISPERATA CARE INJURA PE BASHESCU NENOROCITUL DAR NIMENI NU VA AVEA CURAJUL SA MEARGA LA VOT SA IL DAM JOS. EU SUNT DOAR CU PROFESIONALA SI AM 47 DE ANI, 2 COPII SI SOTIA SOMERA. AM UN SALAR DE 1200 RON CU VECHIME SI TICHETE IN TOTAL. SUNT SATUL DE ACEASTA CLASA POLITICA NENOROCITA SI DE ACEST BOC NEBUN

  27. Victor… uita-te pe asta
    http://www.exploziv-news.ro

    gasesti multe vorbe grele, ar trebui sa citesti ceea ce sriu colegii tai de la exploziv si sa tratezi subiectele in emisiunea ta. Arunca si tu o privire…

  28. doamne va felicit pe toti pt postari . am ras cu lacrimi . cel mai tare e ala cu apa :))) bestial . si totusi acum imi dau seama ca rad ca prostu’ ca a baut din banii mei nu din ai iei .

    p.s. oare de ce ochii lu baselu seamana ingrozitor de mult cu cei ai “hic” ministresei.

  29. Io-s (mai mereu) îngăduitor cu doamnele, ce mi-e un pahar (de câţia euro) colo, neşte tichete (de milioane!) dincolo? Bănuiesc că-i mizilic, pe lângă ce decontează masculii din politică. Ar fi o mare (dandana) comedie, dacă am reuşi să vedem deconturile lor, ale dregătorilor. Începând cu ‘ăl mai mare-n buget, sigur că da. 😉

  30. moni,bei mori.nu bei,mori. eu zic sa bei si ce mananci,numai “walk the line”,tu,moni,tu!!

    Victor,sper sa nu bea tanti moni prea mult,vrand sa prinda putin curaj,cand o fi sa sune in emisiune sa promita in direct ca nu mai bea niciodata,si ca atunci cand a baut,nu a baut ptr ea,ci ptr si in cinstea tarii,ca doar faza cu….am pus compoturi,si am avut nevoie de o esenta cat mai tare,nu merge aici…ca nu era sezonul prunelor la bruxelles!

  31. Esti de admirat domnule Ciutacu pentru rabdare. Eu ii aruncam afara pe amandoi, aseara. Si D-l Gadea e de apreciat. Preda e ceva de speriat.
    Nu pot sa cred ca oamenii astia, TRU si Preda chiar au tupeul sa se numeasca intelectuali si politicieni.

  32. Mi s-a parut foarte stresat TRU aseara, la fel ca si Cristian Preda la Sinteza Zilei. Erau tot timpul in defensiva.

  33. Nu fiti rai, cate zdrente nu trag un J&B asa din oficiu. Eu sper ca a fost seara la culcare ca daca era de dimineata e mai nasol, dar poate si atunci nu mergea mancarea pe gol.

  34. Nu stiu ce sa mai cred…Imi aduc aminte ca Vadim a spus la un moment dat ca dusmanii lui Basescu ar fi in realitate doi si anume : Johnnie Walker si Jack Daniel’s.Cum J&B e din aceeasi gasca ce-ar trebui sa inteleg ca doamna Macovei s-a dat cu dusmanul?!?

  35. OK, poate am eu – aşa – o slăbiciune pentru dnele procuror şi cochetez cu subiectivismul…
    Mea culpa!

  36. Cine imi spune si mie un mail valabil a lu’ mircea badea ?! am ceva sa-i comunic s pe blogul lui nu mai pot sa postez nu stiu motivul!!

  37. D-le Ciutacu, v-as propune o problema, oarecum asemanatoare cu postul dvs.
    Se da un post de televiziune despre care dvs spuneti ca isi stabileste singur politica editioriala, fara amestecul tov. Felix, deci clar independent si justitiar.
    Se da un primar PD-L, banuit ca ar fi obtinut permisul de conducere fara examen, doar pe baza de spaga. Permisul acestuia este anulat dupa ce filiera prin care l-a obtinut este arestata.
    Sa se afle:
    – a) cate jurnale de stiri ale postului respectiv vor fi deschise cu aceasta stire.
    – b) in cate emisiuni “sinteza zilei” va fi dezbatuta aceasta smecherie
    – c) de cate ori va spune un om cu laptop “Domnu’ Gadea, astia ne cred prostii pe toti! Cum adica nu exista dovezi? Chiar credeti ca primarul asta si-a facut degeaba mutatia in Arges? Ba Basescule, ai girja ca cu noi nu-ti merge”

    Ce ziceti? Puteti afla rezultatul? Si ce parere aveti, daca schimbam PD-L cu PC se schimba rezultatul problemei?

  38. Numai sugative nu ajunsesera la Bruxelles.Cine a platit nota?Asta cred ca era mai important de aflat.Din cite stiu a mai circulat in presa o poveste despre o betie a doamnei cu pricina.Bruxelles!Ai grija ca va lasa asta pe uscat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.