Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > O luptă care chiar s-a dus până la capăt

O luptă care chiar s-a dus până la capăt

A fost povestea în care am investit enorm sufleteşte. Împreună cu Gabriela Ghiban şi cu Mircea Badea chiar el, am facut tot ce-a fost omeneşte posibil ca femeia asta chinuită, un munte de bun-simţ şi modestie, să se facă bine. Răspunsul oamenilor a fost uluitor: un ocean de solidaritate. Din păcate, medicina are limitele ei.

Dumnezeu s-o odihnească…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

21 thoughts on “O luptă care chiar s-a dus până la capăt

  1. Ești mare frate ! la fel și Mircică.păcat de final !respect pentru voi,respect pentru adevărații OAMENI,voi sunteti din această categorie ,doare,doare al dracu,știu însă vă rămâne sentimentul că ați făcut totul !poate că Dumnezeu are nevoie din-când-în-când și de oameni buni !

  2. ala cu rochie alba,8 kg de aur pe el …care zice tije la trfalet ….cate gesturi ca ale voastre a facut?

  3. Știu că ați făcut atunci o campanie minunată pentru a veni în sprijinul campioanei și vă mai felicit încă o dată! Sunteți doi oameni excepționali și vă iubesc necondiționat pentru atitudinea voastră!
    Dumnezeu s-o odihnească la dreapta Sa!

  4. Odihneasca-se in pace.
    Foarte frumos ce ai facut tu si Badea…pacat ca nu a avut un final fericit.

  5. Dumnezeu să o ierte si să -i fie ţărâna uşoară!
    Dumnezeu să vă dea bucurii vouă celor care vă implicaţi in astfel de activităţi.Felicitări!

  6. din pacate viata e cruda…Dumnezeu s-o odihneasca. gestul vostru frumos, si oceanul de solidaritate umana au aratat, ca in tara oamenilor singuri napastuitii soartei au inceput sa fie solidari intre ei…in sfarsit…

  7. Vă felicit din nou pentru demersul vostru și sper ca aceea ce a fost Florica Lavric să-și găsească pacea. Cunosc indirect cum e să lupți cu o asemenea boală. E foarte greu. Prefer să nu îmi aduc aminte. Aș avea un amendament. Medicina oficială are limite. Medicina adevărată, cea care ajută ființa umană să-și depășesacă limitele și să se vindece, oferă soluții și pentru situații considerate disperate sau boli incurabile. Din păcate se pare că Florica nu a avut acces la această medicină. Ar fi avut puterea să se vindece.

  8. Dumnezeu s-o odihnească… si felicitari pentru campania voastra! Cat despre medicina si tratament in lume nu neaparat in Romania sunt multe de discutat. Numai faptul ca anual industria cancerului singura incaseaza peste 100 miliarde dolari spune totul unuia mai dezghetat… Cand mai vedeti prin filme vreun tycoon care spune “ce stiu ei doctorii” si rade nu e chiar o gluma. Oricum informati-va despre “vitamina B17” pentru prevenirea si chiar tratarea cancerului. Sanatate!

  9. gandul ca urmatoarea zi gasesti lumea mai saraca fara acel om…e teribil.
    Ati fost acolo baieti si in privirea/gandurile/sentimentele/chimia ei, asta a contat.
    Natura-i poznasa in tot si-n toate:ridica,naste,construieste micron cu micron,darama,distruge,face sa erupa un vulcan pentru a topi toata biodiversitatea aceea splendida care a fost creata pe lava stinsa a altui vulcan tocmai pentru a face alta biodiversitate s.a.m.d.
    Dar felul in care a facut ea,natura, ultima creatie(omul) si-n care i-a inmagazinat in ADN toate acele “treburi” e un mare FEL.
    Ai scris esentialul acolo:”un munte de bun-simt si modestie” si sa ramana aceasta parte, una din partile componente ale memoriei acetui mare om.
    P.S. https://www.youtube.com/watch?v=Jqk-qvKHMC0

  10. Dumnezeu sa o odihneasca!!! Felicitari Badea, felicitari Ciutacu, pacat de final!!! Oare nu v-a intrat in cap ca cei ce au nu dau? In biserici diavolii canta, mafia conduce Romania mai adanc in prapastie, cei care au niciodata nu vor da, caci lor totul li se cuvine!!! As fi semnat in loc de nume cu “apatrid cu buletin de Romania”!!! Asa ma simt si sper sa scap de-aici unde toti hotii incultii si infractorii o duc bine!!!

  11. Fapta buna este ca in oglinda,se-ntoarce si te-nvaluie .Sa aveti parte de sanatate ,ati indulcit ultima parte a vietii ei cu gestul vostru nobil .
    D-zeu sa o odihneasca.

  12. Dumnezeu sa o ierte, am vazut stirea din wekend ca dna FLORICA…a pierdut lupta cu boala nemiloasa…de acum inainte ingerii vor avea grija de dansa…si noi vom ramane uniti aici pe pamant pentru a ajuta alti semeni de ai nostrii.Respect [pentu aceasta campanie si in special pt munca dvs…si uite asa am mai cunoscut un prieten virtual cu care imi face placere sa vb chiar si pe fb..GABI.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.