Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Nu vă rog să mă scuzați că nu mă predau. Aștept următorul episod

Nu vă rog să mă scuzați că nu mă predau. Aștept următorul episod

“Lumea bună” se isterizează. Ne vrea închiși; pe post și pe persoană fizică. Se agită. Reclamă. Face petiții. Și presiuni asupra consumatorilor/plătitorilor de publicitate. Să-și retragă spoturile de pe post. Timp în care noi continuăm să existăm. Ne încăpățânăm. Nu ne predăm. Nu fiindcă am fi eroi. Muncim, suntem plătiți, ne place. Plătim taxe la stat. Producem conținut. Cu sau fără poștașul cu dezvăluirile lui Ghiță pe care-l pândește Kovesi la colț. Acoperim o nevoie de piață. Și, mai ales, nu ne intimidăm…

P.S. Eu am mai trecut o dată printr-un jihad asemănător. Când eram la Antena 3. Nu mi s-au muiat genunchii. Nu-s singurul. Alți colegi au trăit pe pielea lor asaltul asupra Realitatea TV. Nu i-am simțit speriați. Sau poate am fost prea ocupat ca să remarc.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

7 thoughts on “Nu vă rog să mă scuzați că nu mă predau. Aștept următorul episod

  1. Nu cred că cineva ţi-ar reproşa ceva în privinţa asta sau colegilor.

    Cred că vorba “Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face” e interpretată greşit sau incompletă. Poate că trebuie o altă vorbă. Mircea a zis o perioadă p-aia cu “schimbă canalul dacă nu-ţi place”.

    “Lumea bună” îmbătată de coincidenţa asocierilor: https://en.wikipedia.org/wiki/Association_fallacy

    N-ai cum să schimbi asta. Până când nu-şi pierd interesul sau dacă meseria de mercenar nu mai e bănoasă, ăştia vor rămâne în continuare.
    Cât despre Ghiţă, mă aşteptam să mai dea. Adică, de la ultimul video (nu cel audio), mai avea să zică câte ceva, că o să spună. Poate aşteaptă momentul după ce se calmează isteriile de acum.

  2. Dacă nu difuzau domnule Ciutacu filmulețele erai complice de tăinuire a așa zidului Ghiță i fața legi, și asa erai culpabilitate și perdeai TV. România. Și te vedeam pierdut.

  3. Idiotenie mai mare decat aia cu “complicii lui Ghita” numai Iohanis mai putea scoate. Asta pentru ca a devansat-o pe Kovesi si a fost incoronat ,de Piata , regele inadecvarilor, stapanul gafelor si oligofrenul cu staif. Dupa ce ofiterul (subliniez: ofiterul) activ SRI Bucur a facut public felul anticonstitutional in care “ne apara” SRI si omul a castigat atat la CEDO, cat si la ICCJ, pentru ca informatiile erau de interes public si idiotii aia care se bazeaza pe putinatatea caracteriala si IQ precar al indignatilor din Piata, care-si imagineaza ca SRI e un “inteligence”, ca in filmele cu spioni cu care s-au hranit ei, ar trebui sa li se aduca la cunostinta urmatoarele: ofiterul SRI e in slujba tarii si a cetateanului, a jurat sa apere Constitutia si drepturile cetatenesti, tampenia aia cu “la ordin”, nu tine, ca in toate Regulamentele militare se explica cum trebuie actionat in cazul unui ordin “vadit ilegal” si mai ales, informatiile de interes public nu pot fi clasificate. In rest e doar pustiu. Pustiu ca o tara populata cu talambi manipulati de ilegalistii serviciilor, care iau bani si de la prostii de romani si de la vreun ONG mai milos. Poate, dupa scandalul puscariilor romanesti, care omoara oameni, sta sa izbucneasca si scandalul televiziunilor inchise de binom…Ca presedintele nostru se cam incurca in Constitutie. Poate se mai pune de vreo taiere de mot pe undeva prin lumea buna si-l invita si pe el, ca dupa aia, pare mai normal…

  4. Astept “postasul” !!!!! Sper sa vina cat mai curand pentru a pune presiune mai mare si cum este vorba “bate fierul cat e cald” (sa scapam si de Kovesi in speranta ca cei ramasi in etaloanele inferioare vor fi mai rezervati odata cu “decapitarea” sefei)
    Am cateva propuneri: 1- strangeti semnaturi in locuri publice pentru demiterea lui Iohannis (nu pe facebook sau alte retele de socializare pentru ca nu toata lumea are conturi pe acele retele de socializare); 2 – strangeti semnaturi pentru raspunderea magistratilor; 3 – strangeti semnaturi pentru stoparea finantarii ONG-urilor si obligatia de a face public finantarile; 4 – organizati “plimbari” in jurul Cotroceniului si DNA-ului ; 5 – faceti echipa cu cei de la Antena 3 pentru organizarea actiunilor in ciuda faptului ca sunteti posturi concurente (este nevoie de unitate si amploare). Asa cum posturile SRI-iste (B1, Realitatea, Digi) sunt unite si destabilizeaza tara UNITI-VA pentru a spera ca vom castiga lupta cu abuzurile; 6 – dezbateti declaratia facuta de Iohannis,ieri, la Strasbourg “nici măcar cei care au impresia că ei conduc” (cine conduce in realitate?)
    Mergeti inainte cu informatii de interes public. Curaj si nu va lasati intimidati! Este greu, dar cu speranta ca impreuna (voi si publicul) reusim sa avem o tara libera in exprimare, o tara demna, respectata si fara abuzuri.

  5. Scriu aici pt ca este “liniste”, despre ceea ce vine. Virusul este paravan si agravant al situatiei economice. Criza venea oricum, dar vinovat este un virus si nu altcineva. Vezi ajutoarele de sute si mii de miliarde? Sint banii pe care nu-i are nici un stat! Banii se duc in conturi, deoarece nu se lucreza mare lucru si vor fi folositi mai tirziu. Produse sint din ce in ce mai putine, iar bani vor fi din ce in ce mai multi. Vom cadea in hiperinflatie!!! Saracia si lipsurile vor creste fara masura si vom avea nenumarate revoltele sociale. Asta cu lumea in casa a mai avut loc, in anii 20, in Germania. Vezi istoria acestei tari intre 1920-25 si ce s-a intimplat pe vremea hiperinflatiei. Si atunci statul a dat bani cadou, in conditiile ocuparii unor teritorii germane de catre trupele franceze si belgiene. Nu cred ca acum va fi altfel! Nu poti evita asa ceva!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.