Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Nu trageţi în lăutari, plătiţi-i!

Nu trageţi în lăutari, plătiţi-i!

Dincolo de cursa electorală propiu-zisă, care se va duce pe toate fronturile, alegerile generale din acest an vor consfinţi falimentul mitului comentatorilor politici independenţi, intransigenţi, mînaţi în luptă şi-n idei doar de grija lor faţă de prezentul şi viitorul ţărişoarei. Pentru că atît preţiosul Sever Voinescu (altfel, un publicist coerent), cît şi dîrzul Cătălin Avramescu (un tip chiar simpatic în particular) sau greţosul Traian Radu Ungureanu (care musteşte de talent, dar n-are pic de caracter şi nici nu caută) demonstrează, prin fapte, că nimic pe lumea asta nu-i gratis. Sînt nişte lăutari care, în funcţie de prestaţie, sînt răsplătiţi de cel aşezat în capul mesei. Cine dă banul comandă muzica, nu-i aşa?

Mai mult, aici

ANA HOSU-Canta-mi lautare
Asculta mai multe audio Muzica »

Comentarii

comentarii

Similar Posts

21 thoughts on “Nu trageţi în lăutari, plătiţi-i!

  1. De peste 60 de ani incoace tot asa a fost, ca de… trebuie sa traiasca tot omu’, indiferent ce face, important e sa iasa banu’ si sa moara dusmanu’

  2. Ceea ce deranjeaza in cazul d’ontologilor este ca toata ziulica o tineau una si buna cu impartialitatea, iar acum se regasesc intr-un partid, nu candideaza ca independenti. N-ar fi fost mai corect sa-si recunoasca afinitatile (daca le aveau, caci ma indoiesc c-au aparut in urma unui vis tulbure) mai din vreme? Sigur, si marmota…

  3. @Victor Ciutacu

    De ce duminica seara ne vorbesti de Voinescu si Avramescu? Nu crezi ca mancam si noi in familie? In ceea ce priveste analistii “independenti”: acestia, niciodata nu au existat

  4. Eu chiar nu mi-l pot inchipui simpatic pe Avramescu. Iar daca mi-ar fi fost profesor ( bine, nu ar fi avut cum!? 🙂 ), cred ca l-as fi impuscat. 🙂

  5. Asta cu Avramescu tip simpatic m-a lasat lat! Nu-l stiu in particular, dar cred ca a-l gasi un tip simpatic si nu hilar intrece cu mult imaginatia de care sunt capabil.
    In rest, le doresc succesuri la toti … si lautarilor si chefliilor care-i platesc. In noiembrie va veni si nota intre copertile votului uninominal … adica se va plati nemteste.

  6. Daca o sa fie cum zice menestresa, “canta-mi, nopatea asta, numai pentru mine”, nu ar fi nicio problema, numai ca, asa cum este romanu’, tre sa dea boxele la maxim, sa auda toti!

  7. Apropo de Paunescu. In seara aceasta, Cristina Sincai si Corina Dragostescu au dovedit ca n-au inteles nimic din ce-a recitat POETUL ADRIAN PAUNESCU. Si au fost si atat de previzibile!

  8. @Nana-Violet
    Fara violenta!
    Apropo, Avramescu (cel “simpatic”, bleah!) considera ca tinutul secuiesc trebuie sa aiba ambasada proprie !!!!!etc. Declaratie pe TV.
    Cat despre fumatori, bautori si altii care depasesc masura la mancare, “sa se zvarcoleasca in chinuri”,cu bolile lor, cu tot!

  9. Incep sa cred ca cei trei sunt o categorie aparte. Spre deosebire de Ecrivanu, care a inteles ca diferenta dintre banii de la Ringier si cei ai oligarhului consta doar in numar, senzatia mea este ca lotul de ex-deontologi sufera de lipsa de atentie. Vor si ei sa fie in poate unica institutie in care nu trebuie sa isi faca probleme de audienta decat din 4 in 4 ani. Astept insa cu nerabdare ziua in care Zeus le va spune ca el bea mai bine decat isi fac ei campanie electorala.

  10. TRU activeaza in Englitera pe banii cuiva ? Ce proiecte are acolo, de curiozitate. Pe net n-am gasit nimic.

  11. Cum domne sa nu-i dedici lu Voinescu o arie dintr-o opera, nimic ? Pai vrei sa moara Bazaconiu ( ala cu Pavarotti de-i dedica melodii iubitei sale voineasca pe blog ) de inima rea ? I-auzi (daca e bar de negrii, bar sa fie ) pentru deontologi :
    http://www.youtube.com/watch?v=EivPYm17On8
    PS
    Facura si lista de bloguri “anti” mai nou, vai ce trist 🙂

  12. bun, nu-i gratis daca scrii, dupa aia iti iei bani.
    dar daca ai luat banii inainte, nu-i la fel ? 😉

  13. oamenii au simtul afacerilor in sange. Stiti cum canta Itzic ” Pe langa plopii fara sotz ” ? Iaca:
    Pe langa plopii fara sotz adesea eu treceam,
    Putem sa trec si printre ei.. dar ce gheseft faceam ??

  14. @ Ruxi :
    Am pus si semnul pe care-l reiau acum , 🙂
    Si crede-ma, ne-am pierde timpul daca am analiza toate tampeniile pe care le debiteaza Cacalin Avramescu la televizor. Prefer sa-l ignor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.