Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Nu iau decizii private prin referendum

Nu iau decizii private prin referendum

rtv

Faptul că nu mă bag în țigănie (deşi-s al dracului de talentat la asta) nu echivalează și cu acceptarea tuturor mitocăniilor la adresa actualului meu loc de muncă. Am plecat de la A3 la Rtv fiindcă așa am vrut eu și, atât timp cât lucrez aici, am pretenția să-mi fie respectată alegerea. Nu-mi schimb prietenii și convingerile politice, rămân același, cu bunele și relele aferente. Prezint interes pentru voi pe post, mă găsiți de luni până joi, la ora 21, în geamul sticlei. Nu vă place emisiunea sau vă simțiți trădați în sentimente și convingeri, nu vă uitați la emisiunea mea. La revedere și-un praz verde!

P.S. Deciziile de viaţă şi carieră nu se iau prin referendum. Şi nici nu se vor lua…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

31 thoughts on “Nu iau decizii private prin referendum

  1. Minunat!
    Acelaşi lucru este valabil şi pentru juştiţie, care nu se face conform sondajelor de opinie.
    Eu te urmăresc de când erai invitat prin studiourile Realitatea Tv, înainte să ai emisiune la Antena 2. Aşa că dacă nu m-au deranjat primele două mutări, n-avea cum să mă deranjeze nici asta (ba din contră). Niciodată nu te-am privit doar pentru că erai la un anumit trust media, şi/sau pentru că spuneai anumite cuvinte. Ceea ce mă face să spun că şi gusturile intră sub incidenţa acelor decizii despre care spui că nu se iau prin referendum. Odată ce-ţi place de un om, e bun oridunde s-ar afla. În caz contrar înseamnă că altele erau motivele pentru care-l apreciai la un moment dat.

  2. Inteleg ca consecventa (sac!) este ceva negativ, aproape repingator. Oare?

  3. Inca o dovada ca majoritatea poporul roman este ultra-retardat si n’ai ce’i face. Trebuie sa vedem treaba asta si sa recunoastem, asa e majoritatea, si anume RETARDATA!
    Din pacate acesti retardati au drept de vot, abonament la internet si alte cele specifice secolului in care traim.

  4. OK, aveti dreptate. Este nedrept sa pretindem sa aveti o pozitie ferma in razboiul “mogulilor”. Dvs aveti un parcurs profesional care, asa cum spuneti si dvs, va priveste exclusiv si pe care eu, cel putin, il respect.
    In ceea ce priveste meciul RTV-A3, de dragul adevarului, hai sa recunoastem ca deocamdata pare ca RTV are initiativa si e la conducere. Ei actioneaza (cu calomnii si inventii), iar A3 pare ca doar REACTIONEAZA. Cel putin asa se vede din afara “jocului”. Asta, desigur, poate parea ca e in favoarea RTV, ei avand astfel un ascendent in fata celor de la A3. Insa, in final, nu cred ca va exista vreun castigator. E posibil insa ca lui Ghita sa nu-i prea pese, dorinta lui este sa distruga A3 cu orice pret, chiar daca pentru asta trebuie sa sacrifice si RTV-ul.

  5. Cine ti-a urmarit emisiunile si a mai citit ce-ai scris si te-a apreciat pentru asta,o face in continuare si daca transmiti de la masuta de pe strada.Deciziile administrative nu conteaza atata vreme cat esti consecvent in atitudine si pareri….desi pana la urma ar fi treaba ta si pentru asta.In ziua de azi e greu sa vezi peste orgolii,sa intelegi ca dupa ora aia din sticla televizorului,esti ca noi toti:sot,tata,fiu,prieten,adversar,cu bucurii si necazuri,cu realizari si ratari,iar faptul ca unii declara ca te plac nu inseamna ca trebuie sa-ti si hotarasca viata,alegerile.E plina lumea de nebuni,asa ca pentru incuiati,nu-i locul potrivit aici…..si nici pentru invidiosi(astia au destul loc la basisti).

  6. pina la urma, pe mine ca telespectator ma doare-n cot cine e patronul postului…ma intereseaza jurnalistii, calitatea lor si aceea ce fac!asa ca ma duc dupa ei indiferent pe ce “post” sunt.ceea ca ma dezamageste este faptul ca se ponegresc din perspectiva ‘politicii”postului si in momentul acela e clar ca nu sunt independenti!!!si-n momentul ala eu ma despart de si…te felicit ca nu m-ai dezamagit!!(nici nu ma asteptam !)P.S.cum poate sa spuna r.turcescu ca s-a uitat el in dictionar si a vazut ca “succesuri” e corect!?asta nu-i prostitutie intelectuala!?

  7. Dar nu stiu unde e acea tiganie de care amintiti, domnule Ciutacu. Dumneavoastra nu o data v-ati afirmat si sustinut, zic eu, cu decenta si profesionalism, atitudinea cu privire la variile aspecte ale vietii politico-sociale romanesti. Daca nici dumneavoastra nu v-ati transformat “porecla in renume”, apai nimeni dintre condeieri n-a facut-o. Dumneavoastra e adevarat, din bun simt, personal si profesional, gasiti de cuviinta, vorba ceea, sa va impacati si cu rusii, si cu nemtii. O nevinovata zicere, pe care-o foloseau taranii in copilaria mea, nicidecum un “apropont”.
    Eu ma asteptam la aceasta postare a dumneavoastra, si mi-a intarit inca o data parerea pe care o am despre omul “de gasca”, Ciutacu. Ati spus exact ceea ce ar trebui sa spuna orice om de presa aflat fara voia sa, dar fatalmente in mijlocul acestei “tiganeli”. Si, ca la orice tiganeala, pana la urma se ajunge la a nu mai sti care a dat primul cu puradelul in capul adversarului.

  8. @Ory: e libertate de opinie, precum si de alegere a postului tv pe care-l urmariti

  9. antena 3 vorbeste de rtv -dar ei?au inceput sa intreaca orice limita!eu cred chestiunea cu ministrii -acolo s-a format o gasca care da sentinte si considera ca sunt deasupra legii!hotarasc ei ca Dna nu face bine,ca instantele dau verdicte incorecte,ce sa faca sau NU un ministru sau altu etc-permanent PUN PRESIUNE pe invitati ,INCITA ,ii provoaca sa se revolte ptr BINELE Antenei de fapt!!!mimeaza preocuparea ptr necazuri de-o maniera dezgustatoare ,exagerata!!!de 208 ori sa dai un clip pe post-si asta nu e santaj-?????!!nu e ptr ca Gasculita de la Antena 3 spune ca nu e,si cum ei sunt autoritatea suprema …

  10. ti-a acceptat locatarul de la 3coceni invitatia? (banuiesc ca nu)
    in rest – multa sanatate – nu cred ca te poate schimba cineva/ceva pe tine – ramai mereu acelasi Victor Ciutacu – indiferent unde ai presta 🙂 – pentru mine e suficient.

  11. Chiar va urmaream d-le Ciutacu reactiile fata de disputa dintre cele 2 posturi A3 si RTV si mi-a fost frica sa nu “muscati”.Urmarindu-va aseara mi-am dat seama ca stiti sa faceti si politica ,exista si un maine in profesia d-stra ,peste calitatile de jurnalist (poate in viitor scriitor)se adauga si caracterul ,educatia .Nu-mi plac tradatorii ,cei ce scuipa unde au lins ,cei ce spun “ubi bene ibi patria” Am fost la inceput contrariata ,suparata ,ati parasit un grup de jurnalisti care au dezbatut problemele noastre ,le-au pasat de noi , ne-au educat si cum am spus si alta data ne-au dat curaj Nu ma interesa Voiculescu si altii din spatele ecranului ,vedeam jurnalisti inteligenti ,curajosi, ce au schimbat Romania .Acum au o problema ,o vor rezolva ,conteaza sa nu luati parte prin emisiunile d-stra ,sunt multe alte subiecte ce pot fi dezbatute Uneori in viata trebuie sa fim fara reactii.

  12. Simona,

    Mie mi-ar fi jenă să vorbesc despre “gâsculiţa” de la Antena 3. Altfel, văd că urmăreşti postul; ţine-o tot aşa!
    🙂

  13. Violet,
    vezi ?!-nu intelegi ce am scris asa cum Nu intelegi ce fac si cei de la Antena3-gasculita de la GASCA =grup de oameni,uniti intre ei prin preocupari etc (se intelege de care),urmaresc postul ,in schimb nu cred ca o sa o mai tin asa ptr ca sunt tot mai hamesiti si forteaza luarea deciziilor de catre autoritati dupa cum doresc ei,in interesul acestui post……zi dupa zi preseaza ,dau cu invitatii de pamant…..

  14. Simona,

    Scuză-mă, ale naibii diacriticele astea! Ai încercat să le foloseşti? 🙂
    Tu vorbeai despre GAŞCĂ, şi încă de la Antena 3! 🙄
    Recunosc că am citit foarte repede şi nici că mi-ar fi trecut prin cap că “Antena 3” şi “GAŞCA” ar putea face parte din acelaşi câmp lexical. Mă rog… Credeam că ai atacat vreo realizatoare de la A3.

    Ce zici despre faptul că “gaşca” de la A 3 a “forţat” luarea deciziei de a nu mai fi oamenii cu dizabilităţi purtaţi pe drumuri la Asistenţa Socială din Ploieşti, dar nu numai de acolo? Dar despre faptul că şefa comisiei din Ploieşti a fost descoperită că lua şpagă pentru a da certificate de handicapat oamenilor sănătoşi? Ce zici despre reţinerea acelei persoane care făcea bani buni din necazul altora, în urma anchetei Ministerului Muncii declanşată după emisiunile de la A3?

    Care o fi fost interesul “găştii” de la A3 aici???

    Eu zic că rezultatul e foarte bun şi doar ticălos să fii să nu recunoşti asta, iar doamna Mariana Câmpeanu – ce să vezi – nu s-a simţit deloc presată de jurnaliştii de la A3. Ea a declarat asta. SINCERĂ SĂ FIU, PUŢIN ÎMI PĂSA DACĂ S-AR FI SIMŢIT PRESATĂ, dar s-au mai îndreptat nişte lucruri.

    Gata, închei, că devine plictisitor să dezbatem rolul presei într-o societate democrată ( să zicem ), adică un fel de descoperirea apei calde de la bloc.

  15. Violet ,
    MARE GRESEALA !
    Nu Antena 3 a rezolvat problema-ci Guvernul respectiv Ministerul Muncii!-exact asta incearca Antena 3 sa inoculeze ca EA rezolva treburi-FALS!-
    -ancheta nu s-a declansat dupa imaginile de la Antena 3 Ministerul stia si declansase deja anchete acolo -cu 3 zile inainte de acele imagini Mariana Campeanu a intervenit la RTV si un jurnalist de la acest post a intrebat-o despre certificatele de boala si ea a spus ca e o situatie speciala si grava despre care INCA nu vorbeste!!1

    -dar asta a fost in acest caz ,
    -ai dreptate !au facut si multe lucruri bune-pana la urma asta e rolul presei ,sa ne semnaleze unde sunt bubele-problema cu ei este ca au inceput sa Preseze ptr beneficii proprii -si sa atace !!

    -isi vor oamenii pusi in diverse functii =prin Rosca Stanescu de exemplu ,vor CONTROL asupra institutiilor si mai ales asupra Guvernului……

  16. Frumos spus: “la revedere s-un praz verde”!!!??? Parca asa ne spune si Basescu!

  17. @simona,imi pare bine ca te uiti la A3,dupa comentarii esti un privitor recent, si-mi provoaca mirare curajul tau de a pune etichete jurnalistilor acestui post.Evenimentele cele mai fierbinti A3 le-a tratat cu mare profesionalism ,curaj, aplecare umana.Daca te vei uita la A3 ,emisiunile d-lui Ciutacu, vei avea de castigat ,vei gusta normalul ,adica vei privii mai implicat omul de langa tine ,mai responsabil. Sigur nu ai vazut contributia A3 la rezolvarea problemei morfinei pentru bolnavii de cancer ,in timpul evenimentelor din iarna 2012 ,a spitalelor inchise ,a pensionarilor. Nu poti atribui cuvantul foarte urat de “gasca” unor ziaristi care risca pentru binele tau ,al meu ,al nostru. Iti lipseste scoala de la A3.Daca nu vrei acolo ,ramai aici pe RTV ,la emisiunia d-lui Ciutacu ,dupa un timp iti va fi rusine sa-i faci pe ziaristi o “gasca”(indiferent de la ce post sunt).

  18. imi place de tine, da sunt prea a dracului burtierele alea si titlurile ce se scrug pe ecran.
    am sa ma rezum la scriiturile tale.

  19. Scuze de lungimea commentului, dar crede-ma ca o sa merite 🙂

    Eterna şi fascinantă României mi-a oferit încă o dovadă că am luat o
    decizie greşită atunci când am ales să-mi continui viaţa în spaţiul
    carpato-danubiano-pontic. Am 35 de ani şi încep să cred că am pierdut
    deja trenul care mi-ar fi permis să trăiesc într-o ţară civilizată.
    Ultima mostră de dispreţ şi, până la urmă, de golănie, a venit,
    culmea, chiar din lumea culturii…sau mai bine spus a pseudoculturii.
    Obosiţi de nesfârşitele certuri de la emisiunile de cancan şi lupte
    politice pentru ciolan, ne-am gândit să schimbăm registrul, să
    renunţăm la privitul la televizor şi să ne îndreptăm către teatru.
    Soţia mea a găsit oferta perfectă. O piesă de teatru pusă în scenă la
    Casa de Cultură din Constanţa, în premieră mondială, “Hotii de
    Frumusete”, cu Florin Zamfirescu în rolul principal. Preţul cam
    piperat, în jur de 100 de lei. Am crezut că a dat norocul peste noi,
    când am găsit biletele la jumătate de preţ, pe site-ul Groupon. Am
    achiziţionat rapid patru biletele, că ne-am gândit să invităm şi nişte
    prieteni la acţiunea noastră de culturalizare. Grăbiţi să nu ratăm
    şansa de a economisi o sumă importantă, am achitat online şi am primit
    un voucher din partea site-ului respectiv. Ca să fie totul perfect,
    ne-am învoit de la locurile de muncă, iar argumentul prezenţei la o
    piesă de teatru i-a făcut pe cei din jur să zâmbească cu admiraţie.
    Ne-am temut totuşi să nu avem surprize, astfel că l-am căutat în ziua
    spectacolului chiar pe directorul Casei de Cultură, Gheorghe
    Ungureanu, care ne-a asigurat că locurile sunt rezervate şi că ne
    aşteaptă cu braţele deschise.
    Toate bune şi frumoase….sau aşa ne-am închipuit noi, mizând pe
    faptul că trăim într-o ţară civilizată. Prima surpriză a venit chiar
    de la intrare. Oamenii de ordine, de fapt nişte doamne fără vreun
    ecuson, ne-au permis accesul, dar ne-au precizat sec: nu mai sunt
    locuri, dar mergeţi să vorbiţi la masa unde se vând bilete. Acolo,
    încă o surpriză. Domnul director, în fapt, un fost vânzător de legume
    şi fructe, aşa cum recunoaşte candid în propriul CV, ne comunică pe un
    ton nervos că nu-l interesează biletele noastre şi că putem intra în
    sală, dar nu avem locuri. Păi, cum să vinzi bilete la teatru în
    picioare, ce suntem în tren? Alături de noi, alte zeci de persoane
    stau cu voucherele în mână şi aşteaptă explicaţii. Care vin pe un ton
    răstit tot de la director: să vă dea Groupon bilete! În cele din urmă,
    lumea intră în sală şi începe cearta pe locuri. Cele mai bune rânduri
    sunt ocupate de oficialităţi locale şi prieteni ai directorului, care
    se mândresc cu statutul de invitaţi. Nu şi-au cumpărat bilete şi ne
    privesc cu dispreţ pe noi, ceilalţi. Mai mult, un domn cu o funcţie
    înaltă în magistratură ne descrie cu scârbă: nişte bucureşteni
    agresivi! Angajaţii Casei de Cultură se agită, încercând să stingă
    nemulţumirile noastre şi aduc nişte scaune. Directorul contraatacă şi
    le strânge, urlând că suntem nişte iresponsabili care blochează căile
    de acces. Continuă să jignească şi să ameninţe, dar la final pune
    cireaşa pe tort. “Pentru mine, biletele astea sunt false, iar voi aţi
    ocupat locurile abuziv. Dacă veneaţi la mine, vă dădeam EU bilete la
    jumătate de preţ. Aşa, duceţi-vă la Groupon, la Bucureşti, să vă dea
    ei locurile!”. Oficilităţile încep să strâmbe din nas, deranjate de
    pretenţiile noastre de a sta pe scaune la o piesă de teatru, şi ne
    reproşează că din cauza noastră întârzie spectacolul. Avertizat că se
    vor face plângeri, directorul râde: “Şi ce dacă!”. Cearta se încheie
    când se stinge lumina. Noi suntem tot în picioare. Renunţăm şi plecăm
    dezamăgiţi spre ieşire. După câteva telefoane aflăm şi sursa
    problemei. Directorul a dat invitaţii fără ca organizatorul
    spectacolului să ştie, chiar pe locurile noastre. Poate că ne vom lua
    banii înapoi, dar dezgustul este mai presus de partea financiară. Ne
    întoarcem la televizorul de acasă şi ne punem încă o dată întrebarea:
    de ce am rămas în ţara asta?

    http://www.youtube.com/watch?v=XD1XFKLS2Vg&feature=youtu.be

  20. Antena 3 are meritele si realizarile ei care nu pot fi contestate, asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam cu ochii si urechile inchise anumite manipulari incercate de antene si in povestea asta cu santajul antenele au o problema pe care doar o agraveaza prin atitudinea lor
    marea problema este ca nu toti telespectatorii antenei sunt in stare sa deosebeasca adevarul de manipulare

  21. Intr-adevar, nu mi-a picat bine stirea ca Victor Ciutacu pleaca la RTV, acel post TV nu-mi place,recunosc, nu ma uit la el, am telecomanda si cred ca am dreptul sa nu-mi placa ceva sau cineva, insa a judeca pe un jurnalist ca a plecat la un alt post tv mi se pare lipsa de bun simt.

  22. Domnule Victor Ciutacu,

    De cand ati plecat de la A3, am sentimentul ca mi se da sa recitesc “Cei trei muschetari” in care despre unul din ei nu scrie nimic. Refuz sa citesc o astfel de carte.

  23. Este foarte corect ca ati plecat.Tonul dvs.mai putin caustic nu se regasea la Antena 3.

  24. Domnule Alexandrescu aveti asa niste ziaristi buni de investigatii. Nu lasati din mana cazul RCS-RDS fiindca trebuie scoase la iveala toate dedesubturile acestui caz. Nu va lasati!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.