Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Nici măcar Răduleasca nu-i Highlander

Nici măcar Răduleasca nu-i Highlander

Nu mă străpunge absolut deloc invocata şi jelita golire a televiziunii de fostele staruri locale. Personal, pot coexista cu ele-n piaţă, la fel de bine cum cariera mea curge în acelaşi sens şi cu ele retrase benevol ori trase pe linia moartă din depou. Ce nu pot, însă, înţelege e cum nişte oameni inteligenţi mult peste medie refuză să ia act de unul dintre sacrele principii ale marketingului.

Orice produs are un ciclu de viaţă. Iar vedetele media şi emisiunile lor – ca şi politicienii, de altfel – sunt nişte produse, care se nasc, sunt promovate, strălucesc şi se sting. Se pot reinventa o dată, hai, de două ori, dar cam atât. Şi fără să mai atingă vreodată nivelul maxim atins. Excepţiile se cheamă miracole şi, până la urmă, tot aşa sfârşesc. Doar timpul de consum diferă. Un om raţional, când se apucă de televiziune, ar trebui să fie conştient de această realitate. Şi să ia în calcul, chiar dacă omeneşte e lesne de înţeles dorinţa de apărare a propriului teritoriu, faptul că toţi suntem muritori. Chiar şi pe sticlă, unde nu s-a descoperit încă nici un Highlander (foto JN).

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

82 thoughts on “Nici măcar Răduleasca nu-i Highlander

  1. @torque
    Închipui-ţi-vă alte greşeli pentru că, dacă vreţi să vă referiţi la lipsa articolului “i”, nu e necesară articularea pluralului în contextul acela.
    Ironia e cu atât mai puţin gustată.

  2. De daniel,daca nu jurnalist,atunci cum se numeste o persoana care a luat interviu multor personalitati?!Ex:Robert de Niro,Emir Kusturica,Goran Bregovici,Johnny Depp,Harvey Keitel,Julio Iglesias,Printul Albert de Monaco,Benjamin Netanyahu,si multor altora.

  3. Un excelent articol in JN, al dlui Vochina, despre haosul din traficul romanesc (cel mai mare nr de accidente mortale din UE), tolerat si incurajat de autoritati, a provocat 3 reactii pe forum.
    Orice articol, din orice ziar, despre “diva” mihaela radulescu provoaca zeci si sute de reactii.
    Asta-i ordinea de prioritati a romanului.

  4. Nu m-am uitat niciodata la Duminica in familie. Nu inteleg (de) ce ne spune Ciutacu ca nu-i asa, dar nici pe colo, cum de sunt asa de multe raspunsuri la acest articol si mai ales ce caut eu aici!!!

  5. Impresionant articol dar mi se pare putin ciudat deoarece prin luna martie era gata gata sa se faca o telenovela la OTV si acum retragere din televiziune. Exista vreo posibilitate ca Teo sa ii preia locul?

  6. Duminica in familie este o emisiune serioasa, asa ca Mami Mihaela dupa cate circoteci a facut in ultimul an, era total nepotrivita pentru postul de moderatoare a acestei productii Intact.
    Am inteles ca TEO TRANDAFIR va veni in locul ei si cred ca ar fi persoana potrivita, parerea mea.

  7. Cand vom reactiona normal, respectind politicos hotararile semenilor nostri?

    O regretam…vom simti lipsa ei… vrem sa-i mearga bine, impreuna cu baietelul ei!

    Au fost abuzati de presa intr-un mod deneinchipuit… merita liniste si o atmosfera curata in special in favoarea copilului!

    VA RAMANE O ROMANCA ADEVARATA!

  8. foarte corect comentariul. din pacate ( si nu e numai punctul meu de vedere) si alte emisiuni ale antenei si-au atins deja maximul. sinteza nu stiu cat o mai trai doar pe spinarea lui base si pe scenarii apocaliptice, badea s-a rebranduit, dar incrancenarea si aerele de “eu stiu tot” nu stiu cat ii pot folosi.

  9. Cand a divortat de Elan eram sigur ca o termina si cu televiziunea.
    Monte Carlo e penultima statie,urmeaza Uitarea cu peronul…in fata !

  10. Pana la urma imi poate spune cineva, prin cate paturi trebuie sa treaca o fatuca (vorba cuiva, care poate le-a numarat pe cele care …), pana sa ajunga mare vedeta ?!

  11. Scurt pe doi, cucoana a primit avertisment de la barbac-su, ca adica, daca vrea copilu’, sa faca cum zice el: sa traiasca si sa-si ocupe vremea unde si cum zice el, ca el are banu’! Si stiti ceva?! Incep sa ma-ndoiesc si de veridicitatea aventurii cu baietandru’ ala. Nu m-ar mira sa se afle intr-o buna zi ca n-a fost decat o stratagema care s-o aduca pe diva mai in fata pe tv si-n paginile revistelor. Oricum, baiatului nu i-a stricat, ba as zice ca el are mai mare audienta si simpatie decat femeia. In consecinta, pa-pa-pa-pa!- cum ar zice mircelu! N-o sa ne lipseasca.

  12. Şi de pierdut, eu ce-o să am? Bani a făcut, celebră e, are şi un copil, poate că i s-a cam acrit! Şi dacă se sinucid vreo două disperate, din cauza asta, promit că rog un preot, de omenie, să le facă o slujbă faină (contra-cost, of course!).

  13. dar pe petru l-ati intrebat daca are vreo parere despre subiect?

    INCHIPUITI-VA (poate asa intelege) ca nu. :)))

  14. @Adrian Bujenita
    Corect. Dacă nu îmi observaţi dublarea ironiei, aveţi perfectă dreptate, – de la “crede-ti” la “închipui-ţi”, nu de la “puternici” la “puternicii”. Am observat greşeala, am simpatizat cu învinuitul, am condamnat tendenţiosul comentariului pentru că diferenţa dintre “corect” şi “cinstit” se vede mai ales când folosim verbele omoloage: “a corecta” şi respectiv “a cinsti”. Nu sunt un vorbitor (măcar vorbitor, pentru că acea cratimă nu se observă în limba vorbită) perfect de limbă română (m-a “ajutat” şi şcoala), recunosc, şi ca atare nu pot privi prin prisma unuia care a atins absolutul pentru că aş deveni penibil. În schimb mă străduiesc să respect canoanele limbii, lucru destul de greu. Consider că dacă nu poţi atrage atenţia, respectuos şi constructiv mai bine taci. Gust autoironia mai mult decât ironia în condiţiile date.

    On topic: singura dramă pe care o văd ar fi să-mi ocupe şi chestia asta timpul. Vorba domnului Mircea Badea: Bine. Pa! Dacă nu-mi sărea-n ochi chestia cu situl Elenei lu’ tata n-aş fi chinuit tastatura.

  15. pt cerasela petrescu: cel care ia un interviu unei personalitati (si ghidoneaza discutia dupa regulile jurnalistice) etse, atunci jurnalist; dar daca apoi danseaza pe mese (ca sa dau un exemplu) este, in acel moment dansator pe mese…
    nu poti sa spui despre cineva ca are prestatie si prestanta jurnalistica atunci cand el realizeaza activitati care tin de alte meserii;
    stau si ma intreb (retoric)daca este un act jurnalistic ca in emisiunea (care nu e jurnalistica ci de divertisment) in care esti platit sa faci altceva sa vorbesti despre cearta cu propriul sot, despre copilul tau, despre amantul tau (pardon “omul meu”), despre problemele tale personale; intr-un astfel de caz emisiunea ar trebuie sa se numeasca “marele EU” sau “autobiografie” sau “telenovela despre mine”

  16. Sa zicem ca ai dreptate!!!Dar de ce oare au marea majoritate a cetatenilor acestei tari,darul de a-si aminti doar ce vor?Sa fie :”sa moara si capra vecinului”!Nu spun ca este vreun monstru sacru,desi poate asa se intelegea din postarile mele anterioare,dar de ce sa nu ne gandim la ea ,ca la un om inteligent,care a avut o emisiune frumoasa(parerea mea),printre putinele emisiuni de divertisment care ne mai servea si cultura,si avea invitati de calitate,nu doar manelisti….a facut si greseli ca oricare,numai cine nu munceste nu greseste,si asa e usor sa stai si sa judeci.In ceea ce o priveste pe femeia Mihaela,cred ca face parte dintre femeile care nu se multumesc cu putin,si cu orice,de dragul unui statut,si bine face,viata-i doar una.Si mai cred ca,nu e usor sa tii pasul cu ea…Iar asta cu cearta cu fostul sot a fost acum in ultimul timp,e si ea om,fiind ravasita de multe probleme,a facut cateva greseli,asta nu inseamna ca trebuie dat cu noroi,si uitat tot ceea ce facuse in prealabil!Iar daca e inteligenta,si mai si danseaza pe masa(si masa nu se rupe cu ea),eu zic :E O FEMEIE ADEVARATA!

  17. ‘Neata, domnu’ nenea Victor !
    Nene,esti de acord -asa de batzos cum te stiu – sa tii un mic pariu cu je – asa.. ca de la barbat la trabant – ca, virgula,coana Danie…scuze,Mihaela nu va rezista mai mult de cateva luni departe de luciul sticlei de care s-a lipit in ultimul timp ca timbru de plic …? sau ca ciorapii lui Geoana de tavan,dupa intoarcerea din Maramureshu’ electoral …?! Sau ca exsportivul Ungureanu de Baselu’ cel plin de ” mea pulpa ” ? Apropo – off topic,da’ stiu ca-ti place,becherule,he,he…- stii matale cei leaga de fapt pe ultimii ashtia doi asa de strans ? Vezi ca nu stii ? Datorita hazardului congenital amandoi au puncte de VEDERE comune foarte largi….la propriu…asa,daca te uiti putin cu atentie….!
    Da’ sa revenim la tante! Chiar crezi ca va rezista sa NU o mai bage nimeni in seama,sa nu mai aiba adulatorii “de duminica”,iar nesimtitzii de jurnalisti frantzuji sau de aiurea sa nu observe trupu-i sirenian intins lasciv pe nisipul aurit al bogatasilor lumii si s-o ignore cu atat nonsalanta,de-a dreptul nemernica..?! Eu ,nu !
    Asa ca,bai nenilor de scritzi pro sau contra,stati pe aproape..! In curand pe ecrane: Ayan Matrics Reloaded !
    Din pacate !
    PS.Sa ma ierti nene,da pot sa mai intreb si io ceva,ca-nainte uitai ? Oare pleaca cu ea si fostul sihastru Daniil cel otzilit in luptele de dimineata ? Nu de alta ,da’ o sa-mi fie mila de Razvan…C-am auzit c-o sa-i dea mogulu’ o vidra…
    La buna auzire !

  18. imi amintesc cu surprindere de declaratiile “divei” referitoare la sotiile de miliardari care sunt oprimate si injosie. care sufera in tacere. halal oprimare.
    la Monte Carlo sa tot fii oprimata. deci tot miliardarul e mai bun.si atunci de ce a facut atata circ? era ne..vorbita?

  19. …aceasta este o proprietate privata. Proprietatea lu’ Ciutacu, daca tineti la rigoare…
    Va respectam proprietatea privata si “valorile” ce o caracterizeaza si va spunem PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPA…..Cu drag… Ah, domnule Ciutacu, cateva periute pe umeri….ERA sa aveti o scama….

  20. si-a pierdut credibilitatea, ca vorba lu’ Badea, asta-ti trebuie sa fii vedeta…sa se retraga si foarte rau ca nu a facut-o mai devreme…lumea uita repede ca sunt atatea nemernicii care ne tin capu’ ocupat si poate o sa ne mai uitam in gura ei daca va reveni, aceasta fiind o chestiune de tinere de minte ce-l va privi in primul rand pe fostul sot…cred ca stimabilul dicteaza ce va spune de acum in colo…vocea ei s-a stins din momentul in care a facut public pe a cui o baga in gura…si uite asa “invidios” i-a inchis gura, de tot…eu spun ca a facut eforturi uriase sa nu para o pitipoanca dar din pacate prea multa adrenalina pe sticla poate dauna bratului pe care nu mai atarna o geanta de 50.000 de euro, ca de…nu ne mai permitem…asadar perdele si draperii groase daca nu doresti sa ti se dicteze sa stai in bezna!!!

  21. in sfarsit pleca! M-am bucurat cand am scapat de surprizele Andreei Marin ,ramasese duminica lu Raduleasca . Mai am asa p lista : dan love, tradati in love si,gata pot sa butonez linistit telecomanda. 😀

  22. mai lasati-o in amarul ei de ipocrita k multe comentarii a mai avut ea referitor la parvenitism nihilism etc si acum ce sa vezi ea face acelasi lucru.farisei exista de 2000 de ani.sa fie sanatoasa la cote de azur acolo printre proletarii mapamondului cumva daca isi gaseste un biet miliardar pensionatdupa aia revine.din pacate!!!!!!!! no serus nea victore

  23. Mie imi pare rau de ce i s-a intimplat. Adevarul e ca Libertatea e un ziar de kkt si tocmai ei s-au gasit sa critice. Si ar trebui spus si cite fapte bune a facut, nu?
    E un trend la noi in tara, oamenii buni trebuie eliminati si marginalizati. Traiasca Ogica si Sexy-Braileanca, nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.