Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Nea Cornele, nu te da lebădă-n troacă!

Nea Cornele, nu te da lebădă-n troacă!

Mai mulţi cunoscuţi mi-au semnalat, contrariaţi, schimbarea subită de atitudine a lui Cornel Nistorescu faţă de mine. O remarcasem şi eu, iniţial nu m-a preocupat extrem de tare. Ulterior am pus-o pe seama celebrelor sale hachiţei şi, natural, a reacţiilor urâcioase pe care ţi le dă înaintarea în vârstă. Dat fiind că nea Cornel persistă într-o ciudoşenie de om care lasă buza după ce descoperă că-i trădat, iar unii dintre comentatorii acestui blog mă sfătuiesc să îngrop o secure a războiului pe care nu l-am declanşat eu, o să tuşez, cu promisiunea că-i ultima oară, câteva idei.

1. Respect enorm talentul ziaristului şi scriitorului de reportaje Cornel Nistorescu. Ca om şi ca meseriaş, m-a ferit Dumnezeu (mulţumesc!) să-i fiu prin preajmă.

2. Am fost unicul om care şi-a asumat, în scris şi la tv, o poziţie de condamnare publică a atitudinii celor care l-au linşat mediatic (inclusiv şi, mai ales, a colegilor săi de trust) în cazul accidentului de maşină pe care l-a provocat. Am făcut-o fiindcă aşa am simţit şi pentru că mi se părea o nedreaptă reglare de conturi la comandă politică. Cum şi dacă şi-a respectat el, ulterior, înţelegerea cu tinerii pe care i-a lovit ţine deja de caracterul şi de conştiinţa lui.

3. Când l-au lăsat deontologii în curul gol pe cochilia plină de datorii a Cotidianului şi, ceva mai încolo, Vântu fără ziar tipărit, a găsit în Jurnalul Naţional, în blogul ăsta şi în mine, personal, sprijin. Puteam să-i persiflez falimentul, n-am făcut-o.

4. Nu am fost, nu suntem şi nu vom fi niciodată pe aceeaşi baricadă politică. Eu am fost întotdeauna convins că Băsescu e nociv şi nu trebuie ales nici măcar administrator de bloc. El l-a sprijinit, printr-o propagandă deşănţată în Evenimentul zilei, atât în campania pentru Primăria Capitalei, cât şi în cea pentru Preşedinţia României. Ceva mai încolo, ei doi s-au certat şi au devenit duşmani, din motive ce nu ţin de principii sau idei, eu mi-am păstrat poziţia: Băsescu e cel mai mare rău care i s-a putut întâmpla României postrevoluţionare. Eu scriu şi vorbesc ce cred şi ce simt, el vrea să facă jocuri politice.

5. El a condus campanii oribile de presă împotriva lui Dan Voiculescu şi a scris mizerabil despre Sorin Ovidiu Vântu. Azi vorbeşte liber, fără să-i tresară un muşchi pe faţă, în televiziunea familiei Voiculescu şi conduce rămăşiţele online ale ziarului fondat de Raţiu şi patronat de Vântu. Eu sunt angajat, cu mai mult sau mai puţin succes, în trustul familiei Voiculescu şi am o relaţie amical-necomercială cu Vântu.

6. Nu jucăm în aceeaşi ligă. El a învârtit active imobiliare de milioane de euro şi locuieşte într-un domeniu faraonic, eu trăiesc exclusiv din leafa de ziarist. El a negociat megacontracte de publicitate cu minişti ai odiosului Cabinet Năstase, eu am fost angajat al aceluiaşi guvern şi am plecat din istituţie cum am şi venit, cu mâinile-n buzunare. El a vândut un ziar şi a participat la îngroparea altuia, eu mă chinui, alături de colegii mei, să ţin unul, unde-s salariat, în viaţă.

Nea Cornele, strict conjunctural, s-a întâmplat să susţinem public aceleaşi idei. Eu consider că au fost cele corecte. Dar nici acestă stare de fapt şi nici măcar trecutul jurnalistic glorios (asupra prezentului am mari rezerve) al matale nu mă obligă să-ţi înghit toate mârlăniile. Şi nici nu am de gând s-o fac. Aşa că nu te mai comprta cu mine ca o vestală rănită accidental la himen. Hai să rămânem fiecare-n lumea lui…

P.S. Da, Pisică, ai dreptate. Au reuşit ce şi-au propus!

UPDATE: Nu jucăm în aceeaşi ligă. El a învârtit active imobiliare de milioane de euro şi locuieşte într-un domeniu faraonic, eu trăiesc exclusiv din leafa de ziarist. El o urăşte pe Udrea şi din motive ce n-au nici o legătură cu priceperea ei politică, eu am amendat în scris şi la tv excesele ei, nepriceperea, carenţele educaţionale, saltul peste etape, lipsa de scrupule, parvenirea politică. Eu am generat înfiinţarea comisiei de anchetă a cheltuielilor Ministerului Turismului, am fost invitat la audieri, unde am pus documente la dispoziţia parlamentului, el a chibniţat pe margine între masă şi somn. El are (sau a avut) participaţii în firme care se înscriu la licitaţii de milioane (şi, uneori, pierd), organizate, pe bani publici, de ministerele conduse de puterea portocalie şi să răfuieşte (inclusiv) comercial cu politrucii lui Băsescu, eu nu am figurat vreodată, în calitate de asociat sau acţionar, în documentele şi arhiva electronică a Registrului Comerţului. El a vândut un ziar şi a îngropat unul, eu mă chinui, alături de colegii mei, să ţin unul, unde-s salariat, în viaţă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

48 thoughts on “Nea Cornele, nu te da lebădă-n troacă!

  1. Baga i omului noroc in fund cu parul si el trage o basina si l da afara. C am asa procedeaza acum nea Cornel Nistorescu.

  2. Numele de CRISTOIU , iti spune ceva ???…
    E la moda sa lingi de unde scuipi si mai ales sa arunci cu zoaie in fostii colaboratori !!!…

  3. Nu are rost sa arunci cu noroi,ai gresit cand ai batut palma cu Udrea,contrar celor spuse chiar de tine pana acum.Nistorescu a spus doar un adevar care te doare,nu ma intereseaza istoria lui pentru ca pe cei de la Vantu nu ii suport de cand il laudau pe BAse.E drept ca voi de la Antene macar ati “latrat” intr-o singura directie,dar trebuie sa aveti si coloana vertebrala,da-o-ncolo de audienta.

  4. Subscriu:

    Băsescu e cel mai mare Rău! E RAUL intrupat! E suficient sa-l vezi si, daca mai e nevoie, sa-l auzi vorbind!

    BASESCU TREBUIE DISTRUS! El si toti cei care l-ar putea sprijini constient sau ar putea vreodata simti simpatie fata de soiul asta de lighioane spurcate!

  5. Nu stiu care este motivul supararii tale pina la urma. Sunt absolut convins ca persoana de care faci vorbire nu este usa de biserica si sper ca esti de acord cu mine ca nici tu nu esti perfect. Ceea ce este valabil si pentru mine. Parerea mea este sa continui sa te faci ca Nistorescu Cornel nu a spus nimic.
    Eu zic ca nu e cazul de nici un conflict (cit de mic ar fi el) in tabara asta a noastra (asa cum ma consider si eu nu de acum ci de multi ani) a anti(sau macar “ne”)portocaliliilor.
    Eu zic ca e bine sa va vedeti de treaba amindoi.

  6. Nistorescu a fost și a rămas un fariseu. Este foarte adevărat că pentru asta este nevoie de talent și inteligență. Altfel, impostura intrinsecă pe care se bazează fariseismul nu poate să treacă neobservată prea mult timp. nistorescu nu este însă într-atît de talentat și vârsta i-a diminuat suficient agerimea așa încât să-l vedem din ce în ce mai clar în toată splendoarea meschinăriei de care nu s-a putut debarasa niciodată. Problema lui este că schimbarea de generații din PSD, dar mai ales aia de ierarhii din PNL, îl cam lasă în afara jocurilor viitoare. Cred că seara-și cântă din ce în ce mai involuntar, ofticos: ”S-a spart gașca”. E singurul lucru care-l chinuie. // Zic eu, citindu-i și fața, ci nu doar fățărnicia! //

  7. Acum ceva timp v-am vazut impreuna la Gadea in studio si chiar erati placut de privit impreuna, ambii avand idei coerente si lipsite de “basism”, il banuiesc ca vrea el sa se puna in fruntea listei jurnalistilor anti-marinar, altfel nu cred ca ar avea motive sa se “dea” la tine, azi maine un editorial despre Badea, apoi despre Gadea, e pacat cand un om nu poate sa imbtraneasca frumos si e pacat ca nu intelege ca oricine e impotriva carmaciului merita doar apreciere:)
    P.S. Te vopsesti?:))(sper ca nu te-am insultat cu intrebarea).

  8. daca si voi va futeti intre voi,in loc sa fiti uniti,mai ales cand avem mai multa nevoie de voi ce sa mai zic de restu’ lumii???

  9. In toate domeniile e cate in semi-zeu din asta care, in virtutea trecutului glorios, crede ca isi poate permite orice si i se iarta orisicat. E bine cand apare cate unul ca tine, care sa ii poata pune mana in piept si sa zica : stai asa mosulica, esti pe rosu si daca mai continui, te calca trenu’ ! Despre faptul ca mai toti guru-istii anilor ’90 si-au innodat cozile cu Sarsaila la un moment dat in evolutia lor “deontoligica” e secretul lui Polichinelle. Singurul dintre cei din linia intai de odinioara, fata de care mi-am pastrat intact respectul, e mister Tuca. Daca apare fo’ stenograma si cu el, cred ca renunt si la cetatenia romana…

  10. Cel mai nou banc cu Stelica Grivei Tanase:

    SOV: O sa castige Geoana, Stelian.
    Stelian Tanase: Sa te auda Dumnezeu!
    Dumnezeu: Sa trecem… *

    *aluzie la celebra replica repetitiva a lu’ Vantu la orice intrebare inconfortabila din emisiunea “Vorbe Grele”.

  11. @unu: nu-mi amintesc sa fi facut vreodata parte din aceeasi oaste.
    @Alina: nu ma vopsesc, sunt natural 🙂

    @rasvan: eu zic ca nu esti tu indreptatit sa-mi dai mie vreun sfat
    @Manu: zic sa nu-ti mai faci topuri, ca ai dezamagiri
    @Mm: ti-a zis tie Cornel? prea multe idei fixe pe aceeasi tema inseamna spam, rezulta ba.
    @toti antibasistii fanatizati
    : dincolo de inconsecventa mea asumata, daca voi credeti ca se poate face presa invitand numai personaje dintr-o singura parte a esicherului politic, va uitati degeaba la televizor si, din punctul meu de vedere, as fi onorat daca vineri seara, de la ora 23, ati folosi telecomanda pentru a schimba de pe Antena 3

  12. E greu de crezut ca pe Nistorescu l-a lovit subit si personal vreo antipatie fata de tine, asta in conditiile in care l-am vazut invitat la A3 de cateva ori si nu parea a se simti incomod, ba chiar era in largul lui si batea campii cu mare convingere.

    Nu prea am inteles eu de ce a ajuns in emisiuni la A3, asta pe ideea ca A3 nu mai cauta vreun Cristoiu, altfel, comercial, sigur nu aduce rating, ma indoiesc de faptul ca o avea vreun public numeros care sa-l urmeze, dar pana la urma A3 invita pe cine vrea, nu va face nimeni listele cu invitati.

    Probabil exista in ,,piata,, niste frustrari, pe ideea ca nu apari si tu in stenogramele lui Vantu, ba dimpotriva, nu numai ca nu te-a afectata toata povestea, dar ai facut si rating. Multi stiu ca esi o relatie amicala sau cum o fi ea cu Vantu, deci pe undeva au sperat, probabil, si la daune colaterale.

    Acum, eu stiu ca dosarul lui Nistorescu s-a inchis, dar niste sfori probabil ca a tras el atunci preventiv, chiar daca s-a impacat cu victimele intr-un final, motiv excelent pentru a-l controla pe individ, asa ca schimbarea lui de atitudine nu este intamplatoare.

    Partea proasta este ca accidentul care l-a facut maleabil il face si vulnerabil, deoarece se duce dracu orice credibilitate ai avea, cand intorci SUV-ul peste scuar si lovesti niste copii pe motocicleta, iar o asemenea tragedie o duci in spinare toata viata, mai ales ca nu ai absolut nici o scuza.

    Eu in locul lui Nistorescu mi-as vedea de ale mele si as evita aparitiile televizate, macar sa pastrez aparentele de odinioara.

  13. Da, nu o face haotic sau fara discernamant ziaristul securist a fost asmutit asupra ta Victore asa cum a mai fost folosit in trecut la debarasarea de unii ziaristi incomozi si chiar trimes pe posturi tv in perioade in care Becali George urca in sondaje pentru a domoli urcusul deranja aranjamentelor.ii deranjezi pe unii si prin Nistorescu incearca sa loveasca in tine.

  14. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Aveti mare dreptate;e un mare ziarist si scriitor de reportaje.Dupa revolutie,la emisiunea lui Marius Tuca(“milionarul de la miezul noptii”)am intrat intr-o convorbire directa cu dansul(telefonica) si i-am reprosat anumite lucruri-in primul rand de atitudinea dumnealui de atunci fata de regimul trecut,vis-a-vis de multe reportaje care le facuse in Orientul mijlociu,pe vremea lui Ceausescu,pe care le-am citit in “Flacara”de atunci.Am avut o discutie destul de disputata cu dansul,in care mi-a dat dreptate asupra unor anumite lucruri.
    Deci,trebuie sa aiba respect si sa fie corect cu cei ceea ce sunt sinceri si loiali cu dansul,implicit cu Dvs.Sunteti un om care spune exact ceea ce gandeste(si eu asa consider ca ,ganditi foarte bine),ceea ce face ce trebuie in vagauna asta de societate in care traim ,si fara orizont.Cea mai mare nenorocire a societatii romanesti este,cum spuneti ,Băsescu -cel mai mare rău care i s-a putut întâmpla României postrevoluţionare.

    Va doresc o zi buna,cu tot respectul,
    IoanaP
    P.S. Astazi sunt fericita,in ciuda tuturor necazurilor-e aniversarea fiului meu…

  15. Refuzul sau incapacitatea de a admite greșeala ține de o metastază mentală. Este o formă de disfuncție gravă fiindcă blochează una dintre funcțiile inteligenței, aceea de a cunoaște realitatea.

    Poate ca acest conflict mediatic ar fi negociat corect daca ar exista predispozitia la o comunicare deschisa si corecta.Insa, dupa cum este nenea Nistorescu si cu parcursul vietii pe care il are greu de presupus ca se va intampla asta…

  16. Eu totusi chiar imi doresc o intrevedere intre Ciutacu si Udrea numai si din simplul motiv ca nu va fi lasata sa debiteze orice prostie (precum cea cu: e normal sa se fure la vot in Parlament) fara sa nu argumenteze.
    Insa!!!! mi-e foarte greu s-o mai aud pe Udrea dind maximul de tupeu si aroganta, debitind platitudini si ineptii.
    Acesta-i motivul pentru care n-am conceput niciodata sa devin jurnalist, nu pot urii pe cineva si totusi sa mai fiu apoi impartial. Dar asta-i alta poveste.

  17. Ce-mi place mie in democratie e ca ,rand pe rand, lichelele ce au manipulat din ’90 pana azi ies la iveala in toata splendoarea lor: ieri Cristoiu, azi Nistorescu, maine Sorin Rosca Stanescu, poimaine Horia Alexandrescu si tot asa. Poate asa se mai spala si presa asta, ca de pupincuristi si jucatori la 2 capete m-am saturat.
    Apropo de “Vorbe grele”, felicitari domnule Ciutacu pt. noul format tip interviu!
    Se pare ca v-ati dat seama ca emisiunile politice cu invitati ce sunt de acord intre ei si au cvasi-aceleasi pareri nu fac nici cat o ceapa degerata.
    Poate afla si Gadea asta intr-un tarziu.

  18. Da, deci ceva deosebit.
    Mari caractere in presa si politica romana!
    Deci parerea mea e ca trebuie sa faceti o emisiune in care sa-i invitati pe Cristoiu, Nistorescu, Udrea, Rizi, EBA si Basescu.
    Mazare sa va danseze cu trupa lui de brazilience si muzica sa fie la maxim ca sa nu se auda ce vorbiti.

  19. Da , Victore , acum au fost mult mai clare si lamuritoare cele prezentate … ; privite din afara , toate aceste detalii , majoritatea dintre noi nu le cunosteam . Iar tonul tau , chiar daca a fost tot vehement , nu a mai fost atat de patimas … 🙂
    Ramane regretul (la care constat ca ai subscris si tu) ca oameni inteligenti , deloc amarati , ajung sa fie atat de dezbinati , faultandu-se intre ei pe niste maruntisuri , desi , in principiu , ar trebui sa aibe cam aceleasi teluri MAJORE ! Pacat … 🙁

    Pacat si ca un gunoi , ticalos , infatuat (narcisist chiar !) si alcoolic ajunge sa ne rada-n fata , cu superioritate si IMENSA SATISFACTIE ❗

  20. Nu-mi place omul respectiv(subiectul tabletei),cu atât mai putin comportamentul lui de”individ rasat”,întotdeauna deasupra tuturor(in mintea domniei sale).Ca jurnalist nu voi spune ce cred.Oricum sunt altii despre care as putea vorbi pentrucă urmăresc cu interes prestatiile celor din această breaslă.

  21. Lumea asta mica in care traim, decade din ce in ce, de la vladinca pana la opinca omul se degradeaza, se urateste, se strica, se prosteste. Aceia care se ating de politic, din presa si de oriunde, se si contamineaza! Sunt primii ascultati, panditi si santajati, care cum ii e norocul, cedeaza si se reorienteaza dupa cerinte, in masura in care li se impune, ca de verticalitate nu mai poate fi vorba. Sa ne miram ca unuii sau altii isi ataca colegii, amicii sau prietenii?!? Ne mai mira ceva din relatiile interumane din aceasta tara de rahat? Se ataca jurnalistii intre ei? O intorc ca la ploiesti in “deontologia” lor? De ce nu, cand in tara asta nimic nu mai este in limitele firesti! Constienti (cati mai putem!) ca abuzul, mitocania, minciuna, incultura, cruzimea, curvasaria si tirania ne conduc destinele si pregatesc viitorul copiilor nostri, nu putem decat sa mai scheunam trist si degeaba pe cate-un blog ori pe la vreo coada la ieftinica, sperand intr-o minune!

  22. Faptul ca am spus ca sunteti pe baricade nu ma refeream ca si sunt aceleasi,ma refeream ca slujitori al condeiului si cuvantului,fiecare are o baricada ridicata si in mod clar nu este aceiasi lupta,acum m-am lamurit.Uneori o provocare stimuleaza intelectul,alteori scoate tot ce-i mai urat.Se pare ca a intrat in valtoare si nu mai realizeaza ca zoaiele raman pe el.

  23. cred ca`l bagi prea mult in seama. e foarte adevarat ca nu poti ramane indiferent la ceea ce a scris.
    si sa`mi fie cu iertare domnu cornel dar nu mi se pare ca “grohai” de loc … poate n-am io ockiul format :))

  24. of topik:
    -lenuta udrea este/a fost in aceasta seara la B1, aproape o ora.
    – Dl. Moise Guran,este si el, in fiecare seara incepind cu ora 19 la….TVR 2.

  25. Iata cum istoria explodeaza …
    “Astia au innebunit de tot. O sa ma uit eu pe ziar si o sa vorbesc cu Tuca”
    Ghici a cui este replica!
    Ce zici, cu tine vom vedea ceva interesant???

  26. Nu ti-a cerut nimeni sa faci emisiuni doar cu cei din opozitie,nici macar cand ai invitat-o pe Ridzi nu am zis nimic si nu au fost discutii ca acum.Acum e alta treaba,ti-ai incalcat propriile principii,cineva ti-a atras atentia si tu te-ai suparat si ai inceput sa ataci.
    Mai bine o lasi balta cum a scris cine mai sus si daca cumva poti sa nu o mai chemi veci pe printesa vei avea doar de castigat.Altfel toata lumea vrea sa-i vada pe cei de la putere raspunzand unor intrebari,chiar si cu Base ar fi extraordinar.
    Altfel si tu acum ai facut ca Base si Boc cand ii intreaba lumea de momentul cand au spus ca vor aplica legea cu marirea salariilor cu 50% iar ei ne vorbesc despre cat de rau e Vantu.Stim cat de rau e Vantu (in cazul de fata CN) dar nu asta era subiectul.

  27. de mihail merci de informatia: unde e Guran, il dadusem in urmarire generala.

  28. Domnule Victor eu am convingerea ca macar un om de la antena 3 e platit si de S O V (stiu sigur cine e) !
    Sunteti de acord cu mine?

  29. Am citit zambind materialul.De ce zambind? Pentru ca,pe de o parte,Victor Ciutacu scrie magistral la nervi si,pe de alta,ca toti cei care au “renascut” dupa decembrie 1989 si l-au citit pe Nea Cornel Nistorescu ii cunosc caracterul infect.Nu e nimic nou. Partea buna este acest text,facut la nervi,deci bun.
    Generatia asta e generatia lui Victor Ciutacu.Ca atitudine,evident,indiferent de varsta.Asa ca,pe bune,nu-i asa ca Victor scrie bine cand se enerveaza?Ca despre Nea Cornel…hai zau asa…
    p.s.Sper sa nu ma cenzurati, dle Ciutacu.:)

  30. @razvan: ai un nume si niste dovezi sau vorbim discutii?
    @un cenzurat: slabut, deocamdata. am mari dubii 🙂

  31. Dupa cum s-a exprimat Badea in seara asta la “In Gura Presei” am o presimtire in strafundul launtric al inside-ului meu propriu si personal ca nea’ Cornel sau Dragoteasca, sau ambii(care in ultima vreme se cam tot perinda pe la Antena3), ar cam vrea sa se aciueze pe la trust mimand gestul lui Razvan Dumitrescu. Daca e asa, pe sistemu’ ia-o p-asta!, le-a tras-o Badea rau de tot ambilor, ca doar nu face el “amenintari” publice fara referinte directe. Bravo! DA!

    P.S.: Cele scrise mai sus sunt fictiune si orice asemanare cu personaje sau fapte reale este o pura coincidenta.

  32. Eu am impresia ca Nistorescu nu are iesirile astea de capul lui .
    Poate este invidios pe brandul pe care ai reusit sa ti-l construiesti la Vorbe Grele .

  33. Victore,
    Razmerite, sucareli, barfe, atacuri la …beregheata,sau alte chestii de genul asta,( cum vrei sa le numesti)intre ziaristi, nu-si vad rostul, zic eu, aici,pentru ca nu sunt de interes public, ca sa nu mai apelam la…deontologie. Ce zici?

  34. ,,, la ce te astepti de la un turnator la securitate ,,, nu are mama ,tata ,,, are numai venin ,,, iar ca talent ,,,,,, este doar un scartza — scartza pe hartie ,,, a exersat pe peretii WC ,,,

  35. @Catalin

    Sa-mi arati un angajat al CNN-ului amenintand public ca se cara daca postul angajeaza vreun pro sau anti-Obama.

    Badea e baiat destept, dar e prea arogant si se victimizeaza prea mult, cand n-a creat nimic cu mainile sau cu creierul lui niciodata, nu a practicat niciodata ceea ce a studiat, si, mai mult, a vrut sa fie patron, dupa propriile spuse, si nici asta nu i-a iesit. Dar sa munceasca ceva serios, pe bune, l-a ferit sfantul s-o faca.

    Taica-miu saracu’ a muncit toata viata fara sa dea vina pe nimeni, a ajutat o gramada de lume, a tinut o familie si n-a avut niciodata vreo pretentie de la stat sau altcineva, fara sa se vaicareasca niciodata. Cat lucra atat castiga. Fara ifose si pretentii.

    Badea, cu toata smecheria lui, munceste efectiv 2-3 ore pe zi si tot se plange ca e terminat cu nervii si cu viata, neprestand vreo munca de neurochirurg, ci mestecand vorbe, aceleasi vorbe, de unul singur pe la TV si cu diferiti dezaxati pe la radio, dand mult prea multa importanta propriei imagini si fiind obsedat de sunetul propriilor vorbe.

    Dar asa-i pe lumea asta: unii cu fapta, altii cu vaicareala.

  36. Apropo de,,altera pars,, cum sa inghiti prostia,
    agresivitatea ,aerul de parvenit smeccher ce se
    crede dator sa dea lectii ,indiferent de subiect,
    dar sa si contrazica tot ce i s-ar parea ca
    lezeaza culoarea portocalie.Cei mai demni de dispret sunt tradatorii care si-au intors limba pe dos si daca latra mai tare o fi si din
    cauza disconfortului.

  37. @Maria: mai bine nu-i mai ascultam deloc si ne dam intre noi dreptate
    @Calin: eu zic sa nu ma mai urmaresti. nu intelegi nimic din ceea ce fac
    @Vlad-Tiberiu: acu’ scuza-l si tu pe Badea ca-l duce capul si l-a inzestrat Mama Natura cu talentul de a tine, de vreo 6 ani, aproape seara de seara, cam 200.000 de oameni la televizor. nu chiar toti sunt facuti sa traga la saiba

  38. Eroarea lui Ciutacu a fost ca parca a vrut sa faca o emisiune gen… “Antiprofesionistii” (vezi “Profesionistii” a Eugeniei Voda si pune semnul minus 😀 ), ca si cum am putea sa speram ceva bun de la asemenea creaturi, daca le tratam “corect politic”. 🙁 In plus, i-a facut o nedreptate lui Emil Constantinescu, aducandu-l pe post de “umplutura” pentru “defectarea” antiprofesionistei Nutzy lu’ Cocos. Asta este, unii nu merita sa fim “corecti politic” cu ei, si nu numai pentru ca nu ofera deloc reciprocitate in corectitudinea asta politica blestemata!

    Despre conita Sorina Matei nu se poate spune decat ca este cea mai basista din trustul Intact, deja de prea mult timp. Record absolut pe ramura la cantat in struna carmaciului suprem… Sper sa se aleaga naibii cu o sinecura de la Cotroceni, ca sa ne mai scuteasca de basismele ei rasuflate.

  39. Dupa cum m-am convins a mia oara,presa este ceva ce trebuie savurat cu sare si piper…cu multa sare si piper. Altfel,ajungi sa iti schimbi “preferintele” cel putin o data pe an si vei deveni din ce in ce mai dezamagit,ca cetatean consumator de presa. Cat despre impartialitate si ce inseamna sa fi un bun jurnalist (grea meserie),probabil este subiectiv de la persoana la persoana. Chiar acum ma intorc de pe un blog pe care era sifonat domnul CTP,mai mult interpretativ. Eu cum l-am pierdut pe dansul de 5-6 ani de cand nu mai e constant pe sticla,nu am mai aflat nimic despre activitatea dansului. (si recunosc ca nu prea m-am interesat de articolele dansului,am fost mai mult captivat in ultimii ani de emisiunile de la A3,care m-au “ajutat” sa-mi creez propria opinie:) )

    Psihologiceste vorbind,inca sunteti luptator,in pofida tuturor dezamagirilor profesionale si nu numai, si sper sa mai ramaneti o vreme pe sticla,pentru noi omuletii netalentati si ne-luptatori.

  40. doresc foarte mult sa vad inregistrarea emisiunii dvs. avand ca invitat pe fostul presedinte emil constantinescu.va rog sa rezolvati cumva inregistrarea.
    pentru mine nu exista alta televiziune decat antena3
    va multumesc

  41. Domnu Victor, sunt istoric de meserie, cu destula carte la activ. Din toate paginile cartilor citite am observat 1 chestiune: toate sunt ciclice, destul de repetitive. Basescu e 1 rebut trist si alienat al naturii umane. Fireste ca va disparea ca 1 deseu in benele de la REBU. Vom trece de el pentru ca asa e firesc. Se va duce cu pleava aia amorfa in care vietuieste. Dumneavoastra faceti ce trebuie sa faceti si impreuna vom da uitarii pe presedintele românlor, un om sclav al propriei ticalosii native. In principiu isi va primi pedeapsa, atat ca tata al unei fiice oligofrene cat si ca presedinte esuat din cauza ca a mintit si a facut mult rau. Si mai cred intr-o chestie: de obicei, contrar legendelor, tarfele nu se duc in rai. Merg la cazanul cu plumb clabucit. Se duc in rai doar tarfele mantuite si reformate. Ceea ce nu e cazul Baselului…..

  42. Ce sa caute Dragoteasca si Nistorescu la ANTENA3?Astia cand vorbesc scuipa precum viperele.Ei “inocentii”vor sa ne faca sa nu ne mai uitam la A3?Or fi lucrand astia doi sub acoperire?Mai mult ca sigur.Sper ca presedintele trustului si directorul A3 sa fie cu capul pe umeri.Este foarte bun Iosif Buble in comparatie cu Alina Petrescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.