Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Naşule, nu-mi ceri prietenia la tribunal?

Naşule, nu-mi ceri prietenia la tribunal?

Înţeleg că reformatorul statului ţine să-şi facă post de televiziune pe banii lui Zoltan Teszary (RCS-RDS) şi că se disipă portocaliii fanatici pe cât mai multe frecvenţe. Pricep că, după ce au fost complici la măgării pe care ar fi trebuit să le sancţioneze conform legii, subit, anumiţi membri ai CNA au devenit preocupaţi, aşa, cât să nu bată la ochi, de execesele notorii ale lui Radu Moraru. Dar nu am chef să mi se folosească numele în spălătura asta de imagine şi nici n-am de gând să accept asta.

Azi am aflat cu uimire, dintr-o relatare a unei agenţii de presă care-mi refuză replica, faptul că aş convieţui oarecum armonios cu pârâtul Radu Moraru, zis Naşul. Citez riguros de pe Mediafax: “cu Victor Ciutacu am o relaţie civilizată, ne-am întâlnit, nu ne batem, păstrăm un echilibru“. Nu e prima oara când Radu Moraru fabuleaza uzându-mi numele. Inclusiv în ultima lui apariţie la B1 TV, în emisiunea lui Robert Turcescu, a susţinut, totalmente fals, că am fi “prieteni”. Acum văd că a recidivat chiar în faţa CNA. Dacă la el civilizaţie înseamnă să nu te baţi în locuri publice atunci când te întâlneşti accidental, atunci aşa e! Ne-am întâlnit o singură dată – din păcate, fiindcă speram s-o facem mult mai des, în sala de judecată, unde continuă să nu se prezinte – de când a început atacurile la adresa mea, la o reuniune a Consiliului Investitorilor Străini. Da, ne-am strans mâinile şi nu ne-am scuipat.

Trebuia s-o facem ca să probăm că suntem certaţi? Procesul nostru continuă, fiindcă mizeriile pe care le-a afirmat despre mine trebuie ori probate (ceea ce n-a facut până acum), ori sancţionate conform legislaţiei în vigoare (ceea ce aştept să facă instanţa de judecată). Asta nu mă împiedică să-i urez public, atât cât pot eu de sincer, succes, fiindcă, spre deosebire de el, care nu acceptă dreptul altora de a-l critica pe preşedinte, eu cred în dreptul lui de a-l aprecia pe Traian Băsescu. Cu cât mai multe televiziuni pe piaţă, cu atât mai multi ziarişti angajaţi, cu atât mai multă informaţie disponibilă, cu atât mai multe opinii de luat în calcul/dezbatere. Când am protestat, împreună cu Mircea Badea, împotriva abuzurilor CNA, am facut-o inclusiv pentru ca Radu Moraru să aibă dreptul la tribună liberă de exprimare a opiniilor sale. Când a sărit calul, l-am dat în judecată. La (doar) atât se reduce “relaţia” noastră.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “Naşule, nu-mi ceri prietenia la tribunal?

  1. @Alin: (si) in discursul lui de la CNA, “prietene” 🙂
    ramane sa ne revedem la tribunal; cu el, desigur

  2. Vrei sa te citez si pe tine? Ai scris pe blog ca in emisiunea lui Turcescu, Radu Moraru a sustinut “totalmente fals ” ca sunteti prieteni. Eu asa am citit in textul tau de mai sus.
    Din textul emisiunii rezulta ca a spus altceva…. De aia ziceam ca te bagi in seama, ca sa nu spun ca minti de-a dreptul.
    Si textul de la CNA e public, nici acolo nu a spus ca sunteti prieteni…ce ne facem? Alta minciuna?

  3. @Alin: ia, ba, integral scripturile si nu ma mai plictisi. si vino (sau, hai, zi-i sa vina) la proces si sa probeze ca-s ciorditor, sa nu se mai dea viteaz in fata camerei si sa faca pe ghidusul de fata cu lumea.

  4. Ieri a venit la noi o tânără de la RSC-RDS. Noi stăm la casă. Ne-a dat un pliant cu oferta lor, anunţându-ne că ne-au cablat strada. l-am luat mai mult din politeţe, deoarece eu am UPC şi chiar n-am de gând să trec pe RCS. Din motive evidente. I-am spus că am trecut în ultimii doi-trei ani pe la ei, de când sunt la noi în oraş, de vreo câteva ori, dornici să avem şi noi firma lor. I-am spus că acum e prea târziu, că nu-mi trebuie firmă portocalie etc. A negat şi a zis că respectiva televiziune e retransmisă doar de ei, ca şi altele. Nu ştiu dacă a minţit sau dacă era aşa de dezinformată.
    Tipa era foarte insistentă, iar eu nu ştiu de unde aveam dispoziţia să n-o expediez, aşa cum, în paralel cu mine, făcea soţul meu. 🙂 Nu că să-i dau un telefon, să ne sune ea după ce ne gândim, să nu consumăm noi minute. Nu i-a dat şi am scăpat, într-un final, de ea.

    Astăzi îi spun în treacăt fratelui meu, care stă într-o altă zonă a oraşului, tot la casă, de vizita de aseară ( şi el are UPC ). Aflu de la el că şi strada lui a fost cablată acum vreo două săptămâni. De nişte persoane care vorbeau ardeleneşte. Adică schilodeau diftongul “ea”, pronunţându-l “ia”. Urăsc acest lucru. Mă rog…

    Concluzie: eu în coincidenţe nu cred, iar faptul că RCS şi-a creat televiziune proprie a fost foarte important pentru a cabla ŞI străzile cu case. Taman înainte de 10 decembrie. Ca să vezi!

  5. Dl Nas(h)u e prea plin de sine.Se da ,,grande,, fiind sustinatorul lui Zeus alaturi de o dna Pora si alti cativa admiratori neconditionati ai sai.Daca n-ar fi asa infatuat cred ca as incerca sa-l ascult si sa-l privesc.Ca nu-i inghite pe altii, ar fi treaba lui. Dar nu sa se foloseasca de scaunul pe care sta, pentruca ,oricand, poate fi adus altul(pe acelas loc). Cand nu lasi loc de buna ziua, poate veni o vreme cand ti se da medicamentul(din reclama)ca sa iesi mai repede afara si nimeni nu-ti va da hartia dlui Rebengiuc ca sa te stergi la gura.Ca si alti doi ,,guresi,,care apar saptamanal pe sticla.Off topic; cu toata admiratia si respectul pt adevarurile spuse pe.. am inceput sa obosesc urmarind emisiuni fara finalitate. De admirat ACTIUNEA Ciutacu- Badea, satui de vorbe, vorbe.Faptele pot realiza ceva; numai talk-showurile impotriva lui Basescu, Boc -Udrea, CNA,etc nu modifica nimic din ceiace fac Nu propun RAZMERITA dar mamaliga a intepenit desi, focul arde tot mai tare.As prefera mamaliga fierbinte si focul(necazurilor noastre) stins.

  6. Fabulos, 1otv are EXACT acelasi slogan cu Pedele: “Tine cu tine”. Inca ceva: difuzeaza publicitate, desi nu au voie. Alo, CNA?

  7. Are o privire atat de falsa omuletu` asta…
    Nu-l suport de dinainte sa aflu ca-l pupa-n cur pe Base`. Cred ca e cel mai superficial din televiziune.

  8. Vineri seara, 10 decembrie,navigam fara rost pe canalele de la tembelizorul meu.Canale oferite cu generozitate de catre RCS&RDS. Cand ajung la canalul gazduit de HBO ce vad? 10TV. Ce e asta? Cum a ajuns acolo? bag repede meniu -> search = HBO disparut in neant. Nervii erau normal,deoarece HBO era platit separat. Sun la tovarasi … explicatii,discutii.Cica amunnumarfixde41 de canale in abonament si trebuia inclus cumva acel 10TV.Si au scos HBO ca oricum il plateam. Frumos, nu? Imispuneduduia de la telefon ca se rezolva. In 5 minute apare HBO dar 10TV ramane. ce au scos? MTV. nu ascultam eu MTV, dar era vorba de principiu. NU era frumos sa fiu intrebat? mi s-a spus ca pana vor gasi o frecventa proprie, 10TV va lua locul unui alt canal deja existent in abonament.O intreb de ce nu lasa canalele vechi si 10TV sa apara atunci cand au canalul pentru el.Cica nu se poate ca au contract cu ei si conform contractului meu cu ei se poate modifica dupa cum vor ei. Adica eu sunt doar cu banul. La sfarsit intreb: cand primesc factura voi gasi in plic si niste scuze pentru toata tarasenia facuta de ei?Raspunsul:nu au de ce sa isi ceara scuze, ceea ce au facut ei este normal, daca am obiectii sa anulez contractul si sa schimb firma.Cam asta este deontologia nasului.La cata scarba am acum … nu-mi ajung toate lamaile de pa Pamant.
    Hai sictir,bhai Nasule!

  9. @caius: cred ca si-au dat seama ca-i prea suspect si acum l-au schimbat in “Tine cu romanii”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.