Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Să muriţi în chinuri groaznice, oxiurilor!

Să muriţi în chinuri groaznice, oxiurilor!

Era tonomatul cu ieuro nebun şi plătit de mogul să-l denigreze nedrept pe Jucător? Erau exacerbate obsesiile anti-Băsescu ale Ciutacului? Muriţi în chinuri, lua-v-ar dracu’ să vă ia de acerebraţi care jubilaţi orgasmic că a învins democraţia în lupta cu presa! Dar ceilalţi, pe care-i trageţi după voi în infern, ce vină au, imbecililor?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

257 thoughts on “Să muriţi în chinuri groaznice, oxiurilor!

  1. Subscriu la HAI SICTIR pentru “gheuest” dar si pentru altii ca el! Ar merita sa fie inecati in voma unei natii intregi derbedeii astia .
    Cât despre Grecia sa nu mai vorbim, noi n-avem sânge in instalatie, la noi curge baraga.
    Ne-am suparat când au zis bulgarii ca mamaliga nu explodeaza !

  2. Ceausescu a fost impuscat pentru mai putin si a murit repede fara chinuri
    Astia ar trebui torturati pana isi dau sufletul ala blestemat , ca au nenorocit O TARA !!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Dementul îi urăște pe cei 5 milioane care nu l-au votat exact așa cum îi ura și Leana pe români.

  4. Observ c-avem aceleashi gusturi muzicale !
    EU TOCMAI AM PIERDUT UN LOC DE MUNCA DIN CAUZA MAIESTRIEI CELOR DE LA ITM BUCURESTI PENTRU CA NU MI-AU TRIMIS CARTEA DE MUNCA LA TIMP (ADICA PINA PE 10 MAI) DESI ACTELE MELE SUNT LA BUCURESTI AJUNSE DE PE 30 APRILIE.
    AM AJUNS SA AFLU CA E VORBA DE CAUTAT CAM O ORA PRIN ARHIVA , CA SA-MI GASEASCA CARTEA , DAR CA NIMENI DE ACOLO NU SE OBOSESHTE MOMENTAN CU ASTA , ADICA SA FIE IN TIMP UTIL PTR MINE (10 ZILE) -un mic exemplu ca sa motivez de ce-mi fac io’ bagajul si n-o s mai dau p-aici multa vreme ….
    Asta-i bine , in rest , nah injuram , blestemam , ce ne duce si pe noi capul , dar pina n-o sa ne ridicam sa le dam un sut in fund unora … n-o sa iasa nimic ….in rest cica de la BUCALE vin vesti pe surse ca s-ar umbla mai mult la impozit si mai putin la tva … sa nu creasca mincarea prea tare si sa le sarim in cap !
    BASE’ PREGATESC CROSA DE HOCHEI ! CU DEDICATIE!

  5. Cine credea ca betivul tine cu ‘pulimea’ s-a mai inselat odata!El tine cu gasac lui ‘din fata blocului’,bok,videanu,udrea&comp.Bugetarii,as mai intelege sa le ia 25%,pentru ca in marea lor majoritate sunt persoane portocalii,putin cam prosti,inculti si ajunsi in functiile statului nu ca urmare a nu stiu ce merite sau a propriei valori ci ca urmare pilelor de partid sau chiar a carnetului de partid(neaparat portocaliu).Toti sau aproape toti nici nu vor cracni cand li se va lua din salariu,betivul pe asta a si mizat ‘ba io va tin pe toti da tre’ sa va iau din bani,nu va dau afara ca sunteti de’ai mei’.Dar cretinu’ ce a avut cu pensionarii? Ce i-a facut ma-sa de e asa pornit pe pensionari?Apropo de bugetari,boul ala de bok daca stia ca e criza de ce ia facut minister lu’ Nutzy,de ce si-a tras o armata de consilieri,toti prosti care consiliaza pe prostu’ sef,de ce plateste in vreme de criza o gramada de agentii si organisme mai mult sau mai putin guvernamentale?Acolo sunt de fapt banii care nu-i ajung piticului pupincurist.Acum sunt curios daca betivul va varsa o lacrima pentru batranii pe care ii condamna la moarte cu buna stiinta!A,sa nu uite idiotu’ sa plateasca F-16 si sa le dea banii moldovenilor,care bani or sa ajunga in procent de 100% in buzunarele rusilor care or sa mai rada odata de chiorul idiot si de bok-ul dobitok.
    P.S.Am vazut in Jurnalul o poza cu toti idiotii care au adus tara in starea asta,toti zambesc si-i doare-n p..a,aia toti n-au nicio vina?

  6. Da, esti genial si ai dreptate! Imi place cum gandesti si mi-e greu sa ma impart intre tine si Gadea! 🙂 Aseara ati creat o atmosfera incendiara! Nu-mi place in mod deosebit Madalin Voicu, dar aseara (consider ca) avea dreptate in disputa cu Oana Dobre (pe care o apreciez pentru ca este o blonda care gandeste).
    La TV ma uit la tine, Badea si Gadea + Discovery! Succes in continuare!

  7. Deci, nu pot scadea salariile, nu pot creste taxele. Si totusi, cineva trebuie sa plateasca.
    Oare Dvs avetri carte de munca pe veniturile de probabil cateva mii de euro lunar sau drepturi de autor/imm ? Hotii care striga hotii… N-am cuvinte.

  8. Trupa Boculini,condusa de marele iluzionist Basescki,va invita (chiar va obliga) la un salt mortal.Nu va asteptati sa vedeti la ei cum se face(chiar daca ar incerca sa ne arate ei au centura de siguranta),asa ca inchideti ochii si pasiti in gol.Nu va feceti iluzii ca sunteti protejati de plasa(plasa ati luat’o in toamna),nici plasa cu care mergeti la piata nu va poate ajuta.Va e teama ca veti pica in cap?Nu va temeti,priviti componenta acestei trupe,toti sunt cazuti in cap,dar o duc bine.

  9. Baselu aplica vechea politica conform dictonului “divide et impera”. Acum vrea sa ne faca sa ne injuram bugetari cu particulari, dar cine are cat de cat glagorie isi da seama ca nu putem unii fara altii, suntem ca intr-un lant trofic in care fiecare rau intamplat unuia se rasfrange mai devreme sau tarziu, intr-o forma sau alta si asupra celorlalti.
    PS 1 Sunt curios cu ce se ocupa “desteptul” de Tudor care a postat mai sus. Sigur face parte din aia 5 mil de votanti portocalii. Acum,probabil,ii curge saliva din gura pe tastatura (conform IQ-ului).Ii dau un sfat – sa-si adune saliva intr-un recipient, fiindca atunci cand iti este foarte foame si mai ales sete, glandele salivare nu mai secreta…si sub conducerea actuala asta va pati si boul Tudor.
    PS 2 Pentru cei care se bucura ca vor scadea salariile bugetarilor le spun ca vor umbla baietii – de fapt – la fondul de salarii, deci muritorilor de rand li se vor reduce drepturile banesti, in timp ce aia cu “salarii nesimtite” nu vor pati nimic (ba chiar in nesimtirea traditionala romaneasca vor primi mai multi bani).
    PS 3 Nu sunt angajat la stat.

  10. nu-mi vine a rade de doamna acea care nu mi-a rezolvat cererea si lucreaza la stat decat cateva secunde,ca apoi plang,pentru mine,ce fac eu,am ras de ea dar ma doare durerea mea,mama bolnava si pensionara la inaintare eu,socra la fel,tata la pat,cat pot da eu si sa mai las si pentru mine si copii mei,de unde nu iei si nu pui nimic,nu-i?

  11. Deşi “gândesc” cu epifiza,Îi validează conturi barosane,
    Deci sigur vor depîşi criză,Făcând din noi o bancă…de organe!

  12. BASESCULE DUTE ACASA, LASANE PAINEA PE MASA.sa sufere cei care l-au votat, cum este posibil sa ia din pensiile sociale,din salariul minim cu care este platit insotitorul persoanei cu handicap. cum sa ne aparam drepturile unde este Marian Sarbu.

  13. Oxiurii nu o sa moara. E destul rahat din care sa traiasca pentru o vesnicie!

  14. Mama si tatal lui Tudor, pupinbasistul, in fata carui furnal sau strung si-or fi tras-o cand l-au conceput, ca pe-atunci toti erau bugetari. Dintre cei doi dictatori, unul apus si unul caruia ii dorim sa pateasca la fel, am ajuns sa-l regretam pe primul, toti, acum, se lauda cu ce ne-a fortat sa facem pe vremea lui. Apropo de handicapatul pe care l-am pomenit la inceput, daca nu erau bugetarii nu-si plimba hoitul cu metroul, nu invata carte (cuprinsul si erata, atat a apucat) si n-avea cine sa asiste la aparitia lui nefericita printre noi. Cred, si eu, ca iesitul in strada e singura solutie ce ne-a mai ramas, in incercarea de a ne opune genocidului. Marele sef cred ca a facut pact cu diavolul, tot mai multi se vor sinucide din cauza traiului maro in care ne afunda nemernicii.

  15. Ma incearca un acces de ras isteric…jumatate din astia care suferim acum sunt masochisti…cum sa fii atat de idiot incat sa te bagi singur in cacat…ma oameni buni voi realizati???—5 milioane de romani au votat cu Basescu!!!—Desi sunt convins ca am sa sufar si eu, am o dorita belzebutiana de mai rau doar pentru a avea placerea sa ii vad pe aia care se simteau inaltati de maneaua electorala si care se randuiau cu stampila pe la n-spe mii de sectii pentru a ridica tribunul…sa ii vad in chinuri si sa vad unde plm mai e sfidarea semidocta si ipocrita pe care o etalau…
    Orice urari de bine sunt hilare asa ca ma lamitez decat la urari de sanatate (asta tine de Dumnezeu)

  16. Mai romani (ca sa-l imit pe “carmaci”), chiar nu se gaseste nimeni pe la Cotroceni, bucatarul personal, un SPP-ist ceva ca sa ne scape de Marlan? O pastila cu cianura in mancare, o branca pe scari, ceva, orice, ca sa ne faca o favoare tarii intregi? Chiar asa, toti sunt slugi in preajma acestui individ?

  17. Da, “nu ne-am nascut in locul potrivit”. Cu asta sunt de acord. Dar, cu fatalismul asta de doi bani, pe care il aud tot mai des, m-am saturat “Ne meritam soarta!”. Eu, de ce mi-as merita-o? Cu ce sunt eu vinovata,ca aseara a trebuit sa fac sedinta de familie ca sa taiem, din nou? Ce vina am eu ca am un copil pe care v-a tb. sa-l indop la scoala cu toate tampenii,e pentru ce? Ce vina am eu ca am un presedinte pe care nu l-am votat niciodata? De ce trebuie sa dau eu bani pe “Calmoplant”, sa-mi revin si sa nu-mi vada copilul fata plansa?
    Am o mare vina, in schimb. Ca nu am emigrat in Canada, acum 7 ani. Asta, da, mi-o asum. In rest, am reusit sa vad dincolo de campanii manipulatoare si texte pline de miez doctrinar. Am fost si eu nebuna, razbunatoare, dusa, extremista, de toate. Nu eram buna si iertatoare si intelegatoare. Aia, bunii la suflet,,nici nu ar trebui sa deschida gura.Si cei care nu avotat, la fel. Le-a fost lene si erau scarbiti sa-si miste fundul si sa voteze? Sa se bucure, cu totii, mai ales de realizarea lor.
    Felicitari si marilor oameni politici ai neamului, de la Crinut la Geoana, pentru cum au stiut sa gestioneze situatia.Si, pentru ca nu, au pus interesele romanilor mai presus de cele de grup.Ohhh, da! Nu voi uita niciodata discursul virulent al Crinutului, cand, tie, Ciutacu, ti-a picat fata in studio. Tu, poate ai acceptat explicatiile si ai incercat sa intelegi, dar eu si multi altii, care, din acel moment au zis “PA”, nu m-a incalzit nici macar cu o bere. Degeaba o scalzi dupa si te intorci si o faci pe-a revolutionarul.

    Iar despre miscorarea salariilor si pensiilor, stati linistiti! Pot sa jur ca procentele sunt mai mici. De ce? Pentru ca regula comunicarii a marelui Suprem e urmatoarea. Tip, urlu, anunt ce e mai naspa, ca apoi sa apar pe post de salvator. Ahhh, stati linistiti,nu se micsoreaza atat de mult, m-am razgandit. Va fi doar, undeva (ca la el nimic nu e clar, ci tulbure…)la 10-13% pentru pensionari si 20% pentru salariati. Eiii, ce parere aveti? Merge smecheria si de data asta? Merge, normal, toti vor rasufla usurati ca tatuca le poarta de grija si nu le scade asa de mult din salariu si pensie. O alta strategie de comunicare…Multi inca nu au inteles ca un discurs al lui Base de fapt, ascunde altceva decat ceea ce transmite. Si, ca, mereu, ii urmeaza o comletare,o suceala,o actiune contrara.
    Grav e faptul ca aud, din nou, oameni cu privire tampa si zambet prostesc care spun “Daca si asta trebuie, ce putem face?! Nu se intampla doar la noi, om trece peste asta, sa ma tina Dumnezeu in putere!”. Prosti, cu carul. Am incercat sa fiu calma, dar, nu pot.
    Sau:” Ma asteptam la asta, si asa bugetarii astia se lafaiau!”. Alta tampenie, numai buna de incaierat oameniii intre ei.Privatii si bugetarii. Da-le de lucru fraierilor, ca vor lucra.Vinovatii sunt printre ei, nu e unul singur, sus, care-si bate joc de ei.Da, cum sa te iei de el? Ca e d-al nostru, asculta Gutaaa!
    Si, mult mai grav, e ca singura grija reala a lui Base, si,pentru care se lucreaza, de pe toate fronturile, e cum sa fure, cat mai mult, de unde si cum pot, pentru a castiga alegerile viitoare. Doar atat. Restul, abureli.
    In rest, fiti calmi, cat mai puteti, vedeti ca se face reclama la Sedatif P.C., nu va stresati de aiurea, nu merita (nu “nu se merita”,exprimare politica, deh!)cretinii astia. E valabil mai ales pentru Ciutacu.

  18. Românii puteau să o ducă mult mai rău. Sper ca în perioada imediat următoare să se simtă că o duc mai bine. De fapt, se şi simte că o duc mai bine. Motive de nemulţumire sunt şi vor mai fi în continuare. Acum totul depinde la ce ne raportăm. Trebuie să se înţeleagă că bugetele naţionale nu sunt un sac fără fund. Există un plan de redresare economică care trebuie respectat”, a afirmat Anca Boagiu.

    Cum se poate mai fratilor asa ceva??? Asa ceva nu exista… Astia se pisha pe noi fara nici cel mai mic semn de rusine… Bai, imi vine sa ma duuuuuuc dar nu pot.

    ‘mi-as!

  19. Base aplica vechea politica conform dictonului “divide et impera”. In campania electorala eram pesedisto-penelisti-pecisti (comunisti, mineri, oligarhi) contra PDL-isti (reformatorii p####). Acum baga fitile intre angajatii la stat si cei de la particular. Orice om care gandeste cat de cat isi da seama ca – indiferent de locul de unde ne luam banii – suntem ca intr-un lant trofic. Orice rau se intampla unuia din noi, mai devreme sau mai tarziu, sub o forma sau alta, se va intampla si celorlalti. Pun pariu ca baietii destepti vor umbla la fondul de salarii, astfel incat muritorii de rand vor avea diminuari salariale, in timp ce smecherii nu vor pati nimic, ba mai mult – in nesimtirea traditionala romaneasca – vor avea castiguri mai mari… sa vedeti voi peste ceva timp ziaristi care vor descoperi din nou prin ministere (si nu numai) “salarii nesimtite“.
    PS1 Sunt curios care este ocupatia lui Tudor (exceptand-o pe aceea de a saliva pe tastatura, conform IQ-ului).
    PS2 Le doresc votantilor basescieni ca atunci cand le va fi foame si nu vor avea pe ce pune mana, cu aceeasi manuta sa-si frece organul cu care – de fapt – au votat.
    PS3 Celor care m-ar banui de subiectivism, le comuic ca nu sunt angajat la stat.

  20. E doar inceputul.Urmeza sa majorarea TVA si a cotei unice, dupa care se vor introduce cartele de masa prin care se rationalizeaza consumul de carne, zahar, malai si paine.
    Incepe epoca (pe care o consideram apusa)de aur cind intindeam un pareu de 100grame pe o paine de 800 grame ca sa ne saturam, direrenta este ca acum avem manele.

  21. @ Lachesis Mutus

    Bai, eu lucrez, dar mi-as da cel putin 25% din venit oricui e dispus s-o faca!

  22. @m
    Rabdare, de ce sa nu creada ca poporul e prost pana la capat. Dupa care vine licarul Romanilor, ca doar nu degeaba suntem la concurenta de longevitate cu Imperiul Roman, Grecia Antica, etc. La naiba tot Romanii vor castiga, mai sifonati ce-i drept, dar fara tiran si acoliti.

  23. A vazut careva ce propaganda libidinoasa ii fac cei de la DIVERTIS lui Basescu?Cand s-au transformat si astia in niste pupincuristi sinistri?Nu le e rusine?

  24. “Parazitii” are un vers: “mori in mortii tai din proprie initiativa!” (imi tot vine in minte aceasta replica de fiecare data cand vad un “cefos” -cum zice prietenul Badea- cand scumeaza pe geamu’ Q7-lui/Range Rover-ului s.a.m.d., cand vad cate-o cantareata care vrea sa fie “artist deplin” si as putea sa continui la infinit!) Nu pentru tine, ci pentru fiecare dintre alesi! Am 23 de ani si nu pot sa ma gandesc la viitor cu optimism… ma uit la tine, la Badea, la Gadea…ati reusit sa dobanditi un trai decent prin munca si inteligenta…lasand modestia de-o parte sunt bine pregatita (consider ca m-as fi descurcat si in postul pe care a fost “angajat” acel Syda”), dar cum nu cunosc pe nimeni sa ma puna intr-un post…
    si, inca ceva: felicitari pentru design-ul site-ului!

  25. îşi bat joc …
    suntem conduşi de nişte diletanţi, mânaţi de interese personale sau partinice, fără nici o urmă de profesionalism, fără strategii şi fără viziune.

    cu o zi înainte de anunţul minunat, în parlament a trecut legea prin care berarii sunt scutiţi de obligaţiile fiscale restante şi de tot restul de dobânzi, penalităţi şi majorări de întârziere aferente obligaţiilor fiscale scutite. e o lege care a fost învârtită de mulţi ani prin parlament. de ce au găsit tocmai acum de cuviinţă să o treacă?
    nişte idioţi!

  26. Avem vina: 1. pentru ca i-am votat
    2. pentru ca nu ne-am dus la vot
    3. pentru ca nu i-am convins pe cei care i-au votat sa-i voteze pe altii.
    Oricum suntem vinovati.

  27. He .. he …. Ombladon ….. Victor… Cheloo ….. music to my ears …. voi …. depozitari de …. cojones … ai neamului românesc 🙂

  28. Si mai zicem ca Basescu nu are nimic in comun cu genii. O, ba da,el este un geniu al raului, al distrugerii, un tip mefistofelic cu ha!ha!ha!, un las notoriu.
    Daca el vroia, cat de cat binele poporului – cum sustine- ar fi adus la cunostinta acestuia dupa primii 4 ani de tronat in jiltul suprem al statului ca suntem in pragul falimentului, si masurile pe care le-a anuntat acum, atunci mai puteau servi drept colac de salvare pentru popor, adica nu vreau sa spun ca falimentul chiar ar fi putut fi evitat dar poporul ar fi putut suporta mai usor consecintele acelor masuri drastice atunci. Dar l-ar fi votat 5 milioane de oameni presedinte pentru inca 5 ani? Ma indoiesc.
    Gandire diabolica!!!

  29. Intrebare pentru cei care stiu ce se intampla;

    -Credeti ca pe zi ce trece lui Lenin iar placea mult sa traiasca in tara noastra ?.

    Sa mor eu daca inteleg democratia asta in care un tampit hotaraste si noi inghitim tot indiferent daca ne place sau nu.

    O sa trebuiasca ca intr-o buna zi sa ne ridicam sa luptam pentru ca sa ne aparam parintii(merita din plin sa-si traiasca sfarsitul vietii in liniste) si copii (sa nu trebuiasca sa plateasca lasitatea noastra).

    CV
    Nu ma pricep sa conduc si nu imi trebuie nici studii dar ma bat foarte bine pe burta goala.

    Daca Stefan cel Mare,Mircea cel Batran,Mihai Viteazu s-ar trezi azi oare in ce lupte si batalii ar mai fi intrat ei?.

    Ps.
    pentru pupincuristi sa va dea Dumnezeu limba cat mai groasa,lata,lunga si catifelata asa ca a lui Radu Moraru.
    Asta ca sa nu va iritati Idolii in partea dorsala.

  30. Si pentru ce atata nerv si energie consumata, daca voi care sunteti atat de aproape de ei nu faceti nimic, noi de jos nici atat nu putem face.
    Vorbele curg faptele raman, pacat ca atati oameni cu ideii in loc sa le puna in aplicare stau si arata cu degetul.
    De ce nu va asociati si da-ti tarii asteia un nou curent mediatic politic economic.
    Astept sa va desteptati

  31. Bravo ! Felicitari ! Tine-o tot asa. Gloata se urneste mai greu insa. Era o pilda celebra cu nepasarea. Omul nu se stresa ca nu-l luau pe el. Cand au venit sa-l ia pe el nu a mai avut cui sa se planga. Asa si cu indiferenta noastra: pana acum nu ne afecta direct. Cand insa a batut la usa dezastrul nu mai avem cui sa ne plangem. Ne-o meritam pe deplin. “Marile naţiuni s-au comportat întotdeauna ca gangsterii, iar micile naţiuni ca prostituatele.
    Stanley Kubrick”

  32. Nu ma mir daca Basescu va simti mai incolo catre iarna un masiv “atac energetic ” ( la cata ura se indreapta spre el )..incep sa cred ca astrologii i-au citit bine in astre la inceputul anului ..ca sfarsitul mandatului marinarului va fi mai repede de 5 ani !

  33. Radem amar ..dar parca nici de ras amar si scarba nu mai este loc . Scenarii si mai groaznice incep sa imi treaca prin cap , poate ne suspenda sau ne dau astia afara din UE ( sper ca nu … poate imensa datorie o sa ii faca sa traga de noi ..:-)) datoria sa fie sansa noastra ) ca daca iau mana de pe noi ..de a doua zi marele conducator o sa conduca direct cu poporul , sa scoata tara din criza bagata de clasa politica incompetenta , el si poporul ..si desi nu credeti ..o sa gaseasca destul popor sa il urmeze deoarece se pare ca avem material din belsug in acest sens . O sa fie suficient sa zica ca nationalizeaza averile mogulilor , casele mai mari de 50 mp , exceptie cele ale unor persoane usor de ghicit 😉 si prostimea ( pulimea ) o sa muste nada cu pofta , aclamand ideile ilustrului conducator .
    P.S. La nivel de nedia generala a IQ -ului …unde credeti ca ne aflam in Europa ca popor ? …eu cred ca tot la coada , ca doar de asta am ajuns in locul unde ne aflam . Ca sa terminam cu mitul ca romanul , in general , este istet si destept . Este prost de bubuie , si cei ce fac ce fac acum acestui popor, stiu foarte bine asta .

  34. Ce vina au ceilalti??? Vina de a fi ramas in tara. Vina de a se fi prezentat la vot. Vina de a fi votat cu un dictator. Mi-ar placea un popor (nu populatie) care sa emigreze in masa. Mi-as dori sa vad un exod romanesc fara precedent, doar ca forma de protest. Mi-ar placea, macar, sa vad oameni in strada care protesteaza si reusesc sa depaseasca sindromul vitei duse la taiat. Daca aproape 6 milioane de romani au votat pentru carmaciul chior, la ce sa ne mai asteptam? Pitipoance puse in functii de stat, incompetenti care gestioneaza resursele tarii, hoti ordinari… toate aceste elemente sunt efecte, nu cauze ale situatiei actuale. Era predictibila masura basescului. Si acesta este doar inceputul. Pot pune pariu ca dupa aceste reduceri – care evident se vor opera – vor urma cresteri ale TVA si ale impozitelor, alaturi de disponibilizari. Mai bine ne-ar da pe toti afara. Macar sa stie una si buna. Sa devenim toti asistati social. Rusine natiei nomane! Rusine si mie ca fac parte din ea!

  35. Don ciutacu, instictul nu va inseala nici de data asta. Oxiurii sunt niste viermisori marunti, care traiesc in rahat.Al lor si-al altora. Si-n lumea viermilor exista o elita, nu-i totuna sa fii oxiur sau limbric, asa cum nu-i acelas lucru sa te hranesti cu fecale ori hoituri. Si nu-i nimic rau cu viermii, cica salubrizeaza. Cei la care faceti referire sunt un soi de care si bietilor viermi autentici, le-ar fi scarba. Ei nu salubrizeaza ci ingretoseaza tot ce misca, de la limacsi, la elefanti. Mai e ceva de spus?! Poate ar trebui sa trecem la fapte.
    Si apropo de limacsi, boc a scos nasul azi la lumina? Ca zicea papusaru’ aseara ca vrea sa fie partenerul guvernului, sa nu piarda dracului ocazia!

  36. @bogdan

    Uite asta e mentalitatea care a dus Romania unde e acum… daca tu nu lucrezi la stat sau nu esti pensionar ceilalti pot sa moara de foame, ce-ti pasa tie! Solidaritatea sociala e o notiune straina pentru majoritatea romanilor si asta e si asul din mana stanga a tiranului. In dreapta e cel pe care scrie “Prostia natiunii”. Caci suntem toti prosti: si cei care au votat cu Basescu si noi, cei care le permitem sa ne traga dupa ei in prapastie. Oare de ce nu merg acum toti sustinatorii ferventi ai dictatorului sa-i duca ofranda salariile lor pentru salvarea natiunii, ca sa se sacrifice impreuna cu conducatorul nostru iubit? Sa mearga sa i le puna la picioare intocmai cum duceau supusii gainile si porumbul in fata regilor in Evul Mediu.

  37. Noroc ca internetul inca mai este liber.
    D-le Ciutacu, faceti campanie pentru niste viitoare alegeri? Sau chiar va doare sufletul?

  38. Daca as fi cinic, as zice ca pensionarii l-au votat si pe Iliescu si pe Basescu. Ca vezi Doamne avem nevoie de un tatuc. Si nu prea as avea mila cu ei. La bugetari, dupa cum aud, sunt pe baza de carnet de partid. Probabil de la un anumit nivel in sus. Nici astora nu le-as
    plange de mila. La privat, cum scria cineva mai sus, daca se poate la bugetari fara proteste pot incerca si ei. Reduceri de personal si financiare.
    Daca am sta sa judecam drept, ceva ar trebui sa se schimbe. Reduceri de achizitii publice, transparenta totala asupra folosirii banului public si arestarea pe loc in caz de frauda/coruptie (mai tineti minte pe taratura din Ples, Buzau, care spunea ca legea este impropie in cazul ei!!!?), demiterea guvernului si alegeri anticipate, retragerea Marlanului de la Cotroceni, etc, etc.
    Mai tineti minte ca erau vrea 16 000 prinsi cu voturi multiple. Ce s-a mai intamplat cu ei?
    Judecarea Marlanului pentru indatorarea tarii si confiscarea averii.
    Vreau sange pe strazi si oameni turbati. Dar cred ca oamenii nostri sunt prea lasi si delasatori. Las´ca merge cumva…
    PS
    Sindicatele in Romania sunt nimic/ nul/ zero.

  39. Ce vina au ceilalti???
    Vina de a-si inchipui ca se poate si asa. Ca daca altii sunt acum pe lista neagra, de ce sa le pese lor!
    Daca cei de stat vor avea parte de slarii taiate, isi inchipuie cineva ca la “privat” nu vor scadea?
    “- Vrei marire? du-te la stat!!”

  40. dragi comentatori electronici, ba domnule victor,
    toti niste frustrati care dormiti pe voi sau va agitati pe blog/feisbuc/tv.
    pentru toate neajunsurile voastre generate de cacatii astia analfabeti si hoti, exista o solutie simpla (poate nu atat de eficienta pe cat mi-o doresc eu) : RANGA.
    Ce ma intristeaza cel mai tare este faptul ca, din nefericire, ma numar si eu printre voi si am acelasi obicei de cacat si demn de sila : comentez electronic…. 🙁

    o seara mai buna!

  41. Poate ca asa multi vor invata ca viitorul lor si al copiilor lor inseamna mai mult decat o galeata colorata si/sau trei arginti. pot doar sa sper asta.
    Poate multi vor intelege ca in relatiate capul plecat este taiat de sabie in final. 🙂
    Poate asa multi vor incelege ca este imposibil sa traiesti pe spinarea altora la infinit (sectorul de stat pe taxele luate de mult dinuatul sector privat).
    Poate multi vor intelege ca nu este o solutie sa dai spaga si ca este mai sanatos sa gasesti o cale legala pentru tine si viitorul tau in aceasta societate.

    Eu nu renunt si mai stiu cativa care nu renunta. 🙂

  42. Nu mai trebuie sa tragem concluzii in Romania, nu ajungem nicaieri. Sau mai bine… ajungem tot acolo… si e putred!

  43. Ce pretenţie poţi avea de la o Românie care a ales:
    -un preşedinte care mananca literele din cuvinte,
    -să ne reprezinte în Europa o agramată care nu este în stare nici să înveţe pe de rost un discurs şi un cioban,
    -ascultă la colţ de stradă manele, cu sticla de bere între picioare şi scuipă seminţe?
    Poate doar noi, aştia care nu l-am votat pe Băsescu, o ducem rău, în timp ce pupinbaseştii o duc bine… Majoritatea votanţilor au fost morţi, deci, cu siguranţă o duc mai bine decât noi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.