Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Mulţumesc…

Mulţumesc…

Vreau să fac o reverenţă publică în faţa unei ECHIPE care s-a mobilizat incredibil pentru ca emisiunea de azi noapte să fie promovată cum n-a mai fost vreuna în istoria Antenei 3 şi să se desfăşoare, din punct de vedere tehnic, impecabil. Ştiu că nu ţine de foame, dar cred că e nevoie (măcar) de un mulţumesc din suflet!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

141 thoughts on “Mulţumesc…

  1. Buna ziua d-le Ciutacu,

    A fost un interviu superprofesionist si va apreciez foarte mult pentru asta.
    Ar trebui sa ne puna pe ganduri pe toti ceea ce ni se intampla;cum spunea cineva mai la inceput,in comentariile pe care le-am citit aici,imi place mai mult SOV decat MAIMUTOII astia care,chipurile ,ne conduc.
    A fost si foarte bine realizat, tehnic,interviul-dar de ce nu ati realizat in studio interviul?!Ca toate lumea il cunoaste pe SOV si nu cred ca era vreo problema daca interviul era facut acolo,sau era o problema de securitate?Dar nu imi vine sa cred asta…

    In sfarsit,a fost excelent si va felicit,dorindu-va mult succes in continuare,cu acelasi respect,
    IoanaP

  2. @everybody: cei care doresc, pe buna dreptate, sa vada inregistrarea integrala a emisiunii au gresit adresa ghiseului de sugestii si reclamatii. eu realizez o emisiune pentru Antena 3, nu tin si site-ul postului de televiziune

  3. @Violet: Ai dreptate , ASTA (cea din link) consider si eu ca e fata adevarata al lui SOV !

    Faptul ca in interviul luat de Victor , SOV a fost mai mult decat docil , stapanit , evaziv si dubios de necombativ (ba chiar , pe alocuri intelegator) cu actuala putere , poate sa ma conduca la una din concluziile:
    1.- fie Basescu si gasca “baietilor cu ochi albastrii” l-au pus “cu botul pe labe” – aviz altor amatori – si ar fi F. TRIST;
    2.- fie joaca rolul de matza blanda , pana “o sa-i scoata pe nas” lui Basescu si gastii faptul ca “l-au muscat de fund” pe el , CEL CARE A PUS UMARUL DECISIV LA “REINSCAUNAREA” LUI BASESCU CA PRESEDINTE ❗ …Iar asta ar fi varianta fericita ! 😉

    De urmarit …! 🙄

  4. Elegant spus: “multumesc”{de multe ori uitam sa spunem).
    SOV nu poate trece de mentalitatea de om de afaceri: toate sfaturile de”redresare economica” sunt gandite prin prisma de “cum imi voi putea spori averea”. Niciun sfat nu a fost total dezinteresat.

  5. Victor, felicitari! De la mogul am retinut doua chestii:
    1. L-a discreditat pe Isarescu spunand ca el ar fi singurul care ar putea fi prim-ministru acu’! Suna ca dracu’ din gura lu’ SOV sa auzi ca Isarescu e cel mai bun! 🙂 Probabil a aflat ca i-a cerut chiorul sa se incalzeasca! 🙂
    2. Geoana n-a vrut sa fie presedintele Romaniei din motiv de blat cu chiorul sau din alte motive care-mi scapa!

  6. eu ma uit la emisiunile tale pentru tine.esti de departe mult mai rasat decat acest vantu…..

  7. Felicitari pt emisiune.
    S-a mai dus din mitul si aura lui Vintu.Vorbeste putin si nu spune nimic concret.Toate vorbele au dublu inteles.
    Cistiga prin tonalitatea vocii si pierde prin sacadarea cuvintelor.

  8. Exceptional interviul! Cel mai bun interviu din ultimii 20 de ani, ceva uluitor. Sunteti mai bun decat cei de la NBC, interviurile ABC cu Obama sunt fix-pix. Exceptional documentat si condus, l-ati pus in dificultate cu cateva linii clare de atac anglo-saxon. In-cre-di-bil interviu, asta da profesionalism. Bravo si echipei, cred ca e printre cele mai bune din Europa.

  9. Mie mi-a placut treaba aceea cu:sa trecem peste…Acolo erau bubele cele mai interesante.A inceput sa devina enervanta viata politica chiar si pentru mine.Vad ca psd-ul nu se invata minte si vine cu impozitari progresive,deci adio investitori straini si sprijin din afara.Imi amintesc ca cineva de la psd a venit cu ideea impozitului minim si s-au vazut efectele.Unii pur si simplu nu mai invata din greseli.Ce fraier de investitor iti plateste tie ,roman rupt in cur de saracie,contributii sociale,mai ales acum?Vom fi din ce in ce mai izolati,cand o alta perspectiva nu e plauzibila.

  10. In aceasta, nu in acesta seara, a fost din vina tastaturii, n-ati fost prezent la emisiunea d-lui Gadea, no problem, dar au fost cei 3 crai de la rasarit: Ponta, Nastase si Dragnea si tot ei inainte au fost la Realitatea…asta-i viata, 3 ore am zis ca explodez, asta-i politica la noi in tara, vii la tv sa convingi prostul cu politica matii.
    Mai departe stiti dvs. Asa ca saptamana buna!

  11. am retinut 2 intrebari retorice puse de Vantu lui Ciutacu :
    I-am dat in cap mamei Dumneavoastra ?!
    V-am luat banii din portofel ?!
    ………… s-a aparat bine prin eschive Moglulu’.

  12. @ Nostradamus:
    Sigur că varianta a doua expusă de tine e cea care îmi convine şi care are destulă logică. Am mai auzit şi eu ce spune unul sau altul despre Vîntu, fără să mă intereseze în mod deosebit, şi se leagă. Dacă avem sau nu dreptate, doar timpul va decide. Dar sigur că nu-l vom vedea călare pe un cal alb şi cu paloşul în mână. 😉

  13. In urma interviului tau m-am convins Victore.Vintu nu are anvergura nici macar pentru a fi catalogat ca “mogul”.Are in schimb multa “suficienta” si care nu da bine pe sticla.Poate nici in viata de zi cu zi.
    Mai De ken de la 22.55 las-o drac mai moale.Ciutacu nu are nevoie de perieri din astea penibile.

  14. @zumuz omule, deschide ochii. Am impresia ca nu ai nimic in capul ala si nu prea sti ce se petrece in jurul tau. Omul chiar a dat solutii practice si la mintea cocosului. Bisnitar marunt? Lool! Ideea cu FNI a fost una geniala!
    Asta inseamna capitalism. Esti prost? Platesti!

    A omis sa spuna referitor la casele respective ca trebuiesc construite si mobilate EXCLUSIV cu materiale/mobilier facut in ROMANIA. Si in baza unei licitatii CORECTE (nu cu spaga).

  15. Nu m-am uitat la emisiune ca n-am avut timp, poate ma uit in seara asta, pana atunci sunt curios, l-ai intrebat ce am postat si eu aici?

    “Macar o viziteaza pe Ioana Maria Vlas?”

  16. M-a pus naiba sǎ citesc o carte: “M-am hotǎrât sǎ devin prost”; m-am trezit şi mai proastǎ decât eram! Îl (re)privesc pe irezistibilul dom’ Vîntu la teveu şi-l ascult zicând: “… m-a anunţat ofiţerul de servici cǎ maşina lui Geoanǎ a fost urmǎritǎ pânǎ la poartǎ…”; mi-l aduc aminte pe dl Bǎsescu, în seara confruntǎrii cu Geoanǎ, cum ne-a dat din guşa domniei sale, la tot boboru’ ce-aşteptam cu gura cǎscatǎ: “… d-le Geoanǎ, ce-aţi cǎutat azi noapte la Vîntu ?… am citit pe NewsIn…” (NewsIn = agenţia de ştiri on line al d-lui Vîntu – n.m.) şi îmi zic: fraier o fi Bǎse sǎ plǎteascǎ oameni de la buget ca sǎ facǎ o treabǎ mare, dacǎ dom’ Vîntu i-o livreazǎ gata ambalatǎ şi (în ochiul şi timpanul întregii naţiuni) gratis?! Offf, rǎu e sǎ fii proastǎ… Mai bate Vîntu-n piuǎ, cu cunoscuta-i morgǎ, cum cǎ nu vizita cu pricina l-a condus (sau, “adus”?) pe Geoanǎ candidatul la morgǎ, ci slaba organizare a PSD-ului; iar eu gândesc cǎ organizarea, fiind ea “slaba” precum un organism “slab”, n-a putut rezista atacului virusului “vizita”, ce-a penetrat diabolic creieru’ colectiv pe canalele mediatice chiar ale d-lui Vîntu… Offf, rǎu e sǎ fii proastǎ… Şi îmi mai aduc aminte de-un randevu’, mai ‘nainte ce fu, între trei, în care acelaşi Bǎsescu l-a intrebat pe acelaşi Geoanǎ cum îl caracterizeazǎ pe Vîntu iar Geoanǎ a rǎspuns cǎ e “malefic”. Şi vine-aducerea aminte pânǎ dupǎ runda finalǎ, când imediat dom’ Vîntu ne spunea la realitatea din noapte, rǎspicat şi repetat şi cum numai domnia sa ştie sǎ punǎ accentu’, cǎ Geoanǎ îi este prieten prieten prieten. Iar eu nu pricep, prieteni fiind ei în interes personal (normal, parol!), de ce dl Vîntu a trebuit sǎ toarne prietenia candidatului Geoanǎ cu maleficul Vîntu în urechea deschisǎ ca o pâlnie a boborului alegǎtor, dupǎ ce Geoanǎ îl facuse “malefic” (parol, interes electoral!) ?! Cǎ eu, cu mintea mea de muiere, aş fi zis c-am vrut sǎ am o discuţie ca între doi bǎrbaţi :D, spre a lǎmuri rolul “maleficului” in politica româneascǎ. Offf, rǎu e sa fii proastǎ…

    … şi sǎ te mai şi întrebi: presupunând (prin absurd, evident) cǎ Bǎsescu şi Vîntu ar fi avut o înţelegere, oare ce atitudini ar trebui sǎ manifeste, unul faţǎ celǎlalt, ca sǎ dea la tot poporu’ pe invers? Asta cam pe când ex-candidatul Geoanǎ primeşte ultimatum de la conducerea PSD sǎ dea explicaţii asupra acelei vizite a pierzaniei… Hai sictir, proasto….

    Dar ca sǎ inchei în notǎ optimistǎ, am remarcat şi eu ca şi d-stra umanitatea, sensibilitatea, bunǎtatea şi milostivenia d-lui Vîntu, care adǎposteşte 17 maidanezi pricǎjiţi, pe domeniul pe care domnia sa l-a construit peste 300.000 de mocofani pǎcǎliţi…

    Vai, d-le Vîntu, şi ce de cǎrţi aveţi!

    Iertaţi-mǎ cǎ îndrǎznesc sǎ vǎ întreb, în prostia mea, d-le Ciutacu: sunteţi acelasi Victor Ciutacu care scria în decembrie 2009 “Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric”? Are, dom’le, domnu’ Vîntu un talent, ceva nespus, e fermecǎtor de cuceritor – lucru mare prietenia lu’ domnu’ Vîntu!

  17. Eu am retinut din acest interviu un singur lucru esential. SOV nu are frica de nimeni si de nimic iar asta il transforma intr-un personaj extrem de dificil de pus la pamant. Il admir pentru luciditatea si stapanirea de sine de care a dat dovada. Cum Basescu nu a reusit sa-l mazileasca pe Mazare ma indoiesc ca va reusi cu SOV.
    Un interviu pe care il asteptam de mult. Multumesc

  18. Hai ca mogulu’ e la spital. Transmite-i sanatate lui Tati ! Emisiunea a fost super,in schimb, Mister Vantu… acelasi contabil… vorbe putine, nimic concret, doar tonalitatea vocii e de succes !

  19. Extrem de interesanta emisiune, neasteptat de fermecator invitat. Felicitari!
    Nici macar nu m-a deranjat acel repetat “sa trecem”, spus cu un zambet pisicher, placut la privit. Si, nu, nu ma asteptam sa insistati pe subiectele inchise de invitat cu mentionata exprimare. Nu era cazul.
    Inca o data: Frumoasa emisiune! Carismatic invitat! Buna abordare a invitatului! Si nu in ultimul rand felicitari pentru firescul cu care ati reusit sa schimbati directia dialogului dupa cate un “sa trecem”.
    Multumesc pentru o vineri seara frumoasa.

  20. Domnule sunteti un domn, sincer nu am mai vazut o emisiune care sa emane atata
    eleganta,chiar imi lipsea.

    Felicitari, imi place mult mai mult formatul nou al emisiunii

  21. P.S.
    Din surse aproape sigure ( 80% ) , va pot spune ca dupa legea pensiilor , vor ca acestia sa ramana cu 3 – 4 milioane de lei , iar bugetarii , toti , in jur de 6 – 7 milioane de lei .
    Acestea vor fi limitele la salarii si pensii in Romania !!!
    Suntem aici si mai vorbim , daca nu e asa !!!

  22. Buna emisiunea dar Vantu a evitat sa raspunda la foarte multe intrebari….sa trecem,sa trecem,sa trecem.

  23. Hm!sunt dezamagita!Dl Ciutacu…si-a facut datoria…..dar …dl… Vantu…nu!in sensul ca n-a spus nimic interesant…!

  24. Sa trecem peste…, faptul ca se bucura ca angajatii fiscului sufera, ca regreta ca a dat interviul de la Realitatea dupa confruntarea lui Geoana si ca FNI a fost detinut de stat sunt singurele lucruri pe care le-am retinut din interviul cu SOV. Atat cat se poate vedea pe net. Desi daca ar fi fost mai putine de “sa trecem peste” interviul ar fi fost mai interesant, totusi, asta te-a credibilizat pe tine ca jurnalist. 🙂 Si as dori, ca si altii, daca se poate, sa faci ceva sa vedem emisiunea integral pe net. Nici nu e de la inceput, nici pana la sfarsit.

    Btw, pe site-ul de la Jurnalul e o stire cum ca SOV e la spital si singurul comentariu e unul care se intituleaza “Sa moara”… Eu cateodata imi doresc sa moara toti cei care isi doresc sa moara altii…

  25. @Manuela: dar scrie la Antena 3, ca nu m-am făcut şi administrator de site! m-am decredibilizat în faţa cui, a ta, a poporului suveran, a Marii Adunări Naţionale?

  26. a fost misto interviul

    nu stiu de ce, dar nu am deloc, dar deloc incredere in nimic din ceea ce spune omul asta.

    iar fazele cu “sa trecem peste” la intrebarile tale…chiar mi-au intarit impresia.

    Succes Victor Ciutacu

  27. Salutari!Ca emisiunea a avut “succesuri” nu cred ca s-a indoit cineva.Sunt cativa “gica contra” mereu si asta e.Felicitari inca odata!

  28. Deci, in primul rand, eu am scris: “daca se poate” si ma gandeam ca poti sa pui pile pe-acolo, nu neaparat ma si asteptam sa poti face ceva. Nu e cazul sa te enervezi ca ti se tot cere asta. Plus ca nu citisem raspunsul tau dat mai sus la aceeasi problema. Dar daca te-am deranjat atat de tare, imi cer scuze.

    In al doilea rand, ai citit prost. Am scris CREDIBILIZAT si nu DECREDIBILIZAT! 😉

  29. mi-a placut cu i-ai taiat-o cu micul investitor in agricultura care creste din ce vinde in China sau lumea araba.

    in rest … daca sperantza nostra de viitor sta in capacitatea lui SOV sau altor invartitzi ca si el de a cladi ceva de la zero am cam pus-o de mamaliga o sa ajunga sa ne depasesca si Botswana. Este cazul sa punem de un plan C .

    Basescu si altzi mesia ca el hahaitzi si inconjuratzi de talibani – nu

    Moguli si pionii lor din politica nu ca din asta nu rezulta nimic altcva decat un alt nume pus prostiei hahaite a celor de dinainte

    Atunci ce ? Planul c.

  30. Aceasta emisiune a fost regizata sau a fost pe bune? S-au impus anumite conditii din partea trustului Antena 3 sau din partea domnului Vantu?

  31. :)) Victore, aşa-ţi trebuie! Adică tătă lumea de p-aci s-a aşteptat ca eolianu’ să vină la “Vorbele” tale şi să dea tot din guşă ca prostu’, despre toate de le arde românilor să le afle… răspunsuri definitive şi soluţii de nezdruncinat…

    Serios, acuma. Era logic că n-o să. Mie mi se pare că atâţia de “să trecem peste” au arătat clar că întrebările au fost cele bune… Zic şi eu, ca o neiniţiată ce mă aflu.

    Iară mie dialogul mi-a dat câte una-alta de gândit. Nu asta ar trebui să facă televiziunea?

  32. felicitari! aveti de ce sa va mandriti cu a dumneavoastra echipa din Antena 3.
    pacat ca persoana intervievata la intrebarile interesante a raspuns cu “sa trecem”. in rest o buna emisiune.
    felicitari inca o data

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.