Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Moroiul care bântuie liber pe sticlă. Tare urât îmbătrânești, Cristi….

Moroiul care bântuie liber pe sticlă. Tare urât îmbătrânești, Cristi….

Bătrânelule, unul dintre multele sfaturi bune pe care le-am primit de la tine cât mi-ai fost șef e să lucrez cu materialul clientului. Așa că, amintindu-mi de faimoasa întrebare pe care i-ai pus-o în scris lui Petre Roman și de cum te-ai revoltat la fel de public și de vitriolant că te-a dat în judecată pentru calomnie, fac forward: PENTRU CE SAU PENTRU CÂT, DOMNULE POPESCU?

P.S. Pe vremuri, dincolo de talent, logica și așezarea inginerească a discursului erau punctele tare forte. Nu ți-e rușine de tine?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

25 thoughts on “Moroiul care bântuie liber pe sticlă. Tare urât îmbătrânești, Cristi….

  1. @Victor Ciutacu, pentru ca in televiziune aveti tehnologia necesara si suficient material din care sa selectati, eu va sugerez sa faceti un clip audio conform descrierii domnului CTP.
    Adica, o fraza spusa de domnul CTP, alcatuita din cuvinte rostite tot de dansul, decupate din discutii diferite, puse in asa fel impreuna incat sa iasa o afirmatie. In felul acesta ar putea domnia sa sa vada si sa auda cum suna o facatura… ceva gen “Eu sunt Cristian Tudor Popescu, si nu colaborez cu niciun serviciu secret si castig bani strict din profesia de jurnalist”…

  2. Nu ii este, pentru ca e un bosorog nesimtit, care a platit cu demnitatea, pentru cativa marunti. Un bosorog de la care nu mai poti invata nimic, pentru ca e manjit.

  3. Din pacate CTP nu mai are rusine de sine!
    I-am iertat cu usurinta inceputurile la Adevarul lui Darie Novaceanu si mai apoi al lui Tinu!
    L-am admirat si apreciat atatia ani ! am trcut si peste moartea lui Tinu si viata sa dubla despre care CTP nu a scos o vorba!
    Am ajuns sa-mi dau seama ca este o fiinta josnica si a reusit sa pacaleasca atata lume , multa vreme !

  4. ctp-ul reprezinta in mod foarte clar exemplificarea din celebrele panouri cu “asa da” asa nu” la rubrica asa nu!. ura viscerala a acestui “moroi” care inca se mai crede “crucisatorul” presei romanesti spurca orice atinge. dincolo de individul abonat la balaceanca, dupa cum se exprima si scrie, pretatia liderului psd dragnea din ultimul timp ne face sa ne intrebam daca nu cumva acel faimos “sistem” e cel care sta in spatele deciziilor titanului din teleorman din decembrie incoace. acum, cand stim ce rezultatul celei mai tampite motiuni de cenzura din 89 incoace, astept ca rata mecanica de la cotroceni sa-si intre in rol si sa dea lovitura finala uriasului psd-ist cu piciaore de lut. daca ar avea sange in instalatie marele mutulica ar nominaliza pentru functia de presedinte pe oricine din opozitie, probabil pe lautarul orban, iar daca v-a fi respinsa aceasta propunere, cum e si normal, il va mai propune odata. sa-l vedem pe mustaciosul dragnea ce va face in aceasta situatie, il va accepta alaturi de ceata lui de lingai in frunte cu firea si olguta sau va merge la anticipate. cat despre soarta romaniei lucrul asta nu intra pe ordinea de zi a titanului din teleorman. interesul propriu, functia de sef la psd, inlaturarea oricarei incercari de subminare a autoritatii lui sunt principalele obiective politice. si asta sprijinit de gasca aia de lingai careia ii este frica sa-i spuna cat de mult greseste. asa cum a fost avertizat, atat de grindeanu cat si de ponta, mingea a acum la ciolanis si vom vedea cat este penalul asta de barbat politic si cum stie sa profite de prostia gastii din fruntea psd si a “catelusului” tariceanu.

  5. … mdeh, cati ca el d’abia-si tariie basinile prin Cismigiu, pe la “Coltzu’ Mancatorilor / Scuipatorilor de Bomboane Agricole” … Numai ca, in loc sa fie tratat cu “sulfat de grand sictir” este bagat in seamna si lasat sa bata campii prin mass-media din Romanistan drept pentru care, normal ca-i bese omului mintea cum ca este un melanj al reincarnarii Mentorilor lui Abelard / Aquinas / Bacon / Berkeley / Descartes / Einstein / Schopenhauer / Nietzsche si alti … “copii de mingi” !!!

  6. E clar ca daca nu esti de acord cu ce ne zice GHITA Tv, unde apar breaking new’uzri la fiecare minut si ecranul e intesat cu burtiere dupa modul OTV, imbatranesti urat.CTP in esenta are dreptate. El nu a zis ca acele inregistrari sunt false.El a zis ca a fost prezentat un colaj , un montaj din care s-a dorit sa se induca o anumita idee , ceea ce evident asa si este.Asta nu insemna ca Kovesi e nevinovata.
    Oricum CTP cred ca ar fi putut si cred ca ar putea si acum,sa se angajeze la orice post tv din Romania.Cred ca si Ghita l-ar angaja , binenteles impreuna cu conditia sa se incadreze in ”peisajul” creionat de el pana acum.

  7. cauta declaratiile/scrierile mele despre CTP, din toate perioadele post 2005, si ai sa te convingi singur ca bati campii. asta daca esti rational. ceea ce, sincer, ma cam indoiesc

  8. Eu am comentat ce ai spus tu despre CTP in acest articol si nu despre ce ai spus in 2005 sau in alte articole. .Eu sustin ca ceea ce a spus CTP in filmuletul pe care l-ai postat este perfect logic si am mai spus ca el nu s-a inregimentat ca mercenar la niciun post tv,Nu ai argumentat cu nimic din ce cauza bat campii ci doar ai facut trimitere la articolele tale post 2005.Adevarul este ca daca a fi rational inseamna sa-ti citesc articolele tale post 2005 despre CTP(adica de 12 ani incoace)ma declar pe loc irational.

  9. Varsta poate fi o scuza. Dar trebuie remarcata poza in special. Ar putea fi lejer pe coperta unui roman SF cu titlul “Zombii chiar exista” 🙂

  10. Mda, din cogeamite influenceru’ acum 10-20 de ani a devenit un batranel de mingi amarat pentru tov colonel Prelipceanu.

  11. Mi se pare ca exagerati legandu-va de varsta omului. Nu spun ca sunt sau nu de acord cu el, dar mi se pare deplasat sa considerati ca daca un om nu gandeste la fel ca dvs, inseamna ca este “batran”.

  12. Din punctul meu de vedere CTP nu s-a schimbat prea mult. De la cel care susținea la mineriada din 13-15 iunie 1990 că legionarii de țărăniști dau lovitură de stat și că liberalii tipăresc bani falși la xerox, moroiul presei românești e neschimbat.

  13. Nu este reala sustinerea d-voastra conform careia decizia CCR NU SE APLICA D-LUI LIVIU DRAGNEA.
    Se aplica perfect din toate punctele de vedere .
    Av. Toni Neacsu ce a lansat aceasta teorie ori este rau intentionat ori nu a fost atent.
    Av. IULIA TIPA

  14. Nu m-am mai uitat de mult la știri, dar începi sa dai o speranță Victore, știu ca trebuie să dai “știri “și din partea cealaltă câte puțin……. dar este bine.
    Ține-o tot așa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.