Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > “Mona, mai adu-mi puţin mapa”

“Mona, mai adu-mi puţin mapa”

ULTIMA ORĂ: Cum a apărut deranjul cu EBa, cum l-a ras tăticu’ pe Nica. Blaga e interimar. Aștept demisiile demne ale pesediștilor. Hai cu egalarea, băieții!

În sfârşit, avem proba lipsei totale de implicare a Monicăi Iacob Ridzi în campania pentru europarlamentare a independentei EBa. Cineva a servit-o pe domnişoara Băsescu: o emisiune de campanie înregistrată, la cheie, cu un moderator drăguţ şi mai în vârstă, la televiziunea One din Petroşani. Care, dacă informaţiile pe care le am eu sunt corecte (vorba lu’ viitorul fost ministru Nica), nu s-a mai difuzat, din motive care deocamdată îmi scapă, pe post. Orice asemănare cu personaje şi televiziuni din Bucureşti este întâmplătoare, iar Mona doar căra mapa. Să fie clar!

UPDATE: Mă uit la reluarea de la Gâdea, cu imagini și comentarii de la semnarea protocolului PD-L – PSD. Întrebare Gâdea: Cât va rezista? Răspuns Ciutacu: Până în septembrie anul viitor. Vă mulțumesc pentru atenție, domnule Băsescu și stimați telespectatori, mă scuzați că am avut încă o dată dreptate, v-am pupat pe dințișori, noapte bună!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

181 thoughts on ““Mona, mai adu-mi puţin mapa”

  1. Te inseli, Ciutacule, va rezista atat cat rezista si Base, poate inca 5 ani (Doamne Fereste!).

  2. si imi aduc aminte cat de increzator eram cand a basescu l-a invins pe nastase …acum sunt de doua ori mai scarbit !!! M-AM SATURAT !!! JOS bASESCU !!!

  3. O alta dovada a ‘lipsei totale de implicare’a lui Ritzi, in campania lui EBa pentru Parlamentul European este ‘Echipa EBa’, a carei suflet a fost M.R.; sloganul Echoei EBa a fost: “Implica-te in campania lui EBa…; avem nevoie de ajutarul tau, al cetateanului, pentru a reusi fara sustinerea vreunui partid politic”.

  4. Moderatorul face exact ce a facut si Cristoiu. Apoi se dadea suparat ca facea Badea misto de el, marele deontolog care nu mai vrea sa se amestece in campania prezidenyiala si se retrage…Dar s-a retras de la Intact ca la trustul eolian apare non stop. Tocmai el care spunea ce spunea despre Realitatea. Nu face decat sa-si arate adevarata mentalitate pe care nu i-o poate schimba nimeni, aceea de comunist inrait si de frustrat ca nu-i da mineni o functie/dregatorie ca sa-si dea importanta. Asa sta treaba cu totii piticii astia – Boc, Cristoiu s.a – care se vor minim Stefan cel Mare daca nu Napoleon. Poate acum sau dupa alegeri vor vedea si cu ce-l santajeaza stim noi cine de s-a mutat cu totul in tabara marinarului si fetelor sale. Daca a dat cu subsemnatul sub pseudonim s-a dus definitiv si iremediabil sarmanul visator ce se voia primul academician jurnalist. Vai de el! El spunea ca mai jos decat Boc nu poti ajunge, ca n-are coloana, barbatie s.a. Insa el ce face? Si-a schimbat porecla pusa de Vadim de ardei umplut in limax!

  5. DACA DORITI SA MAI DATI O TENTA DE UMOR ANUMITOR ARTICOLE ,SUTE DE CARICATURI POLITICE DE PE SITUL MEU VA STAU LA DISPOZITIE! AVETI DE UNDE ALEGE!LE PUTETI ORICAND FOLOSI SI IN EMISIUNE…

  6. Era acolo si domn’ primar., sotul doamnei Ridzi… (i se adreseaza la un monent dat moderatorul) Ce de implicare si limbi pentru o biata emisiune electorala a donsoarei… Oricum, tare faza cand moderatorul zice ” Oricum, nu va faceti griji, chiar daca va poticniti, stiu eu cum sa fac ca sa iasa bine “

  7. Apropo, “Mona” era ministru la ora aia si era platita la greu de stat sa faca treaba la minister. N-avea nici o treaba de ii cara mapa Ebei ? Ah, lucra saraca, lupta cu “imputitii de pesedisti”. De unde dracu’ gaseste Basescu toate patztachinele astea cu limbaj de cartier ?

  8. daca esti genial si in stare adu-o pe buzata la antena 2…sa vedem cum explica.Pariu ca nu reusesti

  9. citii azi prin ceva chestie mondena ca ridzi(ea,nu el) e insarcinata….puse cap la cap,cu relatia cu eba,rezulta ca-i bisexuala

  10. “Doamne…vino Doamne/sa vezi ce-a mai ramas din oameni”
    Oamenii fara creier stiu amusina puterea sau.. ce dracu’ se intampla cu tarisoara noastra?
    Cine isi asuma raspunderea pentru cei care ne reprezinta?
    Basescu decide soarta guvernului in functie de aburii alcolului,iar pe la tv deontologii dezbat,si dezbat.V-ati intrebat vreodata daca el stie ce face?!

  11. Jenant. Stiam ca-i proasta printesa! Si nici prea frumoasa nu e… poate o ia balaurul de nevasta si scapam de ea! Sa o treaca la cratita si sa ii taie limba !

  12. nu inteleg de ce a avut Eba nevoie de campanie electorala cu emisiunile/afisele/pomenile aferente? oricum a fost “votata” fara argumente si fara numar…

  13. E inebunitoare apetenta jurnalistlor pentru subiectele astea.
    Chiar si actuala “criza politica’ este o mizerie marunta.
    In perdeaua asta de fum se petrec lucruri cu adevarat imortante, pe care jurnalistii nu le baga in seama, probabil fiindca nu le pricep.
    Orice ar face ‘politica” se poate remedia repede si elegant, in 2-3 zile(vezi 21-23 decembrie 89)
    Dar anume lucruri sunt cu adevarat grave si se petrec in paralel. Noi discutam si analizam “lucrurile astea paralele” in din 2007, in timp ce presa miroase emisiile de gaze prezidentiale.
    De exemplu nu demult, Reiffeisen a cedat unor entitati din Olanda, un pachet de 1.2 miliarde euro, credite neperformante. Astea nu figureaza in statisticile referitoare la creditele restante, nici nu se creeaza pentru ele provizioane la BNR , si nici nu afecteaza negativ bilantul BNR.
    Dar, persoane fizice sau juridice romane, sunt datoare unor ciudati din Olanda.
    Datoria externa , pe langa datoria publica o cuprinde si pe cea privata, iar datoria ramane datorie.
    Vedeti ca actele economice ale guvernarii Ceausescu par a fi la ora actuala caduce, dar nu sunt. Exista inca entitati din Romania care traiesc inca din recuperarea unor creante din perioada aceea.
    Asa ca mai lasati chilotii din preajma puterii si vedeti unde sunt lucrurile care conteaza cu adevarat.

  14. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Nu va scuzam ca aveti inca o data dreptate-ci dimpotriva,sunteti extraordinar,va felicit pentru ce publicati!
    Pe fiecare zi care trece casigati mai multi si mai rai dusmani de cat ati avut,dar prietenii care va sunt alaturi cresc exponential!

    Cu deosebit respect,
    IoanaP

  15. off-topic…
    Din cate stiam eu participarea la referendum (sau la alegeri) nu este obligatorie in Romania. Si atunci ce ne facem cu ordonanta proaspata care zice ca se poate organiza referendum si alegeri deodata, in aceleasi sectii si cu acelasi birou electoral????…Vine omul, semneaza pe lista permanenta si…primeste 2 buletine de vot: unul pt alegeri prezidentiale…altul pt referendum!!!…Si daca omul a venit doar sa-si aleaga presedintele si nu doreste sa se prezinte la referendumul tampit al marinelului???…s-a trezit ca-i prezent obligatoriu?
    PS: stiu ca se intampla. Am tot fost presedinte de birou electoral de sectie inclusiv la alegerile europarlamentare alea concomitente cu alt referendum de-al nebunului. S-a intamplat sa vina omul, sa semneze lista, sa primeasca buletinul…si apoi sa se trezeasca ca el de fapt a gresit sectia, voia la referendum…de europarlamentare nici sa nu auda! “Nu vreau dom’le sa votez!…Nici vot nul nu vreau sa dau! Ia-ti buletinul inapoi!”…Asa se va intampla si in noiembrie sau decembrie!…Solutia?????

  16. Se pare ca europarlamentara E.B.face Campanie Electorala pentru T.B. sub masca unor vizite in cateva judete. A mostenit-o pe ‘tata’ si cu baia de multime? ( inceputul isi facuse dupa castigarea titlului de europarlamentar).Fara acest ‘ingredient’ e greu sa ai ‘succesuri’.

  17. Ciutaule, esti un genial fara scrupule. Daca toti romanii ar fi asa, atunci romania ar fi cu adevarat gradina Maicii Domnului, dar asa? In legatura cu furturile voturilor stiu mai mult decat cu autobuzele. Am fost in comisia din sectia de vot si am vazut multe. Primarii ii controleaza pe membrii comisiei prin faptul ca se comporta ca un latifundiar prin parghiile puterii locale. Daca-ti permite timpul trimite-mi un e-mail si-ti voi da mai multe detelii. La zile mai bune.

  18. N-am mai ras asa de mult!!!! Update-ul ala e demential! Paranoia e in floare!!!!!

  19. Deci Monique failed la faza cu mâinile. Da’ de unde să ştie ea cu gestica, cu limbajul trupului, cu astea ?
    Mai bine s-ar apuca de sculptat în ştrudel.

  20. Oricat de tare s-ar tine de ciolan de data asta psd-ii isi vor da demisia! Chiar au jucat-o bine de data asta! N-am crezut, insa le-a iesit acum, binenteles cu ajutorul lui traienel.

  21. (off topic) am o intrebare pt victor, ioana.c si pt cei care cunosc mai bine legea electorala:
    Ce se intampla daca rup buletinul de vot inainte de a-l introduce in urna? este contraventie/infractiune? daca da, unde scrie? daca nu, aduna comisia bucatelele si il declara nul?

  22. Replica zilei ar fi ca la sfarsitul celor 30 de minute, PSD-ul sa iasa si sa declare: “Spre deosebire de tovarasul presedinte al republicii, noi NU ne-am razgandit!” 🙂

  23. apropo de update: ti-a tras-o base; a mai asteptat cu revocarea doar ca sa nu fie in septembrie; sa nu-ti dea satisfactie :))

  24. N-am mai vazut ceva atat de tare de la faza cu casca lu’ Andreea Esca.

    Doar ca asta e MULT (infinitezimal) mai tare.

    Mai e nevoie de vreun comentariu?

  25. Mare deranj cu eba la cotroceni… Pe cand un filmulet cu base cu sticla la cotroceni sau oriunde? Sunt filmuletele… Cine stie si le are sa ni le arate…

  26. “Hai cu egalarea,baieti!”.Indemnul D-lui Ciutacu rasuna ca si clopotele de la Navaronne, si va avea rasunet in toata tara, si nu numai! Da Doamne ca aceasta CHEMARE la o lupta pe viata si moarte, pentru o Romanie curata, SA FIE AUZIT pana si de surzi (cu aparat de auz)si toata lumea, de la mic la mare sa se mobilizeze pentru aceasta lupta dreapta.ACUM sau NICIODATA!Stindardul e in mainile D-lui Ciutacu, aliniati-va!

  27. ati observat ultimul schimb de replici?

    sclavul : e pe locul 32 pe lista psd-ului
    pdl’istu (gandindu’se ca un pdl are mai mai multe voturi decat psd): 32 la psd e ca si cum ar fi cu 43 la noi!
    eba: (gandindu’se … si atat): hmhmhhm sau 25 hmhmhm
    lol! cum o functiona dra asta? zici ca e replica lui beavis.
    Eba si Moni do Romania!

  28. Domnule Ciutacu, va urmaresc de fiecare data la cele doua antene, adevarul trebuie sa iasa la iveala, insa pentru asta trebuie sa ne luptam cu sacalii, lumea trebuie sa inteleaga ca asa nu se mai poate convietui intr-o tara care se vrea democrata. Va admir pentru tot ceea ce faceti nu va lasati intimidat de nimeni si de nimic. Filmuletul spune tot, imi este groaza ce ne va astepta dupa 22 noiembrie 2009 (mai ales dupa tot ce sa intamplat astazi), daca trebuie sa ne supunem unei anumite categorii de romani care pot fi manipulati pentru 30 de arginti, nu stiu incotro o sa mergem, inspre mai rau cred, nu mai am o varsta potrivita ca as pleca din Romania.

  29. Ca a noastra nu-i nici una, daca pleci nu-i fa cu mana! Vorbesc teoretic despre tara noastra, practic despre tara lor. A lor, a politicienilor. Stim cu totii ca politica e curva dar daca extindem rationamentul rezulta fara nici un dubiu ca Romania e bordel, ba nu, de fapt e soseaua de centura a Europei pentru ca sexul organizat nu a fost inca legalizat. Se practica sexul in grup, total dezorganizat, unde aia multi si prosti stau cum ii pun aia mari si potenti. Ultimele evenimente politice dovedesc inca o data ca sexul oral s-a inventat pentru poporul roman. Adevarul ca ne si place, altfel am mai schimba cumva pozitia. Pe mine unul a cam inceput sa ma doara spatele. Din pacate nu ne ramane decat sa ne schimbam intre noi…si sa ne uram reciproc PRELUDIU PLACUT ca tot vin alegerile pentru onorabilul CAP de…tara!

  30. Corect! Am remarcat “pana in septembrie anul viitor”, in timp ce restul au fost evazivi.

  31. baaai!!! astia e prosti sau glumesc? mie nu-mi vine sa cred!!!! sunt EXASPERAAAT!!! ce dracu se intampla cu tara asta? videanu la sanatate?? pune marmura in spitale? udrea la mediu??? berceanu la agricultura??? predoiu la externe? boc la educatie? baaaiii… cum e posibil? sunt nervos si nu stiu daca sa rad sau sa plang… serios… ce e cu oamenii aia? au creier macar un pic? sau jongleaza cu ministerele ca si cu diversele conturi bancare? de obicei am un limbaj civilizat si sunt moderat, insa gata! tare-as vrea sa-i vad pe super-ministrii pdl cum fug de la un sediu la altul, cu documentele ce trebuie semnate!!!

  32. inca ceva: scoateti-l pe pieleanu din studio!!!!! parafrazez: cred ca predoiu ar fi o solutie la externe; in ultima vreme a demonstrat ca e foarte diplomat, dupa numeroase atacuri asupra justitiei. poooftiiim???? ce-are a face mutzenia cu relatiile internationale?

  33. Tu crezi ca din toata sarada asta… o sa aiba de castigat PSD-UL?
    Eu nu cred…
    Trebuiau sa iasa de la guvernare mai de mult…sau nu trebuiau sa intre…
    Acum, in situatia de fata Basescu le-a dat SAH MAT…I-a scos de la guvernare si sunt si de vina pentru asta…Ca de… teoretic…n-au ramas la guvernare pentru ca orgoliul i-a facut sa nu propuna pe altcineva in locul lui Nica …

  34. Domnu’ Vector,

    Ce se intampla, nu mai pot accesa prin serverul upc postul antena3.tocmai voiam sa-l injur pe scarba asta de pieleanu; aseara, iar nu s-a putut. Multumesc,Maxi!:)

  35. Au egalat! In sfarsit! Se pare ca mai au un rest de mandarine in chiloti! Bravo! Hai cu tocarea pdl-ilor!

  36. Basescu nu mai poate pierde alegerile decat daca PSD-ul il debarca pe Geoana, face coalitie cu PNL si UDMR si sustin candidat unic din turul I.
    Alminteri, cu Blaga la butoane si cu publicul mobilizat la referendum pentru injumatatirea numarului de parlamentari, partida e jucata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.