Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > “Mona, mai adu-mi puţin mapa”

“Mona, mai adu-mi puţin mapa”

ULTIMA ORĂ: Cum a apărut deranjul cu EBa, cum l-a ras tăticu’ pe Nica. Blaga e interimar. Aștept demisiile demne ale pesediștilor. Hai cu egalarea, băieții!

În sfârşit, avem proba lipsei totale de implicare a Monicăi Iacob Ridzi în campania pentru europarlamentare a independentei EBa. Cineva a servit-o pe domnişoara Băsescu: o emisiune de campanie înregistrată, la cheie, cu un moderator drăguţ şi mai în vârstă, la televiziunea One din Petroşani. Care, dacă informaţiile pe care le am eu sunt corecte (vorba lu’ viitorul fost ministru Nica), nu s-a mai difuzat, din motive care deocamdată îmi scapă, pe post. Orice asemănare cu personaje şi televiziuni din Bucureşti este întâmplătoare, iar Mona doar căra mapa. Să fie clar!

UPDATE: Mă uit la reluarea de la Gâdea, cu imagini și comentarii de la semnarea protocolului PD-L – PSD. Întrebare Gâdea: Cât va rezista? Răspuns Ciutacu: Până în septembrie anul viitor. Vă mulțumesc pentru atenție, domnule Băsescu și stimați telespectatori, mă scuzați că am avut încă o dată dreptate, v-am pupat pe dințișori, noapte bună!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

181 thoughts on ““Mona, mai adu-mi puţin mapa”

  1. Acest filmulet arata ceea ce banuiam cu totii si anume ca Elena Basescu si-a facut campania la alegerile europarlamentare cu banii furati de clanul Ridzi dar si de clanul Udrea-Cocos. Nimic nou si inca o data imi mentin parerea ca madam Mona nu va pati absolut nimic pentru toate faptele penale savarsite cu stiinta de catre aceasta, in afara de simplu fapt ca si-a dat o amarata de demisie.
    Mafia basesciana a pus mana pe banii bugetului Romaniei de unde vor cumpara voturile romanilor, pentru ca tov. Traian sa castige un nou mandat de presedinte, pentru a nu se duce cu totii la puscarie.

  2. Nea Victore, te-ai uitat aseara la inregistrarea SInteza Zilei de mai demult? 🙂
    Cat ai spus ca tine guvernul PD-L + PSD?
    Ai talent de mama Omida, pe bune!
    E mama Omidau sau stiinta? 😉

  3. Fufele s-au incardasit in campanie pe banutu’ noastru sub atenta asistenta a primarului ridzi, intrebarea este: “oamenii legii” s-au autosesizat?
    pesedistii au egalat, marinaru’ joaca sarba la cluj, blaga si bordureanu se dau mari barbati politici cu raspundere pt popor si tarisoara.
    Acum marinaru’ are presedintia, are guvernul, daca se sumeteste desfiinteaza parlamentul si face o mare adunare nationala formata din pedelistii care n-au apucat ministere, si iata cum transfomam tara intr-un balamuc, ce-i drept unul membru nato si ue, deci un balamuc serios si de incredere, o adevarata destinatie turistica! Si, asa cum stim, campania nici n-a inceput!

  4. Daca mai au o farama de demnitate ia ei, astia de la PD, si nu vraeau sa ramana doar niste carpe de sters pe jos, pot face un singur lucru inteligent, sa vina cu alt candidat in loc de nebunul care da foc la tara. O idee….moka.

  5. D-le Ciutacu,sunteti genial!am aproape 70 de ani si astept seara de seara sa apareti la tv-sinteza zilei,cu sufletul la gura.D-lor de la antena3,va rog din suflet sa schimbati ora de difuzare a acestei minunate emisiuni,pentru ca sa mai poata fi vizionata si de oamenii de la tara,care vin de la munca obositi si nu-i mai tin puterile sa tina ochii dsechisi,cred ca ar fi bine sa incepeti la H 21,aseara D-ul Gadea a fost inspirat si a dat filmuletul cu EBa,astazi am fost placut surprins,am vazut oameni care erau trup si suflet devotati, sustinatori ai lui Basescu,care au intors foaia si nu-l mai vor la Cotroceni.Tinetio tot asa,ca poate la inceputul luni dec vom sarbatorii sucesul altui presedinte,fie D-ul Geoana fie D-ul Crin Antonescu,in ultima instanta chear si al lui Vadim,numai sa nu mai fie Basescu,am o mare scarrrrrrrba,vizavi de acest mitocan.

  6. Slugile pDL-izde isi fac datoria, asa cum, in urma cu 20 de ani, o faceau cele comuniste (de fapt sunt tot aia sau copiii lor, caci ce naste din pisica…). Pe Ceausescu l-au executat pentru subminarea economiei nationale. Ce-i de facut cu dictatorul asta nou?

  7. Ciutacu,vad ca le ai pe toate la tine,in ale prezicerilor. Bravo! ca sa fii iertat pe dplin pt asta,tre sa faci o prezicere in plus(si mai ales sa o nimeresti):cand crapa Baselu’? Au reusit romanii sa scape de Ceausescu(nu conteaza cum)dar vad ca de asta nu mai scapam. Si cand te gandesti ca si de cancer te mai poti salva.. De Base insa,nu!

  8. “Nu va faceti griji,eu am mai facut asta,stiu cum sa fac sa iasa bine…” Ma duc sa vomit.
    “Nu e in direct,nu?! Huh!Atunci sunt safe.” Cred k o sa imi dau toate matzele afara.

  9. a 3-a incercare:nu pot timite comentariu,ajutooor! M-o fi blocat vreun baietzas de la Servicii?

  10. @dan

    contraventie/infractiune nu e (nu cred ca s-au gandit alegatorii la posibilitatea asta)decat eventual daca il incadrezi (greu)la “refuzul de a se conforma dispoziţiilor preşedintelui biroului electoral al secţiei de votare cu privire la asigurarea ordinii în localul de vot şi în împrejurimi”. Pe de alta parte, daca plangi ca a fost din greseala si ca s-a si vazut cu cine ai votat cu ocazia asta, s-ar putea chiar sa primesti un nou buletin de vot, iar cel rupt sa fie anulat (nu nul!)…cel putin ai fi putut la alegerile locale din 2004 conform art.78 alin 7 din L 67/2004 : “În cazul în care buletinul de vot se deschide în aşa fel încât secretul votului nu mai este asigurat, acesta se anulează şi se dă alegătorului, numai o singură data, un nou buletin de vot, făcându-se menţiune despre aceasta în procesul-verbal al operaţiunilor de votare.”
    …dar nu vad de ce ai face asa…sa demonstrezi ce? cui?…

  11. Trist, nene,trist.nu cred sa ne mai revenim din mocirla asta vreodata. Ceausescu ,in comparatie cu napircile astea ,era un impuber.Va rog sa urmariti trasaturile definitorii ale romamului.
    _pupincurismul,grumazul plecat,delatiunea ,, asta Da mentalitate

  12. De la scena balconului din 21 dec 89, cand ceausescu ne mai dadea o suta de lei, n-am mai simtit atata ura cat am simtit azi, vazandu-l pe marinar jucand sarba, in timp ce la bucuresti, ultimile farame din castelul de nisip cladit de ticalosii astia de politicieni sub conducerea lui de capo del tutti capi, se faramitau spectaculos sub ochiul camerelor de luat vederi! Am simtit o ura profunda si nesfarsita, fiindca eu, biet cetatean anonim, aveam inima stransa de grija mea si-a tarii, in timp ce el topaia ranjit si sfidator, dovedind o data-n plus ca nu-i nici presedinte, nici om politic, nici roman, ci doar un bisnitar manelist, fost securist actual oportunist.

  13. oooooooooo ddddddaaaaaaaa
    “tu nu te vezi insa noi te vedem”
    daaaaaaaaaaaaaa
    noi, cu totii,daaaaaa

    🙂

  14. PARIS HILTON de CARPATI ESTE FIICA CEA MICA A PRESEDINTELUI 😉 O DAMA DE COMPANIE FARA COLOANA , CARE CUNOASTE FOARTE BINE SISTEMUL DE PUPANCURISM SI O PRACTICA CU INTERES! NU INTELEG CUM NU O PUPAT-O TOT IN FUND SI MATA HARI DE CARPATI (ELENA UDREA).

  15. Ne-am saturat de lingai si pupincuristi.Astia cu toalele lor de firma si masini cu girofaruri ne-au facut praf Romania.Au privatizat-o si au muls ultima picatura de vlaga din ea.A impartit-o in doua iar bucata lor este din ce in ce mai mare.Ne ramine noua ,celorlalti o fisie mica de tot pe care va trebui sa o impartim intre noi.E ca dupa scufundarea titanicului.Nu stiu cit o sa ne mai tina usa…..
    In rest fata lu tata s-a bucurat de succesuri cu ajutorul neconditionat al hahaitilor din PD-L.

  16. Astia cred ca osa fie trasi la raspundere(pdl-isti) ca este clar ;sint in staresa treaca si peste cadavre ca sa nu plece de la ciolan.A trebui sa-i bagam la pirnie pe toti in frunte cu alcoholicul de basescu si familia (asta-i dictator prost)pentru ca ne-au dus Tarisoara noastra bogata undeva in Lumea a-III-a. Dar sint convins ca nu o sa mai iasa dic.basacu cu toate fraudele pe care intentioneaza sa le faca .Dragi romani!!! nu-l mai alegeti pe basascu si pdl; ginditi si nu mergeti la vot pentru cadouri! ginditi-va la copiii vostri ca o sa va blasteme si-n mormint;ast-i criminal!!!. si bocul e suge….!!

  17. Personal, nu mă îngrijorează foarte tare numărul celor care cară mapele, îl consider irelevant, în speţă, nu mă deranjează că “Mona” cară mapa – sincer, nu mă miră că face asta. Sunt profund mâhnit însă, motiv pentru care am şi emigrat din România, de numărul foarte mare de doritori de a căra mape. Între cele două există o diferenţă subtilă, demnă de remarcat. Să fiu mai exact, sunt mai afectat de atitudinea „moderatorului”, care , nu-i aşa, dacă ar fii mai tânăr, cam cum e domnişoara, ce şi-ar mai dori să care el mapa ăn locul “Monei”.

    O seara plăcută.

  18. bleaahh! imi vine sa vomit cand ma uit la cat de dastepti sunt.. mai ales aia mica ce Luxten o plateste sa-i consilieze :(. Oare cat e PROSTI ne cred aceste animale politice? Parerea mea este ca ..FOARTE PROSTI .
    Super filmulet Ciutacu-le .. ma inclin.

    Toata stima.. >:D<

  19. Duduia Monica a impanzit ieri cutiile postale din Petrosani cu o scrisorica in care incearca sa se disculpe si ne promite noua petrosenenilor ca isi va dovedi nevinovatia si ca va dovedi ca cei care au acuzat-o sunt niste oameni fara scrupule. Tanti asta nu mai are pic de rusine dupa cate au iesit la iveala despre ea. Daca doriti va trimit si scrisoarea respectiva se vedeti cat de jos poate ajunge un politician in Romania.

  20. Ce va sugereaza mana dreapta a Elenei?Acel deget il indreapta spre totzi supushi.Adica:de pe buze ne da lamaie,iar cu dreapta muie(gura,provine din latinenescu,beshescu).

  21. si ce avea pana la urma cu buhaescu? dumnealui a zis un adevar: ca elena va avea intrebarirele pregatite in emisiune sau va citi de pe promter…de ce il numeste “imputit“?…oare la cate afaceri necurate a facut doamna ritzi impreuna cu sotul ei cum se mai numesc…Petrosaniul are drumuri naspa…da` spre cabana RUSU(stie mai bine familia ritzi ce e cu cabana) e un drum ca in palma… in fine noi cei cu drept de vot nu avem voie sa judecam…bafta ciutacule

  22. In calitate de functionar public care imi desfasor activitatea in cadrul sectorului politiei de frontiera moravita, pot sa confirm intr-o mare masura toate aspectele relatate atat de presa cat si de alte surse media ori, alte persoane private si care se refera la realitatea situatiei operative pe linia traficului de tigari(in special) precum si altor produse accizabile provenite de la duty-free-urile situate in punctul de frontiera Stamora-Moravita. Ceea ce se intampla acolo este extrem de grav. POLITIA DE FRONTIERA IMPREUNA CU VAMA SI CU TRAFICANTII DE TIGARI NETIMBRATE sunt mana in mana. Este foarte interesant faptul ca, se tot scrie si vorbeste despre acest fenomen specific frontierei din zona de vest, dar, nimeni in ciuda acestui aspect nu incearca sa faca ceva pentru eradicarea acestui fenomen si… aici ma refer in primul rand la structurile serviciilor teritoriale de informatii cum ar fi D.G.I.P.I, S.R.I, alte structuri ale politiei de frontiera cu atributii pe linia prevenirii si combaterii infractionalitatii transfrontaliere (implicit al fenomenului traficului cu tigari netimbrate provenite de la duty-free-urile respective). Desi solutia, evidenta si extrem de simpla de a eradica de la radacini aceasta stare de fapt de la frontiera de vest este cea a desfiintarii duty-free-urilor, nimeni, bineinteles, (..factorul politic) nu are interesul sa o ia macar, in calcul. Instituirea unor masuri privind combaterea coruptiei in randul cadrelor M.A.I, precum si masuri pentru prevenirea si combaterea traficului cu tigari pe partea de vest a frontierei nu sunt si nu vor fi eficiente astfel incat sa se puna capat definitiv acestor fenomene. Aceste masuri au o eficienta partiala pe termen scurt (atat timp cat barajele de politie , garda financiara, jandarmerie sunt in zona) …dar cat timp?. In ce priveste reprezentantii mass-media, ziaristii de investigatie, in conditiile in care structurile specializate de informatii ale M.A.I sunt aservite politic (aceasta ptr ca altfel nu se explica cum de aceste servicii nu vad si nu aud nimic de ani de zile ci, din contra, sprijina din umbra aceasta stare de fapt la frontierele din vestul tarii si nu numai…), nici acestea nu par interesate sa faca niste investigatii specifice care sa duca la descoperirea si demascarea unor oameni, politicieni, politisti – mai ales politisti si vamesi- care sunt extrem de implicati in organizarea, mantinerea si proliferarea acestor fenomene. Ar fi extrem de multe de spus, …… situatia din aceasta parte a tarii a scapat de mult de sub control….. sunt scarbit de ceea ce se intampla si extrem de dezamagit cu atat mai mult cu cat imi dau seama ca nu se poate face nimic pentru a fi instaurata normalitatea la aceasta frontiera si pentru instituirea unui trafic normal si civilizat asa cum ar trebui sa fie. Ca eventuale indicii pentru o eventuala investigatie, retineti …. noul sef al sectorului politiei de frontiera moravita este proaspatul numit comisarul sef SLABU GHEORGHE, un politist de frontiera care a activat in cadrul acestui sector timp de aproximativ 25 de ani, ceea ce este uimitor in conditiile in care nici un politist din cadrul inspectoratului judetean al politiei de frontiera timis nu s-a bucurat de o asemenea stabilitate pe ,functie. Acest individ care de altfel, taie si spanzura in Sectorul politiei de frontiera moravita, locuieste chiar langa sediul sectorului iar, sotia acestuia lucreaza de ani de zile la unul din shop-urile din vama moravita. De cateva luni efectueaza lucrari de renovare la casa (care de fapt este mai degraba vila). De regula, pe timpul noptii, se introduc tigari in tara cu diverse autoturisme care apartin binecunoscutilor traficanti (parteneri de afaceri ai politiei de frontiera si vamei) din zona moravita. Aceste transporturi se fac de mai multe ori. Unii politisti de frontiera executa misiuni in sprijinul bunei desfasurari a fenomenului de trafic cu tigari, in sensul ca ,,patruleaza pe comunicatii observand traficul pentru a depista eventuale autoturisme ale M.A.I ori ale altor structuri si a informa in timp util politistii din punctul de frontiera care isi desfasoara activitatea in punct si care trebuie sa stie daca ,,drumul e liber,,. Asa cum am spus sunt extrem de multe aspecte despre care s-ar putea discuta si eventual sa faca obiectul unei anchete jurnalistice ( deoarece serviciile specializate ale ministerului am vazut cat de interesate sunt…?!!). EVENTUAL SE POATE MERGE DUPA LOCALITATEA jAMU-MARE CARE FACE PARTE DIN RAIONUL DE RESPONSABILITATE AL POLITIEI DE FRONTIERA MORAVITA SPRE LOC. LATUNAS undeva in stanga pana la fasia de protectie a frontierei de stat, unde se pot observa urme de autoturisme care se continua pe teritoriul statului vecin, semne ale unei active activitati de contrabanda cu tigari peste frontiera ( nu fara stiinta unor factori de conducere din cadrul S.P.F Moravita precum si ale unor politisti de frontiera in special al celor care au domiciliul in zona)….

  23. La’s ca ajung eu parlamentareasa la Bruxeles si v’aratam noi doi, eu cu tata ,astora care isi bat joc si care n’au maniere.Mona mai ada-mi mapa te rog !Sper ca e un vis urat.

  24. JENANT ! D-na MONICA IACOB RITZI este o lingusitoare clar dovedita a Duduiei Basescu . Si in primul rand un MINISTRU al ROMANIEI purtator de mapa al unui cetatean oarecare. JE-NANT !

  25. Sunt din Valea Jiului (Petrosani) stim totul din pdl-ul local dar nimeni nu vb pt ca , clanul Ridzi e cunoscut ca nu iarta prea usor.Toate dar absolut toate licitantiile sunt dirijate de Ridzi Iacob, toate lucrarile care se executa in Petrosani dar toate sunt date de catre mai marele nostru tata cui are dansu interesul, daca presa ar vrea sa scoate la iveala anumite prostii nu le-ar fi greu.Petrosaneni sunt dezustati de “familia” asta.Ne e scarba cu voi!!! Noi i-am votat mai bine mergeam la toillete.Va renegam,suntem satui de voi . PS :magaziunul Jiul etajele 3 si parter oare a cui sunt? E doar o intrebare … si ar mai fi f multe intrebari de acest fel

  26. VICTOREEEE EU AM VAZUT UN PIXEL MORT.MA INDOIESC,PLUS CA NU STIU DACA E MONICA ACOLO CA A DISTORSIONAT IMAGINEA ,IMI REZERV DREPTUL SA ITI SPUN CA “ESTI DAT DRACU”DAR DACA AI SA CANDIDEZI VREODATA NU AM SA TE VOTEZ CA ESTI PERICLUOS.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.