Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mihalache, Pîrvulescu și Mungiu Pippidi și-au luat țara înapoi și o țin pentru ei

Mihalache, Pîrvulescu și Mungiu Pippidi și-au luat țara înapoi și o țin pentru ei

– După stagiul fructuos în cancelaria premierului Adrian Năstase, sub bagheta Dorinei Mihăilescu, un mandat parlamentar PSD și o prezență episodică (frântă de ANI) la SGG în mandatul premierului Victor Viorel Ponta, Dan Mihalache și-a luat țara înapoi și preia cancelaria președintelui Klaus Werner Iohannis

UPDATE: Mișto e că, la o comandă scurtă, i-au sărit la gât toți detașații în presă și în așa-zisa societate civilă, niște lepre care în campania electorală n-au scos un sunet despre prezența lui la dreapta noului idol politic. Păr d-aia au murit ei la revoluția de pe facebook, să le ia Mihalache friptura din farfurie?

– Înțeleg, de la domnu’ ideolog Pîrvulescu – Pro Democrația, cel care i-a dat 10 lu’ Eba la master după ce a inventat fraudarea alegerilor din 2004 când se temea că iese Năstase președinte, că verdictul Înaltei Curți în cazul incompatibilității lui Iohannis ar trebui să se dea în funcție de milioanele de voturi obținute. Ceea ce mă încurajează, că poate se extinde regula. Deci, dom’ profesor, dom’ inginer, de la câte puncte de audiență în sus aș putea fi scutit și eu de plata unor impozite către statul de drept? Că mai mult nu îndrăznesc în România lucrului bine făcut…
P.S. Voi remarcați cum sunt scoși la suprafață, în toate momentele politice importante, unsuroșii ăștia gen Cristian Pîrvulescu și Alina Mungiu Pippidi?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

29 thoughts on “Mihalache, Pîrvulescu și Mungiu Pippidi și-au luat țara înapoi și o țin pentru ei

  1. Pai sunt scoşi la înaintare pentru că chiar şi aşa , unsuroşi, tot au mai multă credibilitate decât majoritatea politicienilor şi “jurnaliştilor”.

  2. Acum sa nu fim rautaciosi…

    Mihalache a fost pesdist asa cum si Liviu Dragnea a fost pedelist. Mihalache a fost langa Nastase iar Dragnea langa Basescu… Mihalache ajunge un amarat de consilier iar Dragnea mai are putin si ajunge seful PSD.Despre ce vorbim?

    Pippidi l-a pizduit pe Basescu atunci cand a facut-o pe EBA europarlamentar…Fusese in tabara lui este adevarat.

    Despre Parvulescu nu am ce spune, nu l-am urmarit, imi este aproape necunoscut.

    Dupa 25 de ani de dezmat, ce facem? Cautam virgine in bordel? Hai sa vedem cum presteaza…

  3. Se pare că intelectualii aceștia care „plutesc deasupra partidelor” (citat din lumina Luxtenului și a politicii, Eba), nu-s chiar așa aerieni cum vor să pară: cum pun ochii pe-o masă îmbelșugată, cum aterizează de urgență! Și nu fiți nici dvs. cârcotaș: de ce să nu-i dea Ebei nota 10, când taică-su luase niște milioane de voturi! Păi nu se făcea, parol!
    Iar eterica Pippidi, cu talentul ei pentru scenarii (se jura că piesa de teatru pentru înlocuirea grav bolnavului, actualmente sănătos tun Stolojan îi aparține), după ce nu i-a ieșit desemnarea în vreo „foncție” importantă, urmare a cocoțării pe valul anti Roșia Montană, ce să facă?! Să buchisească în vreo bibliotecă? Nu, categoric nu! Doamnei îi place să fie la butoane și, după cum se știe, orice robot de bucătărie are câteva!…

  4. @dan gerosu: sunt convins. mustesc de credibilitate
    @Constantin: vedeti voi. eu n-am nici rabdare, nici chef

  5. Stii imaginile de la bairamul PNL? Ala cu 400 de invitati la un restaurant de lux? Eh – nu-ti fa griji. Presimt ca o sa le revedem in campania din 2016. Astia inca n-au aflat ca prin Spania [tara foarte asemanatoare cu a noastra – exceptie decalajele cauzate de comunism] primul partid in sondaje e miscarea anti-sistem Podemos… O sa avem niste alegeri parlamentare foarte interesante in 2016. Pt. ca astia n-au inteles nimic din tot ce s-a intamplat in ultimii ani in lume.

  6. agenti de influenta straini, punct – care nu credeti asa ceva,sapati pe net ce au invartit, cu cine, cine i-a sponsorizat, etc. intrebarea e – de ce e nevoie sa-i planteze sefii lor in proximitatea imediata a sasului ? n-au incredere in el ? sau il stiu si aia ca fiind teribil de stupid ?

  7. Cu Mihalache a greșit pnl lui Antonescu cînd l-a reactivat pe la tv.Acuma,pe cine așteptam să se bazeze neamțul?Dacă o mai ia și pe udrea,vorba aia cea mai tare la absorbție,echipa e completă.Nici nu s-a instalat în funcție noul președinte și vedem că seamana din ce în ce mai mult cu fostul,pîna și la cearcăne. Scăpăm de dreaq și dăm de ta”su.

  8. Domnul Parvulescu s-a dedat, fiind “cultivat” la toate televiziunile, inclusiv la RTV. Despre Mihalache pot sa exprim doar dezgust. Dar, vorba Mariei_S (Timisoara), asa a votat poporul.

  9. Ehe!Pai stai asa ca e si Plesu-n carti.Asta n-a ratat niciun presedinte:ceausescu,iliescu,constantinescu,basescu.Nu-l poate rata nici pe minoritar.Ce principii,ce doctrine,ce morala?Chestii-socoteli,vorba lu’nea Bahus

  10. Fac chef ,este mare sarbatoare ,iohanistii sunt in extaz ,presedintele facebooksist este luat de val, iar UDREA se-ncoarda. “Acoperita ” o sa-i dea in gat pe multi din pdl numai si numai ca au refuzat-o la masa cu bucate .Dupa esecul neprevazut ,Ponta procurorul nu va sta cu mainele in san ,si incepe “balul”.Facebooksisti nu au oameni ptr. a forma guvernul ,nu au consilieri prezidentiali ca lumea ,cred ca Romania o sa fie condusa fix de Coldea ,Maior si ceilalti de la diferite servicii .Pe d-na Pippidi nu trebuie s-o subestimam ,este inteligenta dar caracterul …..Ce-o sa faca Mihalache ,ce stie el ca sa-l recomande consilier a presedintelui Romaniei ,vai de capul lor.

  11. Eu zic sa nu mai folositi “unsuros” si “Pippidi” in aceeasi propozitie. Ca poate va treziti reclamatie la CNCD :))

  12. din balta pedelisto/penelista/acelista/ nu prea egzista oameni care sa fie curati.punct si de la capat.
    am niste mici sugestii, daca mi se permite.
    de ce nu il pune pe dnul Schimdt consilier, ca asta e un afacerist bun, sau pe tatal Codrutei care este un profesionist oldschool( vezi perioada cand era procuror in secuime) sau pe madam Turcanu, care este un model demn de urmat(postergirl pentru chirurgia plastica si o sotie devotata a unui sot “democrat”” si lista poate continua la nesfarsit, pentru ca sunt multi care merita sa fie acolo alaturi de Imparatul cel gol!

  13. Romania lucrului bine facut…lol :)))
    Victor, ma intrebam pe unde mama naibii umbla generatia fb?! In Romania lucrului bine facut, pt ca ponta nu e presedinte, baselu s a dus acasa; tot in aceasta Romanie, pe langa mediocrul parvulescu, il vedeam la tv, in seara alegerilor si pe submediocrul craciun, zis si claudiu. O fufa politicianista care, pe vremuri, se bucura la mici ore de antrenament politic cu juniorii de prin psd bucuresti. Apoi fufa a crescut si se bucura ca o fata virgina, aparand interesele poporului pe la universitate, luptand cu a sa centura de castitate, impotriva lui baselu si a pdl (inclusiv blaga, boc, udrea, anastase etc). Apoi, fufa a descoperit orgiile…marsaluia pe bulevard alaturi de generatia fb, dorindu-si tara inapoi! Au primit-o…blaga, anastase, draga stolo.
    Misto…ce pot sa zic

  14. nevasta lu’ parvulescu nu a ocupat si ea ceva post de consiler sau cam asa ceva la presidentie la cotroceni?
    cat despre”polobocul moldovinesc”..se autoinvita,saraca peste tot.de parca lumea nu ar merge bine fara ea

  15. Categoria de oameni care din start se raliaza curentului caci asa pot obtine avantaje (de orice fel) si care oricate evidente li s-ar oferi nu vor admite in veci ca ce-au ales ca repere este duplicitate, vorbarie si in final ticalosie, este in momentul actual cea majoritatra. Pe de alta parte e foarte greu a-ti forma un punct de vedere cand nu stii parcursul unor asa zise repere sau formatori de opinie. De ex C.Parvulescu, care la TV pare extrem de echidistant, lucid, lipsit de patima.. lustruit si nicidecum unsuros dar despre care aud de la Dvs ca I-a dat 10 Ebei la master, ceea ce pt mine este de neconceput dar nu pot baga mana in foc ca nu e asa, ceea ce de fapt il recomanda si nu vorbele de la TV.. Apoi acum acest Mihalache fost PSD-ist, se alatura cancelariei lui Johanis…Credeti ca cei ce l-au votat in frenezie si zbierete, pe J, ca asa opresc ‘ciuma rosie”, stiu asa ceva? Si daca stiu le pasa?vor spune ca “iata un PSD-ist reformat”..si ca Dl J e de buna credinta..Nimic dar nimic nu se va schimba pana cand o masa critica de oameni va invata ca ceea ce spun sa si faca si sa pretinda la fel de la cei ce-i reprezinta sau cu care se insotesc. DE UNDE SA VINA ASTA IN SOCIETATEA ROMANA ACTUALA ?tot ce-am vazut de la revolutie incoace si care a atins apogeul in ultimii 10 ani este, DUPLICITATE ca doar asa obtii avantaje si-ti salvezi pielea.Vezi declaratiile recente ale Dnei Udrea care ar spune orice sa scape…

  16. Dece nu ii adresati Dlui Parvulescu intrebarea in direct cand va este invitat daca i-a acordat acea nota de 10 Dnei E. Basescu? Si ce s-a intamplat in 2004 cu “fraudarea” alegerilor Sunt multi care urmaresc Romania TV ….

  17. Parvulescu nu stiam ca este basist….si vine pe laTV si o arde independent cum face Hurezeanu.

  18. Desi e fara legatura directa cu subiectul observ ca multi cunoscuti de-ai mei care inainte se uitau la A3 au trecut cu hotarare pe Romania TV.
    Motivatia?
    Joc de doi bani la doua capete si atacuri nemeritate cu accente isterice pe alocuri(parerea lor) la guvernarea actuala.
    Nimeni nu e perfect negru sau alb. Mai exista si o infinitate de nuante de gri.
    Si dumneavoastra criticati, dar aveti invitati din tot spectrul politic si parca mai bine alesi.

  19. ana .Eu ma uit doar la Badea si la Ciuvica la Antena 3.In rest ma uit la Romania Tv.Multi de la Antena 3 au inceput sa o dea cu astia din PNL.

  20. @danp

    “Eu zic sa nu mai folositi “unsuros” si “Pippidi” in aceeasi propozitie. Ca poate va treziti reclamatie la CNCD.”

    Eu as zice ca e pleonasm, dar ma rog.

    Asa cum era de asteptat, jocurile de’a datul la glezne au inceput, atat intr’o tabara cat si in ailalta. Toti unsurosii (a se intelege, unsi cu toate alifiile) au mers pe burta, iar acum incep sa scoata capul incet incet, alunecand (a se intelege ironia) inspre locuri caldute in timpul in care altii probabil ca vor merge inspre locuri ceva mai reci si aglomerate cu gratii la geamuri. Zeama asta politica pute din ce in ce mai tare, interesant e ca aia care mai ieri iesisera in strada sa apere democratia printr’o traditionala hora in Piata Universitatii&CO, dintr’o data nu mai sunt deranjati de miros pana probabil prin primavara cand odata cu dezghetul o sa ii apuce iara spiritul revolutionar pentru indepartarea de la putere a unora si punerea altora … tot aia, tot ei cu ei si noi cu voi.

  21. As mai vrea sa vin cu o completare, referitoare la mediocritatea lui parvulescu. Si ma refer, aici, la modul cum marele mediocru dezbate probleme! In orice comentariu al sau vedem urmatoarea tehnica si limba de lemn; sa luam, spre exemplu, propozitia “ana are mere!”. Cum ar comenta-o mediocrul parvulescu: ” avem de-a face cu 2 posibilitati’ 1. Ana are mere de la piata sau 2. Ana are mere de la hipermarket”. Cam asta este stilul tovarasului parvulescu, un limbaj plin de continut, dar lipsit de sens!

  22. Offtopic
    Daca Ponta a inteles ca a pierdut alegerile pentru ca PSD este un partid comunist (sau continuatorul sau) se inseala amarnic.
    Ponta a pierdut pentru ca PSD este perceput ca un partid corupt si pentru ca el a furat, a mintit si a dovedit ca este total incompetent.
    Asteptam episodul 2.

  23. @bigradu- Ce a furat Ponta? Ce tot spui tu acolo??? Citesc, recitesc si nu inteleg!
    Ponta NU a pus ca psd e comunist, a spus ca multi il PERCEP ca fiind un partid comunist. Asta e adevarul. Perceptie nu inseamna adevar. Numai un limitat nu intelege asta.

  24. @VC
    Lui Ponta i-a spus cineva cate sute de mii de voturi a pierdut pe zona populatiei tinere si a celor angajati in invatamant datorita faptului demonstrat ca este un plagiator cu acte-n regula?

  25. Despre deontologul Pirvulecu,chiar ca are dreptate musiu Ciutacu,d’a specimenul ”unsuros”traieste si el cum poate si de la cine primeste mai mult,i-l slujeste cu smerenie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.