Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Micul Procuror vs Marele Anchetator

Similar Posts

49 thoughts on “Micul Procuror vs Marele Anchetator

  1. Poate pina in clipa cind voi inchde ochii definitiv voi intelege de ce in Romania e atita bataie de joc si cui foloseste.

  2. Nici gand sa cedeze Basescu, nu da el vrabia din mana pentru cioara din par. Nu risca el sa organizeze alegerile altcineva in afara PDL nici pentru 10 referendumuri.
    Il doare pe el in cot de referendum, ca mai fuse unul cu reducerea numarului de parlamentari, dar mai zice acum cineva, ceva despre asta?
    Din contra, in intelegerea cu UDMR pentru sustinerea alegerilor comasate, am inteles ca numarul va mai creste cu vreo 18!

  3. sincer nu ma intereseaza nici ponta, nici antonescu, au devenit obositori prin prezenta lor la toate televiziunile.

  4. is asa de obosita incat nu mai inmagazinez nici o informatie, da’ ceva tot am retinut: “cedeaza basescu…?,!,?” Cedeaza pe dracu’! asta si impuscat ne-o bantui
    vreo mie de ani de-acum incolo!

  5. D-le Ciutacu, te-as ruga sa-l pui sa clarifice stadiul relatiei actuale cu Oprea (inteleg ca sunt cumetri), si cum intelege sa reactiveze pertidul in zona Ardealului (acolo unde este prabusit), fiindca am inteles de la Badea ca tot cu Rus(si cu baietii din celebra gasca de la Cluj) defileaza, caz in care putem sa mergem linistiti la culcare.

  6. @dan, si eu m-am saturat de tine, băsistule, poti schimba canalul, pune-ti clipuri de pe youtube cu cine basescu, boc sau andreea pora, mircea marian sau nasu ,diversionistule…

  7. Salutari Victor,

    Cu tot respectul o intrebare pe langa subiect daca se poate.

    Cand incepeti si voi emiterea in semna HD, televizoarele astea au acaparat casele oamenilor inclusiv a mea si trebuie sa recunosc, este altceva domnule, imaginea actuala este usor lata pentru noile diagonale spre exemplu de 81 cm care domina acum piata.

    Macar emisiunea ta si SZ, chiar e pacat, alte posturi fac deja asta si nah .. viitorul o cere.

    Multumesc.

    Oaia care se vrea HD.

  8. @ Dorel
    Ai dreptate, ce dracu face PSD in Ardeal de a ajuns asa de jos?!
    L-a schimbat pe Vanghelie de la sefia PSD sector 5,foarte bine, dar ce naiba are de gand cu Rus & Comp.??

  9. Off topic: Tot nu m-am prins de ce Ponta a fost numit “micul Titulescu”. Dupa mine e mai mult versiunea de buzunar, portabila, a marelui politician, dar ma rog, tinind cont de progresele uimitoare ale nano-tehnologiei, hai sa-l remarcam.

    On topic: As fi tare curios sa aflu diseara:
    1) Ce strategie monetara are USL, daca tara se va imprumuta pe termen scurt si mediu intr-un euro care scade sau in dolari americani (eu unu as “lega” leul de dolar si m-as imprumuta in euro) si in ce moneda va exporta Romania.
    2) Care sint masurile preconizate pentru dezvoltarea agriculturii si a exportului agricol in afara UE?
    3) Si daca tot o “micro-titulim pe la externe”, cum crede ca se pot repara relatiile politice / comerciale cu Rusia?

    Pacat ca emisiune dureaza doar o ora, ca eu unu as mai fi avut interbari girla! La buna citire.

  10. Pe Ponta il dezavantajeaza “look”-ul. Fara sa jignesc, Doamne fereste, in ochii vulgului e tocilarul cu ochelari care nu vrea sa chiuleasca impreuna cu toata clasa, e cantonat in formalitati si proceduri desi “oameni suntem” si, in general, “habar n-are ce-i viata”. E constient de chestia asta sau nu e de acord cu descrierea?
    Si inca ceva as mai vrea sa aflu: poate lamuri CLAR ce-a fost cu demiterea lui Geoana? OK, a tradat, a tot zis asta, dar cand si cum? Si cand si-a dat seama? Pentru ca eu nu pot uita ca pe 1 noiembrie minimaliza vizita in SUA si declarat sententios ca nu va repeta greseala cu demiterea lui Nastase iar in 7 noiembrie exact asta facea. Daca poate spune clar, fara sa ne jigneasca inteligenta cu raspunsuri diplomatice. Daca nu , pe mine cel putin nu ma intereseaza.

  11. @purcelix, tu de ce te numesti asa, ca vad ca nanotehnologia ne suporta pe toti, eu ‘ex’, tu ‘purcelix’.scuza-ma, s-a autointitulat el asa?
    titulatura asta i-au dat-o ai lui acum vreo 8 ani , parca,daca te incinta, adauga-i si replica primului betivan al tarii(mai nou, al doilea pare a fi primarul din Deveselu(?)care facea aluzia la varul mai neevoluat al omului.

    as vota si o cioara doar sa scapam de scaraoschi asta, apoi m-ar preocupa si strategiile si ‘leagatul’ dolarului…

  12. @ex pe 16 December 2011 la 12:51
    1. “tu de ce te numesti asa”. Pentru ca m-am specializat in grohaiala guvernamentala. Puteam sa scriu si sub pseudonimul purcelatul, dar nu cred ca nedumerirea dvs ar fi fost diminuata.

    2. Intrebam de ce neavind nici in clin nici in mineca cu externele, totusi a fost numit micul Titulescu, si nu am afirmat / lasat sa se inteleaga ca il banui ca s-a auto-poreclit.

    3. Probabil ca acum citiva ani ati votat pe marele halbatros ca sa scapati de vulturul corupt numit Nastase. Eu unu, inainte de a vota, as prefera sa stiu ca viitorul prim ministru stie sa numere pin’ la 20 cu cizmele in picioare (d.p.d.v al pregatirii macro-economice, financiare)

  13. L-am vazut pe ponta dandu-se cocos la boc (si cand zic cocos, nu ma refer la consortul duduii). Nu m-a impresionat, si nu fiindca n-ar fi avut dreptate, dar e subtire si neconvingator. Hotarat lucru, opozitia e slabuta, dar obraznicia, lacomia si ticalosia portocalie, ar fi greu de contracarat si de niste titani! Sa nu acuzam usl de slabiciune inainte sa cugetam adanc la forta de o ticalosie nemaintalnita si aparent de neinfrant, cu care au de luptat! Sa-i incurajam, sa-i sustinem si sa ne caznim a ne imagina ca vor si vom invinge, altfel suntem mancati!

  14. Spunei Procurorului, sa aiba grija la Buzau cu organizatia PSD, pentru ca atat primarul Constantin Boscodeala cat si actualul Presedinte al Consiliului Judetean, Victor Mocanu, negociaza plecarea la UNPR si chiar PD-L, impreuna si cu vreo 12-13 primari din judet. SURSE 100% REALE.

  15. Purcelix…cam asa e.In ’96 romanii au iesit pe strazi sarbatorind schimbarea…in 2000 satui de atata schimbare au ales iar PSD-ul…in 2004 au votat sa scape de sistemul ticalosit,si iar a venit schimbarea(mai ticaloasa ca oricand).Cat de multe s-au “schimbat” nu?
    Pana acum nu ii dadeam dreptate in totalitate lui Mircea Badea cand spunea ca nimic nu se va schimba in cursul vietii noastre,dar vazand un sondaj la nush ce post de tv nu mai indraznesc sa-l contrazic…OTV-istul poporului 15%(si numai 3% si mi s-ar parea enorm)…AOLEU!!!

  16. @urs289 pe 16 December 2011 la 15:23
    Pai cam despre asta e vorba! Indubitabil, precum spuse ciobanul de la stina, PD’nescu tre’sa dispara din scena politica vreo foarte multi ani! Dar parca m-ar durea sufletul sa iasa inca o teapa, chiar daca de data asta ar iesi dintr-o tulpina tinara de trandafir. Si pentru a evita asta, eu unu cred ca trebuie dezbatuta problema pe puncte, aspectul economic-financiar fiind dupa mine cel mai important. Un premier care nu e in stare sa sintetizeze in 10 rinduri un program economic pe care sa-l inteleaga tot romanu’ nu se ridica mai sus de genunchiul … focii de la circ. Mie mi-e teama ca treaba asta nu s-a intimplat inca deoarece asta ar implica o impartire a ministerelor grele, fapt ce ar putea conduce in caz de dezacord chiar la un divort politic!Din aceasta cauza as dori sa-i aud pe amindoi liderii USL, dar in special pe Ponta ca viitor PM sa se exprime fara echivoc asupra intentiilor si a modului de guvernare. Altfel scapam de dracu si dam peste … fi’su!

  17. stati linistiti , tot astia cistiga. Sunt prea buni la hotii si numarat, nici nu mai imi fac iluzii ca o sa scapam de astia. Cate motiuni de cemzura au avut succes? – Nici una.Ce face opozitia e un fel de tratare a cancerului cu apa sfintita. Se laudau ca vor anunta comisia de la Venetia , ca isi dau demisia din Parlament, astept actiune din partea lor nu vorbarie fara sens. sarbatori fericite va doresc tuturor

  18. WTF? tocmai am văzut pe mediaddict.ro că emisiunea trecută cu Vadim a avut o audienţă medie de 319.000 de telespectatori. Cred că e cea mai mare audienţă de când există vorbe grele.
    Clar poporul nu e zdravăn la cap…Sunt curios ce rating o să vă aducă Ponta (probabil mai mic, căci poporul suveran e mai intersat de elucubraţiile fostului pupincurist ceauşist decât de ceea ce are de spus viitorul premier).

  19. Cum dracu sa stau linistita cand aud ca “tot astia castiga”???!! Daca nu ne-am lamenta ca niste babe si mai ales, n-ar intra in capul oamenilor “refrenul” asta, idiot si-n gluma, ca “ei castiga orice-am face”, am avea o sansa. Si TREBUIE s-o luam in seama, sansa aia! Eu zic mai bine “nu pot fura ei decat putem vota noi” ar suna mai mangaietor, deocamdata!!!!

  20. @Valentin: nu, nu e cea mai mare. Mircea Diaconu si Tudor Gheorghe l-au batut. si cu Ponta am facut mereu cifre bune

  21. Ar fi interesant (cel puţin pentru mine) un tabel cu audienţele de la Vorbe Grele ab emisiune condita.
    L-aş fi făcut eu, dar pe mediaddict nu sunt toate luniile documentate, iar în altă parte nu ştiu să se publice audienţele.

  22. @Nume necesar:in sfarsit un om inteligent;asa se manipuleaza poporul.Pot sa aiba ei si 10% ,daca lumea iubeste sa fie manipulata,normal ca prinde ideea.Avem o cultura politica precara.O sa dau un exemplu:francezii au in limbajul frecvent cuvantul revolutie,care e pe acelasi nivel cu aer,mancare,familie.Ii supara ceva,revolutie,ii enerveaza liderul ales ,revolutie,ii calca pe nervi politicienii ,revolutie.Pentru mine,cand ma gandesc la ei-revolutie.Asa cum la noi,proritar cuvantul Miorita si atitudinea aia de resemnare.Care determina si usurinta de a fi usor de manipulat.Ne e in sange si in cultura.

  23. @Valentin: Audienta de 319.000 de telespectatori la emisiunea cu Vadim se datoreaza faptului ca Vineri la ora 22:00, melteanul romanesc cu tuica’n nas, virtos predispus spre caterinca tugurlaneasca, vroia sa-si delecteze intelectul cu vreo noua glumita a marelui tribun de genu’ : stiati ca pe Boc l-a batut tac’su cu cureaua de la ceas cind era mic, sau dupa ce-i facea ma’sa dus cu pipeta de rinofug, il infasa intr-o batista?

    Nu cred ca o audienta bogata e scopul fundamental al emisiuni Vorbe Grele!

  24. Dom’le eu am o propunere: sa facem un priveghi
    in viu in memoria poporului roman, pen’ca nu-l
    vad sa mai fie d-ala vigilentu’ si sa mai sanctioneze
    vreodata matrapazlicurile put(e)/(o)rii…

    @purcelix: purcelix=nume legat de personajele din
    revistele cu Pif, Hercule, Dicentim&”omul-nucă”,
    Placid et Muzo, Asterix & Obelix ? 😀

    “Micul Titulescu” e chestie de marketing;
    n-am inteles niciodata ce treaba are
    infatisarea cuiva cu competenta…

  25. Imi pare rau ca trebuie sa o spun,dar cred ca Traian Basescu il vede pe Victor Ponta mai mic decat il vedea pe Adrian Nastase,atunci cand ii spunea:Adriane,nici nu stii cat de mic incepi sa fii.Si aici este un paradox.Aparent,Ponta face tot ce poate pentru a-i tine piept,alaturi de colegii din USL,lui Basescu.Si totusi lipseste ceva care sa-l puna serios pe ganduri pe acesta.

  26. Intrebari:1.Se poate introduce in constitutie evaziunea fiscala ca atentat la siguranta statului? 2.Poate fi obligat tot romanul sa dea declaratie de avere? 3.Poate dupa aia sa dea anual declaratie de venit? Daca toate ar fi posibile nu crede USL-ul ca ar stringe mult mai multi bani la buget si ar mai reduce din evazionism?

  27. @purcelixom: aia care s-au uitat vinerea trecuta la emisiune din motivul enumerat de tine si sperand ca Vadim se va comporta la Vorbe grele ca pe maidan au pierdut vremea de pomana. si, in general, o pierd urmarind emisiunea mea
    @Valentin: gasesti, in esenta, la Obae aproape ce-ti trebuie, adica mediile lunare. pe fiecare emisie nu le-am pastrat nici eu. postul le are pe toate.

  28. @Victor Ciutacu pe 16 December 2011 la 19:19 : sint de acord cu tine! Perfect adevarat, dar cred ca entaglement’ul cu / apetenta pentru tugurlanie a multora care “dau drumul la televizor” nu poate fi nici negata nici neglijata! Te rog eu important, intreaba-l pe le petit procureur despre economie. Nu de alta, dar Ghise debiteaza din plin confetii economice, dar cind Dana Grecu “il ia la obiect”, care e replica lui? “Ei, nu ma intrebati pe mine de lucruri de astea! ”

    @ ソリン pe 16 December 2011 la 18:43
    Intr-adevar ideea a tisnit ca puroiul cind eram in apropierea Parisului si am vazut un afis cu Asterix & Obelix!

  29. *erata: ce nu trebuie uitate ever

    @Victor: buna observatia apropo de societatea
    civila si reevaluarea celor ce lupta cu piepturile
    dezgolite azi (vezi evenimentele din 2004)

  30. @ nume_necesar
    Ai mare dreptate, suntem prea mioritici, prea impacati cu destinul!
    O sansa daca avem, una singura,TREBUIE sa o exploatam.
    Daca doar dam din gura, dar cand vine vremea votului stam ca nesimtitii in casa, nu vom rezolva nimic!

  31. faptul ca Ghise e unul din cei mai taiosi critici ai puterii pdiste ma face sa cred ca porcismele de tip ‘purcelix’ vor continua pe acest blog.Victore, se apropie Ignatul aka Craciunul Tiganilor…

    p.s. am sesizat fie o prea mare ingaduinta sau incepe marea diversiune…

  32. Domnule Ciutacu, va rog sa transmiteti invitatilor din alianta USL rugamintea ca discutiile sa raspunda intrebarilor de mai jos, daca sunt de acord ca atunci cind vor ajunge la putere vor da urmatoarele legi :

    1. se va da o lege care sa interzica accesul politicienilor la orice functie, cu exceptia celor ce decurg din alegerile generale sau locale
    2. ca procurorul general al Romaniei va fi ales de popor, nu este politician, si nu este subordanat presedintelui, ci numai poporului.
    3.ca nu se va mai privatiza nimic din aceasta tara fara referedum national
    4. ca orice parlamentar care pleaca dintr-un partid nu mai are ce cauta in alte partide fiind obligat de lege sa iese din politica
    5. ca toti care sunt astazi la guvernare si despre care ei spun acum ca au fraudat, au furat, au deturnat fonduri sau au cheltuit banii intr-un mod inadecvat vor fi trasi la raspundere, vor fi obligati sa plateasca daunele produse, cind ei vor fi la putere.
    6. ca toti parlamentarii, guvernantii care au un salariu bine stabilit , care nu justifica averile agonisite vor fi trasi la raspundere penal si averile nejustificate vor fi confiscate.
    7. justitia nu va mai judeca un proces care sa dureze mai mult de 1 an.
    8. ca frauda produsa de cineva nu poate fi prescrisa niciodata
    9. nu vor mai fi baieti destepti
    10. ca asa cum s-au aliniat toate preturile la nivel european se vor ajusta si salariile.

    Eu cred ca aceste enunturi sunt mult mai importante decit Basescu.
    Basescu poate sa faca ce face si datorita areactivitatii lor.
    Eu cred ca aceste legi sunt mult mai importante decit Basescu.
    Cred ca daca se axeaza pe aceste teme vor fi alesi(cel putin de mine), si vor fi realesi daca le vor si indeplini.

  33. @ex: daca nu incetezi cu jignirile, ne despartim. blogul asta nu-i concursul cine-l uraste cel mai tare pe Basescu

  34. @P cornel: OMG, punctele 1,2,3,4,7,8 🙂
    “areactivitatii” ?
    Prietene, orice lege e mai importanta decit el =))
    mi-ai inseninat week-end-ul. multumescu-ti !

  35. Fara legatura cu tema (sau poate da?)
    Cine, dracu’, a avut ideea sa-i dea o ora de emisiune lui Valentin Stan? Este ingrozitor de obositor! Si are si un usor stil golanesc de a vorbi (acel “bai nemtenilor” este foarte deranjant), o volubilitate fortata.
    Pacat de temele emisiunii lui,dar este foarte greu de urmarit.

  36. @Victor, da, nu e…imi pare rau ca mi-ai sters replica mea la adresa ‘impricinatului'(purcelix), replica ce continea inregistrarea de aseara a emisiunii “sinteza zilei”(de la min.38) in care il demontam pe impricinat si/i spuneam doar ca minte prin omisiune.nu/mi plac tipii astia perfizi.daca era un basist manifest ma durea in cot.oricum, nu m/am (prea) bagat sa-i critic pe cei ce posteaza aici. azi mi-a sarit tandara.sper sa imi accepti scuzele…

  37. @MIHAELA: incearca sa vezi mai departe de cum
    spune, CE SPUNE. Adevarul doare, intotdeauna;
    daca ne-am uita inauntrul nostru cu mai multa
    atentie (ca si popor), te asigur ca ne-ar incerca
    un “usor” sentiment de greata.
    Respect pentru d-l profesor Valentin Stan.

    PS: nu de emotii ducem lipsa (tot ca popor),
    ci de ratiune; in schimb, sintem plini
    de patimi si prejudecati (dupa cum s-a
    exprimat un alt domn ce-l respect).

  38. un idiot cu probleme de perceptie, urcat din prostie intro inalta magistratura, impinge un stat intro aventura fara intoarcere, afectand grav viitorul natiei. opozitia la fel de idioata nu sesizeaza faptul ca omul abereaza, pune botu la smenozeala, si in loc sa-l porcaiasca pe individ, intra in joc si uite cum se amendeaza constitutia fara a fi necesar… si atunci care este diferenta intre prostimea condusa si “elita conducatoare”?

  39. @ Patratele
    Nu te supara, dar “ce spune” este imbracat in “cum spune”.
    Nu ma deranjeaza de loc ce spune, pentru ca are dreptate (chiar imi place ca este critic atat cu puterea cat si cu opozitia cand aceasta greseste, asa si trebuie) numai ca este
    atat de obositor, incat, uneori,nu-l pot urmari.
    Nu contest ca este un erudit, dar parca prea vrea sa arate cat de dezinvolt este.
    Cum am mai spus, pacat de temele emisiunii, care intotdeauna mi s-au parut interesante.

  40. Oare vom avea vreodată o “țară normală”? Dacă stau și mă gandesc la ce i-a spus Caragiale lui Vlahuță: “să nu ne mai facem inimă rea și spaimă gândindu-ne că lumea românească ar fi mai stricată decât altele. Nu, hotarât; neamul acesta nu e un neam stricat, e numai nefăcut încă; nu e pân’acum dospit cumsecade. E încă nelimpezit de mizeriile seculare sub care a mocnit cu junghetura frântă; încă nu crede în dreptate; încă nu poate scoate din sânu-i pe cine să-i poată comanda; încă nu știe de cine să asculte – fiindcă nu are deocamdată încredere în
    nimeni… Fript cu lapte, suflă și ‘n brânză.” -stau liniștit! Dar…

  41. Mie mi-a placut emisiunea de aseara cu Ponta. Poate daca descria mai putin reactiile si starile personajului,a carui nume rostit ne provoaca greata/sila si raspundea la cat mai multe intrebari,era si mai bine.
    O fi avand si Ponta pacatele sale (ca orice om),dar eu apreciez sinceritatea si spontaneitatea lui,faptul ca raspunde direct si rapid,fara sa imbarlige cuvintele,sa ocoleasca raspunsul prin tot felul de inflorituri, asa cum fac majoritatea politicienilor,inclusiv idolul sau Adrian Nastase. Sigur vor zice unii, ca acest lucru inseamna lipsa de tact/diplomatie,dar mie imi plac oamenii ce aplica principiul “ce-i in gusa si-n capusa”. Sunt satul de cei ce isi ascund gandurile prin vorbe goale !

  42. @MIHAELA: de ce pacat ? asta este farmecul sau.
    ai fi vrut sa aiba gesturi domoale, lenese ?

  43. @MIHAELA:
    PS: mie-mi place la nebunie; e plin de viata
    si e fantastic; imi aduce aminte de mai multi
    profesori; logica este impecabila, iar “ambalajul”
    arata pretuirea ce-o da spuselor/in ceea ce priveste
    subiectul abordat. e funny si are un simt al umorului
    hiperdezvoltat. din nou o spun: nu mi-l imaginez altfel.

  44. frectie la piciorul de lemn… cam asa se numeste actiunea usl impotriva dictaturii basiste.

    daca nu incep cu actiuni concrete care sa coaguleze ura impotriva lui basescu in jurul lor atunci o sa cistige praful de pe toba iar in 2013 o sa-i vad pe ponta si antonescu in organizatia de tineret a unpr-ului sub comanda vasnicei luptatoare basiste pt drepturile tradatorilor lavinica sandru

    toata ura de acum se transforma in bulversare toatala… resemnarea deja s-a instaurat cu forta… oamenii nu vad pe nimeni care sa le insufle putere si credibilitate prin actiuni concrete… din cauza asta si lipsa totala de reactie a oamenilor

  45. @ patratele
    N-am spus ca nu-mi place, din contra, are teme extraordinare, dar ma oboseste.
    La el chiar “nu vad padurea din cauza uscaturilor”, nu reusesc sa-l urmaresc, nu reusesc sa vad miezul dizertatiei din cauza ambalajului.
    Imi pare rau, dar asta este!

  46. @MIHAELA:
    Urmareste-i inregistrarile in slow motion
    sau trimite-i un complaint letter ceva. 🙂
    Pe tema asta si lui Mircea Badea si altora
    banuiesc ca le poti reprosa acelasi lucru.
    N-ai de ce sa mi te scuzi, asta este
    (btw: cu umilinta, fac o dezvaluire: in viata
    reala si mie mi se spune acelasi lucru, cred
    ca va trebui sa ma impac cu mine insumi si sa
    traiesc cu asta pentru tot restul vietii 😉 ).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.