Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Mica și zilnica mea Românie are doi ani

Mica și zilnica mea Românie are doi ani

aleea

Acum doi ani, când intram oficial pe ușa postului pentru care încă lucrez, după ce fusesem subiect de breaking news și obiectul delirului mistic pe Net, întinasem nobilele idealuri ale antibăsismului, trădasem cauza și prietenii, mă vândusem SRI-ului, mă salvaseră serviciile de pe nava care urma să naufragieze, uzurpasem locul și spațiul orar al celui mai iubit realizator de emisiuni al televiziunii, îmi terminasem cariera, prăbușeam prime time-ul, eram spăgar, curvar și prieten cu interlopii. Azi, eu sunt tot aici, da’ nu prea-i mai văd pe ei. Unii-s pe la pușcărie, alții fac performanță tv în cercul lor de intimi, unii latră politic de pe margine, alții pierd procese pe bandă rulantă, unii mă detestă cu aceeași sinceritate, alții m-au reevaluat. Cât despre proorocirile vremii, vă las pe voi să judecați…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

29 thoughts on “Mica și zilnica mea Românie are doi ani

  1. Arogantule, „La mulţi ani”,
    Pe ce zic ceilalţi nu dau doi bani,
    Genial ai rămas, iar pe viitor
    Sper să le tragi picioare-n … cu acelaşi umor.

  2. eu zic ca este vremea sa va retrageti, astfel va vor ajunge blestemele lui Rares ASF Batistuta si ale altora carora nu prea le surade ideea ca sunteti pe sticla!

  3. Nimic despre cei ce ți-au rămas alături,despre cei care s-au dovedit prieteni adevărați?Sunt sigur că fără ei ți-ar fi fost mai greu.:-)

  4. Domnule Victor Ciutacu aratati in continuare ca si pina acum, ca sinteti un demn urmas al verticalitatii in presa si in propriile opinii !!! Nu ca altii care scuipa timp de 2 ani in acelasi loc(cristoiu)dupa care se duc sa-si linga flegmele si sa se balaceasca in propriul rahat !!!
    LA MULTI ANI !!! SHALOM ALEHEM !!!

  5. Suna spectaculos, da’ nu-s nici eu chiar lumina luminilor 🙂

  6. Chiar am fost f. suparata cand ati plecat de la A3 si cred ca v-am spus-o la timpul potrivit ,tinea de un anume confort sa-i vezi pe toti cei ce fac emisiuni ce se pliaza pe gandurile ,ideile ,parerile si durerile tale .Nu stiam motivatia ,credeam ca va schimbati orientarea emisiunilor ,am crezut ca ati batut palma cu basescu,cate nu mi-au trecut prin cap atunci si ma infuriau….In timp mi-am dat seama ca sunteti angajat ,prestati un serviciu si luati un salariu ca orice om ,mergeti unde va este mai bine ptr. d-stra si fam. d-stra .Greu sa disociezi opera de viata autorului …..
    Chiar daca eram suparata tot va citeam sau va urmaream emisiunile ,de fapt totul era in miscare ,in asezare ,organizare cu postul Romania Tv.Acum este bine si va urez mult noroc pe mai departe si stati locului ,nu ne mai stresati cu alte ganduri .

    Nu sunt de multe ori de acord cu bondescu dar de data aceasta merg alaturi de el ,nimic despre cei ce au ramas alaturi de d-stra ….

  7. Dle Ciutacu, la mulți, mulți ani la RTV, sau oriunde veți simți că puteți să spuneți ceea ce gândiți !

    E reconfortant că folosiți sintagma de „mica Românie” pentru postul la care lucrați, și nu un diminutiv cu sens peiorativ, așa cum a făcut-o de curând jalnicul fost președinte când s-a referit la țara pe care, vai !, a condus-o 10 ani…

    Cât despre cel „uzurpat”, Doamne, ce dezamăgire să-l vedem cum sfârșește lamentabil, pe post de animăluț de companie, tern și ascultător, în ograda lui băse !…

  8. @ML: eu am avut o relatie extrem de civilizata cu el. nu sfarseste deloc, isi face meseria, unde si cum poate

  9. Ciutacule , lasa-i pe aia care te criticara in ududoiul lor. Ca sunt la puscarie, ca sunt in libertate, ei tot putini sunt. Noi astia multii care te stim, te evaluam sau reevaluam si te judecam. De noi sa tii cont daca vrei cu adevarat pareri corecte despre ce vedem si noi p’aci prin romanica noastra. Vezi tu! Azi, esti, maine nu. Cam nasol cu marirea dar mai ales cu caderea. Mergi pe linia ta, ca pana acum e bine. Fereste-ti tot timpul spatele. Prietenia se poate cumpara, pierde sau te poti insela in privinta altora. Baga carbuni, dar ai grija la conductorul trenului, chiar daca in viata asta totul se bazeaza pe incredere. Ce sa-ti mai spun? La multi ani cu emisiunile tale.

  10. La multi ani! Asa mai departe, RTV este foarte bine pentru a transmite gandurile, si multumim pentru asta.

  11. Daca e adevarat ce afirmati, nedreaptul comportament al celor din jur v-a fost de real ajutor, daca va inselati nu pierdeti nimic.In ambele cazuri pareti fericit in descrierea dumneavoastra.Daca si trebuie numai dumneavoastra stiti…, insa sarutul in oglinda face loc automat privirilor cel putin banuitoare…Zic si eu!

  12. Vezi că în timp ce tu te ocupi cu RTV a ta,mister Bean de Cluj a scris o carte intitulată,ține-te bine – “7 ani împotriva lui Băsescu”.E despre el,dacă poate crede cineva asta!
    Eu zic să plecăm acasă,hai,gata!

  13. offtopic (oarecum – ca pe pancarta albastra e numele maestrului)- da’ trebuie sa intreb, e adevarata stirea despre Tudor Gheorghe ca nu l-au facut aia cetatean de onoare al Bucurestiului (nu-imi imaginez ca statea in onoarea asta) ca are alte preferinte politice decat pdl si pmp? am citit si eu presa acum si mi se pare de necrezut. cat de mizerabil sa fii?

  14. Apai Victore, parerea mea (umila) e , ca , atata vreme cat esti impartial , corect si nu o dai pe o anumita “politica redactionala” , nu tre sa numeri anii de la un anumit post. Anyhow…LA MAI MARE! 🙂

  15. Ei,după interviul de la b1 cred că Nasolu a supărat binomul.Și,cum știm,binomul nu uită și nu iartă!

  16. Cind ai plecat de la Antena 3 am injurat frate,adica te-am injurat, dar dupa primele emisiuni pe care le-am vazut m-am linistit.Aveai aceeasi tinuta si discurs si nu ti s-a impus nimic. La mai mare !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.