Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mi-e silă de voi, adunătură de rataţi!

Mi-e silă de voi, adunătură de rataţi!

Mi-e silă de imbecilii declaraţi de dreapta care ieri l-au votat pe Băsescu de frică să nu le fure Vanghelie cota unică şi azi, în loc să-i spargă geamurile şi să-i pună foc la poartă, îi caută scuze lui Vlădescu pentru majorarea de stânga a dărilor. Mi-e silă de ziariştii care, după ce au prăbuşit tot pe ce-au pus mâna, dau lecţii de jurnalism, mi-e silă de politicienii migratori care se bat în consecvenţă şi principii la televizor, mi-e silă de impotenţii care nu bagă mingea-n poartă şi se plâng că-i fură arbitrii, mi-e silă de curvarii care jură iubire şi fidelitate nevestelor prin fiţuicile colorate.

Mi-e silă de acerebraţii care stau seara şi se holbează, cu mâna-n coşul cu portocale, în ţâţele tunate din dotarea lu’ Tonciu & Buruiană, bălesc pofiticos la Bianca lu’ Bote, bat două capace cu televizorul pe Private Spice şi dimineaţa acuză femeile care fac sex oral cu alţii că-s curve. Mi-e silă de cei care gândesc cu suliţa şi elogiază creierul, mi-e silă de tâmpiţii care nu pricep nimic şi comentează tot, mi-e silă de laşii care-njură din spatele celor două rânduri de yale încuiate, mi-e silă de toţi viermii ăştia la un loc. Mi-e silă de populaţia tâmpă cu pretenţii de popor care se comportă ca o turmă de oi, mi-e silă că suntem nevoiţi să împărţim acelaşi aer…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

305 thoughts on “Mi-e silă de voi, adunătură de rataţi!

  1. Uite că nu ma pot stăpâni să scriu şi eu un gând (sau nedumerire) legată de români.
    Românul vede că o duce tot mai rău, din zi în zi, dar NU îi înjură pe guvernanţi. Cred c-ar fi în stare să accepte şi munca pe degeaba o lună de zile şi s-ar “descurca” el cumva… Ehei… ce n-ar face el de dragul băsescului!
    Că Băsescu e băiat “de-al nostru, din popor”. Cei care-l critică sunt nişte câini nenorociţi. E adevărat că Boc e cam tâmpiţel, cam slugarnic, … dar dacă o să-l asculte pe Băse… o să-i fie bine. Şi noi ar trebui să tăcem dracului din gură şi să acceptăm situaţia aşa cum e… Doar e criză nu?
    Tot ce-am scris până aici e sinteza unor păreri MUUUULT mai răspândite decât credeţi! Cred (cum mai spunea cineva) c-ar trebui ca toţi care l-au votat pe Base şi PD-ul anul trecut să ajungă să crape de foame. Poate atunci vor gândi înainte de a vota în 2012!
    Cred că pe toate gardurile ar trebui scris: CUM VOTEZI AŞA TRĂIEŞTI!

  2. Sila ta adaugata la sila altora. Am inclus articolul tau la rubrica “ce nu intelegem” cu speranta ca vom intelege,ataşand un argument pentru reacţia ta : “când (ca de atâtea alte ori) argumentele sfârşesc şi logica moare, când răbdarea îşi dă ultimul suflu iar inteligenţa e forţată să se simtă prost că există, te laşi în voia a ceea ce mai putea rămâne-instinctivitatea.” intre timp ce noi ne ocuipam cu sila, grecii sunt cu zecile de mii in strada.

  3. da! sunt de accord! si mie mi-e sila de tot si de toti! dar suntem cu totii in aceeasi oala atat timp cat nu putem schimba nimic si cat cei de care ne e sila vor ramane la fel.

    din pacate, in Romania normaliatea este ridicata la rang de excelenta.

  4. Super!sincer nu ma asteptam sa citesc asa ceva la tine pe site!te admir si imi place mult ceea ce faci!mai am un pic si voi lucra in invatamant,un sistem tampit stiu,dar cred ca mai bine stii tu din moment ce ai lucrat la MEC,nu stiu daca am gresit sau nu dar asta mi-am dorit de mica:sa fiu la catedra!ma bucur sa aud ca esti un familist convins si cinste tie!pretuieste familia pt.ca este cel mai de pret dar al unui om!si referitor la astia ce sa zic…”Berceanu,Udrea,Blaga si Oprea” si multi altii,portocalii sau nu,sunt condusi de pinguinul Boc si Tata-socru Basescu!de ce socru?pt.k multi ar vrea sa… la Elena,nu????sau poate nu, pt.k am auzit k e cu Syda!mai sti ce o avea numele cu BOALA?eu nu astept un post in invatamant,nu am pile,nu am bani,dar am dorinta si credinta in Dumnezeu si note destul de bune,unele luate k am invatat altele k nu am prea dat pe la scoala(poate asa vor face si viitorii mei elevi)!Noi,niste tineri umili din Ardeal iti multumim ca existi si cu ajutorul tau,mai uitam si noi de griji!Te urmarim cu mare drag,doar suntem toti Filologi si Literati in ale Culturii!suntem cu acte in regula,pe bune sa stii…Iti multumim si mult succes in continuare.

  5. Este destul de greu de a scapa de sila-lingoare la vremea asta .Mai cu efect ar fi sa scapam de acesti provocatori de situatzii disperate schi atunci sa le facem rost de o cursa chiar cu doua avioane (ar incapea c am toata cloaca)peste vreo zona cu incarcatura negativa.La atitudine cetatzeneasca tip Grecia dela poporul mancator sa nu ne asteptam,deci NU NOI;EI SA PLECE; NOI TREBE SA LUPTAM.

  6. Mai draga Victor, sictiru-i sictir dar trece si acela. Se va schimba situatia. Te vei dili definitiv.Ca nu te vad sa te transformi intr-o masa amorfa sau sa te vinzi puterii. Poti s-o iei ca jignire, dar e doar ce-am patit si eu. Apoi am fost tarat afara cu forta din tara. Poate-am avut noroc.

  7. Am inteles din media ca ati fost si Dv.in aparatul bugetar.
    Din pacate, toata atitudinea Dv.imi arata starea de frustrare pe care o aveti din cauza de mai sus…
    Oare din “Vorbe Grele” nu va iesi niciodata -lucru pe care v-i-l doresc din toata inima!- o serie de idei salvatoare pentru tzarishoara…doar venin si vulgaritate exista in creerul Dv.?
    Nu vreau sa cred asta! Nu vreau!
    Cred ca ati putea incepe cel putin un program de reabilitare a etniei rrome…tot afisati mereu afinitatea prietenoasa pe care o aveti pentru Dl.M.Voicu.-intre noi fie vb, cateodata seamana a P.C.R.-pile.cunostinte.relatii.-si Dl. in cauza va poate face o disertatie despre….daca sta bine cu discernamantul, dupa ce a avut un lider la partid ca precedentul regretat candidat la presedintia romaniei.

  8. Bine alex.dumitrascu !!!!!!
    Mai bine de atat nu puteai sa o spui.
    Pot sa spun ca te iubesc pentru asta.
    ( Si pe tine Ciutacu, pentru ca nu ai cenzurat comentariul) 🙂
    “Asa ca Romania care nu se vede pe sticla ii fute muma in cur Romaniei care se vede pe sticla.”

  9. Subscriu. Cu un singur amendament legat de fotbalisti, care pe mine pur și simplu mă lasă rece… i-am trecut la capitoulul „fotbaliști? ce-s ăia?

    Regret amarnic că nu am emigrat cînd am avut ocazia, dar n-au intrat zilele-n sac…

  10. ,, SI APOI IN SFATUL TARII SE ADUN SA SE ADMIRE
    ………………………………………….
    SPUMA ASTA-NVENINATA,ASTA PLEBE, AST GUNOI
    SA AJUNG-A FI STAPANA SI PE TARA SI PE NOI.,,

    Ar trebui realizat un material in care sa se dea toate mizeriile lui Base si toate contrazicerile ,,marilor oameni de stat,, si astea intr-un program zilnic iar si iar si iar pana realizeaza ultimul incult ce ne-a facut prin votul sau.

  11. Domnule Ciutacu, intamplator cineva din familia mea va este o cunostinta mai veche si din acest motiv am incercat sa va cunosc mai bine prin intermediul tv ului si al blog ului dvs. Apreciez genialitatea, spiritul taios si justitiar de care dati dovada de fiecare data, ma regasesc in dvs si imi doresc ca la un moment dat in viata asta oamenii ca noi sa nu mai reprezinte o minoritate in Romania.Spre deosebire de mine, care nu sunt(inca) o voce in aceasta tara, dvs aveti posibilitatea sa mai miscati ceva in tarisoara asta, prin lupta asidua pe care o duceti in fiecare zi, alaturi, bineinteles, de o mana de oameni cu cap si sange in vene.Va apreciez.

  12. Intotdeauna asteptam solutii salvatoare de la altii…parca suntem o turma care asteapta pogorarea Duhului Sfant sa salveze tara asta. Mai ganditi si voi si apoi cersiti idei pe bloguri.

  13. SOLUTIA, la tot ce se intampla, e una singura ! Problema este ca, vorba lui Victoras Ponta, n-avem sange, dom’le. Eu vreau sa faca asta din octombrie 2009, dar n-am cu cine ! ULTIMA SOLUTIE – …

  14. Ce sa zic Nea Victore, imi place rau manifestul asta al tau, il citise si Nea Badea aseara la emisiunea lui. Stii cum se spune in final, raminem doar cu sila ! De schimbat , degraba nu se va schimba nimic. Dar textul e tare imi place rau de tot.

  15. Sotia domnului Paunescu a luat 3 vieti iar dumneavoastra ii spuneti acestuia ca il asteptati mereu cu cea mai mare placere. Mie de cine ar trebui sa imi fie sila ?

  16. Salut ! cred ca tu si M. Badea si cu Antenele ati ramas singurele persoane pe umarul carui mai poate plange un roman . Am sa va dau un exemplu , de cat de criminal poate sa fie acest sistem condus de PDL .
    In Craiova exista de cand ma stiu un Targ de saptamana in care isi desfasoara activitatea peste 200 de societati comerciale si 700 de familii de tigani , Primaria Craiova in acest an de RECESIUNE ca nu mai este an de criza a venit cu o idee tampita sa desfiinteze in 2 saptamani acest loc si sa construiasca un Complex Multifunctiional , daca va intereseaza situatia iti pot da mai multe informatii.Noi toti cei de acolo suntem disperati de aceasta situatie cu atat mai mult cu cat autoritatile din Craiova au spus ca nu ii intereseaza de situatia noastra .

  17. scarba, dezgust, repulsie ….. sunt niste jeguri, dar ce puteam sa ne asteptam de la unul care a zis ca-si da demisia in 5 minute? Si mie mi-e sila, dar deocamdata nu am de ales decat sa convietuiesc printre ei.

  18. @batman: nu, fiindca-s original si nici nu ma uit la filme

  19. @Dobre Stefan: nu-mi amintesc s-o fi invitat pe doamna Paunescu. de tine…

  20. Rezonez in totalitate cu Dstra.Dle.Ciutacu
    Dar ce putem face?
    Acest popor asa a fost,asa este si din pacate nu se va schimba niciodata.
    Cu mici exceptii,slugi cu vagi urme de creer obisnuite sa faca doar ce le dicteaza stapanul,usor de cumparat,usor de multumit,usor de manipulat.
    Dar poate revolta dumneavoastra si a catorva persoane cu talent si curaj,perseverand,vor putea sa genereze un curent de opinie.POATE?!

  21. Mai Victor si mie mi-e sila, da SILA nu asa… si ma gandesc de multe ori, oare merita sa intri in parnaie pentru asta? Ca asta a mai ramas de facut… ori vreun atentat ori ceva asemanator care sa ne scape de imbecilii din guvern… Unde esti tu Bin Laden cand cineva are atata nevoie de tine?

  22. Dar ceva solutii ai pt transformarea acestei societati bolnave in ceva mai bun?
    Perfecta nu se poate, dar macar sa schimbam 1% din lucrurile care ne scarbesc zilnic.
    Scuze, nu 1 la suta ci un punct procentual, ca asa am vazut ca este la moda sa te exprimi pt a demonstra ca esti in cunostinta de cauza si ai indelungata expertiza.
    Vreau si eu sa vad la rubrica de stiri altceva decat babe violate de nepoti in stare de ebrietate avansata.
    Ai solutie?
    Nu mai vreau sa vad imagini cu sange pe trotuar rezultat in urma unui stupid accident de circulatie in care un sofer grabit peste masura si conducand cu o viteza peste limita admisa de lege a dat peste un cetatean pe drumul national.Deoarece acel cetatean era in coma alcoolica neavand altceva mai bun de facut decat sa bea deoarece terenul agricol l-a cumparat primarul sa-l dea mai tarziu pt constructia unei autostrazi si merge pe sosea pt ca nu are trotuar fiind in mediul rural( ca asa este in Romania, cred ca unicat in Europa, nu numai in UE).Iar nesimtitul de sofer si-a permis sa merga cu 80 la ora in localitate noaptea pt ca si lui ii este sila ca avea de facut 300 de km si este plecat de 5 ore si inca mai are mult si bine de mers.
    Ai solutie?
    Vreau sa stiu ce fac parlamentarii romani in Parlamentul European.
    In afara de perlele semianalfabetului de Bekali ( cu K, albaneza, cum este si normal) si insiruirea de cuvinte fara sens si continut ale Ficei eu nu am auzit altceva.
    Ai solutie?
    Vreau ca emisiunile tv sa nu fie moderate de niste pseudoziarisi pseudodeontologi care au sau au avut contracte de consultanta cu multinationale ca nu stiau cum sa-si traga altfel spaga pt ca au scris frumos.Apreciez totusi ca si-au platit impozitele.Teoretic.
    Ai solutie?
    Vreau o singura primarie a Bucurestiului.
    Nu vreau 7 primari, 7 gasti de consilieri, 7 primarii, totul de 7 ori mai mult.
    Ai solutie?
    Vreau sa nu se mai schimbe denumirile strazilor.
    In caz ca se doreste cu ardoare schimbarea deoarece nu stiu care poet sau fost om politic s-a dovedit tradator de tara sa fie inlocuit cu un numar.Sa fie strada 14, 20, orice.
    Ai solutie?
    Vreau ca politia chiar sa prinda hotii.
    Vreau ca vama sa incaseze taxele de import sub forma de taxe si nu de spaga de la sutele de tiruri cu legume si fructe Made in Turcia.
    Vreau sa folosesc motorina si benzina pt care s-au platit accizele si tva-ul catre bugetul de stat.
    Vreau sa se desfinteze armata deoarece din ’45 se tot antreneaza degeaba pe marginea terenului.
    Vreau parcari.Vreau ca mai intai sa se faca parcari si apoi sa apara semnele de “parcarea interzisa”.Nu invers.
    Vreau ca o floare plantata de primarie sa coste cat o floare nu cat o intreaga sera.
    Vreau sa nu se mai discute si sa nu se mai investigheze declaratiile de avere.Se pierde timp.Exista firme off-shore.Multe!
    Vreau sa se arunce gunoiul la gunoi si nu pe fereastra apartamentului sau din masina direct pe strada.
    Vreau sosea adevarata intre televiziune si piatra cracanata.
    Vreau sa ma duc pe stadion sa vad un meci de fotbal.Vreau sa fac asta in siguranta, cu sotia si copilul.
    Vreau sa se interzica detectoarele radar si sa se returneze radarele cumparate de MAI.
    De autostrazi nu spun nimic ( ANUNT MICA PUBILICATE : vand BMW, cumpar 3 biciclete)
    Mai vreau ceva dar sunt slabe sperante.Vreau ca urmasii mei sa nu merga pe Bulevardele Traian Basescu, Elena Udrea si Emil Boc.
    Ai ceva solutii?
    Ca si mie imi este sila dar nici eu nu vreau sa plec din tara.

  23. @Bogdan
    Comentariul asta mi se pare cel mai tare dintre toate cele 280! La obiect! Subscriu! (inclusiv la punctul cu cele 7 gasti din primarii cu toate ca-s din “provincie” si ar trebui sa mi se rupa)
    Banzai!

  24. SILA…..daaaaa ….multa ,dar din pacate este individuala ,daca-ar fi colectiva am fi si noi uniti prin ceva si am avea identitate . Din pacate lista tinde spre infinit si vorbim si tot vorbim, pana-i apuca SILA si pe politicieni de noi…si au dreptate .Din pacate nici voi ziaristii nu ati facut nimic si ati avut puterea tot timpul…dar tre’ sa traiti si voi ….inteleg ….dar….SILA. Deci… mie mi-e sila de tine, tie de mine,cred ca va fi bine cand noua ne va fi de EI. Au fost doar ganduri care nu conteaza ,mi-e SILA sa recitesc ,scuzati eventualele greseli ,sau mai bine nu le scuzati.

  25. In primul rand imi este sila de incapacitatea poporului roman de a fi demn, imi este sila de elasticitatea coloanei vertebrale, imi este sila de hectolitrii de saliva scurse pe dosul portocaliilor care ne ”conduc” tara.

    oare ce deosebeste poporul grec de cel roman?marea lor curata si parfumata, nisipul lor mai grunjos dar infinit mai cald si primitor sau taria lor in a crede ca a fi grec nu este sinonima cu esecul si umilinta,ei refuza bineinteles (cum ar comenta vreo prompterista de pe la noi) in mod barbar sa se opuna incercarilor disperate de salvare a tarii de catre niste jegosi de politruci care incearca sa le bage cu pumnul maririle si concedierile nu asa cum reusesc analfabetii portocalii sa ne toarne pe gat toate porcariile si minciunile regurgitate din burtile lor imense, doar un popor incult, dintr-o seva de loser poate accepta asa ceva….frica, disperarea banilor, a masinilor, al unui salariu mizer ne face sa fim in ultimul hal, ei ne santajeaza tocmai din cauza ca stiu foarte bine cum este poporul….las si fara pretentii de ajunge la calitatea de om!!

  26. Brolin
    Probabil grecii sunt in strada deoarece citesc ceva mai mult decat romanii ( poate au trecut in revista si “Confesiunile unui asasin economic” a lui John Perkins) si nu se rezuma la asimilarea informatiilor din mass media gen cancan, libertatea, acces direct si nora pentru mama.Oricum, tinand cont de faptul ca grecii sunt campioni europeni la evaziune fiscala prin neplata tva-ului si prin exporturi fictive ( ca doar nu am inventat noi apa calda si mersul pe jos) iar noi nu suntem departe de ei la acest capitol, banuiesc ca pozitia romaniei inainte de accesarea banilor de la FMI era cu un pas in urma lor iar acum i-am depasit si avem deja un avans considerabil.
    Asa ca din punctul meu de vedere, treaba aia cu ” sa nu ajungem ca grecia” nu mai este valabila.Este tardiv.

  27. este adevarat cea ce spui, insa limita suportabilitatii a trecut, cea ce se intampla doare, si doare caci suntem inconjurati de lasi si prosti, oameni promovati fara merit si fara valoare, un presedinte care este tributar interesului de partid, al sponsorilor PDL si din pacate nu are caracter e bascalios si si-a tras un sut in fund singur…..
    Grecia la fel ca si Romania si mai multe tari din Balcani sunt campioni la fraudarea bugetului de stat, insa un stat smecher si puternic nu permite ca acest procent de frauda sa depaseasca un prag de acceptabilitate….aici insa statul si-a furat singur presul de sub picioare fiind pe ambele parti ale baricadei adica: atat hot cat si vardist!!!
    cat de imbecil trebuie sa fi ca om, cat de nulitate trebuie sa fi la nivel intelectual sa vezi in Basescu un salvator , in Udrea un om capabil sa organzizeze de singura macar o adunare de asociatie de bloc!?
    eu sunt convins ca in tara asta trebuie eradicata imbecilitatea crasa altfel suntem pierduti.

  28. Terminati astia de parlamentari pot incepe cu salariile lor , poate daca ar lua cam 1000 ron pe luna ar avea si ei alt interes nu ? Oricum cel mai bine eu zic sa ramana ei singuri in tara asta si sa munceasca pe prune cum muncim noi astia care nu mai stim altceva decat sa traim de pe o zi pe alta 🙂 bft si sa auzim de bine

  29. Domnule Ciutacu imi pare foarte bine de sila care va aparut vis a vis de tot cea ce se intampla in guvernu Romaniei si in Palatul Parlamentului.As vrea sa va spun cateva cuvinte ca om simplu ce sun:Si mie imi este sila de cea ce se intampla si detest guvernul Boc pentrul faptul ca ar fi trebuit ca lumea sa faca cea ce a facut Grecia.Multumesc lui Dumnezeu ca in tara asta exista oameni ca dumneavoastra si ca dl. Mircea Badea oameni care ar trebui sa conduca aceasta tara pana nu este prea tarziu.

  30. Domnule Ciutacu tot eu sunt Stelian Radu,Jilava Ilfov,va rog sa ma iertati pt insistenta,as vrea sa va mai spun cateva cuvinte:cea ce se intampla in prezent cu cetateni acestei tari,este un precedent al unei dictaturi ascunse.As dori sa iau legatura cu domnul Mircea Badea,pt ai relata niste aspecte negative pe plan local si judetean.

  31. Ciutacule, ai in mare parte dreptate cu ce spui dar sa stii ca pe cealalta baricada si tu produci destul noroi cu care arunci in putere si noroiul asta ne polueaza moral sufletele. Vrem calm, serenitate, daca putem scapa de Base pe cale pasnica fara sa fim nevoiti neaparat sa ii vedem hemoglobina pe asfalt…Capisci?

  32. Foarte bine. Inca mai ai putere. Urmeaza resemnarea si poate concentrarea energiilor spre adaptarea aceea invocata deseori de prietenul “guraliv”.

  33. dE SILA ASTA SI CHIAR MAI MULT ERA SA MOR SI AZI M-AM INTORS DINTR-UN SPITAL PORTOCALIU,CU AROGANTE PORTOCALII,CU PERETI VOPSITI PORTOCALIU,CU MULT,MULT PERSONAL PORTOCALIU,EXTERNATA AMELIORAT SI DACA AM REZISTAT TUTUROR AROGANTELOR PORTOCALIILOR PACIENTI SI PERSONAL,TREBUIE SA MAI REZZIST SA MAI POT “SCUIPA” PESTE ISTERIA LOR PORTOCALIE.

  34. Buna ziua Dle Ciutacu,va scriu folosind mana dreapta in timp ce cu stanga imi storc lamaia zilnica intr-un pahar fara de apa asta din cauza ca am depasit varsta emigrarii si doar remediul asta mi-a ramas.Stiti? nu stiti? ca CNI(compania nationala de investitii)cheltuie niste bani si nu putini pentru sali de sport,pentru piscine olimpice in comune cu 1000 de locuitori.Se poate verifica extrem de usor pe SEAP (sist electr de achiz publice)probabil ca o sa vi se raspunda ca doar 20% sunt fonduri de la guvern si restul europene dar totusi 20% dintr-un mil de euro inseamna ceva si mai ales cand nu vad utilitatea lor.O zi buna va doresc ! daca nu tine cu lamaia am sa incerc un Emetiral poate poate

  35. felicitari citacu,mircea badea,gadea,dana grecu,stan,firea,va multumesc ca existati,voi santeti sabia neamului,astept ziua z in care vom iesi in strada,santem multi cel putin eu sper.

  36. Cred ca iesirea din criza se poate face prin;
    -impozitarea progresiva [firme,salarii,pensii}
    venit mic = impozit mic 10% -dispare evaziunea fiscala
    venit mediu ,mare =impozit 16%-50%,eliminarea imp forfetar
    -subventionarea agriculturii reala pt cel ce munceste real, pamintul
    -sustinerea productiei agricole romanesti
    supermarketurile sa aiba numai produse romanesti
    acces in pietele agricole sa aiba in primul rind producatorii directi
    -reducerea cheltuielilor inutile ,sau compensatorii pt clientii partidelor
    -executarea licitatiilor corecte , netrucate ,cu acces prioritar al firmelor romanestia
    -deblocarea financiara imediata a firmelor care au executat lucrari la stat neplatite.

  37. Cred ca trebuie sa vedeti asta si sa o comentati la sinteza zilei cu oameni de specialitate,ba chiar ar trebui sa dati pe post acest film si dupa comentat.Scenariul se repeta cu noi,iata adresa

  38. Ce folos ca santeti o mana de oameni care scoateti in evidenta scarboseniile lui base si ale lui boc,credeti ca se vor sinucide?da de unde ,ne privesc cu lehamite numai ca nu ne spun “mereti dracu toti ,ca mi se rupe de voi”.Asa ca domnule Victor luati exemplul ficei mele care este jurnalista in TM si pe data de 19 pleaca din tara cu scarba si mare lehamite de aceasta tara,ma bucur ptr ea si o sustin.In Romanica noastra n-o sa fie bine veci pururi,ganditi-va la viitorul celui mic . Sa va dea d-zeu sanatate dar cred ca nu mai dureaza mult si va face felul baselul ca prea ii stati ca sula in coaste,si dl gadea ,badea,stan,ciuvica…….Trebuie aplicata alta strategie ca nu se poate asa cred o sa aprind eu fititlul ca la greci

  39. Domnule Ciutacu,as dori sa-mi dau si eu cu parerea vizavi de comentariile analistilor,pe unii asemanandu-i cu babele de la tara de pe pe sant care fac politica dar nu apar la Tv.Eu stau f. linisti pt. ca timp de 20 de ani tara asta a produs generali,doctori in stiinte, care stiu doar cum au luptat altii,si cine si ce a creat in diferite domenii, si daca vezi ce responsabilitati au la locul de munca iti vine sa razi ca au asemenea titluri,ducadu-te cu gandul ca au facut-o doar pt. ca se plateste leafa mai mare, ne facand cu nimic mai mult fata de colegul lui cu studii medii. De ce nu analizati subiecte grele ,precum invatamantul superior cu date concrete[ex. toti militieni sunt absolventi de drept]pt. leafa analiza-ti responsabilitatile unui loc de munca si insistati sa ,se plateasca munca pt. ca numai atunci va fi bine, si lasa-ti batutul in piept cu studiile facute ca practic vad ca nu aduc nimic in plus la noi se potriveste mai mult zicala invta mama ca sa nu muncesti. Sa dam lectii cu gura suntem, f. tari dar daca s-ar aplica la fiecare sa traiesti pe cont propriu dupa ceea ce sti sa faci nu stiu cati ar putea sa-si asigure traiul din stiinta lor.Dar eu stau linistit ca am o armata de generali cu lefuri si burti mari, si in caz de ceva are cine ma apara ,iar din punct de vedere economic ,doctori care in caz de derapaj sunt pregatiti pt. a lua masuri de revenire imediata.Am ras de Ceausasca, si acum e intruchipata in zeci de mii de cetateni.Oare cei ce conduc tezele de doctorat cati bani or fi avand? Noi totul am transformat in smecherie si acum iata rezultatele ,plateste tot cel care munceste si e platit vai de el.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.