Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Mi-ai intrat în viaţă, ţi-ai luat un coşmar!

Mi-ai intrat în viaţă, ţi-ai luat un coşmar!

Astăzi am bifat o premieră pe care, sincer, nu o aşteptam şi nici nu mi-am dorit-o: vizită la Parchetul General, mai exact la DIICOT. Calitatea în care am fost, spre dezamăgirea celor care mă aşteaptă încătuşat şi înghiontit de camere tv, e cea de parte vătămată. Când mi-au fost violate (sparte, hăcuite, spuneţi-le cum vreţi) conturile de mail, facebook şi blogul, am anunţat public că voi fi extrem de procedural şi că mă voi adresa, aşa cum e normal într-un stat care se pretinde de drept, autorităţilor statului. Ceea ce am şi făcut. Cu excepţia anunţului că făptuitorul e identificat şi a menţiunii că echipa de investigatori s-a mişcat ca la carte (nu, n-am făcut presiuni asupra oamenilor şi nici ei nu s-au scăpat în nădragi că-l au în faţă pe Ciutacu de la televizor), nu voi intra în amănunte. Dosarul e în curs şi nu simt nevoia să dăunez anchetei. Am ales să mă adresez organelor din două raţiuni. În primul rând, pentru că orice încercare de şantaj şi ameninţare a mea nu mă intimidează şi primeşte răspunsul cuvenit. În al doilea rând, dată fiind vizibilitatea de care beneficiez (şi la bine, şi la rău), vreau să creez un precedent în privinţa ingerinţelor în viaţa privată a oamenilor. Ceea ce sunt pe cale să obţin.

Fiindcă văd că asaltul politic asupra media a reînceput, printr-un atac virulent şi mizerabil asupra moderatorilor de talk-show-uri politice, dau drumul unui exerciţiu public de democraţie. Vă invit să scrieţi aici, fără să înjuraţi, că nu organizăm execuţii publice, fără a mă ocoli pe mine, numele moderatorilor de dezbateri politice televizate care vă enervează (irită, îngreţoşează) şi, obligatoriu, motivele.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

301 thoughts on “Mi-ai intrat în viaţă, ţi-ai luat un coşmar!

  1. Vitoria Lipan este personajul principal al romanului “Baltagul”. Ea este o figura reprezentativa de erou popular, avand cultul pentru adevar si dreptate, respectarea datinilor stravechi si a legilor stramosesti. Vitoria Lipan-personaj mitic-este o figura reprezentativa de erou popular,.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.