Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Mare ţi-e grădina Carpaţilor, Doamne!

Mare ţi-e grădina Carpaţilor, Doamne!

N-am nici o calificare-n branding, sunt oameni care trăiesc din chestia asta şi o fac bine. Dar m-a apucat scandalul cu grădina Carpaţilor de la Shanghai în direct şi pot doar să mă bucur că nimic din ceea ce am scris în textul anterior nu-i neadevărat. Femeia asta nu se poate abţine, tot pe ce pune mâna se transformă-n scandal (n-are rost să insist cu exemplul lui Midas, că la postliceală nu s-a auzit de el) şi se comportă ca o ţoapă isterică. După ce treci prin experienţa aia cu Land of Choice, s-o iei hotărât de la capăt şi să te faci de rahat cu atâta voluptate şi seninătate, ferm convins că ai procedat corect, iar tu să-ţi pui mâinile-n şold şi să strigi iar că mogulii-s de vină, asta, pardon, numai Elenei Udrea i se putea întâmpla.

Ca umil privitor, pot să întreb şi eu nevinovat, fiindcă n-am avut oportunitatea să studiez Geografia după manuale alternative, dacă doar prin România sunt Munţii Carpaţii. Sau, dacă nu, noi suntem promotorii unei întregi zone? Şi, dacă se poate şi nu cer prea mult, de ce ROMânia? N-am avut bani să plătim toate literele mari, că până şi Jucătorul pare a fi în nevoie, sau fiindcă de la Râm ne tragem toţi?

UPDATE: Sintagma-exemplu de notorietate foaie verde, din documentul postat pe site-ul Ministerului, e realmente dumnezeiască. Iar faptul de viaţă că din nou le-a înregistrat cineva la OSIM înainte domeniurelevă, fără putinţă de tăgadă, că mama imbecililor e mereu gravidă. Ăştia-s agresivi, dar proşti peste măsură.

LATE UPDATE: Land of churches

Comentarii

comentarii

Similar Posts

174 thoughts on “Mare ţi-e grădina Carpaţilor, Doamne!

  1. cata vorbarie pentru o frunza care la toamna se usuca si cade :D… eee lume, cred ca Romania are oameni capabili sa conduca tara dar inca stau pe margine, de ce?! nu stiu sa va spun sau nu vreau… stiti cum merge? “desteptul cedeaza primul” de aia conduc prostii!

  2. I se potriveste manusa madamei Udrea:

    PROASTA CU IMPRESII:
    – Doar pentru că nu-i atârnă şuncile, se consideră femeie fatală.Dacă-i atârnă, este doar provocatoare.
    – Nişte sâni înghesuiţi şi scoşi cu forţa în relief printr-un sutien cu un număr mai mic o fac cel puţin penibilă, nicidecum sexy.
    – Consideră că numărul admiratorilor îi arată valoarea, nicidecum TIPOLOGIA în care se încadrează aceştia.
    – Consideră că numărul relaţiilor îi oferă experienţă.Aşa e, depinde şi de care. Mereu o confundă.
    – Îşi face pedichiura numai vara.
    – Se epilează doar când este într-o relaţie. Unele nici atunci.
    – Stă cu mâna întinsă la bărbat, aşteptând să-i ofere traiul pe care consideră că-l merită.
    – Încearcă să se impună prin debitul verbal, nicidecum prin mesajul transmis.
    – Urăşte bărbaţii şi/sau îi consideră inferiori.
    – Priveşte cu dezgust prostituatele, deşi la rândul ei îşi alege un bărbat în primul rând în funcţie de statutul social al acestuia.
    Niciunul n-are idee ce sunt cu adevărat simţul umorului, ironia şi sarcasmul şi nici omenia si din simplul motiv ca sunt limitati/limitate .

  3. vreau sa vad lista cu participantii la excursia [de shopping], organizata de madam cocosudrea. nu exista o astfel de lista nicaieri poate..un ziarist ar putea obtine informatia asta¡¡¡¿¿
    care va fi brandu” de tara la anu¿

  4. Am ramas oripilat! M-a mancat in dos si am intrat pe blog-ul lu’ aia, ca sa ma exprim frumos, bai frate, nu cred ca a mancat cineva atata cacat in viata ei!!! Si zombii aia portocalii ce comment-uri dau, un terminat cica ” putorile de pensionari care asteapta pomana de la stat”!!! Bai astia chiar sunt retardati?! I-as bate cu fierul de calcat fara nici o remuscare…Cat despre barnd-ul de tara…sincer mai degraba as umbla in p… goala decat cu “frunza” lu’ ministru’ zdreanta…sorry ptr limbaj dar stau cam prost cu nervii! Pace!

  5. SEXBREND

    Doamna Lenuta ridicandu-si poalele, lasa la intuitia curiosilor un vagin urias, ascuns dupa o frunza de lipan, care, el singur, poate sa atraga turistii obsedati(sexual).
    Aceasta secventa asociata cu un porumb calibrat, fiert, poate sa constituie acel stimulent miraculos care sa isterizeze turismul mioritic de maniera unei neoprite reactii in lant.
    Asocierea cu originale versuri mobilizatoare basesciene, ecou al gandirii golase prezidentiale, modulate pe coasa virtuosului Boc, vor coplesi sufletele turistilor straini ingretosati de abundenta vestica;
    Veniti la noi, veniti cu toti la mine,
    In tara visului uman de trait bine,
    La umbra codrilor taiati politic
    De un popor condus spre neolitic…
    ………………………………………….

  6. Imi place explicatia la partea albastra: A)Este un rau ( de ex Dunarea)… criza asta o fi transformat Dunarea din fluviu in rau…

  7. Imi place asta cu ” mama imbacililor e mereu gravida” dar am impresia ca astia sunt ca sobolanii (am vrut sa scriu iepuri dar sunt prea gingasi),daca s-ar naste doar un imbecil pe an am suporta dar se nasc zeci pe zi. Stiti ca sobolani daca au resurse de hrana se pot inmulti necontrolat iar astia au un buget e drept ca sarac dar e un buger totusi
    Cit ii mai rabda pamintu?

  8. nu stiu cum i-a venit ideea asta cu gradina carpatilor. de fapt, ea nu e din plescoi, ala e un sat de deal. ea e nascuta in satul pietrosu, un sat de tigani(lautari). probabil ca a avut vise cu muntii cand era mica si a zis ca merge. se spune ca atunci cand tii gura deschisa creierul intra in repaus. uitati-va la ea cat de mult tine gura deschisa si o sa va dati seama cam cat de mult isi foloseste creierul. cel mai mult cred ca-si foloseste alte organe (limba, gura, mainile, picioarele etc.)dar niciodata creierul.

  9. Intreaga campanie merita intr-adevar facuta cu ou si cu otet amplu, facuta pane’ si rostogolita pe toate fetele. Cautam sa inventam brand la Romania cand deja il avem: Dracula. Daca e vreo sansa de a promova Transilvania doar asta ar fi! Astept acum cu mare interes imnul turistic. Marius Moga am auzit ca lucreaza cam ieftin. Mai bine ar apela la Lady Gaga.

  10. puteti sa ii spuneti domnului Oprea sa nu se mai erijeze in purtator de stindard al armatei?
    cineva i-a facut cunostinta cu domnii paunescu. pare mana unui profesor.
    eu ii sugerez sa incerce mai degraba exponent al securitatii. cred ca ar fi mult mai aproape, pt d-l general de cotroceni, nu-i asa?
    apropo de cine l-a santajat pe diaconescu, pai, cine ii este superiorul direct?

  11. Tocmai mi-a conturbat ecranul , din nou , Leanta lu’ Traienel … Am ajuns sa-mi doresc mai bine s-o revad pe Lenata lu’ Nicusor dacat s-o mai vad pe behaita asta !!!!! Bleah !!!

  12. Bine , bine ,dar pina cind sa mai inghitim mitoca-PDL-ismul si Guverno-golania asta ?

  13. FRUNZULITA DIN GRADINA EVEI SI PUTERILE SALE HALUCINOGENE
    La cat de vesela si optimista vorbeste domna Ministru despre aceasta frunzulica si asa ziza munca din spatele ei ,ma intinde sa cred ca aceasta frunzulica find de origine tropicala poate avea puterea halocinogene.
    Din acest motiv sfatuim pe doamna ministru ca din momentul in care astfel de efecte halucinogene dispar si-si revin cu picioarele pe pamantul mioritic sa dea cautare pe Google sau sa verifice anumite studii facute de aceasi companie pentru vreo 3-4 tari si 2 regiuni din zona amazoniana pentru ca atunci va descoperi ca nu doar frunzulita este obiectul unui copy paste si o buna parte din asa zisa strategie.

  14. Salut Victor.Se tot discuta despre Thr ,dar nu prea inteleg rostul.Hai sa iti spun ceva.Thr in realitate dupa cum stii apartine de D-nul Popoviciu ,sper sa nu gresesc si sa spun ca este una si acelasi lucru cu Thr de la Hotel Parc celebra scoala din industria ospitalitatii(coincienta au nu) de pe timpuri acum aflata intr-o criza profunda de personalitate.Unde director aici este un anume Razvan Parjol.Te rog un singur lucru,poate ai ocazia sa ai o discutie cu el si punct(in urma discutiei ai sa vezi unde se afla turismul in Romania si de cine este reprezentat).In Romana se face caz de infrastructura si investitii,pritene intai tre sa ai un personal calificat ,sa ai de unde alege,dar in Romania nu mai exista scoli de profil.IN rest numai de bine….

  15. Ideea cu gradina i-a venit de la varza din capul ei.
    Mult timp pe “reformatorii si modernizatorii” astia de tara i-am crezut smecheri. Si eu ma-am inselat, sunt doar prosti, foarte.

    Adresa la care gasiti cateva logouri turistice din zona (e vorba de tari nemodernizate si nereformate, adica penibile….Romanieeee, Romaniee….traducerea in chineza nu o am)

  16. CE PRETENTII SA AI DE LA O TANTI CARE VINDEA LA APROZAR , FIE EL SI PROPRIU , A CUMPARAT O FRUNZA CU 50 $ SI NOUA PRESUPUS POPOR DE IMBECILI(IN MARE PARTE ADEVARAT , PENTRU CA ACCEPTAM MAGARIILE ASTORA , SI NU I-AM STILCIT IN BATAIE INCA!)NE-O LIVREAZA LA APROAPE 1.000.000 $ —
    SHTIE EVA NOASTRA SA-SHI VINDA FRUNZA SAU NU ?

  17. Mare ţi-e grădina Carpaţilor, Doamne! …si multi turisti se ingramadesc sa’i sara gardul cu poarta deschisa!

  18. de bine de rau pe la bucuresti mai sunt anchetati unul altul ..ha… oameni buni dar mai trimiteti si prin alte orase ale tarii ca sa faceti o parere despre mafiile locale , de ex pe la PETROSANi ca sa vedeti cam ce face primarul Ritzi sotul fostei d-ne ministre, cum acesta numeste in functii(ex. mina Livezeni) pe criterii politice, cum oamenii sunt constransi sa adereze in PDL pt a obtine anumite functii , posturi etc…..

  19. Aflu dela analistii politici ca ROMANIA se aseamana cu o corabie care se scufunda.Ce este grav in aceasta situatie este ca,asa cum se spune,comandantul paraseste ultimul CORABIA.Chiar sa nu mai am speranta sa vad ales un alt fel de comandant?

  20. Barbie Udrea,

    Intai reparati gropile, mizeria, coruptia si somajul in Romania… si cand faceti asta dati-va jos din scaunele pe care le ocupati necalificat, mergeti din nou la scoala sa invatati ce este un “brand”.

    Sa vada ce? Spiritul romanesc? Care?
    Ca in majoritate cei care au pus suflet in tara dupa revolutie a fost calcat in picioare de cei ca tine.
    Ati sufocat spiritul cheltuind cit ati putut din banii poporului pt placerile voastre.

    Sa va fie rusine ca mai aveti obrazul sa va numiti romani… eu as muri sa stiu ca am cauzat durere poporului si de-un leu dar de milioane.

    Eu cred ca v-ati nascut cu un defect… suferiti de lipsa de constiinta ca si Basescu dealtfel.

    V-ati dus in China, nu ma mir, probabil e unica tara care asculta la prostiile pe care le debitati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.