Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Mântuiește-te, fă un gest spectaculos!

Mântuiește-te, fă un gest spectaculos!

Motto:

Robert Turcescu: Sorina, uite-te in tine

Sorina Matei: Ma uit

Mizeria cu autodetonarea demonstrativă, pe blogul ulterior băgat în mentenanță și în direct, a colonelului Turcescu, pigmentată cu misticism și invitații colective la deconspirări, are (și) altceva urât în spate. E, clar, cu va urma. Fiindcă, între altele, canalia aia n-are nici onoare, nici conștiință. Deci n-avea ce să urle-n el. Încă n-am o concluzie a acestui scandal pur securistic. Am comentat, parțial, în funcție de desfășurarea nebuniei. Găsiți, dacă vă interesează, pe aici și pe aici.

Până ce mă lămuresc ce-i în spate, vă ofer, spre aducere aminte, niște mărgele de înțelepciune ale aceluiași cadru militar. Era momentul când s-a aflat că e colonel, nu și despre acoperire. Zic că eliberarea nu e completă fără un gest spectaculos.

Promit să-mi trag un glonț în cap dacă este găsită vreo adeziune de-a mea la PDL. Chestia cu colonelul este iarăși halucinantă. În primul rînd nu am fost informat de o asemenea avansare, la care probabil ar fi trebuit să-mi dau acceptul. O altă problemă e că n-am făcut armata, așa că n-am cum să fiu colonel. Trăim într-o epocă a demenței.

Azi aflu de la Gâdea ca sînt colonel “pe o listă secretă” făcută de fostul ministru Gabriel Oprea. Actualul ministru, Dobrițoiu, zice că nu e secretă lista, ci publică. Și se spulberă în felul acesta și bănuiala că aș avea grad în vreun serviciu secret. Deci că aș fi “acoperit”!

Ei bine, zi tristă pentru domnii colonei acoperiți – pe bune de astă-dată după cum o dovedește tehnica diversionistă însușită de la superiorul lor,
Felix: în cazul meu nu există așa ceva!Așa că, Gâdea, Ciutacu, Badea, Ciuvică și, desigur, Felix, aveți ocazia nesperată de a vă dovedi, măcar o dată-n viață, oameni de onoare: trageți-vă un glonț în cap, nemernicilor!

UPDATE: Meleșcanu tocmai a demisionat de la SIE. E groasă rău…

LATE UPDATE: Organizația aia profesională a “adevăraților ziariști”, pe care a moșit-o colonelul când n-a putut să preia Clubul Român de Presă, mai există? Cine-i locțiitor la comandă?

LAST UPDATE: Labeunu anunță că nu mai colaborează cu fostul deontolog, ieri independent pe subiecte, azi încălcător de coduri jurnalistice. Asta după ce, nu demult, îl băga-n retragere cu forța pe Bădin pentru șpagă și proces penal. Ticălosul ăsta măcar a făcut avere, caraghiosul ăla crapă de foame cu mâna întinsă și fără talentul de a spune o poveste. La ăștia-n unitate mai lipsește un viol cu tâlhărie să fie tacâmul complet

Comentarii

comentarii

Similar Posts

19 thoughts on “Mântuiește-te, fă un gest spectaculos!

  1. E mare balciul…. Cele doua pasari calatoare, batrane si imbibate de radacini comuniste incep sa se muste la origini … Adica la securisme… E doar inceputul sfarsitului… Basescu a fost de al lor au facut fsn ii stie si ce puneau in farfurie asa ca balciul va fi entuziasmant… Ca sa nu mai vorbim ca aia de la cedo ne au cam condamnat asa sa l condamnam pe iliescu pt mineriade…. Asta da balci… E un balci total… Let` s just have some fun 🙂

  2. Curios e ca pro tv,prima,gandul,etc nu dau mai nimic despre subiect.
    Daca unul dintre cei invitati de Turcescu sa fie oameni de onoare,ar fi fost deconspirat,in organele de presa de mai sus s-ar fi declansat jihadul.Asa,tacere,e bolnav,a spus copilul ceva,a injurat,o admiratoare ….
    Ce face spionajul din om,din ala ce facea interviul cu Udrea,cu Norvegia,a ajuns sa cinte la eurovision!!

  3. Nu am nici o indoiala ca Turcescu era turnator cu grade, e omul servil si lingusitor ca si caracter care poate face astfel de mizerii… Vad vanzoleala asta nebuna prin presa ca “acoperitul” prezidentibil si vad multe trusturi de presa care pun problema ilegalitati “demascari” aluia… Hai sa ne reamintim cand a3 avea aceste informatii si le a facut cunoscute publicului nu era nimeni ultragiat… Eu nu cred si probabil nimeni nu crede ca fara “alt” acoperit din presa sau politica se putea ajunge la acele informatii. Noroc cu dobritoiu ca a dres busuiocul zicand ca lista cu decorarea lui turcelu era publica 🙂 atat de publica incat nimeni nu a aflat de ea:) reamintesc ca acel dobritoiu batea studiourile A3 cu toate perechile de pantofi inainte de a fi ministru 🙂 rememorand astea constatam ca sunt si “acoperiti” de drepta si “acoperiti de stanga” din ambele tabere adica jurnalisti si politicieni!

  4. Melescanu si-a dat demisia
    care ar fi motivul?
    – candideaza la prezidentiale
    – a zis ca basescu a cerut lista de acoperiti

  5. Victor nu ma refer la momentul cand au fost retrase acele grade… Atunci stim toti lista… Ma refer la momentul cand acestia au fost gradati… Daca e asa si Turcescu era sub acoperire cum recunoaste chiar el suntem de acord ca acesta a fost “descoperit” de Dobritoiu? Sau a fost doar o presiune executata de un ministru asupra unui ofiter? Sau mergem pe prostia unui minister care isi deconspira singur ofiteri sub acoperire? Pe ce sa mizam? Pana la urma el era ofiter sub acoperire in cadrul mapn! Aici e buba Victor ca un ministru al aparari isi deconspira ofiteri acoperiti si ii da presei totul in scopuri politice!

  6. @fvr
    poti sustine ca oprea l-a deconspirat pe turcescu pt ca ordinul lui oprea de avansare in grad a aparut in monitorul oficial, dobritoiu i-a retras gradul dupa ce acest fapt era de notorietate

  7. 1.Despre turcescu-turnătorescu nu se poate scrie decât la categoria pe care, cu mult temei, ați intitulat-o „ce-mi provoacă scârbă”.

    2.Ce înțelegeți dvs. din anunțata candidatură a lui Meleșcanu? A auzit cineva de Partidul Dreptății Sociale, din partea căruia, chipurile, candidează? Fostul (deja) șef al SIE e cumva vreo rezervă pentru Werner, în caz de avarie? Și atunci va candida din partea forțelor de dreapta, fiindcă, nu-i așa, ce mi-e stânga, ce mi-e dreapta pentru un tip care a trecut lejer dintr-o parte în alta… Doar pe noi ne-a amețit mișcarea asta, dânsul rezistă, precum bateriile Duracell…

  8. pe sistemul

    “Privitor ca la teatru
    Tu în lume sa te-nchipui:
    Joace unul si pe patru,
    Totusi tu ghici-vei chipu-i,
    Si de plânge, de se cearta,
    Tu în colt petreci în tine
    Si-ntelegi din a lor arta
    Ce e rau si ce e bine.”

    dar de-nteles CE E RAU SI CE E BINE….si nu jocul lu’ unu sau patru chiar daca plange, chiar daca se cearta

  9. Este greu de crezut că pe Turcescu l-au năpădit remuşcările taman în campania electorală; cum a suportat greutatea atâta vreme, mai putea răbda 45 de zile. Nu cred în delirul verbal al lui Turcescu. În răzbunarea lui Turcescu, da. Motive ar avea: apariţia numelui său în Monitorul Oficial la avansaţi în grad i-a ştirbit rău bruma de credibilitate pe care o mai avea, făcându-i pe telespectatorii săi să-şi pună întrebări. Iar pentru un jurnalist credibilitatea este aproape totul. G. Oprea l-a făcut şi acum vrea răzbunare. Cred că momentul a fost ales de multă vreme. Şi mai cred că momentul a fost ales împreună cu T. Băsescu.

    Turcescu părea că îşi asumă consecinţele gestului său, a vorbit chiar despre răspunderea penală şi a repetat de multe ori că vrea să se pronunţe un judecător. Oare? Eu cred că se gândea la răspunderea penală a altora… De ce spun asta? Să presupunem că a fost ofiţer sub acoperire. După publicarea numelui său în Monitorul Oficial, mai putem vorbi despre un ofiţer sub acoperire? Şi mai clar, dacă se poate spune aşa: după desconspirarea sa de către ministrul M.Ap.N. mai era el un acoperit al Armatei? Pentru o asemenea eroare, G. Oprea poate răspunde penal? Aici, nişte avocaţi buni au o pâine de mâncat.

    Totuşi eu cred că este vorba despre răzbunare şi mai cred că este în stare de orice. Bani a câştigat, nu mai are probleme financiare, poate pleca în vacaţă peste 45 de zile.

    Dacă ar fi să cred cele spuse în presă de către senatorul D.Savu, ofiţer descoperit SRI ( nu desconspirat), şi nu am motive să nu-l cred, Turcescu nu a fost ofiţer acoperit. Acum doar joacă un rol pe care G. Oprea i l-a rezervat…

    Urmează declaraţiile lui T. Băsescu despre prezidenţiabilul acoperit…

    Delirul verbal al lui Turcescu a avut ca prim obiectiv inducerea în mentalul colectiv a ideii că a fi ofiţer acoperit este o ticăloşie. Şi cred că a reuşit.

  10. ”Felix: în cazul meu nu există așa ceva!Așa că, Gâdea, Ciutacu, Badea, Ciuvică și, desigur, Felix, aveți ocazia nesperată de a vă dovedi, măcar o dată-n viață, oameni de onoare: trageți-vă un glonț în cap, nemernicilor!”
    T(P)urcescule, până să-şi tragă sus numiţii un glonţ în cap, ţi-ai tras tu singur unul în picior. Doare?
    P.S. Victore, pe ăsta l-ai mirosit, că metrosexual cu e duhnea numai a deodorante de fiţe!

  11. Personajul in cauza a anuntat inca de prin vara ca la final de an se retrage din activitate ( sper sa nu gresesc , poate a spus o din primavara ) .
    Iar pt cine nu stie , cand era mai tanar avea o prestatie destul de buna la realitatea ( desigur in acele vremuri inclusiv postul realitatea avea o alta politica editoriala mult mai salubra decat azi ) . Intre timp , au trecut ceva ani peste acest personaj si odata cu firele albe a inceput sa si derapeze . La inceput mai putin iar apoi din ce in ce mai grav . Sper sa urmeze catre tomberon si cea care modera aseara emisiunea .

  12. Da Pora,Pora si Matei nu-si trag un glont in cap ? Cum stateau ele ca doua curci plouate si-l ascultau pe colonel batind cimpii.Frumoasa imagine !

  13. Exact! Ciocanitoarea Pora n-are nevoie de vreun glont, care sa poata fi folosit, nu din ala adus cadou de oratania aia de Macoveni!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.