Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Mamă, ce bunăciune s-a făcut Tapalagă!

Mamă, ce bunăciune s-a făcut Tapalagă!

Cand eram eu mai mic, Dan Tapalaga era un ardelean asezat, oarecum saten, cu barba si fan al Monicai Macovei. Ultima oara cand l-am vazut in viu, la nunta Blondei, cred ca eram tot nefrecventabil ca si astazi, da’ el sigur arata a barbat. Astazi, insa, citind o analiza de pe Hotnews, altfel interesanta, ma lovi-n moalele creierilor capului o constatare nemernica. Tapalaga asta s-a facut, de cand nu-l mai vazui eu, un soi de bunaciune blonda sexoasa. Ptiu, drace, bine ca n-am fost matol la evenimentul bahico-religios de la Palatul Mogosoaia, ca-i bagam naibii mana pe sub fusta omului…

UPDATE: Micutii s-au prins si au corectat. Cica domnisoara Vass, consiliera domnului draga Stolo la Parlamentul European, e autoarea articolului. Si eu, prostu’, imi facusem iluzii ca ma dau la Tapalaga. Mi-ati frant inima, ba!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

17 thoughts on “Mamă, ce bunăciune s-a făcut Tapalagă!

  1. Don’soara a fost si consiliera lui Base. N-a sarit prea departe, slujeste aceeiasi stapani….

  2. Ar fi interesant ca “doamna” Tapalaga sa ne spuna si pe ce anume cheltuiesc romanii 2046 lei de gospodarie sau 702 lei de persoana. Ce consuma adica, mai exact (un top 10 acolo).

  3. Bai ciutacule, numele te descrie perfect! te felicit pentru aceasta realizarea sincretica intre fenotip si apelativ.
    P.S. limbajul articolului si titlul sunt tari, frate!

  4. Afroditu, cel care iese INCALTAT din valurile marii, are slabiciune la blonde ! Si nu are gusturi rele ! Gusturi rele are in ale politicii!
    In alta ordine de idei am urmarit emisiunea ta aseara cu SO, am descoperit un autentic om de stanga. Dumnezeule ! In moda asta absurda de a fi toti anticomunisti, antisecuristi, pro-americani,parca ne-a luat cineva mintile, apare SO care va fi haituit de slugile portocalii.Poate voi, presa adevarata sa-l sustineti. Dar ma gindesc ca in prezent cind americanii au luat-o pe tobogan ,atacurile sa fie mai putin virulente.

  5. Apropo de asta. Un banc sa mai radem.

    Cica DT se intalneste cu pestisorul de aur care pentru salvarea propriei vieti ii propune lui DT sa-i indeplineasca trei dorinte.

    DT – Prima mea dorinta ar fi sa devin mai destept.
    Pestisorul ii indeplineste dorinta.

    DT – A doua mea dorinta este sa devin de doua ori mai destept decat sunt.

    Pestisorul ii indeplineste si aceasta dorinta.

    DT – A treia dorina este sa devin de trei ori mai destept decat acum.

    Pestisorul ii indeplineste dorinta si in sfarsit DT devine “BLONDA”.

    Banuiesc ca aceasta intalnire cu pestidorul de aur au avut-o si alti jurnalisti.
    Cel mai evident exemplu este ziaristul sportiv Gregoar care a devenit peste noapte o “blonda” a jurnalistului ce-si da cu parerea pe teme politice. De cate ori il vad pe Gregoar la Realitatea TV ma apuca un ras teribil. Este cel mai comic personaj din presa romaneasca. Cu greu va putea fi egalat.
    Deci dragi jurnalisti, aveti grija ce va doriti cand va inatlniti cu pestiorul de aur.

  6. Dra. Andreea Vass este una din cele mai briliante minti ‘economice’ ale Romaniei si printre putinele cu dorinta si capacitatea de pune diagnosticele corecte si a gasi remediile necesare problemelor economiei romanesti. Adaugati la asta anvergura experientelor sale internationale si veti gasi pe viitorul prim ministru al Romaniei. Andreea Vass este ‘the best kept secret’, asul din maneca al lui Traian Basescu, camuflat deocamdata de ‘bagarea la inaintare’ a unei doamne blonde, de cu totul alta factura, ca sa tina vigilentza tzoparlanilor chitita pe alte tinte conforme cu gusturile si ‘cultura’ lor.

  7. @don giovanni: am zis eu vreodata ca-i vreo proasta?
    @serghei: te-ai racorit, campionule?

  8. Corectati si dvs ceea ce scrieti, inainte de publicare. A se vedea “lovin-n”

    REZOLVAT, MERCI PENTRU OBSERVATIE

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.