Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Mă cam confuzaşi rău la creierii capului

Mă cam confuzaşi rău la creierii capului

Antonele, ori nea Gigi preluă subit Giuleştina, ori Georgică-i vindea iaurt lui Taher pe vremea lui Nicuşor, ori Corsicanu-i liderul facţiunii care se bate-n peluza lui Piţi din meciul cu Anderlecht cu atleţii lui Zmărăndescu. Nici nu ştiu cum păcatele mele o să ies din confuziunea asta generalizată. Deci tu mă sfătuieşti să votez cu Udrea?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

35 thoughts on “Mă cam confuzaşi rău la creierii capului

  1. Incercare ieftina, dar care ar putea convinge cativa fani, stiut fiind coeficientul de inteligenta al unora dintre ei. Niste circari de doi bani, pretabili la orice. La cate am vazut in campania asta si la cate-or fi lasat baietii pe ultima suta, asta saracu’ pare chiar mic copil. Rima la antonel e betonel?!…

  2. Sunt penali astia rau de tot! Si-ar vinde si pe ma-sa numa’ sa intre in parlament si, eventual, in guvern. Io cred ca sunt confuzat(a) mai rau ca tine, Victore: el te indeamna sa votezi cu Smarandescu. Hai sa aveti o seara frumoasa!

  3. Haideti mai, ca Gigi Becali e si cu sufletul si cu banii alaturi de Steaua, dar si-a pus fularul lu’ Dinamo si a urlat ca un caine, nu va amintiti? Si e si el politician. Asta, Antonel Tanase, ce a facut? S-a dus si el la un meci a lui Rapid. Da’ poate e chiar la meciul Rapid-Steaua de acum cateva saptamani, nu?

  4. eu,parca as vota cu madam dar…numai cu o conditie:sa-si ia angajamentul,sa dea o lege sau cel putin o ordonanta,ca pe toata perioada mandatului,fiecare cetatean doritor are parte gratuit-adica moca-la un kil de cirnati de Plescoi.De aia de a ei,dar musai originali.O data pe luna.
    …Iar pe
    perioada estivala se majoreaza cantitatea la un kil jumatate !
    Aaaaa,ca sa fim siguri ca marfa-i de calitate eu o probez.

  5. Unii voteaza PSD desi au degustat din sarmalele marca Udrea.Altii in schimb o voteaza fara a vedea macar oala cu aburi.”CARE-I PROSTII” DIN PROPOZITIE ?

  6. DE CE SĂ VOTEZ?
    Să votez pentru că în noiembrie 1946 (eram în clasa a doua) ţărăniştii din sat mergeau la vot cu puştile de vânătoare în spinare şi mi-au împuşcat câinele din curte?
    Să votez pentru că în anii ’50 comuniştii mi-au luat vaca din curte pentru că nu plătisem cotele?
    Să votez pentru că FSN a inaugurat cea mai cumplită corupţie în ţară?
    Să votez partide conduse de schizofrenici?
    Să votez partidul fascist numit PDL?
    Să votez un PNL al cărui preşedinte este omul grecilor şi ungurilor?
    Să votez un partid condus de un cioban mitocan?
    Pe cine să votez?
    Spuneţi-mi voi, fiindcă sunteţi tineri şi ştiţi mai bine încotro ne îndreptăm. Ştiţi mai bine încotro a apucat-o lumea de azi, întregul mapamond.
    AŞTEPT SFATUL VOSTRU.
    SĂ FIŢI IUBIŢI!

  7. legea ilicitului- legea care stavileste furtul din banul public, iar linisti pe toti. Cine are curaj, sa adopte o asmenea lege cum au si tarile U.E.. Aceasta lege este un examen pentru viitorul parlament

  8. Daca liberalii ar fi nominalizat pe altcineva, ma duceam la vot. Pe antonel tanase am refuzat sa-l votez si la locale, ca a candidat si atunci, pentru primaria sectorului 6. un alt infractor si el, ca ceilalti.
    speram ca liberalii sa joace cu alti oameni, macar la bucuresti. sectorul 6 – drumul taberei nu este totusi ferentari. NU MERG LA VOT!

  9. Desi lumea tinde sa ma califice drept idiot, am prins subtextu’ (cred…), dar invederez Onoratei Instante ca poza cu inculpatu’ e trucata… Sau, daca nu, Antonel e reincarnarea lui Sf. Anton si radiaza o geana de lumina deasupra cheliei. Mai stii?

  10. …e plina tzara asta de ciudatzi care se simt “datori” sa candideze…ei spun ca pentru binele tzarii, dar daca e sa o luam pe a dreapta, tzara se limiteaza de cele mai multe ori la familia si amicii lui de partid sau de langa partid, care dau cu banu…un candidat la functzia de prim ministru care cica ar fi favoritul poporului roman prin sondaje (in care nu mai cred de vreo doi ani) intrebat la o emisune electorala despre solutii ale crizei in Romania, dataorita careia a aparut spectrul somajului masiv – se vorbeste de UN MILION de someri, a gasit 2 idei “geniale”…

    1. Investizia in agricultura –

    ..nene i-as zice eu asta nu ar rezolva somajul pentru simplu motiv ca nu potzi muta muncitorii shomeri la tzara – acolo deja pamantul este al cuiva…apoi de unde ai da muncitorilor, transformatzi peste noapte in agricultori, case in spatiul rural? …ah, i-am duce ca in anii ’50 in bargan si i-am parasi acolo sa-si construiasca bordeie?
    …deci e bine sa investeshti in agricultura, dar asta NU rezolva nici criza, nici somajul..investirea in agricultura inseamna eficientza…si poate daca am exporta mai multe produse agricole am echilibra afurisita aia de balantza comerciala…

    2. recalificarea somerilor in meserii cautate. daca e criza shi somaj in ce meserii, ca nu sunt locuri de munca? ideia “geniala” a candidatului la fuunctzia de prim ministru a fost – “in asistenti medicali”, ca e criza in acest domeniu…
    … alo,domnu candidatu, un asistent medical se pregateste cam in doi ani si sa speram ca pana atunci criza trece…apoi nu-i vad pe sutele de mii de someri muncitori transformati in asitente medicale…

    Alta idee nu a avut “celebrul” candidat la functzie…Cu toate ca toata lumea are cica o perere buna depre acest candidat la functia de prim ministru, mi-am facut cruce cu limba in gura…doamne fereste sa ajunga pe post…omul asta este atat de gaunos si gol de idei incat ma rog lui Dumnezeu nu cumva sa ajunga pe post…a mai facut de doua ori rau Romaniei, sper sa nu ajunga sa o faca si a trei oara…

    …poporul roman este in situatzia cetatzeanului turmentat…

    …eu cu cine votez…?

  11. PS…pe departe cel mai dragut candidat este cel din colegiul 2 Scornicesti, Nicolae Stan (PD-L),care nu a ezitat sa isi mentioneze pe afise si bannere porecla “Bula”, trecuta intre paranteze, cu majuscule, sub numele sau. Fost presedinte de CAP, care se lauda ca a dat mana cu Ceausescu, care s-a amuzat de porecla lui….avem candidati, nu-i asha?

    TRAIASCA BULA! …macar asta recunoashte!

  12. Vai de noi

    De mai bine de un an lucrez in Germania,pentru o firma romaneasca si zic eu imi respect statutul de specialist.Conduc o masina decenta ,nici noua nici veche si pot spune ca imi iubesc tara.Ma intreb insa daca ea ma iubeste…sau poate asta nici nu conteaza….mai important ar fi sa se iubeasca pe ea.Si nu o face.
    In conditiile actuale ,cind gunoaiele au ajuns in capul trebii,cind conditia necesara,absolut necesara pentru a devenii un model este sa fii incult,daca esti si prost ,cu atit mai bine, ma gindesc cu groaza ca solutia reala pentru tara o vor reprezenta gruparile de extrema.Ar fi groaznic totusi sa aflam de la stiri ca Bamboooooo a explodat sau stiu eu care masina de muuuulti bani a facut poc.
    Conditiile pentru ca asemenea lucruri sa devina reale sunt indeplinite ,atit social cit si economic.
    Aici este ,cred eu principalul pericol.Clasa politica nu pricepe nimic,fura si atit.
    Hitler ,cind a venit la putere a beneficiat de o conjunctura similara……

  13. Stelistii il vor vota pe Gigi Becali si PNG indiferent cate declaratii de sustinere a Stelei va da Antonel Tanase.Dl Tanase trebuia sa se retraga dupa ce a capotat la alegerile locale

  14. Te-ai “scos” Antonele! Daca Steaua mai pierde cu Bayern si Fiorentina, ai ajuns deputat in locul lui Gigi Becali. Sa-ti fie de bine, ca la frizer!

  15. Surprize-surprize,
    …aseara ,sau astazi dimineata,la jurnal.ca nu mai tin minte,deh m-am ramolit,il vazui pe marimer cum se scoboara cu cu doamna de brat dintr-un ….Loganel !
    Ei,acum sa va vad…vorba aluia cu opateul :Comentezi !!!???

  16. Mihail. a cumparat Loganu din banii familiei sau l-a primit cadou? Sa-l stapaneasca sanatos si sa umble in el si dupa campania electorala. Nu ma incalzeste cu nimic, preferam sa umble in masina prezidentiala blindata si sa se poarte ca o persoana responsabila. Atat! Nu cred ca a fost angajat sa faca reclama la Logan. pentru aia exista un sector specializat in starlete si baieti bine facuti. El nu indeplineste nici una din calitati. mai sunt produsa in Romania si alta marca de masini. Se pare ca ceea ce face intra la concurenta neloiala.

  17. te crezi mai interesant? consider ca ai putea sa iesi in evidenta cu altceva (mai demn) decat cu aroganta asta “senina”

  18. Pina la urma, n-am nimic cu Loganul -n-as conduce, dar eu imi cumpar masina din banii mei, nu din ai vostri, cum fac ei-, insa nu cred ca figurile si lamentarile astora sint pe bune… atita mironoseala, doar pentru ca ajuns la numaratoarea inversa in marele circ national.

  19. @Victor Ciutacu: in cazul in care poza de mai sus nu e o gluma, se vede de la o posta ca poza e un fals si ca nea Antonel e decupat dintr-o poza si plantat acolo langa Copos. Sunt diferente mari intre calitatea celor 2 poze, de iluminare, iar Antonel n-ar trebui sa fie complet focalizat si semi-chelia lui n-a fost decupata ca lumea, ramanad cativa pixeli albi pe langa ea.

  20. Politician = idiot – valabil 99% din cazuri si exceptiile exista doar ca sa confirme regula… Nu stiu de ce ne mai pierdem vremea cu ei. Sunt in stare de orice doar sa se conecteze la “tzeava” si sa mai suga 4 ani… Sunt ferm convins ca daca ar fi sigur ca sexul cu mama s-a l-ar duce in Parlament cu siguranta ar face-o…

  21. Explicatia este simpla. Omul este cu inima alaturi de stelisti si cu fizicul langa rapidisti:).
    PS: si ne face si metrou … cica. Ce putere va avea el in parlament sa faca metrou nu stiu …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.