Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Loganu’ de 150.000 de euro al lu’ Băse

Loganu’ de 150.000 de euro al lu’ Băse

Avem un om care promite si face. Si-a dat demisia la 5 minute dupa ce a fost suspendat, si-a concediat juristii care l-au dezinformat ca uninominalul ar fi anticonstitutional, si-a luat Logan; de la baietii aia care l-au cam scumpit la 70.000, da’ face. De unde stiu asta? Dincolo de faptul ca eu, in general, stiu tot, de aceasta data, vazand in globu’ de cristal ca apetitul poporului pentru buy romanian e enorm, am tocmit – ca un tonomat cu ieuro ce ma aflu – o liota de paparazzi. Care s-au tarat ca niste viermi prin tufisurile din zona televiziunilor de stiri si au produs – vorba lu’ DDD – o exclusivitate de neimaginat.

Jucatorul a descins azi, la Sidexul privatizat de Musetescu, dintr-un Logan proletar de 150.000 de euro, iar surse a caror deontologie nu poate fi comentata nici macar in gluma ne-au raportat, cu mana la caşchetă, ca urmatorul obiectiv pe lista de vizite prezidentiale este complexul comercial Dragonul Rosu; de unde Providentialu-si va achizitiona un fes autohton abibas, un casetofon Futachi si-o strica de spirt medicinal Baltines.

Si cica guresa aia mica, masteranda de nota 10 a lui Cristi Parvulescu, ar fi luat de pe stoc, sa nu se supere licuricii aia care ne-au luat Daewoo de pe cap, ultimul Matiz de colectie produs in Romania; sa-l agate la cheile de la Range Rover.

In final, marturisesc ca as fi onorat sa fiu eu cel care va pune la pompa motorina in masinile cele ieftine ale familiei Basescu. Nu conditionez decat ca producatorul de carburant sa fie indigen. De preferinta Romeptrolul oligarhului Patriciu, dar, daca nu e-n drum, merge si Petromul pe care l-au furat Nastase si cu Mucea.

Loganul de 150.000 de euro al lui Basescu
Vezi mai multe video din Politica »

UPDATE: Daca mai avea cineva vreun dubiu ca electoratul PD-L e format, cu precarede, din manelisti, voila dovada; si melodia favorita “de la sediul central al partidului”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

49 thoughts on “Loganu’ de 150.000 de euro al lu’ Băse

  1. Demagogia, este eficientä si prinde la “prostime” !…Principiu :” Crede si nu cerceta !…”, rämâne valabilä sintagma :”STUPID PEOPLE! s.a.m.d.”, indiferent cärei categorii i se aplicä!.

  2. A zis ca inlocuieste VW Golf cu loganu,nu mertanu,ar trebui sa-l surprindeti cand iese de la carciuma,acolo folosea VW.

  3. Nu stiu de ce ai crezut asa ceva. Naiv nu esti. Este un alt episod din sezonul 4 al politicii pedeliste. Nu că celelalte politici ar fi usi de biserica. Bine ca le observam ca sa stim cum votam – hait! am inceput sa vorbesc in versuri. Mai am vreo sansa?

  4. Acu’, dupa ce-am bagat ochiul pe aici am realizat ca este ditamai recesiunea, pe bune, Victore.
    La un moment dat mi-a trecut pe sub fereastra dar, din cauza reducerilor bruste de buget, nici n-am stiut ca-i Chelia sa; nu tu circulatie blocata, nu tu agenti prin intersectii. Altfel il trageam in poza. Da de unde pacatele sa judeci ca un Mertzan cu o singura masina de politie in fata si doar 2 negre dupa (nici una 4 x 4 , crede-ma pe cuvant) duce ditamai liderul regional ?!?
    Zau, esti rãutz 🙂
    In primul rand ca nu se fac in fiecare zi Loganuri negru lucios, blindate si geamuri anti-glont. In al doilea rand, mai greu si cu albul fitzos necesar inlocuirii gipanului cu care se da fata tatii. De aia, zic, sa mai asteptam putin :))

  5. Intra pe http://www.feeria.blog.com. este prezentat primul caz umanitar sustinut de acest blog. Pare putin idiot acest post, insa avand in vedere ca de azi m-am hotarat sa sustin macar o data la 2 saptamani un caz umanitar,asa cum pot,am trimis acest comment.

  6. victore , am si eu o intrebare . bai daca nu iese base la anu’ , tu , badea , gadea ,stan , cristoiu , ciuvica etc ce-o sa faceti ? ca va dispare obiectul muncii . ati rostit de atatea ori : base , baselu’ , marinaru’ , chioru’ ca deja santeti dependenti de el . nu de alta da cred ca va da liber pe tarla felix voiculescu si dispare ditamai liota de ziaristi echidistanti din peisaj . victore , e criza mondiala tata , roagate sa mai iasa base un cincinal asa o sa mai aveti si voi de munca . altfel va vad , doamne fereste , pe la teledoane , emisiuni de divertisment pe langa mircea radu sau mai rau reporteri de razboi prin afganistan sau iraq . si apropo spunea base ca renunta la VW Golf personal si va circula cu un Logan . da tu corect si echidistant cum esti ai dedus ca e vorba de masina de servici . acum ca i-ai dat o idee in urmatorii 5 ani o sa circule cu un logan blindat in locul mertanului.

  7. @laur: da’ la masinile de la slujba nu se pune austeritatea? altfe, apreciez preocuparea ta pentru ce-o sa ne facem cand n-o mai iesi Basescu, da’ crede-ma ca vreau sa-ncerc sa ma descurc in acest groaznic context. garantezi tu ca nu iese? ca garantez eu la schimb ca nu-ti cer o slujba.

  8. avand in vedere ca batman e superman camuflat…tot asa,si mertanul e de fapt un logan camuflat.asta-i o dovada a eficientei spp!

  9. de ce nu puteau sa faca renault o limuzina pe care sa scrie dacia? ca sa fim si noi patrioti. sau pur si simplu luau un renault jmeker si puneau sigla dacia pe el.

  10. Salut Victor
    Ma uitam asa din lung la Mertzanul lui Zeus si cred ca nu as da Loganul meu pe ala.Da stii de ce?! Pentru ca e al meu………………
    O seara excelenta la toti!!!!!!

  11. Dle Ciutacu,
    Se pare ca PSD este pe cale sa ramina in… opozitie! V-ati intrebat de ce Curtea Constitutionala(controlata de stiti dvs cine…) a constatat ca toare “colegiile” sunt “croite” constitutional? Pai, cum sa-si concedieze Don Base sfatuitorii? Daca ar fi demisionat “in cinci minute” nu ar mai fi avut dretul sa candideze la o functie din care… tocmai demisionase! Folosirea PRM pe post de sperietoare a dat rezultatele scontate, PNL “capitulind”, astfel ca onor Don Prim a batut(temenele?!) la “inalta poarta” a Cotrocenilor, predindu-se “cu arme si bagaje”. Mai sunt necesare alegerile? Sa vedeti, acum, cum PRM o sa inceapa sa “guite”, folosind acel arhicunoscut “Tradare! Tradare!”. Si dvs care vreati ca “Mai Marele de Sus” sa spuna “iertare, m-am razgindit!”. Atentie PSD, tu ai fost tradat!

  12. sincer,nu iti scarba de tine asa un pic domnule Ciutacu???nu am legatura cu politica,dar cand va vad,badea,cristoiu,stan,gadea,chiar nu va dati seama ca sunteti penibili???mister,se vede de la o posta ce culoare aveti,cine va sopteste la ureche balacarelile la adresa lui base,dar cand te uiti sincer in sufletul tau,esti impacat cu activitatea ta de supus al securistului felix,cel ce a semnat ingoparea atator destine ce il credeu prieten???base da,e un mare smecher,dar chiar nu vedeti ca e cu 7 clase peste voiculescu,voi nu vedeti faptul ca atacand-ul si iar atacand-ul,lumea se plictiseste si deveniti ridicoli??campania lui rajoi din spania impotriva lui zapatero nu va pune pe ganduri??gasiti nene alte cai,un pic mai putin penibile!In orice caz,fii linistit nu vei fi nevoit sa cauti alt loc de munca,tot base o sa iasa…nu e cine stie ce conducator,dar e mult prea destept pentru voi,cat pentru noi…Dumnezeu sa ne ajute!

  13. Sa lasam Loganul ca doar nu cred ca mai e cineva care inca mai crede pe Basescu.Intrebarea ce mi-o pun e: vizitele astea “in teritoriu” se incadreaza la “vizite de lucru” si “intalniri cu oamenii muncii” sau “campanie electorala”? Nu e nevoie sa raspundeti, cred ca e clar. Ce dracu o vorbi el cu managerii?( scuzati termenul involuntar adresat umflatului cu ochelari care la primit la “combinat” azi, care numai manager nu e)Ceva gen: “bai, baieti incercati sa nu dati p*limea afara(citat Mircea Badea) acu cand sunt alegeri, ca ne ia mama dracului pe toti”. Sau cum? Va rog sa-mi spuneti si mie ce poate sa faca un presedinte intr-o fabrica PRIVATA, decat gargara ordinara cu o nesimtire crasa…Scuzati-ma dar mi s-a acrit de basescu asta pana peste cap.Vreau si eu un presedinte adevarat nu nechezolul asta ales acu 4 ani.

  14. Asta spunea,parca aseara,ca golfuletzul il da pe Logan.
    Aha ! adica cind o merge cu golful n-o sa se mai suie in el ci intr-una frantuzeasca manufacturata acolo pe deal linga Pitesti.
    Mioveni se cheama.
    Dar cum nu merge cu nemtzoaica decit cind e cazul,adica foarte rar,cind ba descopera pe unu’gauzar,ba ciordeste un telefon vreunei ziariste,ori da un cap in gura.Degeaba il muscati voi de fund,sinteti nedrepti si tendentiosi.
    Tonomatelor !!!
    Va rog sa fiti corecti.Ia uite cine s-a trezit sa-l critice pe luminosul conducator.
    Sa traiti bine !

  15. Bai ciutacule, dincolo de lupta pe care o dai pentru titlul de cel mai mare tonomat, n-ai totusi inteligenta necesara sa-ti dai seama ca ce faci tu e mult prea straveziu? Eu in locul lui felix as incepe sa mai tai din fisele pe care le bag in tonomat: nu prea dau rezultate, fir-ar sa fie! Ce mai freamat, ce mai zbucium era acum cateva luni, aoleu, era Base in picaj, saracul. Intre timp Base se mentine atat de sus ca voi incepeti sa nu mai fiti bagati in seama de nimeni.

  16. Pai Ceausescu nu circula cu Dacia 2000?Va luati asa de sireacu’Consumator!Pai nu zicea cineva de la PD-L ca numai boii sunt cum se zice dom’le?Consecventi,da!Inca o data ma intreb,cine dracu’i-a dat astuia comanda unei ditamai nave maritime,un petrolier de 150 de mii?Apropos,ati citit spusele Liicheanului cum ca “oameni ca noi”(adica,ca EI recte soc.civ,intelectuali,TRU samd)atunci cand sunt numiti in functii se sacrifica.Si ca ceea ce fac nu este pentru bani sau functii ci pentru “binele tarii”!Desigur nici banii nu-i refuza…

  17. S-a referit la masina pe care o conduce personal, in timpul liber daca se poate spune ca are asa ceva… Aia din poza e limuzina SPP pentru deplasari oficiale, in interes de serviciu. Ce naiba, chiar atat de natangi suntem sa nu ne dam seama. Imi pare rau, dar daca tot trebuie sa-l atacati din toate partile cred ca ati putea sa gasiti ceva mai solid impotriva lui. Mai cautati…

  18. @gigelino , adica noi este prosti restu` care nu`s basescieni pe bani ? eu asta am inteles din ce ai scris, bine…si faptul ca esti cu mult sub basescu de`l vezi asa de sus, ce crezi, o fi de bine?

  19. @gigelino,
    au nceput cu atacurile prea devreme si s-a saturat lumea de ei, mai ales ca vin cu tot felul de bombe cu fas. Daca vroiau sa-i clatine cat de cat scaunul trebuiau sa inceapa cu maxim un an inainte de alegerile prezidentiale. Pun pariu ca pana atunci o sa se aleaga praful de toata gargara asta anti Zeus.

  20. Despre faza cu “made in romania”, n`o sa fie decat un prilej pentru speculanti sa-si vanda chinezariile vopsite`n culori mioritice, naivilor pentru care cuvantu` lu` base e lege.

  21. @Alexandru Lucian: daca sunteti asa siguri pe voi, de ce va mai agitati asa?
    @util ca igrasia: se activeaza micutii oranj in preajma si in timpul campaniilor electorale. dupa aia se termina bugetele alocate si se retrag intr-o militanta semi-activa.

  22. Domnule Ciutacu, ne manipulati?
    Uitati citatul:
    “Eu circul cu o maşină Volkswagen. De mâine, vă asigur că voi merge cu o maşină Dacia.”
    A zis ceva de limuzina oficiala?
    A zis cumva ca toate produsele pe care le va cumpara vor fi romanesti (ca faza cu Dragonul Rosu e oricum prea deplasata ca sa o mai comentez) sau a zis:
    “Tot de mâine o să mă uit de zece ori când mă duc să fac cumpărăturile să cumpăr roşii româneşti, lapte românesc, unt românesc.”…adica produse alimentare la care ai de ales foarte usor?

  23. Domnule, n-a mintit. A zis clar ca schimba Golful cu Loganul nu Mercedesul cu Loganul. E ca si cum am zice: “Basescu a mancat la Golden Blitz o ceapa din Ungaria…ca am vb. noi cu bucatarul”.
    Pana la urma e vorba de mesaj si la faza asta ar trebui sa lasam politica si mizeriile. Sigur ca tara asta e de rahat daca nu suntem in stare sa ne adunam in jurul catorva idei. Romanu’ vrea sa stie cine a avut ideea si ce interese se ascund in spate. Daca zicea Oprescu treaba asta asa-i ca era mai bine?
    Offtopic: N-a ciripit nimeni cand a eliminat Tariceanu(cu sustinerea lui Basescu) taxa auto si a dat un sut in fund vanzarilor de masini noi…inclusiv Citroen. Criza se contracareaza daca scadem pretul la masini sau daca producem dracului ceva?

  24. Buna ziua Domnule Ciutacu Adrian
    Va urmaresc emisiunile cu placere …..iar cand nu va prind sau prind emisiunea doar la sfarsit am o senzatie asa nasoala”parca nu am fost on in ziua aceea…..parca nu am trait”
    Nu se poate sa puneti emisiunea pe BLOG sau pe site ANTENA 2
    NU vreau sa fiu rau dar faceti concurenta cu colegu de emisinea de la Realitatea Domnul M care prezinta emisiunea aceea cu paranormal….bla bla bla
    Daca ar fi sa va adunati toti GREII-va puteti da seama la cine ma refer – ( a sa nu-l uit pe Domnul”TRAIM IN ROMANIA….si asta ne ocupa tot timpul” 😀 ) si a-ti face o emisiune pe teme politice a-ti da raspunsul din primele 10-15 minute ale emisiune….a-ti incepe cu concluzia 😛
    Toate cele bune si sa va vad la pensie 😛 ….as vrea sa fiti urmatorul CTP 😛 sau Domnul cu ochelati de vb asa cu S s
    Numai bine si DUMNEZEU sa ne pazeasca de DORITORII de patrie …o NATIONALIZARE ar fi buna

  25. Halo, domnul! Marinerul se da in Logan. Zice el. Si cu ce ajuta asta? Poate la consumul de carburant. Sa-si cumpere! Si abia atunci a facut ceva(?) pentru aia de la Renault.
    Si inca ceva. Nu taxa este de vina! Renault, in cadrul masurilor anticriza a hotarat sa-si suspende productia pe un termen. Si nu doar in Romania. Atunci ce are taxa cu…Prefectura.
    PS
    Sa mai scada din pret si atunci lumea va cumpara masini. Nu numai Loganul.Ci toti producatorii.Nu sa vina acum cu mana intinsa la cersit de la stat! Niste jeguri!

  26. VICTORAŞ,
    Dincolo de mizeriile astea zilnice ale lumii politice, de care mi-e scârbă de prin anii ’40, te rog insistent să ceri tururor crainicilor antenelor, chiar şi lui Mirciulică, un lucru minor: să nu mai spună VOLKSVAGĂN, fiindcă se spune FOLKSVAGĂN, repet FOLKS… precum FOLKLOR.
    Să-mi trăieşti!

  27. Salut! vorba tovarasului tau Badea: ca sef de stat nu ai cum sa umbli cu Logan…nici macar eu, un amarastean n-as umbla cu un Logan, d-apai ditamai bossu’.

  28. rusine trepadusilor antenisti.ati ajuns de rasul lumii.toata lumea vede ce faceti voi.bineinteles ca nu o sa publicati asta

  29. @gigelino- de jos, de-acolo de unde tu te tarasti in praf, sigur ca marinaru’ pare un urias printre stele. Oricum, va meritati unul pe altul…

  30. Dom’le eu ma amuz pentru credulitatea unora. Pai in cei 4 ani, cand s-a tinut Basescu de cuvant? A mintit senin, iar apoi a spus tot asa senin…”si ce daca am spus”, in uralele de fericire a poporului.
    Pe mine Victore ma amuza altceva.
    Toti sustinatorii portocalii injura ziaristii de la JN si de la Antene, dar toti se inghesuie la emisunile Antenelor. Ieri era la Sinteza Tariceanu, iar azi este Videanu. Nici celelalte emisuni NU sunt scutite de prezenta zilnica a portocaliilor. Ma amuza aceasta inghesuiala in orice emisune de la Antene. Daca voi sunteti tonomate ce cauta ei la emisuni organizate de tonomate platite de Voiculescu. Mari caractere…mari oameni…
    Il astept si pe basescu…asta chiar ar fi comic…
    Cred ca o va face in campania de anul viitor. Pana atunci se va multumi cu Morar si B1.

  31. PS Astept ca sapatamana viitoare sa-l vedem cu presa dupa el alegand produse romanesti de pe rafturile unui supermarket asistat de un vanzator care-i va indica produsele made in Romania. Intre un pachet de branza de vaci marca Mili si o cutie de lapte marca la Dorna, ne va explica ce important este ca partidul prezidential sa castige alegerile sa aplice vizunea lui despre cum putem incaleca criza. ..pot pune pariu ca o va face..nu se va duce la raionul de fructe, ca pe acolo nu o sa gaseasca nici un produs romanesc…toate sunt de import, ca in Romania nu prea mai avem legumicultura..

  32. salutare,
    imi place mult siteul ..si subiectele discutate..
    am si eu unul si as dori sa facem link exchange..
    sper sa doriti sa colaboram..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.