Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Let’s talk seriously about Alexandra Stan

Let’s talk seriously about Alexandra Stan

http://youtu.be/ouHVorrDYms

Povestea bătăii crunte pe care și-a luat-o cântăreața Alexandra Stan e deja arhicunoscută. La fel, detaliile/motivele măcelului cvasirutier care au transformat, pe bună dreptate, o tânără de succes în victimă națională. Deci nu vă mai plictisesc aiurea despicând firu-n patru pe tema bărbaților violenți și proști care, în lipsa argumentelor, își pocesc femeile lipsite de apărare. Care femei, ulterior, îi iartă, în direct, pe bărbați, fiindcă nu vor ca ei să ajungă la pușcărie nevinovați.

alexandra.stan

Poate, în contextul lacrimogen general, dat fiind și că am trăit doar în familii normale, în care lumea nu se bate și nu-și pune poalele-n cap în direct, par lipsit de compasiune, fără suflet, dar, când îți iei omorul, trauma psihică se manifestă prin transformarea salonului de spital în studio tv (captura foto-i făcută în timp ce scriu)? Sau povestea urâtă se cuantifică-n viitoare contracte, încheiate, însă, de un nou impresar? Și, dacă tot e gureșă vedeta, ne spune și câte impozite și taxe a plătit până acum pe sumele încasate-n plic, cu întârziere, de la smardoi? (mai pe larg, aici)

http://youtu.be/lAhHNCfA7NI

Comentarii

comentarii

Similar Posts

43 thoughts on “Let’s talk seriously about Alexandra Stan

  1. Pe fond ai dreptate Victore insa personal cred ca “beneficiile” scandalului sunt efecte secundare si nu scopul pt care s-a decis sa vorbeasca.

    In ceea ce priveste impozitele acum sincer – mai toate “vedetele” – alea pe bune din occident nu facaturile de la noi – nu se ocupa de impozitele pe care trebuie sa le plateasca ci impresarii si staff-ul se ocupa de asta.

  2. cred ca, corect e “seriously” nu “serious” : let’s talk seriously about….

  3. Maruta meme: Bitch, please!

    E funny cum povesteste Alexandra cita incredere a avut in Marcel pina cind acesta “i-a umflat ochii”

  4. Artistii din Romania nu prea platesc in general taxe.Si nu l-a iertat.Azi ea si cu parintii au depuns plagere la procuratura pentru santaj si bataie.Fata a avut un moment greu in viata.Sa nu intram in victim blaming cum spun americanii.

  5. Probabil ca a platit tot atat cat platesc si unii jurnalisti care plang de mila bugetuli si executa fix la fel scamatoria cu plicu’. 🙁

  6. @delavrancea: de ce nu platesc? pentru santaj. si atat
    @Bobu: care-s aia?

  7. Văd că deja au apărut bancuri pe tema asta:
    Cică Alexandra Stan nu vrea să meargă împreună cu impresarul la Capatos pentru că “bate la ochi”. =))

  8. ABBA: Money, money, money
    Must be funny
    In the rich man’s world.
    –Cuvintul parveniți va zice ceva?

  9. In ce o priveste pe aceasta fetita, ar fi bine pentru ea, sa se uite la o inregistrare a oricarei emisiuni la care a fost invitata si sa caute raspunsurile necesare la nenumaratele “nu stiu-nu stiu” cu care se tot bloca. Acest “nu stiu-nu stiu” repetat deja-i un reflex la ea. Sa mai citeasca niste carti mamicule ca alea sunt autostrazile mintii si cu alea poti sa faci sa rasara soarele intr-o incapere cand deschizi gura, tu’i ceara mamii ei de carte uitata prafuita in podu’ casei! Cat despre imaginea femeii batute care’si acopera vanataile dupa niste ochelari de soare,si e amagita de vorba “a dat si el la manie mama,cere-i scuze si pupa-i mana cu care a dat in tine si impacati-va, ca-i pacat mama” s.a.m.d. fetita asta NU ARE NIIIIIICI O RELEVANTA! Este puuuur si simplu inca o poveste(a saptej’d’mia) a unei copchile care baga chiul la greu de la studii/scoala, pentru a “face cariera” in industria muzicala. Aaaaah, ca este inca o imagine patata, in ceea ce numim “industrie muzicala” iar cuvinte precum TAXE/IMPOZITE la asa ceva sunt aidoma cuvantului SATAN rostit in biserica. Propun un joc al mintii: Incercati sa rostiti in gand combinatia “Nicu Gheara-Dan Bursuc-Taxe-Impozite” sa vedeti ca-n mai putin de 5 minute o sa va apuce rasu’ din senin!

  10. da bogdan chiar. de ce nu o fi pus fatuca asta mana pe carte, ca doar traim in tara in care daca “ai carte ai parte”. sau nu? plus ca astfel de situatii trebuie clar judecate prin prisma cartilor citite, a orelor lipsa de la scoala, a propriilor valori si principii. ca daca noi citim carti si suntem mega intelectuali, aia care nu citesc sunt de porc si niste inculti, ce dracu. ca doar trebuie sa fim toti la fel.

  11. Victore,
    E o vorba veche romaneasca: “Spune-mi cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun cine esti”.
    Fata asta s-a “cuplat” cu un cocalar (cel putin asa arata pozele) la fel cum au facut si toate toantele care apar la televizor in ultima vreme si se plang ca au fost batute de “iubiti”.
    De nu-ti bati tu nevasta sau de ce nu o bat eu pe a mea? Sau de ce oamenii normali, educati si mai putin avizi de publicitate nu-si bat consoartele (sau consortii)?
    Raspunsul (plin de “rautacisme”) este ca aceste pitipoance o cauta si o merita.

  12. A nu se-ntelege “ai carte, ai parte”…asta vorba-i rasuflata de ceva vreme-ncoace(vezi “Milogul SA” a regretatului Bibanu’ ca o zice cel mai bine acolo).Bai dar ajuta zic!si altfel iti seteaza rezolutia si vorba cand o scoti pe gura, parca-i placere s-o auzi…Si cu carte ajungi sa ti-o iei, nu zic ba. Dar, mai pe scurt…in raportul mostenirii genetice a fiecaruia, cu cartea, iti mai poti forma opinii/concluzii/pareri si cand ajungi la varsta intrebarilor, aflat(a) in marea de oameni, altfel discerni calitatea buna de calitatea proasta a partenerilor.Bine,un alt factor important, il mai reprezinta si cei 7 ani de acasa dar…o lungesc prea mult. Eu nu zic de fetita asta, ca-i proasta!Si de proasta ce, e a ajuns sa si-o ia peste bot de la ghertoiul ala!Ci ca ar fi foarte bine, pentru EA, ca pana ajunge la o varsta(hai 30 de ani) sa-si raspunda, pentru EA, macar la 70% din “nu stiu”-rile pe care le-a rostit EA, in emisiunile la care s-a etalat/prezentat.

  13. @bigradu:”Raspunsul (plin de “rautacisme”) este ca aceste pitipoance o cauta si o merita.”…acel “..o merita” bigradu-le: daca pur si simplu, ea e altfel(necoapta la minte,copila,jucausa,obraznica,enervanta,cicalitoare,rea si-n alte mii si mii de forme hade) nu-nseamna CA-SI MERITA UN PUMN IN MUFA!. “Toante” batute de “iubiti” au aparut,apar si or sa apara la televizor, asta iarasi, nu-nseamna CA-SI MERITA UN PUMN IN MUFA!
    dar ne-departam prea mult, si e pacat zic eu, de la sensul intrebarii principale vis’a’vis de taxe si impozite….”Și, dacă tot e gureșă vedeta, ne spune și câte impozite și taxe a plătit până acum pe sumele încasate-n plic, cu întârziere, de la smardoi? (mai pe larg, aici)”

  14. aceeasi teorie cu “o merita” au dezvoltat-o si unii criminalisti si penalisti care in lumina lor au gandit de ex ca victima unui omor si-a cam meritat-o daca a iesit in miezul noptii pe strazi sau ca victima unui viol si-a meritat-o de asemenea pt ca purta fusta scurta, s.a. ce legatura o avea imaturitatea/lipsa de educatie/informatie/experienta de viata cu faptul ca cineva te agreseaza? si cu tot respectul, aceasta teorie cu “cine te insotesti…” e destul de subtirica, daca luam in calcul o serie de fapte penale comise de oameni educati si instruiti si care nu ar fi dat nimanui de banuit tocmai pt ca nu ar fi tradat nicand diverse labilitati/probleme la mansarda.

  15. si gospodinele care nu ies din cuvantul barbatului si care ii fac animaului copii si il calca, il spala si il mangaie, asta dupa ce vin moarte de munca de la serviciu, si-o cauta si si-o merita de asemenea? sau numai pitipoancele si-o merita? sau in general orice victima e victima din cauza ei si agresorul a actionat nu pentru ca are el o problema ci exclusiv din vina victimei?

  16. Sunt constanteanca si pur intamplator vecina cu deja celebrul Antonio Anghel primul amant-smardoi al Alexandrei Stan si desi nu facem parte din aceiasi etnie cu fantele stiu ca fatuca asta semianalfabeta(studenta la Andrei Saguna hahaha)era batuta pana la sange de acesta si neamurile sale numeroase si brunete si ca nu puteau scapa de ea, in final l-a dat si pe ala pe mana politiei cu acuza ca ar fi intentionat s-o duca la produs (desi ea producea de la 14 ani)
    Depate de mine gandul de a-i contesta talentul dar fata e de proasta conditie, e mahalagioaica si obraznica (pe penalul ala de Marcel Prodan e clar ca l-a infuriat si l-a provocat pentru ca nu e posibil sa o lesine in studio cu bataia, apoi sa-i traga continuu pana la mahazinul Grand (care e departe de studio) si cu toate astea sa-i mai traga si pe la Valu lui Traian…Nu poti fi nervos o ora si jumatate continuu…ilogic…e batuta dar nu spune decat o parte a povestii si o tine ca tuta-n targ cu “nu stiu, nu-mi amintesc”
    E ceva putred aici

  17. cum naiba să faci o emisiune numită happy hour cu invitată o persoană bătută? numai happy hour nu e, o invitație nefericită a lui Măruță.

  18. @bondescu: stiu. si afemeiat, ca asa am fost intampinat in RTV 🙂

  19. Am o nelamurire: de ce respectivul e in libertate? Nu a depus plangere penala impotriva lui pt baitaia incasata?

  20. Ma intreb plangerea de santaj,santajul de la ce vine?
    Cum a santajat-o pe micutza.Oare e posibil sa vedem
    ceva scurgeri de imagini cu Alexandra in “actiune”?

    Peste toate astea compasiune oricum merita,nu e usor sa iti iei pumni peste boate.Se pare ca nu e la prima “impresariere” de la politistul wannabe Marcel.

    Ca e naiva am vazut toti,cum adica sa nu stii pe cat canti.Esti prost sau doar idiot sa nu te preocupe interesele tale financiare?

  21. Nu e nici prima nici ultima “vedeta” damboviteana invinetzita de impresar, peste, etc.

    De cele mai multe ori, in astfel de cazuri, victima sufera de sindromul “Scufitza rosie” in sensul ca e dama de moravuri usoare pe cont propriu dar “scufitza virgina” daca relatia se desfasoara cu suportul unor intermediari (impresari) si cei doi nu se inteleg la bani.

    Se dezvinetzeste ea… Valul de simpatie populara, la Marutza, e cel mai important. Cu ocazia mai sparge lumea niste seminte iar alte “Scufitze rosii” simt si ele nevoia sa se manifeste.

  22. @Radu Alexandru Vasilescu, “pastramagiul” e in libertate din urmatoarele motive:

    1. Fata nu a depus plangere penala.
    2. Si-a retras plangerea penala, a intervenit impacarea partilor, si in ipoteza asta, inceteaza raspunderea penala pentru fapta respectiva, care in Codul Penal se numeste lovire si alte violente. E una dintre infractiunile la care impacarea partilor inlatura raspunderea penala a faptuitorului. Pupat Piata Independenti.
    Si cum citisem ca parca l-a iertat, asta ar fi o concluzie, asa, la prima vedere.

  23. intr-adevar, aici este o problema de infractiune economica evidenta, care ar fi trebuit sa sensibilizeze politia mai mult decat vanataile respectivei

  24. Dumnezeule cati retardati care cred ca un om (in special daca este femeie) este normal sa fie batut/batuta pentru ca l-a enervat pe agresor.
    Si tot retardati cei care se grabesc sa arunce cu vorbe grele la adresa fetei in cauza. Bai, e vorba despre o fata care a mancat bataie de la un cretin.
    Altfel, nu au importanta nici gradul ei de cunostinte gramaticale, nici nivelul ei social si nici (nu te supara Victor) daca trebuia sau nu sa plateasca taxe si impozite pentru banii pe care ii primea de la bataus.
    @Valentin. Nu este inchis pentru ca s-a ascuns si politia-in traditionalul stil romanesc- nu se grabeste sa-l caute.

  25. @alecs, Moscova nu crede in lacrimi, asa spune cinematografic un mare regizor. Parafrazandu-l, iti spun ca nici Militia nu crede in sensibilitati. Fie ele si economice. In vanatai nici atat. Daca-i atat de “evidenta” infractiunea la care te referi, ipotetica infractiune, de ce nu faci tu un pustiu de bine statului de drept si nu sesizezi organele competente? Hai prietene, ca glumesc, doar nu ti-as recomanda acum sa te duci tu la “Militie” pentru a reclama “evidenta” infractiune economica. Si asa e cald afara, aia sunt ocupati acuma, n-au timp de pierdut. Mai e putin si se coc corcodusele, prunele, oamenii pleaca in concediu, care la bulgari, care la Monaco, unii la Amara, unii la Atarnatii din Deal, altii la Cocarjatii din Vale, n-are nimeni timp sau chef de investigat infractiuni din astea pompoase, economice.

  26. Alexandra Stan nu este absolventa unei facultati .Dsr nici o alta mare vedeta INTERNATIONALA ,carora lumea intreaga li se inchina ,nu au facut un Harward sau Oxford . Alexandra este o fata care a cunoscut succesul international .cine a mers inalte tari in ultimul timp ,a putut sa auda foarte des melodiile cantate de ea .Daca a iesit si a vorbit despre trauma ei ,inseamna ca nu a mai putut suporta .Ce s-a intimplat cu Alexandra arata ca in industria muzicala din Romania ,exista o mizerie mai mare decat in fotbal .Am vazut cu aceasta ocazie impresari celebri din Romania,care au incercat sa-l scuze pe Prodan ,chiar sfatuindu-l pe acsta sa-si ia alta fata .Asta a fost expresia .Aceste fete sunt umilite ,exploatate ,iar menegii si impresarii lor sunt exact ca pestii din pornografie .Ele sunt expoatate si apoi azvarlite .Televiunile au tratat acest subiect monden ,malitios ,ironic .VIOLENTA FIZICA ASUPRA FEMEILOR ESTE O REALITATE CRUNTA SI LEGISLATIA DIN ROMANIA ESTE INEXISTENTA .

  27. @nic: ba – dincolo de bataia pe care nimeni nu merita sa si-o ia – conteaza al dracu’ de tare daca vedeta plateste impozite. sau numai fraierii isi declara veniturile intru impozitare?
    @alex: e legislatie cacalau, nimeni n-o aplica

  28. @nic, m-ai bagat in seama, m-ai pomenit in comentariu, asta e, din eleganta trebuie sa-ti raspund, chiar daca maestrul Victor, gazda noastra indulgenta ma baga la spam.

    Am explicat, cu modestele mele argumente juridice, de ce mangafaua nu este “inchis”. Ce vrei prietene, ca “organele” sa actioneze dupa urechea care asculta “glasul poporului”? Pai nu se poate frate, ca mama ei de treaba, sunt niste reglementari ale legii penale, imperative. Altfel mergem la legea talionului, dinte pentru dinte, fiecare cu pistolul sau cutitul la brau, scapa cine poate, nemernicii sunt pedepsiti instant.

    Nu-i locul aici pentru a tine lectii de drept penal, nici nu am calificarea universitara necesara, am doar un deceniu si ceva de meserie ca penalist. Politia, in cum spui tu, “traditionalul stil romanesc”, nu se grabeste sa-l caute deoarece pentru ca omul nu se ascunde. Nu are de ce.

    Ce avem noi aici? Avem o domnisoara, ma rog, vedeta de nu stiu care talie, care a aparut batuta la televizor, ochiul umflat, echimoze, adica vanatai, spunand ca a caftit-o nenea impresarul, care-i si era iubit. Toate bune si in regula, daca pot spune asa, pana aici. Nu stiu, ca nu ma pasioneaza speta asta, daca ea a depus plangere penala, daca si-a retras-o ulterior, stiu doar ca, amice @nic, daca ar fi vreo infractiune in aceasta situatie, ar fi cea de lovire sau alte violente deocamdata. Politia, Militia, Curtea Constitutionala daca vrei, nu pot face absolut nimic daca nu exista plangere prealabila a persoanei vatamate, sau daca plangerea aia a fost retrasa.

    Cred ca am plictisit deja auditoriul, si cu scuzele de rigoare adresate jupanului Victor pentru indulgenta, ma duc sa beau o bere.

  29. Iarta-ma Victor, dar ce legatura au vanataile cu impozitele. Crezi ca a caftit-o ca nu platea taxe la fisc?
    Nu mai vorbesc ca foarte probabil taxele trebuia sa le plateasca firma lui de “manageriat artistic”.

  30. @nic: au mare legatura. bataia a venit ca urmare a unui scandal pe bani. aia despre care domnisoara nu stia nici cati sunt, nici de unde provin. cu exceptia unei catgorii de pensii, orice venit incasat de persoanele fizice se impoziteaza. e grea fiscalitatea asta. banii la plic sunt negri.
    cand iti iei bataie sora cu moartea, nu depui plangere penala pentru agresiune, ci pentru santaj (ce legatura are sula cu prefectura), si stai nonstop in direct, se cheama ca-ti faci publicitate.
    altfel, asta nu-i un site de stiri, ci un blog. unde se comenteaza, nu se informeaza. in cazul de fata, subiectul este exploatarea mediatica (si, dupa umila mea parere, comerciala) a unui scandal penal de alcov.

  31. Ok Victor, eu nu am inteles ce voiai tu sa spui. Continui sa nu inteleg de ce sari pe o pustoaica de 23 ani pacalita de “managerul” de care se pare ca era indragostita si care a snopit-o in bataie, pentru ca ea nu isi plateste impozitele. Dar smardoiul si le plateste, sau la el nu conteaza? De ce sari pe pustoaica si batuta si cu banii luati? OK, o fi in culpa ca nu si-a platit impozitele- daca o fi trebuit sa le plateasac ea- dar de ce nu te intrebi si daca ciomagarul care lua cei mai multi bani platea impozite?
    Si cu riscul repetitiei, crezi ca a batut-o ca voia bani fara sa plateasca impozite? Sunt convins ca ai luat si tu multe plase la 20 ani de la oameni in care aveai incredere si pana la 30 si ceva ai invatat sa te mai feresti (eu am 50 si inca mai am de invatat). Ce nu inteleg este de ce sar oamenii pe pustoaica. Seamana cu “si-a meritat-o” si eu ca tata nu cred in chestia cu “a meritat sa fie abuzat/abuzata” pentru ca era lipsit/a de experienta si s-a izbit de unul mai smecher. Poate fi gasita orice alta eplicatie decat “asa ii trebuie”, “oricum a facut si el/ea ceva ca doar nu degeaba…”.

  32. @nic: cine dracu’ sare pe nefericita aia? mi-e sila de comertul cu durere. daca vrei sa pricepi ce scriu…

  33. Este prea putin relevant daca a fost sau nu curva, daca a fost batuta o ora juma sau 3 secunde. Ce mi se pare mie tragic este de ce nu se implica si dna…nu e o mare spalare de bani cu plicu’? Nu e treaba autoritatilor sa il gaseasca pe smardoi sa il bage in ancheta pt. vatamare corporala si pt. santaj? Sau daca nu e politician nu ne bagam, iar daca nu o omoara, nu il cautam? Ce fac alesii minunati? Incurajeaza cu empatie de la tribune? Sa faca o lege prin care sa se grabeasca acest proces de cautare agresor si de impunere a restrictie, nu sa stai o luna pana ce un judecator elibereaza ordinul. Cat despre sotii care isi bat copiii si nevestele, sa fie dati afara din casa si bagati la parnaie, nu sa caute amaratele loc in adaposturi. Iar daca nu pleaca de acasa, vin la locul de munca si le omoara. Suntem priviti cu mila si repulsie pt. lipsa de atitudine si de initiativa, ne meritam cu prisosinta statutul de preistorici ai UE.

  34. @gabi oarga, dincolo de aspectul umoristic al postarii tale, care, recunosc, m-a delectat, ce propui? Sau ce te “mana” pe tine in lupta? Vrei ca sotii care-si bat nevestele si copiii sa fie bagati, tu ai zis-o, la parnaie. Ok, la parnaie cu ei. Gabi, fara suparare, daca tu ai avea putere de decizie in tara asta, eu as fugi in Insulele Cutare din Pacific. Hai fii mai toleranta, aduna-ti ideile alea multe, care zburda nestingherite. Tu sigur ai “da legi”, ai pune totul la punct in tara asta. Mi-e teama ca nu te recomanda nimic pentru misiunea asta. Uite, la aceasta tarzie ora a noptii ti-am citit comentariul si nu stiu daca sa rad sau sa plang.

  35. “-De ce nu sta Alexandra Stan cu impresarul ei?
    -Pentru ca bate la ochi.”
    *daca e strategie de marketing: vomit
    *daca e pe bune: vomit- dar din alt motiv.
    Aveti careva ceva pentru stomac?

  36. Valenti…la aceasta ora matinala, iti recomand sa nu ma iei in seama. Probabil femeile batute isi merita soarta, nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.