Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Lennon punct ro

Lennon punct ro

Deontologii i-au cautat la par pe cei din generatia Metallica. Si au constatat ca s-au tuns; ori au chelit. Da’ va dau eu roacher adevarat, parasit intre timp de par, sa vad daca sunteti in stare sa-l recunoasteti. Va bagati la o fotoghicitoare?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

39 thoughts on “Lennon punct ro

  1. Au deontologii treaba cu Metallica cum am eu cu civilizatia etrusca. Penibil e un elogiu pentru aberatia aia de “articol”.
    Domne daca e Serghei cum zice lumea p-acilea si-a ratat cariera, parol 🙂

  2. Apropo de rock Victore. Nu stiu daca tie iti place Phoenix, dar ar fi super sa faci o emisiune cu Nicu Covaci. Poate ai facut si mi-a scapat mie. In cazul asta, mea culpa!

  3. dupa pometii obrajului si sprancene chiar pare sa fie Ciutacu Victor pe la 20-25 de ani.
    Gresesc?!

  4. La Silviu Prigoana s-a gandit cineva?Ce,nu i-ar fi stat bine?Daca tot a pus la dispozitie tonomatu’,poate a daruit si fotografia.Eu zic ca e Prigoana.Hai,noroc!

  5. Să mă scuzați dacă greșesc, dar există o oarecare asemănarea între tipul pletos și dl. Victor Ciutacu, nu?

  6. Rog persoana care a semnat “kiki” sa-si gaseasca alt pseudonim, pe acesta il folosesc eu de peste un an.
    In privinta fotografiei, nu ma pronunt, desi imi aduce aminte de tinerete…

  7. Dupa ochi este evident proprietarul blogului de fata 🙂 Absolut bestial. Imi aminteste de sotul meu, extrem de respectabil si cu burtica/ par rar azi, dar super-fan Sepultura acum 20 de ani (cu pletele si accesoriile de rigoare). Daca ar vedea partenerii/ clientii de azi poza de atunci… mai mult, cu mine s-a pricopsit dupa ce mi-a dedicat intr-o tabara studenteasca exact Unforgiven… Cat despre proprietarul frezei de mai sus… sincer, nu ma asteptam, dar e o surpriza extrem de placuta. Mi-a crescut si mai mult respectul…

  8. Serghei Niculescu (Mizil)! Precis! Ma mir ca l-au mai recunoscut si altii… Era o mare figura! 🙂 Ma intreb daca mai picteaza…

  9. Lulutza: Din cite stiu.. nu mai presteaza! 🙁

    Si o mica corectie nu e nevoie de paranteze! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.