Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > La mulţi ani, prostea!

La mulţi ani, prostea!

Uneori se-ntampla sa fie ziua cate unui neghiob; in cazul particular de astazi, sa spunem ca e vorba despre micul neghiob. Si cred ca se cuvine sa-i facem o dedicatie. Iar Imperiul Ciutacesc nu cerceteaza, ci doar crede in recomandarile youtube. Iar prima era piesa de mai jos, care-i si foarte potrivita, de altfel, pentru burtosu’ ala nebarbierit si infantil care pare a musti de talent, da’ se straduieste din rasputeri sa demonstreze ca nu-i bine sa mergi doar pe mana aparentelor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

6 thoughts on “La mulţi ani, prostea!

  1. In primul rand va salut cu tot respectul si va apreciez foarte mult pentru curajul dvs de a spune lucrurilor pe nume.
    Nu sunt un fan inrait al manelelor dar le consider un rau necesar si ma deranjeaza doar atunci cand volumul de ascultare intrece limita bunului simt.Clipul este rupt din realitate,nu este chiar asa de artistic facut ,dar e OK.Vreau sa va mai spun ca l-am vazut si auzit pe dl Guta in campania electorala si mi-a placut modul in care s-a prezentat in fata publicului care era in majoritate de tigani.
    Mi-a placut faptul ca si-a asumat etnia ,mi-as permite sa spun ,cu mandrie si a multumit romanilor ca ii acceptam asa cum sunt iar comentariile au fost facute cu glume bune si mai ales nu am vazut la el aere de vedeta.
    Sincer,mi-a placut si m-a impresionat .
    Cat despre muzica lui…ramane la aprecierea fiecaruia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.