Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Iohannis umple garnizoana de nefericire

Iohannis umple garnizoana de nefericire

Toți detașații-n presă se dau cu curu’ de pământ, de câteva zile, după ce l-au susținut în campanie de le-au crăpat fălcile de strigat și buricele degetelor de apăsat pe taste, că Iohannis e o cruntă dezamăgire. Marile hituri sunt numirea procurorului general în CSAT și “prezența” ministrului transporturilor în același organism (într-adevăr, două tâmpenii grandioase), plus limitarea scurgerilor de informații și de stenograme din dosarele aflate-n cercetare către presă (o chestie de bun-simț, chiar dacă eu însumi aș putea fi afectat, în activitatea mea cotidiană, de ea). Acoperiții dracului, cum mustesc ei de deziluzie!
Mocofanilor, Prințul Ardealului e egal cu el însuși, un tip plin de ambiții, gol de conținut și măsurat (cu justificare obiectivă) la vorbă, nici mai bun, nici mai rău decât înainte de alegeri. În plus, e căpos ca un catâr și vantios ca un semizeu, i se pare că a ajuns la Cotroceni exclusiv prin meritele lui și nu dă doi bani pe voi și/sau pe mugetele voastre de vite încolonate pe tunelul îngust al abatorului. Ați primit ordin să susțineți orice alternativă la Ponta (nici el vreo lumină orbitoare a politicii), l-ați executat militărește, întocmai și la timp, acum constatați că iarna-i grea și viața-i curvă. Obișnuiți-vă cu gândul, aveți (și, din păcate, avem) mulți ani de petrecut împreună în România lucrului bine făcut.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

27 thoughts on “Iohannis umple garnizoana de nefericire

  1. johannis demonstreaza ca nu se dezice de nulitatea insipida pe care a demonstrat-o in campania electorala. singura lui realizare s-ar parea ca devine turul bisericilor de orice rit.

  2. Dom’Ciutacu, sper că nu vă gândiți la mai mult de 5 ani petrecuți împreună cu semizeul (o eternitate!), c-ar fi crimă!

    Au fost și lucruri de evidentă normalitate în discursul lui Iohannis, pe care le-am apreciat, însă pe unele le-a contrazis cu nonșalanță chiar în cursul aceleiași alocuțiuni ! Ce să mai înțelegi când spune că justiția nu trebuie să se transforme într-o superputere, iar câteva minute mai încolo zice că Procurorul general, parte a sistemului judiciar, tre’ să-și mute periodic scaunul la CSAT (deși Ministrul Justiției are și el scăunelul lui acolo), domnii și doamnele de la ÎCCJ, Parchet și CSM să aibă drept de inițiativă legislativă (de ce nu să și adopte legi ?!)… păi cum mai e cu separația puterilor în stat ? Distinsul mai zicea ieri că MCV e caduc, da’ mai târzior că-i util… Bre, Iohannis, ne amețești rău !

    P.S. Apropo de ordin și… unde-i ordin, cu plăcere ! CTP, votant Iohannis, recunoaște că s-a lămurit „din timp” ce-i poate pielea ilustrului, da’ l-a votat, că-i ascultător…

  3. Eu sunt ingrozit cat de mult s-a schimbat CIOLANIS (scuzati-ma domnule CIUTACU nu m-am putut abtine) fata de 15 noiembrie…mai avea urme fine de bun simt dar acum se transforma usor usor si iremediabil in BASESCU…sper doar sa nu-l vad cate 4 ore pe zi la conferinte de presa stil DD cum facea raposatul Basescu in 2014! In rest CIOLANIS nu a fost, nu este si nu va fi niciodata decat un ambalaj in limba germana pentru acelasi rahat romanesc!

  4. Viața politică,asta care e rotundă,e pe cale să elimine din joc,pînă să o facă justiția, pe madam udrea si pîmp-ul.Si,cum detașații erau(sunt?) plătiți de madama ,reacția lor e de ințeles.Pericolul,se pare că e faptul că Ponta nu se ceartă cu Iohan,astfel se conturează doi poli de putere din care sunt excluși tocmai basiștii.Băsiști,care erau făcuți parte la viitorul succes al lui Iohan de chemarea la vot a lui Băsescu.O incercare lamentabila de a intra in poză alături de învingător.Nasolu știa,de unde de neunde,ca prezența la vot va fi mai mare și astfel a vrut să inducă ideea ca aștia care vin in plus in turul doi, ar fi băsiști.Numai că Iohan se crede prea bun și a demostrat că nu se intoarce după răniți.

  5. @ML

    N-ar trebui să ne irite dreptul de initiativă legislativă acordat practicienilor dreptului (magistraţi din ÎCCJ sau Parchet). Oamenii ăştia chiar ştiu… Dreptul de initiativă legislativă nu încalcă separaţia puterilor în stat. Parlamentul votează sau nu.

  6. Prin “fisa postului” de Presedinte al Romaniei s-o fi uitat cineva in ultimii ani?

  7. Iti citesc postarile pe blog de cca 1 an. Ai cam aceeasi cititori/comentatori pe blog.Intre timp evenimentele s-au succedat fara ca tu & co. sa le fi influentat in vreun fel. In locul tau as simti o inutilitate vecina cu disperarea.

  8. life’s a biatch! eu zic ca nu are rost sa le mai rotesti cutitul in rana celor care au aplaudat alegerea facuta, recte herr Klaus. ei trebuie lasati sa fiarba in suc propriu asa la focul marunt al gherlelor si tepelor pe care incepe sa le traga ALESUL!
    p.s.
    am o nedumerire. daca aia care sondeaza opinia publica( si nu o fac la fel ca extraterestii) s-au inselat atat de mult, de ce li se da in continuare de munca?

  9. @rhodes: bag seama ca degeaba o faci 🙂 pentru ca, altfel, ai fi priceput ca locul unde as putea intentiona sa schimb ceva, in masura in care asta ar fi visul vietii mele, e al dracu’ de diferit de asta

  10. @Constantin

    Dacă „știu” precum Livia Stanciu, marea șefă de la ÎCCJ, care, după opinia unor cunoscători într-ale dreptului, a comis de câteva ori niște gafe impardonabile, atunci vai de inițiativele acelea… Mai ales că, în situația în care n-ar fi însușite ad litteram de parlament, am afla imediat că odioșii deputați și senatori nu sprijină Justiția, ba chiar o subminează…

    H. Dumbravă a și venit, la respectiva întrunire a CSM, cu o propunere pe care sigur și-ar dori-o transformată în lege… un fel de botniță pentru oricine îndrăznește să critice minunata noastră Justiție…

  11. Macar nu le mai vinde gogosi fraierilor care te citesc cu sufletul la gura.”The truth will set you free” and all that crap from the bible.

  12. @rhodes: ce s-ar face lumea fara destepti d-astia ca tine, care se prind din prima si marturisesc peste un an? hai, ia-ti viteza!

  13. @rhodes
    noroc c-ai apărut tu să-mi spui că-s fraier,eu nu-mi dădeam seama singur.
    dar,voi ăștia superiorii ce mîncați de nu vă dați seama cît de deștepți sunteți?

  14. @ML

    Nu ştiu la care gafe ale doamnei Livia Stanciu te referi, poate revii cu exemple concrete.

    Referitor la cunoscătorii în ale dreptului la care te raportezi, dar pe care nu-I nominalizezi, sper că nu este vorba despre avocatul Mateuţ… De când nu se mai câştigă procesele penale pe excepţii de procedură,acesta are propriul bulevard la Rahova…Mi se pare normal să fie nervos şi critic.

  15. @constantin

    Păi, foarte pe scurt, findcă n-am chef de-o penalizare din partea dlui Ciutacu : admiterea de erori de logică in motivarea instanței ; erorile judiciare ale magistraților să nu fie sancționate material/penal ; ordonanța de urgență privind creșterea numărului de secții de votare între tururi, etc.
    Cunoscătorii sunt dl. Julean, dl. Bolcaș și dl. Deaconu.

    P.S. Vina dlui Mateuț este că s-a încumetat să apere un om pe care fusese pusă ștampila „vinovat” mult înainte de judecată. La o astfel de ștampilă tușu-i tare rezistent…

  16. Cel mai interesant nu e ca B1 il ataca pe Iohannis, ci ca in apararea lui Iohannis au sarit Antena 3 si chiar si RomaniaTV.

    Iar Ponta face si el tot posibilul pentru a se da bine pe langa Iohannis.

    De exemplu, referitor la “tampenia” cu prezenta procurorului general in CSAT, reactia imediata a lui Ponta a fost:

    “Cred ca este o idee corecta / si initiativa legislativa pt CSM ICCJ si PG – voi sprijini aceste propuneri”

  17. Nu ca ar conta ori mi-ar pasa da de ce e “monumentala” prezentza procurorului sef (Chief Justice ) in CSAT ?

    Si sa nu venitz-i cu penibilitatea ca ii submineaza autoritatea MJ-ului ca uite in CAS este si MApN si Seful Marelui Stat Major care cica ii e subordonat si nu a dat in icter nimeni.

    Ma rog o fi vre-un motiv nu stiu, zicetzi-l voi

  18. Articol care m-a amuzat la culme! Descrierea este a oricarui alt neamt pt ca asa sint ei si n-au fost niciodata altfel decit in imaginatia mioriticilor care se incapatineaza sa traiasca din povesti si legende de tot risul.
    La fel se intimpla si cu cei care-si uita istoria si nu inteleg nimic din toate cite se intimpla pe lumea in care traiesc.
    Poate vor invata odata ca pt orice fac, gindesc prost sau nu gindesc deloc exista consecinte!

  19. Vorbe grele Victore, vorbe grele!

    Știi ceva în legătură cu ispravnicul, ce verdict va fi în 14 ianuarie 2015?

  20. @ML

    Livia Stanciu a fost de accord cu emiterea unei ordonanţe de urgenţă pentru mărirea numărului de secţii de votare. Nu a riscat Victor Ponta.

    Erori judiciare sunt în toată lumea civilizată. Sistemul este imperfect.

    Bolcaş, Deaconu sau Julean sunt avocaţi care au o groază de clienţi la puşcărie. Ce-ai vrea să spună? Că ăia de au fost apărăţi de ei sunt nişte bandiţi şi merită puşcărie? Nu…N-au cum.

    Citeşte declaraţiile celor care ies din puşcărie şi o să te cruceşti. Ultimul pe listă, Antonie Solomon… Ce să mai zic de Vântu? Iar Adrian Năstase nu este supărat pe Băsescu…

  21. Acum intre noi fie vorba, la asa candidaturi, asa rezultate. Ce-i drept chiar nu aveam de unde alege de aceasta data.

  22. Una e să fii în slujba oamenilor, dar să slujeşti adevărul şi… alta e să fii în slujba adevărului, dar să slujeşti oamenii.
    Cred că asta face cu adevărat diferenţa atitudinilor noastre în viaţă.

  23. În 2015, la doar aproximativ 3 luni de la alegerile prezidențiale din România înlocuitoarea lui Klaus Iohannis la Primăria Sibiului spune că într-o discuție privată între Klaus Iohannis și ea, Klaus a refuzat titlul de cetățean de onoare al Sibiului. El a spus că ar prefera să primească acest titlu mai aproape de pensie. Astrid Fodor, inlocuitoarea, concluzionează că este o dovadă de modestie. (Sursa: Digi24)
    În 2009, la doar aproximativ 9 luni de la alegeri, Barack Obama primește Premiul Nobel pentru Pace.
    “President Obama had been in office for less than a fortnight when the deadline for nominations for the 2009 Prize passed, but the panel praised the new US leader for the promises he had made during his election campaign: to fight climate change, to support international diplomacy, and to begin to rid the world of nuclear weapons. “Only very rarely has a person to the same extent as Obama captured the world’s attention and given its people hope for a better future,” the committee said in its citation.” (Sursă: Independent.co.uk)
    Concluzia mea este că Klaus Iohannis voia să se afle că e modest. La ce îi folosește, vom vedea.

  24. Multi descopera acum ca s-au pacalit cu Iohannis.Nu e prima oara cind sintem pacaliti.La fel s-a intimplat si in 2009 cind destui au votat TB,din pacate.Speram ca peste 5 ani,daca nu apar surprize intre timp ,sa nu se repete greseala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.