Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Interviu cu vedeta TVR Iuliana Tudor

Similar Posts

14 thoughts on “Interviu cu vedeta TVR Iuliana Tudor

  1. De mult era programata… Poate nu mai e nici o rascoala… 🙂 Bine ca se face interviul inaintea marelui Congres PPE ca o sa fie jale pe strazi si iar porneste rascoala 🙂

  2. Iuliana Tudor, un om deosebit. In marea de pseudo-ilustrii de la TVR, ea face nota discordanta intre cei destui pacalici, emanatii ale nepotismului si metamorfozati in vedete din sticla de zahar.
    Iuliana emana bunatate, bun simt si un profesionalism de netagaduit. Eleganta in gesturi si simtiri, ea este un model printre toate acele nume, care , intr-o vreme, au scris istoria la TVR si de care ne amintim cu totii cu placere, cum ar fi de exemplu : Sanda Taranu, Emilia Hossu-Longin, Cristian Topescu, etc.

    Bravo, domnule Ciutacu … astept cu interes interviul.

    Cu respect si simpatie

  3. O femeie frumoasa si desteapta.Ea realizeaza emisiuni de calitate intre-o televiziune care ar trebui sa fie de mare calitate, in prezent, televiziunea este de kakao.
    Nu stiu cum de rezista Iuliana acolo in cacanaria aceea.
    Nu pot sa vad ce ai posta pe youtube de aici de unde sunt, dar abia astept sa vad in seara asta interviul cu ea.

  4. Mie imi place Iuliana Tudor si urmaresc “O data in viata” cand si cand. Astept cu interes emisiunea.

  5. D-le Ciutacu,

    Ma facurati praf cu emisiunea din acesta seara!

    Extraordinar dialogul cu d-na Iuliana Tudor!
    Cati oameni nemaipomeniti avem!

    As dori sa fiti Dvs. intervievatul intr-o emisiune Tv ,ca m-as bucura sa va “descoperim’ cumva,desi,stim ca sunteti un OM adevarat.

    Felicitari d-nei Iuliana Tudor!!!

    Cu mult respect pentru Dvs. si alti oameni adevarati,
    IoanaP
    P.S. Bineinteles ca am dat un SMS la 8834,ca stiu ce amarata e viata celor de la tara.Nici nu va puteti imagina…

  6. in asta seara emisiunea VORBE GRELE s-a transformat in ceva minunat VORBE FRUMOASE , a fost o seara de spus povesti exact ca-n serile din casa bunicii( ne-a uns pe suflet, parca ne-a facut mai buni) a fost ca un pansament pe o rana veche , a fost o seara speciala cu OAMENI SPECIALI… Va multumesc

  7. Mi-a placut!!!! Un interviu lejer,intre prieteni! Amindoi ati fost relaxati! Felicitari!!!!

  8. Primul personaj feminin din televizunea de divertisment pe care il admir cu adevarat din toate punctele de vedere. Ii doresc multa pasiune in continuare. Succes va avea cu siguranta.

  9. Am pierdut emisiunea, aseara am aterizat in tara dar am sa o vad cu siguranta la inregistrari.Un om de o calitate exceptionala aceasta femeie Iuliana, am vazut-o ca prezentatoare la o gala a lui BENONE si tare mi-a placut, si mai imi place ca intra in fel de fel de campanii si ajuta.Binenteles ca si dna Ioana ca am dat sms, e si pe radio(zu) campania.Intradevar se intrevad ceva revolte, odata cu “mult asteptatul” congres ppe.Dabia astept sa vad ce ne v-or pregati urmatoarele zile.

    stima

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.