Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > În caz că n-aţi priceput, portocaliilor…

În caz că n-aţi priceput, portocaliilor…

…eu joc azi în spoturi la Antena 3 cu Tatăl Vostru şi nu-mi place. Să vedeţi cum o să vă fie vouă, uneltelor, mâine, când renunţ la selecţie şi mă apuc să trag de la şold.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

37 thoughts on “În caz că n-aţi priceput, portocaliilor…

  1. eu as trage de la umar cat mai repede pana sa ma innamoleasca astia pe la casa de productii cinematografice DNA. ce zici?

  2. Nu o sa lupte nimeni stai linistit …Antena 3 si …poate putin Realitatea . Oricum felicitari pentru curaj si pentru efortul de a ne informa corect . Din pacate nu avem politicieni care sa ne motiveze sa “luptam” .

  3. @Andy , ce dracu alta motivatie pentru a ¨lupta¨ mai vrei decat coruptia si nesimntirea politicienilor pe care-i avem ?
    Lupta este a noastra cu ei , nu astepta sa te cheme politicienii la lupta ca n-or s-o faca in veci !!

  4. Uneltele sunt mai periculoase decat cel care le manevreaza.Daca nu ar exista asemenea indivizi,omul ar fi inofensiv.Profita de ei pentru ca sunt usor de cumparat si de manipulat.

  5. Daca “confiscarea libertatilor presei este primul pas spre confiscarea libertatilor cetatenesti…!” atunci cel de mai jos “este al doilea pas”… 😈 :

    “Informatorii vor fi răsplătiţi cu atestate de voluntar.

    Gheorghe Falcă, primarul Aradului, vrea să introducă un regulament de organizare şi funcţionare a activităţilor de voluntariat. Numai că voluntarii arădeni, după cum ar vrea finul preşedintelui Băsescu să arate, vor număra gropile din asfalt şi îşi vor turna vecinii dacă nu au parcat regulamentar. Se vor reclama şi căţeii care sunt plimbaţi de stăpâni în alte locuri decât cele amenajate, dar şi existenţa găştilor de cartier. Voluntarul poate fi mândru de isprava sa: primeşte un atestat pentru activitatea depusă.”

    Deci organele ABILITATE ale statului , PLATITE sa verifice , sa supravegeze si sa sanctioneze incalcarea legii , SUNT SUBSTITUITE DE VOLUNTARI …?! Unde am mai auzit eu asta , oare …??? 🙄

  6. Bun de tot!
    Astept un spot si cu Badea. Oricat de nejurnalist se vrea, este in top trei “voci” media din Romania de ceva ani buni.

  7. Foarte tare! Ideea de a da vocea mult iubitului carmaci, fara sa-i vedem si ochiul ala serpesc, este geniala, fiindca spusele suna sinistru si atat de fals, incat impactul e maxim! Oricum, evidenta sintagmei prezidentiale cu sa-i prostim pe prosti, este desavarsita! Sunteti grozavi!

  8. @Andy pe 25 May 2011 la 20:05 (#)

    Chiar nu merita sa te superi, nu face bine la ten :))

    “In plus si eu stiu cine esti chiar daca nu te semnezi”
    ar trebui sa-mi fie frica ca ma pîrăşti stapînului tau ?
    wooow… nu cumva esti tu ala de scrie mizerii
    si pe blogul lui Mircea Badea ? 😀

    E “placut” sa constati ca blogul lui Victor atrage
    din ce in ce mai multe “emanatii” portocalii 🙂
    Asta inseamna ca dati atentie foarte mare si chiar
    va pasa de ce se scrie aici, una dintre putinele
    oaze de libertate a cuvintului.

    Respect avem pentru valori la orice ora, dar nu pentru
    gibonii carora le fileaza o lampa si si-au descoperit
    ei brusc intelepciunea in pixelul albastru 😉

    Apropo: “urmariti” se scrie fara cratima.

    Pari un postac de genul celor ce dezinformeaza
    cu maruntisuri de 2lei50 si care arunca chestii
    de genul “toti sint la fel; vreau sa plec; de unde
    respect la romani ?”, doar doar se va mai gasi inca
    un resemnat care sa “puna botul” la aceste gogorite
    defetiste.

    Nu, nu sintem toti la fel si in ciuda eforturilor
    voastre de a ne stringe pe toti sub bocanc, inca
    va mai exista rezistenta.

    Nu c-as vrea sa te simti cumva vexat, frustrat ori
    complexat, dar in genere am o afinitate pentru
    pattern-uri.

    (refuz sa cred pe oricine sare brusc din neant cu
    dragoste la jugulara cu sintagma “antenistii mei”)

    apropo, pe voi astia de slugariti, indiferent
    de culoare… “va iubesc” din toti ficatii !

    Drum bun Andy sau Ady sau …

  9. Imi pare nespus de rau ca nu ati avut astfel de idei si inainte de alegeri.Poate ecranul indoliat mai ridica cativa cetateni de la sprit si mergeau la vot…iar lor poate le era mai greu de manevrat atatea voturi.Felicitari pt idee!

  10. Jucati în spoturi la A3 cu Tatăl Lor,dar nu jucati în aceeasi piesă;si regizorul este altul,ca să nu mai vorbim de spectatori…

  11. Bravo d.le Ciutacu ! Aşa te vrem ! Poate în felul ăsta, s-o dumiri într-un final şi poporul ăsta că trebuie să iasă pe “baricadă” alături de dumneata !

  12. E mai simplu sa spui adevarul,cind turui minciuni uiti ce ai declamat in trecut,uiti cine esti,incurci binele cu raul si iti cauti mereu alt stapin.Azi,esti cu stapinul in Creta,atirnator,peste ceva timp te bucuri cind e bagat la zdup!Mai stii sa iti inveti copilul,ce e bine si ce e rau,dupa ce faci lucruri de genul asta?
    Deocamdata,sunt citiva pe care nu i-am prins cu dublu limbaj in spatiul public(sunt putini),cind o vor face vor avea parte de acelasi dispret de care se bucura Cristoiu,SRS,Nasu,H.Alexandrescu,Pora,Sever Voinescu,TRU,ETC.Daca Ghervasuc,Rizea(psd),Bejenariu,Vanghelie,Atanasiu(pnl),David(ex-ministru de interne),d-na Mitrea,etc nu vor avea parte de acelasi tratament de care au acum parte Udrea cu prietenii,atunci ma apuc de colectionat timbre si nu mai citesc nimic scris de prietenii mei de azi!Sau ma apuc de ascultat manele si ma inscriu in pdl:):):)

  13. Stiu ca ce voi spune nu are legatura cu subiectul tau,dar ce se spune la emisiunea Nasul este adevarat in legatura cu presiunile care se fac la antena 3?Daca nu ,ar trebuii sa luati atitudine .

  14. DE LA ORA 17, PIATA PRESEI LIBERE, SE ORGANIZEAZA UN MARS IMPOTRIVA ABUZULUI, CRIMEI SI TERORII CA POLITICA DE STAT IN ROMANIA!

    Daca vreti sa profitati de o ocazie pentru a-i da mafiei Udrii ceea ce merita, nu ratati oportunitatea oferita astazi se asociatiile pentru protectia animalelor!

    ORICE SANSA TREBUIE EXPLOATATA PENTRU A NE EXPRIMA REVOLTA PROFUNDA FATA DE ACTUALA OLIGARHIE CARE STAPANESTE ROMANIA IN CEL MAI ODIOS STIL MEDIEVAL!

  15. superbe spoturile , le-am vazut pe cele cu Gadea, Ursu si Radu Tudor ma bucur ca a-ti iesit si dvs la atac se impunea lucrul asta, ca sunteti al naibii de bun si de agresiv, ce imi pare rau ca aia care trebuiau sa va vada si sa va asculte, adica si cei din orasele mai mici si eventual de la tara, nu prind decat tvr unde si-au facut abonament ai de la putere.cu stima dana

  16. e foarte buna ideea cu spoturile.
    si noi suntem o gasca de tineri care comentam ceea ce se intampla in iasi, suceava si in capitala.
    ce pot sa spunem….e greu si pt noi sa ne desfasuram…. militia e peste tot!

  17. @all: initiativa apartine postului, nu noua. da’ e ok
    @Toader Cristina: mai mult decat sa-i dam in judecata ce sa facem? sa-i batem?

  18. Da Victore, așa e. ai perfectă dreptate.
    La mai multe spoturi și nu te considera bătrân.
    Din punctul meu de vedere o persoană bătrână este atunci când este la o vârstă înaintată și numai poate, e plină de boli și nu se mai poate deplasa, eventual foarte greoi, poate te refereai la jurnalist cu experiență, așa da.
    Numai bine, o zi plină cu soare, evenimentele cu portul văd că merg de nu se poate, iar în seara asta poate ești invitat la ”Sinteza zilei” și mâine să vedem pe cine ai invitat.

  19. actiunile de tipul celor, propuse de Vlad Cel Oribil pot intr-adevar sa provoace in Europa o reactie dura impotriva regimului de la Bucuresti. reactiile puterii au fost prompte, referitor la crimele de la Iasi (230 de caini masacrati in mod barbar), si intentia de eutenesiere a cailor salbatici de la Letea, jud. Tulcea. frica de reactia pe care o vor avea cetatenii UE, si mai ales perspectiva pierderilor mari in turism urmare a unui boicot au determinat-o pe elena udrea, sa ia masuri.

  20. @ nostradamus….just..drum mai nasol ca oradea-arad nu cred ca exista…bineinteles si centura aradului e gluma…cica e E671…LOL

  21. @omu’ & nostradamus: nu prea ma lamuresc ce legatura cu tronsoanele de sosea cu spotul de mai sus, da’ poate nu-s eu suficient de profund

  22. sa-l dau in judecata pe boc& co pot?nu de alta.dar mi-a indatorat familia cu vreo 4000 euro,din momrent ce n-au avut acordul parlamentului

  23. Foarte tare spotul! 🙂
    @Tănase Ciprian: Nici nu cred că se consideră bătrân! Cu siguranţă că ideea de bătrân din spot este în sensul de jurnalist cu experienţă… nu-i aşa? 🙂

  24. Ca să pricepe şi ei ceva, tre’ să fie vocea lu’ tăticu’. Vă bateţi gura pă degeaba, coane Victor!

  25. Antena 3 a ramas singura reduta in fata organizatiei PDL cosa nostra,organizatie care are zilele numarate. Base e disperat,simte ca ii fuge pamantul de sub picioare si da fuga la radio abonament unde repeta ca un papagal:-unitate,unitate! PDL-ul e in prag de faramitare. Ce nu inteleg unii parlamentari PDL este ca numarul acceptatilor e limitat si ca orice intarziere ii va face sa prinda o usa inchisa in nas. Grabiti-va….tic,tac…tic,tac.

  26. apropos de “tatal lor” de unde ideea tampita ca interesul marinarului si al camarilei, reprezinta interesul national? opozitia va trebui ca in parlament sa nu permita niciun imprumut fara aprobarea acestuia, ori sa afirme ferm ca imprumuturi fara aprobare parlamentara vor fi pedepsite exemplar in viitor, eventual pentru subminarea economiei nationale. si de ce nu sa facem un referendum pentru reintroducerea pedepsei cu moartea, pentru tradare si subminarea economiei nationale.

  27. Bun de tot, yummy! Simt în spoturile voastre ( în general ) prezenţa omului care a făcut clipurile interzise de CNA. Omul e deştept, ştie ce face!

  28. @omu’:
    Hăăă…????? 😯 Cine drac’ a vorbit de starea drumurilor ???!!! Era vorba de TURNATORI (NU de asfalt!!!) cu “patalama”…!!!

    “Doamneeee … , mare-i Gradina Ta Doamne …si largi si DESCHISE sunt Portile Raiului , da’ de aia mai sunt multi care … SAR GARDUL !!!” Uauuuuu …! (vorba lui Mircea) 🙁

  29. Pentru CATALIN : Repet nu e cu cine …eu am incercat sa adun oameni sa feacem ceva . Pentru ANonim patratele : Nu nu sint eu ma confunzi teribil tipule . Sint anti Basescu anti Boc anti tot …ma confunzi si nu esti chiar asa de destept cit vrei sa pari . 2 . Acesta e singura blog pe care fac comenturi mai ales pentru ca mi se parea un blog mai lipsit de spirituali ca tine . Dar se pare ca tot in Romania is si aici…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.