Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > În aşteptarea lunetiştilor din balcon

În aşteptarea lunetiştilor din balcon

Comentarii

comentarii

Similar Posts

42 thoughts on “În aşteptarea lunetiştilor din balcon

  1. Nu stiu de ce va scriu… Pur si simplu! Recunosc ca sunteti “genial”! De ce sa va flatez? N-am nici un interes! Da’mi-e atat de bine cand va ascult… Da. E inca democratie… Pot sa va ascult si sa ma bucur ca inca mai sunt oameni cu “coloana” si inca ii mai pot asculta… Toata consideratia mea, voua, celor ce ne mai data o speranta! Multumesc!

  2. Am aflat ce ai scris pe Facebook. 😉
    Excelent! Excelent! Excelent! Te -ai /v-aţi apucat să bateţi ProTV, lucru ce era apanajul A1, nu A3. 🙂 Îmi place mult de tot asta! La cât au spălat creiere au spălat ăştia…trebuia să înceteze odată şi odată, oricât de tare s-ar ţigăni acest post, oricât de mult s-ar pune Măruţă în ipostaze jenibile ( sic ) etc etc.

    Mi-a plăcut emisiunea de aseară ca format, ca invitaţi, ca…

    P.S. Din cauza ta/voastră, joi, în loc să transmită Y&R, ProTv a făcut pe televiziunea de ştiri ( pun pariu că degeaba ). Vă iert, chiar şi pentru asta! 😉 🙂

  3. Am mai spus-o și m-ați confirmat din nou: In dă neim of dimocrăsi Iunaintid Steits comited ă lot of mărdărs, or dei uaz ăcomplișed tu dăus mărdărs! Eimin! 😛

  4. Suntem asa de suparati ca nu ne mai arde daca sunt sau nu sunt lunetisti pe la balcoane, probabil ca sunt…mai bine ne inpusca pe toti sa ramana doar clasa politica!

  5. De obicei, am cuvinte de lauda pentru emisiunile tale.,dar cea de aseara nu mi-a placut,a fost un ghiveci,iar in final cu monarhistul Stan pe post de prim-solist, a fost chiar nedreapta. L-ati martelat pe tanarul locotenent,care cu pretul unor riscuri mari, a fost alaturi de cei multi si necajiti/umiliti,sigur prin incalcarea unor articolase,din nu stiu ce regulament. Dar cand bulibasa JON(javra ordinara nationala),cu pirandele si puradeii lui,incalca toate articoloaiele din Constitutie si celelalte legi,e bine,ca nu patesc nimic? Halal democratie !
    Noi populimea trebuie sa respectam toata legislatia,ei nemernicii care ne guverneaza,nu respecta nimic,nici macar bunul simt.
    Am o intrebare(pentru purtatorul de vorbe goale Fratila),in 1989,la asa zisa revolutie,cand armata s-a alaturat protestatarilor,a respectat toate regulamentele si ordinele comandantului suprem.Era bine daca le respecta? Mi-au placut doar interventiile actorului,pacat ca nu ai realizat emisiunea doar cu el,asa cum e f.mare pacat ca n-ai facut emisiune cu marele actor Emil Hossu.
    De Iuliana Tudor ai uitat?

  6. Pe mine sa ma pupe-n cur ambasadorul american si toti americanofilii si adeptii capitalismului american si-apoi sa ma-mpuste, indiferent daca de pe acoperis! Decat sa traiesc in lumea lor, imputita de niste nesatui a caror buzunare infinite nu se umplu nicioadata,jupuindu-i pentru asta pe toti ceilati, prefer sa mor,chiar si impuscata.
    Semnez: intreprinzator particular cu afacere de export apolitica dar sanatoasa,protestatar ian.2012.

  7. Doua probleme:1. Ai zis ca faci emisiune pentru Emil Hossu , nu pentru orice altceva.
    2. Te rog sa raspunzi si tu la intrebarile lui Florin Chilian, si nu cu “da” sau “nu”, si sa faci legatura cu ce a zis Claudiu Saftoiu la “Sinteza zilei” in 27 oct. 2011, si in concluzie sa stim de ce stau oamenii si ingheata in strada de atatea zile, pt. ca nu vor castiga nimic nici daca pica Basescu. Daca vine regele, il vor sacrifica in cel mai scurt timp; daca vine Antonescu, si in spatele lui sunt tot lichele si nu va rezista mult singur, iar daca vine Dan Diaconescu… Doamne fereste!

  8. Genstein., Simplu fapt ca in Romania cetatenii pot manifesta fara sa fie impuscati de pe acoperis e un lucru important.Oare Victore nu-i nimeni sa-l trimita la origini.Oare si pe asta Ponta il va tine in ,,continuitate,, ca programele implementate de FMI si Bm chiar daca unele sant rele ele vor continua zise Ponta.Pe Maior il tinem pe Issacrescu iarasi.Pai io zic sa nu-i , schimbam pe astia cu ceilalti.Cred ca iarasi nu ma duc la vot.Of nu avem politicieni cu capul intre umeri si picioarele pe pamant.?Ai fost tare aseara cu serviciile secrete care numai secrete nu sant.)))))

  9. Am “scăpat” emisiunea “Vorbe grele” din cauza serviciului şi a problemelor de forţă majoră apărute prin toată ţara cu comandamentele de dezăpezire, etc. Sper s-o revăd curând pe internet.
    Aţi avut invitaţi “unul şi unul” şi sunt convins că a fost o emisiune tare interesantă.
    Păcat de necazul apărut prin decesul lui Emil Hossu care trebuia să fie invitat în această emisiune ! Mare om , mare caracter ! Avea o privire blândă, transmitea multă căldură sufletească acest om, ori de câte ori apărea pe ecran ! L-am urmărit şi l-am admirat la ultima emisiune la Antena 3 când l-a avut invitat. L-am văzut şi în piaţă şi probabil, nu-şi încheiase misiunea aici pe pământ – ar mai fi avut multe de spus şi mi se pare nedreaptă dispariţia lui, în condiţiile în care (cum spunea-i şi tu Victor), leprele îşi fac cu miile de cap aici, printre noi ! Păcat ! Dumnezeu să-l ierte !
    Ai amintit în filumleţul postat de jurnaliştii Antenei 3 şi de prestaţia lor în timpul acestor două săptămâni de manifestaţii, iar alte două persoane (prin comentariile postate) apreciază mult ceea ce faceţi voi, ECHIPA ÎNTREAGĂ A ANTENEI 3 ! Între timp, am văzut şi eu cum ANTENA 3 urcă vertiginos şi sunt sigur că nu vă ve-ţi opri decât în “vârful piramidei”, acolo unde şi eu, la fel ca mulţi alţii care vă admiră, consideră de mult că acolo vă este locul ! Felicitări, sănătate şi multă putere de muncă pe mai departe tot aşa întregii echipe ANTENA 3 ! Sunteţi cei mai buni, sunteţi profesionişti, sunteţi corecţi şi obictivi şi reprezentaţi o speranţă ptr. milioane de oameni din ţara asta, care sunt sigur, oriunde aţi merge, lumea v-ar primi ca nişte eroi – cu flori, cu dragoste şi căldură ! Bravo ! Antena 3 de una singură, face cât 20 de televiziuni băsiste şi scabroase la un loc ! Reprezentaţi mult ptr. noi, ptr. viaţa noastră, şi sunt sigur că şi aprecierea sinceră pe care o primiţi din partea societăţii, a oamenilor, înseamnă la fel de mult şi ptr. voi !

  10. Ne-ati dezamagit profund,Sunteti la fel de curve cum e si guvernul actual,nu sunt de acord cu ce ati facut cu Locotenentul care a gasit curajul sa iasa in strada si sa spuna lucrurilor pe nume,l-ati “ajutat “sa devina dusmanul Romaniei interpretand in fel si chip declaratiile lui,daca miile de protestatari nu pot schimba guvernul si presedintele cum puteti crede ca acest copil poate instaura dictatura militara in romania de unul singur,de cand nu mai avem dreptul de a ne exprima liber opiniile,ati dat dovada ca doar va faceti serviciul adica emisiunea ,folosindu-va de naivitatea unor oameni care vor cu adevarat sa schimbe ceva indiferent din ce patura sociala fac parte(emisiune din 27/01/2012)La televizor toti sunteti niste viteji de ce nu coborati alaturi de noi in strada ??!!

  11. In balcon avem tot sclavi numai ca in loc de arme au camere si in loc de lunete au obiective high resolution.
    Acest tip de arma nu aduce prejudicii dupa fiecare foc, ca predecesoarele ei, ci simultan, pentru toata gloata. Si da, tot noi platim pentru ea.

  12. Well, Mărcuş Gitenstein iar a dat cu mucii-n fasole.
    Pai atunci sa zicem “saru’mina” pentru ca nu sintem
    in zone de conflict angajat precum Uganda, Somalia,
    zona Kashmirului, ori Irak…
    Deasemenea sa zicem “saru’mina” ca in mirifica
    tarisoara domnita de maretul reevaluator si de
    mister-lopatica nu exista oameni subnutriti
    (fenomen de masa) precum in Koreea de Nord,
    Zambia, Chad, Angola ori Mozambic.
    Yeap, intotdeauna se poate mai rau.
    Noi, viermii tolerati in Piata, va multumim !

    Btw: multumesc JN, A3 pentru promptitudine,
    precum si domnului profesor Valentin Stan. 🙂

    PS: domnu’ licuriciu’, lasati-ne, bre cu prostelile
    astea, nu sintem chiar toti spalati pe creier de la
    E-urile din potolu’ de la fast-food !

  13. Cind a venit Mazare din jungla si a promis ca isi va depune toata influenta politica viitoare in construirea unui stat care sa nu mai fie politienesc,am promis ca il voi sustine,la vot bineinteles!Intre timp,aflu ca Mazare a obosit si se reface in Austria!
    Nu stiu de ce,dar cind l-am vazut pe Chilian intrebindu-se ce vor serviciile,parca imi vine sa imi vad strict de treburile mele.
    Ce naibii sa ma agit eu,doar pt. a o inlocui pe Udrea cu Oana Mizil?
    Astia trebuie sa cada,e clar!Inca astept un program politic,da POLITIC,de configurare a unui stat democratic,sa vad si eu citi angajati sunt in structurile de forta ale statului si citi se doreste sa ramina?Inca nu am uitat taxa auto a lui Tariceanu si cum,nici macar Vosganian,care se presupune ca a impus-o,nu stia sa o explice!
    Tare ma tem ca am obosit!

  14. Nu te-am văzut aseară, că am adormit, dar mi te-am pus de pe net, azi dimineaţă.
    Bună emisiune! S-o fi moderat Gâdea, adormeam a doua oară.
    Dacă e nasol că zic nasol de Gâdea, şterge-mi comentariul.

  15. @Alex: daca as lua un leu de fiecare prost care-mi iese-n cale si nu e-n stare sa priceapa nimic in ce vede la tv, as fi putred de bogat
    @Kovacs: folositi cu incredere telecomanda, nu ezitati!
    @seba: faceti-va update pe programele din calculator
    @Victor: “a incalcat cateva articolase…” d-aia merge tara asta cum merge. s-a martelat singur, n-are nevoie de ajutor

  16. america s-a transformat intr-un sistem nazist pe care-l exporta cu mult succes…
    avem parte de o globalizare nazista cu baza in USA

    poate explica guvernul usa cum exporta cia arme si munitie fortelor de securitate egiptene cu scopul de inabusire a revoltelor populatiei impotriva regimului dictatorial al lui mubarak agreat de catre USA!!! (conform datelor oficiale ale amnesty international, recunoscute de catre cia)

    la fel si in siria acum… regimul criminal al dementului asad este un aliat de nadejde al USA, toate crimele facute de catre acest dement psihopat fiind bagate sub pres de catre americani, vorbind doar media de forma ca sa nu creeze panica in lumea occidentala ca de fapt guvernul usa se afla in spatele celor mai demente dictaturi (dictaturile arabe: egipt, siria, bahrein, yemen… pina si libia l-au executat cu parere de rau pe gadafi care devenise un aliat de nadejde al cia impotriva arabilor… sa nu mai aduc aminte de regimurile criminal mafiote sud-americane)

    la fel si in romania au gasit acest dement psihopat coruptibil pina in maduva oaselor, recte basescu pentru a exploata orice sursa de bani… pt cine a vazut dementa furturilor inceputa cu prilejul acordului de la viena din 2009 stie exact la ce ma refer.

    p.s. ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement)
    🙂 🙂 🙂
    NAZISM + BOLSEVISM in cea mai pura stare la nivel global!!!

  17. mie-mi place vali stan…arata ca un soi de indiana jones…chiar e profesor…si vitupereaza mistocareste…nu ca dom’ tudor popescu serpeste (popescu de ce nu mai scrie sci fi…scria bine…si-l citeam cu placere)
    ‘medelin’ voicu…nici p’asta n-ai cum sa nu-l iubesti…un tigan de multe ori mai roman decat noi astia…ceilalti romani (vai de capu’ meu…ca si eu sunt etnic…lol)
    chilian care desi cu trei manute…daca nu canta…e cumva confuz…si putin mofluz (da’ si pe chilian il iubim…ca stie sa strige dupre bere la iubi)
    valcu…am mai zis…nu ma mai repet…
    iar tu victore…nu ai gresit cu nimic…
    (rar am vazut mai multa durere exprimata de un barbat la pierderea unui prieten…nu lacrimi de ‘corcodel’…de base chasing voturi…)
    trebuie sa nu uitam…sa invatam ceva din orice se intampla…si sa mergem mai departe…
    am prins putin din emisiune…am fost plecat lela prin targ…nu pot sta lipit de comp…
    mi-a placut cel mai mult aia cu…”lovitura de cort”…
    nu te poti astepta la un cor la unison de pareri cand inviti numai grei cu voce…fiecare va zice cate unsa sau alta…
    cat despre “serciciile lu’ peste prajit”(badea dixit)ce te poti astepta de la carnatii astia prost pregatiti…fara antrenament…dar cu scularie cacalau(cumparata pe banii nostri)…
    am eu o vorba(evident preluata de la cineva mai destept ca mine…)
    “astia sunt ca si spitalele…in loc sa te vindece de o boala…iti “induc” toate bolile pe care le au ei in cap)…
    eu…mi-am pus paranoia’n lesa…nu ma mai las impresionat…
    oamenii inca infrunta gerul…basescu s-a sudat de scaun…valorile pleaca (in alte tari sau in lumea de dincolo)
    in rest…ei…in rest ramane cum am stabilit…

  18. Ce, nu mai e misto unchiu’ Sam ?! Nu mai urlam, cu vena umflata pe gat cat trabucu’ lu’ Clinton, “Cine-a stat cinci ani la rusi, nu poate gandi ca Bush !” ? Si aflam asta chiar de la Valentin Stan, cel mai convins si aprig sustinator al interventiei NATO in Iugoslavia in ’99, care – odata cu bombele care parjoleau Belgradul – sadea semintele democratiei de care se bucura azi poporul sarb. Ce meciuri mai erau atunci, in ’99, pe la miezul noptii, intre Tuca, CTP si Cristoiu, pe de o parte, si Stan, Codita, Hurezeanu si Liiceanu, de partea cealalta, a celor care propavaduiau importul fortat al valorilor democratice in Balcani, garantat de actiunile sangeroase (ca unica solutie) ale guvernului american… Mult i-a mai luat sa se dumireasca, cel putin zece ani… Iar fraierul ala de Milosevici nu s-a dumirit ca nu trebuia decat sa cumpere de la americani (avioane, elicoptere, ceva) de vreo cateva miliarde de dolari si ar fi fost lasat in pace sa-si continue dictatura si sa-i beleasca linistit pe kosovari.

  19. Super!Inseamna ca e liber la proteste in primavara.Ambasadorul american confirma pentru a nu stiu cata oara ca stilul american si francez e acela cu arme.Deci ,mai visati alte dati interventii militare in Romania!Asa este:Romania nu e Siria si nu se va mai repeta niciodata greseala din 1989.Oricum toata lumea asteapta caderea lui Basescu.Pana cand o sa-l tina in brate?Asa i-au tinut si pe liderii longevivi arabi,de li se acrisera arabilor de ei.

  20. Te-am considerat de partea dreptatii pana acum. Mihai Gadea nu si-ar fi batut joc de acel lt. , cum v-ati batut voi aseara(27.01.2012).
    Cred ca te-ai tampit si sper sa-ti revii si sa nu mai raspuzi urat celor care apreciaza corect gestul naiv al acestui tanar ofiter.
    O dictatura nu se darama decat incalcand legile strambe ale acesteia. Ar fi frumos sa-ti ceri scuze fata de acest lt. si sa nu uiti ca sunt altii mult mai pregatiti prof , mai patrioti si mai politicosi decat tine.
    Sper sa redevii Victor pe care l-am cunoscut pana in 27.01.2012.
    Cu stima , BNC , Ploiesti.

  21. Adica sa inteleg ca ” licuriciul ” se astepta sa fim luati la ” luneta ” ???
    Cine l-a facut si pe asta ambasador ???… sau e cel mai bun pentru Romania ???

  22. domnilor de trei zile tot dau mesaje..in legatura cu emisiunile inregistrate..de ce nu pot sa le vad?streamul nu se gaseste pe nici un server!!!ce-i asta..??va rog..un raspuns!multumesc!

  23. @laura dumitrescu: mai bine v-ati downloada ultima varianta de flash player, v-ar fi mult mai util decat sa dati mesaje inutile
    @bnc: care-i legea stramba, disciplina sau regulamentele militare? ce v-ar mai placea voua un guvern de generali si ce-i mai facetii voi jocul lui Basescu! si, uite asa, i-a reusit diversiunea: pare un simbol al democratiei in comparatie cu aia care vor sa-l dea jos

  24. Faine emisiunile de aseară-a ta cumulata cu a domnului Stan-!Îmi place la nebunie domnul Mădălin Voicu!Face ce face și tot pe față le spune!Jos pălăria în fața unui asemenea om!
    Despre domnul care cică ar trebui să reprezinte SUA în România (sub mască de ambasador)…am senzația că tocmai i-a dat de gol pe americani…doar că n-a spus că ei l-au pus pe Băsescu la conducere și că tot din cauza lor rezistă…deocamdată!Ce nu știe el…ambasadorul…este faptul că românul când se enervează și-și aduce aminte că-și iubește țara,unit în cuget și în forțe cu toți românii…NIMIC NU-L POATE OPRI!
    TOȚI ĂȘTIA DE FAC PE ȘMECHERII CU NOI (GERMANIA,FRANȚA,ITALIA,SUA…),O FAC PENTRU CĂ SE TEM DE NOI!ISTORIA DEMONSTREAZĂ CĂ DEȘI SUNTEM UN POPOR MIC,CÂND SUNTEM UNIȚI,NIMIC NU NE POATE OPRI!
    JOS BĂSESCU!
    JOS GUVERNUL!
    TRĂIASCĂ ROMÂNIA!

  25. Ambasadorul asta american e un ins foarte prost.
    Daca ne-am uita la gura lui, ar trebui sa-i urim
    pe americani.Dar noi n-avem nimic cu americanii.Daringamfatul si prostul asta ne
    confunda cu gorila aceea din “Jurnalul National”
    care astepta sa fie impuscata,iar noi ,romanii,
    trebuie sa fim fericiti ca nu suntem vanati de
    lunetisti de pe blocuri.Se stie ca-l tine de mot pe “carmaciul”nostru,sprijinindu-l in
    actiunea de distrugere a neamului romanesc Acum ne-a aratat de ce o face.Prostie, suficienta, incultura.Saracul!

  26. da multumesc!tocmai asta e problema!e downloadat ..dar nu merge!de asta cer solutii!

  27. Rezonez intru-totul cu ceea ce au scris Victor si bnc. Din pacate, raspunsurile tale au fost penibile,ceea ce dovedeste superficialitate (nu analizezi intregul text,ci scoti din context o mica parte), situandu-te la nivelul viermilor portocalii. Mai bine taceai cu aceste asa zise raspunsuri .Sigur vei cenzura aceasta postare,dar macar daca o citesti,tot e bine. Stiu ca nu poti polemiza cu argumente. Hai pa !

  28. @Mircea: nu te cenzurez, ca lumea trebuie sa vada de ce te banez. pentru ca esti un prost agresiv. deci rezonezi in alta parte.

  29. Daca 2012 este comparat cu 1989 , da , ambasadorul are dreptate !Eu am inteles ca indirect ambasadorul SUA mi-a zis : ma, cetateanule de mina a doua ptr. faptul ca poti sa demonstrezi e un progres , ce dracu mai vrei ? !

  30. Ce-i aia “rezonez”? Mai vedeti ca va deletez…ca incepe sa ma chatouiller si incep sa ma gratter… Ma mananca un pic

  31. Nu ar fi trebuit ca noul ministru de externe sa ia putina atitudine? Cum sa comparu Romania cu Siria si regimul de aici de dupa 22 de ani ca ar fi acelasi cu al Siriei? Observ ca Basescu, prin intermediul SUA, construieste un lagar pentru toti romanii! Nu va trece mult timp si lunetistii existenti de pe cladiri isi vor descarca armele “din greseala” precum presedinte care tot dintr-o greseala a trezit spiritul de a-si face dreptate al poporului!

  32. Pt. Karl:

    Dacă eşti KN, atunci “tanti Aglaia” te salută! 😉
    Dacă nu eşti, ignoră postarea, te rog.

    Victor, iartă-mă, dar trebuia să încerc! 😀

  33. prin gitenstein licuriciul s-a facut de kk. nea obama vezi bre ca a luat-o omu pe pileala sau a trecut pe etnobotanice, schimba-l dracu ca va facura-ti de bafta…

  34. Democratia originala by Iliescu & compania(pcr)din care s-a nascut opozitia de catifea.
    De ce ne-am mai mira ca situatia Romaniei e tot albastra .
    Libertatea si democratia sufocata din nastere capata o culoare vinetie de starv

  35. Buna seara,

    Scriu catre domniile voastre (Radu Tudor,Mircea Badea si catre Dv.),mereu din acelasi motiv: de a pune prin intermediul dv.,intrebari nepuse.Nu din dorinta de a ma lua in seama,nu din dorinta de a fi “invitat”,intotdeauna cu dorinta de va “sugera” intrebari ce va scapa in tot iuresul vremilor noastre.

    Cum se intampla de 7 ani sa nu aflam de niciun coleg de-al Prezidentului nostru ?
    Pun aceasta intrebare in ideea ca la postul Dv. multi faceau apel la inelectualitate.Dar sa-i lasam un pic in pace(oricum de 20 de de ani s-au retaras in munti precum face acest popor ori de cate ori este amenintat si sunt bucuros tare ca in retragerea lor nu ne-au otarvit fantanile si nu ne-au ars holdele) si sa ne intrebam cum de presedintele nostru declara,in ora de maxima audienta,ca este singurul carmaci ce ne poate duce la destinatie.
    Cum se face ca intregi generatii ale Institutului Mircea cel Batran nu au reusit sa conduca vapoare fara sa le bage cu maiestrie in tarm?
    Niciun comandant de nava nu se revolta sa ne “spuie” si noua ca si el manipula barcuta cu aceeasi maiestrie ? Nu exista colegi sau subordonati care sa-si dea cu parerea despre Carmaci ? Oare asta sa fi fost motivul pentru care a vandut flota ? Pentru ca o singuar nava isi putea atinge destinatia,toate celelalte erau oricum sortite a esua pe plaje indepartate?
    Este cel mai mare mister pentru mine ! EL a reusit sa-I faca pe toti opozantii de doua parale scormonindu-le nestingherit in trecut dar nimeni nu areusit sa gaseasca niciun coleg fie el si un simplu mus care sa spuna doua vorbe despre Marele Carmaci.
    Este uluitor pentru mine cum zeci de bravi comandanti de nave nu au o opine-pro sau contra !
    Unde sunt comandantii fara flota?
    Acu’ 4 zile aflam cu “bucurie”-n suflet ca suntem singura tara care are creste 2,5 % desi toata Europa anunta o scadere cu 0,2% a economiei,azi am aflat din nou ca intram in criza.Asa o tine de 3 ani si tind sa cred ca pana si mamaie dintr-un sat indeparatat pricepe asta si accepta galeta electorala cu bucurie,atata vreme cat are atatea “like”-uri pe f-b.

    Radu Stefanescu

  36. Eu am vazut mesajul ambasadorului mai curind ca un indemn la temporizarea entuziasmului fata de ofiterul care sustine ca tara sa fie condusa de armata. Cred ca de asta a si spus “progres” si nu libertate sau orice alt cuvint. Din trimiterea la “tinerii sofisticati si educati” din multime si la cei din strada care sint nemultumiti de situatia lor actuala inteleg ca vede protestele justificate si apreciaza ca liderii multimii trebuie cautati printre cei care “vor avea o influenţă profundă şi pozitivă asupra viitorului”. Sint in minoritate, nu?

  37. Da da da…. Da ce fel de vorba este asta? Pai vorbiti cu aia din Siria sa vedeti cat de liberi sunteti, ca nu va impusca nimeni…

    Pai ce? Asha se pune problema? Adica ar trebui sa fim fericiti ca nu ne impusca nimeni cand avem un punct de vedere discordant. Intradevar, este posibil sa nu avem dreptate, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa fim fericiti ca ne putem exprima fara ne gandim ca ne impusca careva. Pai nu asta inseamna Partidul Liberal?
    Pai in sistemul asta de referinta glasul, cica ar fi un drept care ni l-am castigat la revolutia din 1989 si nu la nastere.
    Sunt de acord! DA!!! Ar trebui sa gandim inainte sa vorbim si nu invers, dar de aici pana la a fi fericit ca nu ma impusca nimeni, doar pentru ca ma exprim, chiar si daca la mine in tara, pe strada, cu pancarde, este cale lunga.
    Problema sta in conflictul dintre vechea paradigma comunista ( cristalizata in mintea multora dintre noi ) vs paradigma democratica si capitalista ( cristalizata la fel, in mentalul noilor generatii ).
    Este firesc sa ti se para ca tinerii o ard aiurea din moment ce tu esti format in vechea paradigma si singurul tau mod de operare in aceasta realitate este …PARADIGMA COMUNISTA, unde ii persecuti pe toti care, cica traiesc in neconformitate cu realitatea, reala, aia pe care o vezi numai tu si cu tovarashi tai.
    Mie mi se pare un afront si ma simt persecutat, tocmai pentru simplu motiv ca nu stiu ce inseamna comunismul si pentru ca am avut norocul sau nenorocul sa ma nasc mai tarziu. Tocmai de aia m-am si shutit din Romania…Ma simteam persecutat in interiorul paradigmei si simteam ca imi pierd mintile, doar pentru ca “oamenii” nu au nici un respect pentru viata si libertate.
    Pai nu vezi ce emisiuni paranoice sunt la televizor?
    Se taie cu topoarele, se violeaza intre ei, se gatuie unul pe altul sau se spanzura, isi omoara copii, se impusca, mor inainte de a intra in spital, etc. You name them!
    Eu unul nu m-am nascut sa traiesc asa, Profesorii mei nu predau la scoala mizerii din astea, iar la Axiologie nu am invatat despre partide politice.
    Pai ce ar trebui sa inteleaga un om normal din stirile alea, o batranica sau o mama? Ca nu este ok sa ieshi afara din casa? Ca trebuie sa te inchizi in tine, ca nu trebuie sa ai incredere in ceilalti?
    Unde sunt cei de la CNA, care il amendeaza pe Mircea Badea ca nu e comunist si dau liber in schimb la toate mizeriile alea pe post?
    By the way!!! O propunere amuzanta!!!
    Ar fi fain sa nu mai fie atata urgie in emisiunea lui Mircea Badea, pentru ca oricum e miezul noptii iar eu tot timpul sunt pe hyper cand ma uit la ea, cand de fapt ar trebui sa dorm.
    Ar trebui sa inceapa asha, usor, usor cu Feriti-va de Magarus pe la ora 9, 9.30, seara in loc de sinteza zilei iar dupa aceea Badea ar trebui sa continue cum ar si fi firesc pe la miezul noptii cu Basme, Povesti si Povestiri, ca sa dormim cu toti bine si s-a avem somnul lin, la caldurica sub plapumioara.
    De exemplu ar putea sa ne citeasca: “Ileana Cosanzeana cu trei iezi”, “Boul pacalit de Vulpe”, Povestea porcului, Godzilla, Superman si Alice in tara minciunilor, etc.
    Iar emisiunea “Vorbe Grele si somn vigilent” sa se intituleze emisiunea “Ploape Grele” si ar trebui sa pui de fiecare data cate un vinil cu povesti, dupa care sa il comentezi.
    Glumesc!!!

  38. excelenta emisiunea, am stat cu ochii pe voi pana la sfarsit, ba am trimis si sms cat despre ambasador un penibil nesimtit, afara cu el si da am ramas muta cand am vazut cum ne filmau aia de pe blocul dunarea.V aiubesc de BUNI ce sunteti. dana

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.