Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Prinţeasa manelei şi regii vidanjei

Prinţeasa manelei şi regii vidanjei

N-am nici un pic de compasiune pentru îmbuibaţii care, după ce au făcut toate ticăloşiile posibile în Adevărul, se dau acum victimele ticăloşiei lui Patriciu. Şi dacă mogulul petrolist ar fi ticălosul şef al Planetei, deşi pe lângă lătrăii ăia de (tovarăşu’ gradu’) Corneţeanu şi Gregoar pare chiar frecventabil, tot nu mi s-ar clinti de emoţie vreun muşchi al feţei. Ticăloşii primesc ceea ce merită. La rândul lui, marele guru al liberalilor îşi merită cu vârf şi îndesat flegmele de la vidanjorii pe care i-a îmbogăţit.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

84 thoughts on “Prinţeasa manelei şi regii vidanjei

  1. Sunt tare curioasa daca ‘Noua Conducere’a Adevarul Holding va promova pe mai de parte valorile democratiei,liberatii si informarii obiective a cititorilor fara a fi implicat politic

  2. Nu o plac pe Liliana Mincă. Dar nici nu-mi displace în mod deosebit. Pe Teo am plăcut-o. Mult de tot. Am fost şi pe chat o dată cu ea. I-am cunoscut şi tatăl, stând de vorbă cu el de câteva ori. În perioada în care ea era pe afară.
    SUCCES, LILIANA MINCĂ!

    P.S. Când îl ascult cântând pe Grigore Leşe, îmi vine să mă urc în maşină şi să mă duc pe munţi şi văi. Şi reciproca e valabilă. Adevărul e că îmi place mult ţara asta. Nu mă refer şi la o mare parte dintre locuitorii ei.

  3. @ I.I.
    Da´de ce obiectiva informarea? Cine stabileste ca o informare este obiectiva? Si cum? Intotdeauna exista subiectivism. Cel care scrie ceva nu poate sa fie obiectiv. Are pasiuni, tine cu/la cineva, uraste ceva/ pe cineva, etc. Nu va asteptati la ceva ce nu poate exista…

  4. Buna ziua d-le Ciutacu,

    PASTI FERICIT SI MULTA LUMINA IN VIATA DVS.!

    Cu tot respectul,
    IoanaP&familia

  5. PD şi Băsescu = groparii economiei = trădătorii neamului = şacali = adunătură de prăpădiţi = impostori = Famiglia, punct.
    * Traian Băsescu NU este promotorul reconcilierii, ci al conflictelor, fiind animat de “vanităţi mărunte” în locul unui concept de bază care să asigure dezvoltarea ţării. *
    Onoarea, cinstea, demnitatea, corectitudinea, sunt noţiuni străine partidului PD-L şi tătucului Băsescu! Acest Băsescu, NU a câştigat Alegerile ci, s-a ales folosindu-se josnic de instituţiile statului, pe care le doreşte aservite în totalitate şi s-a mai folosit de ceva… de şantaj!
    NO BĂSESCU DAY, BECAUSE:
    Errare humanum est, sed perseverare diabolicum! – CORECT !!
    Băsescu NU e preşedintele meu ci, Naşul Famigliei de * succesuri * !
    http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/01/2-aprilie-no-basescu-day/

  6. Imi aduc aminte de acele vremuri cand ziarul “Adevarul”dadea tonul in politica. Acum face pe neimplicatul politic. Sa vedem ce se va mai intampla.

  7. Cu ceva timp în urmă, am postat pe acest blog următorul rondel satiric (dar nu lipsit de mari calităţi artistice):

    RONDELUL REPUBLICII PORTOCALII

    Avem un şef de stat portocaliu
    Şi un guvern oranj, care-l susţine.
    Ei toţi muncesc ca să trăim noi bine,
    Lucrând zi după zi, până târziu.

    Avem un stat prosper şi naramziu
    Şi, evident, aşa se şi cuvine,
    Când ai un şef de stat portocaliu
    Şi un guvern oranj, care-l susţine.

    E drept că şeful este un chefliu
    Şi în guvern sunt mutre cam cretine,
    Cu capete prea seci, cu burţi prea pline,
    Dar nici că-mi pasă, câtă vreme ştiu
    C-avem un şef de stat portocaliu.

    Pentru că astăzi este No Băsescu Day şi am înţeles că antibăsiştii se vor îmbrăca în violet, în semn de protest faţă de “confiscarea” acestei culori de către cretinoidul cu pretenţii de reformator de la Cotroceni, postez un alt rondel, pe care l-am scris când cu afacerea flăcării violete, dar care se potriveşte foarte bine şi astăzi:

    RONDELUL NEBUNIEI VIOLETE

    Visa că navighează pe-o mare violetă,
    Liliachiu, amurgul incendiase zarea.
    În manta-i mov, cârmaciul veghea de pe dunetă,
    Privind o violetă şi inspirându-i boarea.

    Un ametist, pe deget, mai jos de verighetă,
    Sclipea tăcut şi tainic, în ton cu înserarea.
    Visa că navighează pe-o mare violetă,
    Liliachiu, amurgul incendiase zarea.

    Nutrea în vis cârmaciul ambiţia secretă
    De a schimba o stemă, modificând culoarea,
    Căci deţinea o probă, mai mult decât concretă,
    Că movu-l remontează – i-a spus-o ţiitoarea.
    Visa că navighează pe-o mare violetă.

    P.S.: Rog pe toată lumea să nu se zgârcească cu laudele şi aplauzele. Aşa cum a scris un clasic în viaţă, ştiu că sunt genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii.

  8. Zau?I-a dat afara pe Ecrivenu’ala care conducea un ziar care “nu facea” politica si pe ailalti fomisti?Paguba-n ciuperci.Amuzant este insa ca pe toti fomistii ii loveste damblaua si devin brusc luptatari pentru dreptate cand li se inchide tuturoiul cu bani.Si le dispare Lexus-ul sau Lexus-urile din poarta,nasol,chiar ca situatia devine insuportaabila.Mai ales ca au ridicat ziarul lui Paturiciu pe culmi nemaivazute de douazeci de ani.Oricum fanii portocalii mai au un os de ros si vor posta aceleasi ineptii de pana acum.Totusi se mai intampla si minuni de Pasti,iepurasul ne aduse un ditamai secretaru’economic de ambasada tocma’la Paris,in Tara Nemteasca.Trai neneaca.Pe unii!

  9. pentru ca maine luam lumina sfanta va doresc domnule ciutacu un”paste fericit,lumina in suflet pentru dumneavoastra si familie,multa iubire si pace celor pe care-i pretuiti”iar pentru cei care va viziteaza aici un”paste fericit”

  10. IN NOAPTEA DE LUMINA SUFLETEASCA
    INCREDEREA NEMURITOR STRALUCI-VA
    LA MIRACOLUL ADEVARAT
    AL INVIERII DIN MORTI.

    PREA-SFANT P A S T E
    CE VIATA LUMINEZI,
    FERICITA CLIPA,
    PASTREAZA LUMINA
    IN MANA SI GAND
    NESTINSA CU-ALE NOASTRE PACATE

    “FIE CA SFINTELE SARBATORI
    DE PASTI SA VA ADUCA
    LUMINA IN SUFLETE “!!!

    “H R I S TO S A INVIAT “ !!

  11. @Victor Ciutacu : am intrat sa va spun doar Paste Fericit si Lumina in suflet.
    Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi.

  12. Si eu am spus astazi NU populismului si demagogiei.
    Chiar daca am fost pozati, filmati si paziti de politisti in si fara uniforma.
    Chiar daca au incercat sa ne intimideze, chiar daca ne-au legitimat.
    Chiar daca nu am fost prezenti cu miile si milioanele.
    Nu imi este frica sau rusine sa afle cine sunt.
    Sunt unul dintre multi.
    Sunt cetateanul nr. 5.000.001 din clasa ciuruitilor!

  13. Bârfe

    Parlamentara Eba se pricopsi cu “Sida”,
    Mai abitir ca frunza crudă cu omida.
    Din neica nimeni, băiatu’ ajunse la Paris
    Printr-un concurs, de-mprejurări, închis,
    Anume regizat de meşterul Videanu,
    Prin ordin de la tata socru-şobolanu’.
    ………………………………………………………..
    De-aci morala, ce-i pe post de sfat :
    Nu puneţi mare preţ pe sexul protejat !

  14. Victor, apleze la tine cu increderea ca vei reusi sa-mi luminezi nebuloasa care m-a invaluit de cativa ani si care, pe zi ce trece, pare tot mai profunda. De ce este necesar sa inveti 2-3 limbi straine pentru a spera ca poti lucra in ministerul de externe, cand fitosii de Dorobanti castiga concursurile pe capete? Syda,Pogea, si altii, reusesc aceste performante la douazeci si ceva de ani!!! Probabil speranta relansarii economiei in ei sta! Abia astept sa vad cum vor curge contractele pentru Romania (sper sa nu fie precum majoritatea care s-au facut pana acum, in detrimentul Romaniei)! Totusi, ce pregatire economica, diplomatia, contrainformative (pentru ca vor fi in registrele “baietilor”) au aceste beizadele? Sau la vor rezolva problemele de serviciu soferii de la ambasade (care, oricum au o pregatire superioara lor)? E infiorator! Pentru asta suntem vanati sa ne platim taxele, sa putem sustine infiintarea de posturi pentru acesti indivizi (nu cum sustine d-soara Munteanu de la guvern, ca “unii” pot organiza concursuri de incadrare, prostimea nu)? Sau pentru a platie administrarea locatiilor in care Zeus si clica sa se poata relaxa? Imi aduc aminte de tov deontolg Turcescu care ne indemna sa ne respectam patria (probabil sa ramanem sclavi si sa inghitim orice, care prin prisma verticalitatii care-l caracterizeaza a refuzat un post ministerial si consiliile de administratie aferente, pentru ca se viseaza TVR-ist. Mi-e sila, mi-e rusine ca sunt roman. Vor gasi imediat un nou subiect ca sa poata trece sub tacere politica de cadre a celor mai frumosi si mai destepti dintre romani.
    Succesuri!

  15. @stelos

    Descoperi in sfirsit economia de piata…
    Pretul este dat de raritate. Principiu de marketing. Tot ce este in surplus trebuie sa fie mai ieftin ca sa se vinda majoritatea cantitatii. Cind produsul devine rar pretul creste!

  16. Coane…io cand vaz doi borfasi cum isi scot ochii si isi ridica poalele-n cap pentru “principii” simt ca vine primavara…

  17. ai mare dreptate cu patriciu…chiar isi merita flegmele. si chiar daca corneteanu si monsieur gregoire ecrivain nu sunt singurele “pacate” ale lui, nu merita totusi dispretul unei tari intregi. si-l are pt ca nu umbla prin satrele de tigani s-arunce cu banii, si nu construieste biserici ca sa se puna-n poza langa sf. petru… din pacate romanilor nu le plac oamenii cu bogati si destepti…se simt frustrati. becali mai merge..

  18. si inca ceva, nu are “cinism in sange” cum zicea un “dastept” pe-aci. patriciu e liberal da’ nici asta nu ne place…liberalismul nu prea-ti baga-n traista ci iti creeaza conditii sa-ti poti baga singur. de-aia nu face acte de caritate.
    ciutacule n-am inteles-o pe-asta cu “marele guru al liberalilor”

  19. Cica la Teo ca e asa pornita in cat va reusi, dar ea nu intelege ca nu depinde de ea daca va reusi sau nu ci de noi (alegatorii)…

    Tara asta a ajuns o gluma de 1 Aprile, o gluma care tine de ani buni si nu cred ca se va termina prea curand.

  20. Corneteanu e unul dintre acei papagali care in viata lor nu au facut nimic, dar intotdeauna, au fost pe functii de conducere. De ce? Simplu: stie sa linga. Asa a fost si la Prosport, asa a fost si la Adevarul. Faza e ca atunci cand nu mai e de lins, paraseste corabia, precum… sobolanii. Nu m-as mira in 2-3 luni sa apara, din nou, sef pe la un alt ziar. Cica-i manager… hahahaha, nu mai pot de ras. Cornateanu crede ca manager e unul caruia ii ingheata mana, ca-i ger… Cam tras de par, da’ merge! 🙂

  21. Adica pe asta: Victore, aud ca sloganul madamei va fi “mai mult suflet”. Eu l-as reformula asa, foarte gratios, ca pentru stimabila: “mai mult bun simt, mai putine manele, mai multa cenusa in cap, mai putina ipocrizie”. Ce zici, ar merge? Ar “sparge” piata…de vechituri?:)
    Te-am scuipat si io dan tastatura, manca-ti-as!, direct pa shaorma aia care (sic!) o cumperi da la neste nespalati care nu stie sa poarte manusi, ceva, cand le face, gen Dristor Kebab. Hale, sictir, nasparleala! Ppptuu!:)

  22. Cine e acest Corneteanu ? Ce a facut sau scris ? Fundamental pentru spiritul sau creatia romaneasca. Figura nu-l prea arata a fi intelectual !
    Cei de la B1, Evenimentul zilei si alte ziare de acest tip au fost formati la scoala lui Cristoiu, ziarist de sorginte comunista care, amenintat de putere, se supune automat acesteia. O fi avand si el vreun dosar, doar nu a fost degeaba sef de agentie Navrom la Bruxelles, pardon, redactor pe la Viata Studenteasca, Scanteia Tineretului, etc.
    Nu e nici o deosebire intre cei care cantau pe Ceausescu si aceia dintre ziaristi care lingeti pe Basescu, ca asta n-a construit nimic ca sa fie cantat, ci doar lins prin locuri pidosnice.

  23. Da’ voi chiar nu realizati ca Adevarul a fost ( poate nu va mai fi!) o mare gazeta de perete a Romaniei? Ganditi-va ca prostalaul asta de Patriciu a angajat toti prostalaii refuzati de Evenimentul nistorescului. Daca omul a avut niste bani de aruncat pe garla ( ca tot nu erau munciti de el!?)a vrut sa faca ceva pe ei. Oricum, Adevarul (Titanul presei romanesti-oha) a fost tot timpul un fel de Scanteia.De ce am fi noi preocupati de un jeg de ziar. Ii doresc patriciului ( pe care il respect oarecum prin filtrul anilor trecuti ) succes in a face un bine Romaniei scotand un cotidian serios ( macar la nivelul Scanteii sa Adevarul-titan la, la…).

  24. Felicitări Presei, care a dovedit încă o dată că poate fi puternică, dacă vrea! Lui Slow White îi trebuia soţ cu o oarecare poziţie în statul român, că statutul de dorobanţier tatuat nu-i mai ajungea, nu? Mai ales că banii de la bugetul statului sunt atât de buni!…

    Vă doresc tuturor un Paşti fericit!

  25. Teo Trandafir sa ajunga atit de jos nu-mi inchipuiam nici in ruptul capului.

  26. teo trandafir e un fel de atarnache care vrea sa iasa in fata cu orice pret. ce conteaza, bistarii sa iasa. faptul ca la un moment dat a promovat manelele e, pentru ea, exact ca si acum, echivalent cu promovarea basescianismului(de’, alt sinonim n-am gasit pentru pupicurism). e imaginea societatii actuale: fomista, cretina si proasta.
    PS Nenea Victor, daca tot te ai bine cu Doctoru’, nu schimba statuile de la Universitate cu o statuie dea lu’ mamasha teo, grasa, proasta si blonda.

  27. corneteanule, nu te cunosc, dar sa-ti spun ceva. am renuntat la jurnalul national sa vin la adevarul…am avut curajul sa ma contrazic cu un sef, impropriu spus sef, o fufa care a ajuns in presa…, multumita sotului. rezultatul… de la Iasi mi s-a transmis ca sunt concediat, de la Bucuresti nu mi s-a transmis nimic si dupa 43 de zile de incertitudine, pentru ca pur si simplu nu ati avut acoperire legala, m-ati dat afara cica pentru neprezentare la servici. stiu ca tu nu vei suferi financiar, dar vreau sa vezi si tu cume sa fii tratat cu curul

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.